Author |
Topic  |
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 18/12/2003 : 12:34:11
|
Koliko vidim dosta nas je za League. Najbolje bi bilo poceti sa tpb-om i to sa narudzbama prije tiskanja:-)
Elvis vs Junkie Extra Large Natjecanje u cemu? Drogi? |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 18/12/2003 : 12:42:13
|
Pa bas provjerene nece kupovati. Jer ih vec imaju, u drugim izdanjima.
Iako vecina od nas ima Zagora u izdanju ZS ili LMS, to nas najmanje ne sprjecava da kupujemo Zagore extra u izdanju Ludensa. A ideja za narudžbama prije tiskanja mi se cini OK, da se vidi koliko stvarno ima interesenata za neki strip. S obzirom na ne baš prevelik broj stripova na našem tržištu, ja cu nastojati kupovati sve kvalitetno što bude ponudeno na našem tržištu (koliko ce mi financijske mogucnosti dozvoljavati). |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Posted - 18/12/2003 : 12:45:36
|
quote: Originally posted by nenno
Pa bas provjerene nece kupovati. Jer ih vec imaju, u drugim izdanjima.
Iako vecina od nas ima Zagora u izdanju ZS ili LMS, to nas najmanje ne sprjecava da kupujemo Zagore extra u izdanju Ludensa. A ideja za narudžbama prije tiskanja mi se cini OK, da se vidi koliko stvarno ima interesenata za neki strip. S obzirom na ne baš prevelik broj stripova na našem tržištu, ja cu nastojati kupovati sve kvalitetno što bude ponudeno na našem tržištu (koliko ce mi financijske mogucnosti dozvoljavati).
Hej, hej, hej. Nemaju svi te Zagore. Dosta vas ima, ali ja mislim da je ipak vise nas koji nemamo. Uostalom, iritira kupovanje jednog te istog po 50-ti put. Opet ponavljam: Tally, mogao bi izdati za pocetak League u tpb ili sveskama, pa vidi kolika je prodaja. Bude li islo dobro sve super, a ako ne, samo dovrsi prvi volume i dovidjenja:-)
Elvis vs Junkie Extra Large Natjecanje u cemu? Drogi? |
 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 18/12/2003 : 15:02:56
|
Javljam se da sam upravo procitao sve dosada dane prijedloge. Ima tu svega, dosta toga potvrduje moje ideje što bi trebalo uzeti. Pucajte i dalje, jer iako gazdi danas dajem listu (koju cete dobiti na uvid) uvijek se nešto može dodati ili oduzeti. Iskreno mislim da za sve predloženo ima dovoljno "pacijenata" koji ce ih kupovati. No, naravno ne može se sve. Inace, nemam ja ništa protiv Bonelija, naprotiv volio bih izdavati nešto i od njih.
Tally www.LMInfo.hr/comics
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 18/12/2003 : 15:04:56
|
quote: Originally posted by Tally
Inace, nemam ja ništa protiv Bonelija, naprotiv volio bih izdavati nešto i od njih.
pa sto onda nista ne izdajes?
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 18/12/2003 : 15:09:32
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Inace, nemam ja ništa protiv Bonelija, naprotiv volio bih izdavati nešto i od njih.
pa sto onda nista ne izdajes?
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?

Sejo, kad pomislim na tebe, u glavi imam mentalnu sliku stafordskog terijera koji zagrize i ne pusta pa makar crk'o  
_______________________ "Deda, nemoj dete da mi vredjas!" "Koje dete?! To je kreten!" |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 18/12/2003 : 15:23:35
|
Jebiga, takvi smo mi Hercegovci, posteni, cvrsti, hrabri, ponosni i ustrajni.
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 18/12/2003 : 15:27:41
|
Javljam se da sam upravo procitao sve dosada dane prijedloge. Ima tu svega, dosta toga potvrduje moje ideje što bi trebalo uzeti. Pucajte i dalje, jer iako gazdi danas dajem listu (koju cete dobiti na uvid) uvijek se nešto može dodati ili oduzeti. Iskreno mislim da za sve predloženo ima dovoljno "pacijenata" koji ce ih kupovati. No, naravno ne može se sve. Inace, nemam ja ništa protiv Bonelija, naprotiv volio bih izdavati nešto i od njih.

THERE, THERE |
 |
|
Ado
Average Member

Denmark
582 Posts
Member since 15/05/2002 |
Posted - 18/12/2003 : 16:38:12
|
Jebiga, takvi smo mi Hercegovci, posteni, cvrsti, hrabri, ponosni i ustrajni.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Ja bih u tvom slucaju dodao i tvrdoglavi. |
 |
|
rudi
New Member

Slovenia
270 Posts
Member since 09/06/2002 |
Posted - 18/12/2003 : 20:25:48
|
Evo cini mi se da Tally zna šta bi moglo proci kod kupaca i da još nešto ostane i da ne ugase po 3 ili 4 broju. Pa možda i ne kaže tako loše za Bonelija. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 18/12/2003 : 20:33:01
|
Bonelli ima svoju publiku, a dosta ljudi poput mene bojkotira sve sto dolazi iz Amerike , tako da je jedino rijesenje stari dobri Jerry Drake.
Tally jesi zaboravio moju peticiju? Hajde nadji toliko ljudi za neka druga izdanja.
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 18/12/2003 : 20:42:40
|
Javljam se da sam upravo procitao sve dosada dane prijedloge. Ima tu svega, dosta toga potvrduje moje ideje što bi trebalo uzeti. No, ipak sam se odlucio, hvala Seji koji me je prosvijetlio. Izdavacemo Mister Noa i Dampyra, pa sta bude neka bude, vazno je da nam je Sejo zadovoljan.
Tally www.LMInfo.hr/comics/misterno
Pa dobro care, nisi trebao. Svaka cast!
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 18/12/2003 : 21:04:46
|
dosta ljudi poput mene bojkotira sve sto dolazi iz Amerike , tako da je jedino rijesenje stari dobri Jerry Drake.
kako? pa i jerry drake je dosao iz amerike. doselio se u podrucje amazone! 
THERE, THERE |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
|
glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts
Member since 25/08/2002 |
Posted - 18/12/2003 : 22:01:54
|
1. ridobradi, korice nisu važne, glavno da je u boji, jer nigdje nije tako izdan (kompletan) 2. prattove pustinjske škorpije i fort wheeling, oni ionako bolje izgledaju crno-bijeli, pa bi ih bilo jeftinije izdavat 3. largo winch, u boji, jer izgleda da marketprint nece nastavit s njim 3. league ili watchmen, volio bih to vidjet na hrvatskom, ali ko mjesecne sveske, jer se tpb može nabavit i na engleskom
Live long and prosper! |
 |
|
sAdam
Junior Member

Croatia
346 Posts
Member since 29/06/2002 |
Posted - 18/12/2003 : 22:17:21
|
de budite malo u trendu. i danas vjerovali ili ne izlaze odlicni stripovi. predlazem star wars tales od dark horsea, u svakoj svescici tri price star wars svijet s uvijek drukcijim autorima, imam jednu gdje je i kordej dao svoj doprinos, a mislim da je i macan radio na jednoj o landu... i aco je vec spomenio conana (opet crni konjo) koji treba pocet izlazit, i neki su tu ideju podrzali i ja isto mislim da bi conan super isao... pa ti prebroj glasove |
 |
|
glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts
Member since 25/08/2002 |
Posted - 18/12/2003 : 22:32:07
|
eh da, i conana sam zaboravio spomenut, to bih isto kupovao. on bi sigurno dobro išao, jer su za njega svi culi, pa bi ga kupovali i klinci i ljudi koji inace ne skupljaju stripove
Live long and prosper! |
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 19/12/2003 : 00:30:33
|
Javljam se da sam upravo procitao sve dosada dane prijedloge. Ima tu svega, dosta toga potvrduje moje ideje što bi trebalo uzeti. No, ipak sam se odlucio, hvala Seji koji me je prosvijetlio. Izdavacemo Mister Noa i Dampyra, pa sta bude neka bude, vazno je da nam je Sejo zadovoljan.
        izgleda da nitko nije primjetio ovaj tallijev post |
 |
|
Mailman
Senior Member

Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 19/12/2003 : 00:32:58
|
Možda bi bilo bolje da se krene s necim relativno novim. Možda LOTG nije loša ideja, iako bi možda Y:The Last Man bio bolji izbor. Gotham Central je isto navodno jako dobar. Od klasika možda ne bi bilo loše izdati ostatak Modesty Blaise.
Champagne for my real friends and real pain for my sham friends. |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 19/12/2003 : 01:57:41
|
quote: Originally posted by Tomek
        izgleda da nitko nije primjetio ovaj tallijev post
To, Tally! Bravo, Sejo! Uspio si covjeka nagovoriti na pravi potez.
QamvIS Hegh qaq law’ torvIS yIn qaq puS
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
|
Gand
Advanced Member

Croatia
3026 Posts
Member since 20/03/2002 |
Posted - 19/12/2003 : 10:32:02
|
Mozda sam ja lud, ali dajte mi objasnite od kud vam teza da bi Konan mogao imati publiku?
Da razjasnimo, ja sam Konan fan i imam sve sto je ikad izaslo u YU i HR, ukoriceno, bla, bla....
Ali! Konan je izlazio kao Marvel mali, 32 broja i puko. Izslazio je kao Marvel veliki, 9 brojeva i puko. Izlazio je kao Conan Saga, 18 brojeva, i fkorz... prestao. Izlazio je u izdanju Slobodne Dalmacije, i naravno, prestao nakon 49. brojeva. Izlazio je opet u izdanju Marketprinta, 21 broj, i ugasio se. Bilo je tu jos sporadicnih polupokusaja koji nisu vrijedni spomena.
Da ne spominjem kako su sve te epizode izlazile bez glave i repa, da su se mnoge preklapale pa sad covjek koji sve to ima zapravo u 20 godina aktivnog izlazenja, kod kuce ima buckuris bez glave i repa.
Konan!? Yeah right!
Da je Konan imao publiku, i dan danas bi izlazio Marvel mali ili Conan Saga, a edicija bi brojila nekoliko stotina brojeva.
-- [kazaliste sjena] http://www.inet.hr/~zzmiric/
|
 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
|
Topic  |
|