forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tražim prijedloge za nova strip izdanja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 18/12/2003 : 12:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Koliko vidim dosta nas je za League.
Najbolje bi bilo poceti sa tpb-om i to sa narudzbama prije tiskanja:-)

Elvis vs Junkie Extra Large
Natjecanje u cemu? Drogi?
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 18/12/2003 : 12:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message

Pa bas provjerene nece kupovati. Jer ih vec imaju, u drugim izdanjima.

Iako vecina od nas ima Zagora u izdanju ZS ili LMS, to nas najmanje ne sprjecava da kupujemo Zagore extra u izdanju Ludensa.
A ideja za narudžbama prije tiskanja mi se cini OK, da se vidi koliko stvarno ima interesenata za neki strip.
S obzirom na ne baš prevelik broj stripova na našem tržištu, ja cu nastojati kupovati sve kvalitetno što bude ponudeno na našem tržištu (koliko ce mi financijske mogucnosti dozvoljavati).
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 18/12/2003 : 12:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by nenno

Pa bas provjerene nece kupovati. Jer ih vec imaju, u drugim izdanjima.

Iako vecina od nas ima Zagora u izdanju ZS ili LMS, to nas najmanje ne sprjecava da kupujemo Zagore extra u izdanju Ludensa.
A ideja za narudžbama prije tiskanja mi se cini OK, da se vidi koliko stvarno ima interesenata za neki strip.
S obzirom na ne baš prevelik broj stripova na našem tržištu, ja cu nastojati kupovati sve kvalitetno što bude ponudeno na našem tržištu (koliko ce mi financijske mogucnosti dozvoljavati).

Hej, hej, hej.
Nemaju svi te Zagore. Dosta vas ima, ali ja mislim da je ipak vise nas koji nemamo.
Uostalom, iritira kupovanje jednog te istog po 50-ti put.
Opet ponavljam: Tally, mogao bi izdati za pocetak League u tpb ili sveskama, pa vidi kolika je prodaja.
Bude li islo dobro sve super, a ako ne, samo dovrsi prvi volume i dovidjenja:-)

Go to Top of Page

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 18/12/2003 : 15:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message
Javljam se da sam upravo procitao sve dosada dane prijedloge. Ima tu svega, dosta toga potvrduje moje ideje što bi trebalo uzeti. Pucajte i dalje, jer iako gazdi danas dajem listu (koju cete dobiti na uvid) uvijek se nešto može dodati ili oduzeti. Iskreno mislim da za sve predloženo ima dovoljno "pacijenata" koji ce ih kupovati. No, naravno ne može se sve. Inace, nemam ja ništa protiv Bonelija, naprotiv volio bih izdavati nešto i od njih.

Tally www.LMInfo.hr/comics
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 18/12/2003 : 15:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Tally

Inace, nemam ja ništa protiv Bonelija, naprotiv volio bih izdavati nešto i od njih.

pa sto onda nista ne izdajes?

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 18/12/2003 : 15:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Inace, nemam ja ništa protiv Bonelija, naprotiv volio bih izdavati nešto i od njih.

pa sto onda nista ne izdajes?

Sejo, kad pomislim na tebe, u glavi imam mentalnu sliku stafordskog terijera koji zagrize i ne pusta pa makar crk'o

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 18/12/2003 : 15:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Jebiga, takvi smo mi Hercegovci, posteni, cvrsti, hrabri, ponosni i ustrajni.

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 18/12/2003 : 15:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:

Javljam se da sam upravo procitao sve dosada dane prijedloge. Ima tu svega, dosta toga potvrduje moje ideje što bi trebalo uzeti. Pucajte i dalje, jer iako gazdi danas dajem listu (koju cete dobiti na uvid) uvijek se nešto može dodati ili oduzeti. Iskreno mislim da za sve predloženo ima dovoljno "pacijenata" koji ce ih kupovati. No, naravno ne može se sve. Inace, nemam ja ništa protiv Bonelija, naprotiv volio bih izdavati nešto i od njih.

THERE, THERE
Go to Top of Page

Ado
Average Member

Denmark
582 Posts

Member since 15/05/2002

Posted - 18/12/2003 : 16:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Ado a Private Message
quote:

Jebiga, takvi smo mi Hercegovci, posteni, cvrsti, hrabri, ponosni i ustrajni.

Ja bih u tvom slucaju dodao i tvrdoglavi.
Go to Top of Page

rudi
New Member

Slovenia
270 Posts

Member since 09/06/2002

Posted - 18/12/2003 : 20:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send rudi a Private Message
Evo cini mi se da Tally zna šta bi moglo proci kod kupaca i da još nešto ostane i da ne ugase po 3 ili 4 broju. Pa možda i ne kaže tako loše za Bonelija.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 18/12/2003 : 20:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Bonelli ima svoju publiku, a dosta ljudi poput mene bojkotira sve sto dolazi iz Amerike, tako da je jedino rijesenje stari dobri Jerry Drake.

Tally jesi zaboravio moju peticiju? Hajde nadji toliko ljudi za neka druga izdanja.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 18/12/2003 : 20:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Javljam se da sam upravo procitao sve dosada dane prijedloge. Ima tu svega, dosta toga potvrduje moje ideje što bi trebalo uzeti. No, ipak sam se odlucio, hvala Seji koji me je prosvijetlio. Izdavacemo Mister Noa i Dampyra, pa sta bude neka bude, vazno je da nam je Sejo zadovoljan.

Tally www.LMInfo.hr/comics/misterno

Pa dobro care, nisi trebao. Svaka cast!

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 18/12/2003 : 21:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:

dosta ljudi poput mene bojkotira sve sto dolazi iz Amerike, tako da je jedino rijesenje stari dobri Jerry Drake.

kako? pa i jerry drake je dosao iz amerike. doselio se u podrucje amazone!

THERE, THERE
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 18/12/2003 : 21:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Ajde, Tally, stavi listu!

Go to Top of Page

glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts

Member since 25/08/2002

Posted - 18/12/2003 : 22:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send glistofil a Private Message
1. ridobradi, korice nisu važne, glavno da je u boji, jer nigdje nije tako izdan (kompletan)
2. prattove pustinjske škorpije i fort wheeling, oni ionako bolje izgledaju crno-bijeli, pa bi ih bilo jeftinije izdavat
3. largo winch, u boji, jer izgleda da marketprint nece nastavit s njim
3. league ili watchmen, volio bih to vidjet na hrvatskom, ali ko mjesecne sveske, jer se tpb može nabavit i na engleskom

Live long and prosper!
Go to Top of Page

sAdam
Junior Member

Croatia
346 Posts

Member since 29/06/2002

Posted - 18/12/2003 : 22:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sAdam an ICQ Message  Send sAdam a Private Message
de budite malo u trendu. i danas vjerovali ili ne izlaze odlicni stripovi. predlazem star wars tales od dark horsea, u svakoj svescici tri price star wars svijet s uvijek drukcijim autorima, imam jednu gdje je i kordej dao svoj doprinos, a mislim da je i macan radio na jednoj o landu... i aco je vec spomenio conana (opet crni konjo) koji treba pocet izlazit, i neki su tu ideju podrzali i ja isto mislim da bi conan super isao... pa ti prebroj glasove
Go to Top of Page

glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts

Member since 25/08/2002

Posted - 18/12/2003 : 22:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send glistofil a Private Message
eh da, i conana sam zaboravio spomenut, to bih isto kupovao. on bi sigurno dobro išao, jer su za njega svi culi, pa bi ga kupovali i klinci i ljudi koji inace ne skupljaju stripove

Live long and prosper!
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 19/12/2003 : 00:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:

quote:

Javljam se da sam upravo procitao sve dosada dane prijedloge. Ima tu svega, dosta toga potvrduje moje ideje što bi trebalo uzeti. No, ipak sam se odlucio, hvala Seji koji me je prosvijetlio. Izdavacemo Mister Noa i Dampyra, pa sta bude neka bude, vazno je da nam je Sejo zadovoljan.

izgleda da nitko nije primjetio ovaj tallijev post
Go to Top of Page

Mailman
Senior Member

Croatia
1690 Posts

Member since 26/12/2001

Posted - 19/12/2003 : 00:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mailman a Private Message
Možda bi bilo bolje da se krene s necim relativno novim. Možda LOTG nije loša ideja, iako bi možda Y:The Last Man bio bolji izbor. Gotham Central je isto navodno jako dobar.
Od klasika možda ne bi bilo loše izdati ostatak Modesty Blaise.

Champagne for my real friends and real pain for my sham friends.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 19/12/2003 : 01:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by Tomek

quote:

quote:

izgleda da nitko nije primjetio ovaj tallijev post

To, Tally! Bravo, Sejo! Uspio si covjeka nagovoriti na pravi potez.

QamvIS Hegh qaq law’ torvIS yIn qaq puS
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/12/2003 : 07:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Momci ja sam ipak znao da ce se moj trud isplatiti

Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 19/12/2003 : 08:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ponosimo se tobom. :-))))))))))))

QamvIS Hegh qaq law’ torvIS yIn qaq puS
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 19/12/2003 : 08:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Živio Mister No, živio Dampyr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

Gand
Advanced Member

Croatia
3026 Posts

Member since 20/03/2002

Posted - 19/12/2003 : 10:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gand's Homepage  Send Gand a Private Message
Mozda sam ja lud, ali dajte mi objasnite od kud vam teza da bi Konan mogao imati publiku?

Da razjasnimo, ja sam Konan fan i imam sve sto je ikad izaslo u YU i HR, ukoriceno, bla, bla....

Ali!
Konan je izlazio kao Marvel mali, 32 broja i puko.
Izslazio je kao Marvel veliki, 9 brojeva i puko.
Izlazio je kao Conan Saga, 18 brojeva, i fkorz... prestao.
Izlazio je u izdanju Slobodne Dalmacije, i naravno, prestao nakon 49. brojeva.
Izlazio je opet u izdanju Marketprinta, 21 broj, i ugasio se.
Bilo je tu jos sporadicnih polupokusaja koji nisu vrijedni spomena.

Da ne spominjem kako su sve te epizode izlazile bez glave i repa, da su se mnoge preklapale pa sad covjek koji sve to ima zapravo u 20 godina aktivnog izlazenja, kod kuce ima buckuris bez glave i repa.

Konan!?
Yeah right!

Da je Konan imao publiku, i dan danas bi izlazio Marvel mali ili Conan Saga, a edicija bi brojila nekoliko stotina brojeva.

--
[kazaliste sjena]
http://www.inet.hr/~zzmiric/
Go to Top of Page

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 19/12/2003 : 12:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message
HM... niste valjda povjerovali onom "lažiranom" quotu? Cak sam i ja sam povjerovao. Samo se ne sjecam kada sam to napisao? Dali sam bio pri sebi ili hipnotiziran? Sejo majstore!

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.37 seconds. Snitz Forums 2000