Author |
Topic |
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 07/11/2003 : 11:19:11
|
quote: Originally posted by ---dp---
Pa dogovarali smo se o nabavi novih stripova, to jest svega novog sto je izaslo... S druge strane, na onom drugom topicu smo se dogovarali o nabavci Zagora sa D.J.-om. Tantus, hoces li stripove nabavljati u nekoj striparnici ili samo na kioscima, jer na kioscima mozes naci samo najnovije brojeve od svakog junaka...
I jedno i drugo. U striparnici u Gorizi su novi brojevi (to se odnosi na sve brojeve koji su one nove nabavili, a ne kupili polovne, znaci one izasle u poslednjih nekoliko meseci) skuplji, rekli su mi da im to odredjuje Bonelli. Na pr. kada su redovni brojevi bili 2.2 EUR-a, kod njih su kostali 2.45 EUR-a. Tako da bi polovne sa spiskova nabavio u striparnici (i nove, ali bi bili skuplji), a na kioscima bih mogao da uzmem one koji izadju do puta krajem decembra. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
Posted - 07/11/2003 : 14:51:54
|
u svakom slucaju,ja bar jednom jesecno skoknem do trsta.doslovno nikada ne dolazim natrag bez par vrecica stripova.postoji jedna stvar,cemu tragati samo za onima na kiosku kada na nekim mjestima istu stvar platim 50% manje.radi se naravno o znanim mjestima.uvijek prvo krstarim po njima pa tek onda na kiosk ako vec nesto nema.u svakom pogledu,bilo bi dobro kada bi se dogovorilo da jednom mjesecno idemo u osobnu nabavu a istovremeno nabaviti nesto i za one koji nisu u mogucnosti putovati tamo.ja i moj "didi" smo uvijek za put.trenutno mi je opcija KARLOVAC-RIJEKA-TRST,a kada bi bilo zagrebackih interesa,onda bih ukljucio opciju KA-ZG-LJ-TRST. |
|
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 07/11/2003 : 15:02:08
|
Tantus, i ja sam u igri. Saljem ti spisak danas-sutra.
Gura Sizif kamen uz brdo. Naidje Edip i kaze: "Guraj, guraj Sizife!", a on mu na to odgovara: "Gurni ga ti mami!!" |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 08/11/2003 : 00:29:28
|
quote: Originally posted by fumettisti
u svakom slucaju,ja bar jednom jesecno skoknem do trsta.doslovno nikada ne dolazim natrag bez par vrecica stripova.postoji jedna stvar,cemu tragati samo za onima na kiosku kada na nekim mjestima istu stvar platim 50% manje.radi se naravno o znanim mjestima.uvijek prvo krstarim po njima pa tek onda na kiosk ako vec nesto nema.u svakom pogledu,bilo bi dobro kada bi se dogovorilo da jednom mjesecno idemo u osobnu nabavu a istovremeno nabaviti nesto i za one koji nisu u mogucnosti putovati tamo.ja i moj "didi" smo uvijek za put.trenutno mi je opcija KARLOVAC-RIJEKA-TRST,a kada bi bilo zagrebackih interesa,onda bih ukljucio opciju KA-ZG-LJ-TRST.
Pa ja sam tek sad uocio da si iz Karlovca... Pa onda kupuj ti sve talijane i šalji dalje... To ce biti jos najbrze svima. (Pitanja: Jel' prodajes kakvih stripova ili znas nekoga u Karlovcu ko' prodaje, jel se može negdje u Karlovcu kupiti stripova? Cesto dolazim ali nikad na ništa ne naletim.)
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Posted - 08/11/2003 : 12:50:26
|
ma jok!!u karlovcu postoji samo nekolicina ljudi koji sakupljaju stripove na jacem nivou.vecina onih koje ja znam ,a koji su sakupljali stripove,vise to ne cine nego glancaju ono sto im je ostalo. kao sto rekoh,ja mogu kupovati neke stvari za odredjene ljude ali stvarno ne razmisljam o tome da bih uzimao hrpu stripova a da to bude nesigurno za "naplatu",zna se na sto mislim.u svakom slucaju bih u nekim slucajevima nabavio odredjene stripove ako i neka zamjena dolazi u obzir.ja njima potrebno a oni meni,naravno,istom mjerom.
|
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 08/11/2003 : 12:55:22
|
znamo mi sta je tebi potrebno... puno trazis
*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 08/11/2003 : 13:19:52
|
quote: Originally posted by fumettisti
ma jok!!u karlovcu postoji samo nekolicina ljudi koji sakupljaju stripove na jacem nivou.vecina onih koje ja znam ,a koji su sakupljali stripove,vise to ne cine nego glancaju ono sto im je ostalo.
Vecina ljudi koje ja znam iz Klc-a je vec: bacila 2-3 kutije stripova koje su prije skupljali/ pokusala prodati pa onda bacila/ dala nekome prije par godina... A još uvijek pitam sve koje znam jel' imaju nešto... Cuo sam da se tu i tamo nade nešto na Ilovcu (petkom)? Jel' ima šta od toga, ili je to samo slucajnost da naletiš na neki strip?
Kakve su cijene u Italiji- nesto si govorio o jeftinijim mjestima...
Što se tice nabave iz Italije, ako bude išla preko Tantusa ja mogu obaviti svoj dio dostave, pa sad kako se dogovorite.
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Posted - 09/11/2003 : 14:08:27
|
bravo,T.,ali s mojom malenkosti se sve moze dogovoriti i uvijek mislim da ima nesto sto se moze mijenjati. ma na Ilovcu je kaka,dogodi se ponekad da netko nesto donese i onda to nestane ako nesto zanimljivo pronadjem.velika istina je da sam i sam od nekih ljudi cuo da su bacali stripove jer su im smetali!!!!!!!GENOCID!! DP.. smisli,nadji sta i pogledati ce se. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 09/11/2003 : 18:14:40
|
Stripi pa vec kad ideš jednom mjesecno u Trst,mogao bi i mene obavjestiti o tome a možda da svratiš koji put kod mene jer ti je svakako bliže nego ove rute koje si naveo.
Bond.James Bond. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
dugapuška
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
429 Posts