forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Human Target
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 13/11/2003 : 12:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
Procitah Final Cut i meni je odlican! Procitao sam i #1 ongoinga Human Target koji se direktno nastavlja na ovu graphic novel i Milliganov predgovor ongoing seriji, te mi se cini da ce Human Target biti pravi užitak pratiti!
P.S. Markos, obavezno naruci prvi trade Sleepera - pun pogodak. Vjerujem da ce ti biti isto dobar kao i 100B, ako ne i bolji!

http://free-vt.htnet.hr/rollercoaster/americancomix.htm
THERE, THERE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/11/2003 : 12:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Sleeper? Daj malo vise infoa..

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 13/11/2003 : 15:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
Piše Bruebaker, on je pisao i onaj odlicni Vertigo krimic Scene Of The Crime. Crta Sean Phillips - odlican crtac - crtao razne serije u Vertigu, prošle godine i nekoliko malih projekata kao guest artist u Marvelu.
Sleeper je dvostruki agent, "spavac" u špijunskoj organizaciji koja posredno vrši kontrolu ovog našeg svijeta u kojem živimo. Mi ne znamo da ta organizacija postoji, a ona upravlja dogadajima i na taj nacin utjece na sva velika svjetska pitanja. To je premisa. Politicko-špijunska zavjera kao i kod 100B.
Izvedba je fenomenalna. Svaka sveska može se citati zasebno (Bruebaker nastoji vratiti staru formu americkog stripa, kada si mogao kupiti samo jedan broj serijala i procitati ga s razumjevanjem bez da si taj serijal ikad ranije pratio), a opet, sve zajedno cine cjelovitu pricu na "višoj" (onako, kompletnijoj) razini.
U svakom broju je netko ili nešto fenomenalno razradeno. Ili odredeni lik ili odredeni mehanizam funkcioniranja spomenute špijunske organizacije. Ni trenutak strip nije dosadan. Spada u ono štivo koje se guta i stalno traži još. Npr. sveska (mislim da je broj 4) o Sleeperovoj pomocnici i njen background o tome kako je postala sadista, meni je do sada najbolja ovogodišnja strip sveska. Naime, cura je ranije bila toliko dobra i straight da se od toga sama razbolila. Jedini nacin da se spasi i izljeci bio je da svoj život promjeni za 180 stupnjeva i postane bad guy! Zamisli to još fantasticno ispricano i fenomenalno crtano. Pun pogodak! ;)

THERE, THERE
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 13/11/2003 : 15:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
dvije stranice sleepera (da vidiš crtež):

THERE, THERE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/11/2003 : 15:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ok, uzet cu to na znanje pa cu nabaviti kad stignem...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000