Author |
Topic |
marko1986
Starting Member
Croatia
15 Posts
Member since 06/12/2003 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
fishleg
Advanced Member
Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 07/12/2003 : 20:18:35
|
quote: Originally posted by marko1986
Gdje vi cuvate stripove koje ne zelite da se uniste? Dali ih stavljate u one prozirne vrecice za meso i li sl? Ja nikako ne mogu naci takve vrecice u koje bi strip A4 formata ili AF stao savrseno, a to sam to vidio. Pa ako netko zna gdje ima takvih vrecica za kupiti u Zagrebu bio bi mu jako zahvalan.
marko
Ako se ne varam ima Markos svoje stripove u takvim vrecicama.
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 07/12/2003 : 20:51:52
|
Gdje vi cuvate stripove koje ne zelite da se uniste? Dali ih stavljate u one prozirne vrecice za meso i li sl? Ja nikako ne mogu naci takve vrecice u koje bi strip A4 formata ili AF stao savrseno, a to sam to vidio. Pa ako netko zna gdje ima takvih vrecica za kupiti u Zagrebu bio bi mu jako zahvalan.
marko
U Hrvatskoj, a takodjer i u Sloveniji imas u svim vecim prodavnicama kvalitetne providne vrecice (vrecice za duboko zamrzavanje) od firme Alufix.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
Žiga
Senior Member
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 07/12/2003 : 23:45:45
|
quote: Originally posted by SejoSexon
marko
U Hrvatskoj, a takodjer i u Sloveniji imas u svim vecim prodavnicama kvalitetne providne vrecice (vrecice za duboko zamrzavanje) od firme Alufix.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Jeli ovo mozda neka reklama ili? |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 07/12/2003 : 23:53:52
|
Gdje vi cuvate stripove koje ne zelite da se uniste? Dali ih stavljate u one prozirne vrecice za meso i li sl Ja nikako ne mogu naci takve vrecice u koje bi strip A4 formata ili AF stao savrseno, a to sam to vidio. Pa ako netko zna gdje ima takvih vrecica za kupiti u Zagrebu bio bi mu jako zahvalan. Takoder ako znate gdje ima besplatnih stripova na netu: asteriks, talicni, iznogud, garfield, snoopy, stripovi za klince- moze i na engleskom, srpskom.
Hvala
marko
Za stripove Bonelli formata imas vrecice koje su orginal napravljene za to. Tu kod nas na zalost odgovaraju jedino stripovi od SD. Dnevnikova izdanja su uza a ponekad i duza od Bonellijevih. Ludens je takodje uzi ali moze proci uz jednu vrstu vrecica (ima ih 2-3) Bonelli formata koje se zatvaraju sa strane. No svejedno nije optimalno. AF takodje ima orginalne vrecice za te stripove i mislim da bi se trebalo nesto naci za taj format a sto bi bilo dobro i kvalitetno a da su prave vrecice za stripove a ne za stednjak. Tu bi nam V.J. moga reci nesto vise jer sam siguran da on ima takve vrecice, ja nemam te vrecice AF formata i samo sam ih vidio. Stripovi A4 formata, ako su meki uvez i nisu predebeli odlicno pasu u orginalne vrecice za stripove Bonellijevog formata Texone ili gigante... Takve vrecice imam i znam da uglavnom odgovaraju. A stripovi A4 formata sa tvrdim uvezom po meni i ne trebaju neku posebnu zastitu... |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 08/12/2003 : 00:11:10
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by SejoSexon
marko
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Jeli ovo mozda neka reklama ili?
Khmm, pa tako nesto.
Ali nemoj nikome nista reci!
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 08/12/2003 : 00:18:37
|
Kupiš najobicnije vrecice za zamrzivace ( ima ih u svakom ducanu ) i lipo uvališ strip ( ka' da je meso ) i zavariš na aparat za vakumiranje ( to mu je i namjena ). Ako ti ne odgovara format zavariš vreciciu i na vrhu ( ili dnu ) i sa strane. Aparat automatski kida višak i dobiješ vrecicu za bilo koji format stripa.
Naravno za sve ovo moraš imati i aparat za vakumiranje ( a ni on nije skup ).
A nije ih ni nužno tako paziti jer JEBEN JA STRIP KAD MORAN PAZITI KOLIKO CU RASTVORITI STRANICE. Ne daj Bože procitiati dnevno dva-tri stripa. Zabolija bi me vrat.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 08/12/2003 : 00:20:02
|
quote: Originally posted by Renky
Kupiš najobicnije vrecice za zamrzivace ( ima ih u svakom ducanu ) i lipo uvališ strip ( ka' da je meso ) i zavariš na aparat za vakumiranje ( to mu je i namjena ). Ako ti ne odgovara format zavariš vreciciu i na vrhu ( ili dnu ) i sa strane. Aparat automatski kida višak i dobiješ vrecicu za bilo koji format stripa.
A nije ih ni nužno tako paziti jer JEBEN JA STRIP KAD MORAN PAZITI KOLIKO CU RASTVORITI STRANICE. Ne daj Bože procitiati dnevno dva-tri stripa. Zabolija bi me vrat.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
Kvalitet vrecica je itekako vazan.
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 08/12/2003 : 00:39:39
|
ma kakve kesice za zastitu odrobijas u zatvoru, pa izades van i kupis gun da vidis samo kako ti vise nitko ne dira stvari to je milina :))) |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 08/12/2003 : 00:44:53
|
Koji ste vi ludaci,vrecice ;-)))...
you know the world is fucked up when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the tallest guy in the nba is chinese, the swiss hold the america's cup, france is accusing the usa of arrogance and the german's don't want to go to war."
|
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 08/12/2003 : 07:31:48
|
Ne znam za cuvanje. Ja ih cuvam kako stignem. Mrzim kojekakve vrecice jer ih stalno citam (stripove, ne vrecice). Jeste bolje zbog plesni, ali svaki strip staviti u vrecicu...uf! to je posla za pet dana a i bog zna kako bi ih onda poredjala. klizili bi. Sto se tice sajtova, Garfilda imas koliko hoces na oficijelnom sajtu www.garfield.com naravno. Imas mnogo on-line kaiseva (npr calvin&Hobbes) na http://www.ucomics.com/, a asteriks je verujem na http://www.asterix.tm.fr/ (oficijelni) zatim, oficijelni Snupi Snoopy sajt, http://www.snoopy.com itd... A ako odes na google ili altavistu, naci ces ih sigurno jos. |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 08/12/2003 : 09:30:05
|
Za download stripova svih formata nemas bolji peer-to-peer program od eMule-a. Mozes da ga skines sa www.donkeyXchange.com. Za linkove US stripova, kao i evropskih stripova na engleskom ti preporucujem site http://comic-central.bucktv.net/. Za ostalo ukucas samo ime strip junaka u Search i nadje vecinu evropskih stripova, narocito na francuskom(Jeremiah, Bluberry, Lucky Luke, XIII...). Od nasih moze da se nadje MM SD 1-40 i prvih 100 Alan Fordova. Od Bonellija ima najvise Dilan Doga na italijanskom... |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
tony starks
Average Member
South Sandwich Islands
833 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
marko1986
Starting Member
Croatia
15 Posts
Posted - 08/12/2003 : 21:07:11
|
Puno vam hvala!
samo ne kuzim kako u DC++ nesto traziti, da li postoji neki search ili sl. kao u kaza lite Ja sam pokusavao preko DC++ ali nikakko nisam nasao stripove koje sam trazio jer nisam skuzio kako napraviti search na nekom tipu kada skinem njegov katalog pa ako neko zna bio bi mu jako zahvalan...
|
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 08/12/2003 : 22:29:45
|
quote: Originally posted by Renky
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
Jel' imaju ti aparati neki poseban naziv ili samo tražim "aparat za vakumiranje"? Jel' zna neko koliko to otprilike košta? To bi bilo dobro nabaviti...iako nemam baš neznam koliko toga vrednoga vakumiranja, al' ajde... Prvo cu vakumirati MrNo-a od SD, svih 22 posto imam duple, i otvoricu ih za jedno 20 godina...savrsene...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
marko1986
Starting Member
Croatia
15 Posts
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 09/12/2003 : 08:19:49
|
Mozda ja nisam normalan ali ja volim miris plesni starog stripa ili knjige.Sto ih stavljati u kesice ili nepromocive kutije kada ce nas u svakom slucaju nadzivjeti osim ako ne izgore. Zato moj prijedlog je uzivajte u mirisu (ili smradu) stripova. |
|
|
Topic |
|