forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Korto Malteze-Mladost!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 29/12/2003 : 07:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by miha

quote:
Originally posted by MAGIC

za mihu:
ako vlis komunina izdanja u boji,onda trebas imati i piratsko izdanje Helvetske price,jer je uradjeno na identican nacin i u boji je

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..

IMAM! Cik pogodi od koga sam nabavio.
E sad za ovaj novi album Korto Prica ili kako su ga vec preveli Kortova Mladost, razmišljam što mi se više isplati, nabavljati u PZ ili u Feniksovom albumu ili cekati 1% šansu za Komunin kao što neko rece ili opet gnjaviti doticnog magicnog dok još nije otišo u Aus... a treba mi još svašta da kompletiram Korta, tu je Tango, tu su Etiopci, pa Blago Samarkanda, koje cu probati iskopati u Stripotekama i još bi mogao nabrajati, gde mi je samo onaj popis...

imam ti ja i veneciju i blago samarkanda u stripotekama.zašto nisi rekao da te to zanima.ovih dana bi trebao dobiti i cde sa tim epizodama i one stripove koje smo dogovorili.poslao sam ti još u ponedjeljak(prošli,naravno)

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 29/12/2003 : 07:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by MAGIC

za mihu:
ako vlis komunina izdanja u boji,onda trebas imati i piratsko izdanje Helvetske price,jer je uradjeno na identican nacin i u boji je

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..

IMAM! Cik pogodi od koga sam nabavio.
E sad za ovaj novi album Korto Prica ili kako su ga vec preveli Kortova Mladost, razmišljam što mi se više isplati, nabavljati u PZ ili u Feniksovom albumu ili cekati 1% šansu za Komunin kao što neko rece ili opet gnjaviti doticnog magicnog dok još nije otišo u Aus... a treba mi još svašta da kompletiram Korta, tu je Tango, tu su Etiopci, pa Blago Samarkanda, koje cu probati iskopati u Stripotekama i još bi mogao nabrajati, gde mi je samo onaj popis...

nemoj uopcce razmišljati o tome da ga nabavljaš u politikinom,tamo je dosta loše odštampan.ovaj album je super napravljen i isplati se

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2543 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 29/12/2003 : 09:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:
O boy o boy o boy dobio sam jedan CD, imam sve francuske albume od Corta, a kako izgleda još malo pa cu iskolekcionirati jedan serijal, opa. I baš fino, prelistao sam Jeunesse du Maltese (ne pricam francuski) ali... Spoiler spoiler, ne citaj: radi se o cool stripu, jednom recju, akciona drama na ruskom frontu, radi se o ... e sad sam zaboravio... uglavnom Rasputin ubija neke vojnike tri cetvrtine stripa onda se na kraju 1905 pojavi Malteze i nešto kao putuju brodom.

quote:
Originally posted by jgoran5
nudim ti u zamjenu ridobradog epizode 1-8,15-20 i kobru i blago san kristobala ili jeremiah epizode od 5 - 19,kratke pricce bernard prince,blago samarkanda i veneciju.ako hocceš šta od toga ili sve

I ja bih imao tog skeniranog Corta Maltesea i Jeremiaha.
Ovdje je moj spisak skeniranih stripova (treba vam Whereisit, da ga otvorite):
http://corto33.tripod.com/stripi.zip
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 29/12/2003 : 11:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by corto33

quote:
O boy o boy o boy dobio sam jedan CD, imam sve francuske albume od Corta, a kako izgleda još malo pa cu iskolekcionirati jedan serijal, opa. I baš fino, prelistao sam Jeunesse du Maltese (ne pricam francuski) ali... Spoiler spoiler, ne citaj: radi se o cool stripu, jednom recju, akciona drama na ruskom frontu, radi se o ... e sad sam zaboravio... uglavnom Rasputin ubija neke vojnike tri cetvrtine stripa onda se na kraju 1905 pojavi Malteze i nešto kao putuju brodom.

quote:
nudim ti u zamjenu ridobradog epizode 1-8,15-20 i kobru i blago san kristobala ili jeremiah epizode od 5 - 19,kratke pricce bernard prince,blago samarkanda i veneciju.ako hocceš šta od toga ili sve

I ja bih imao tog skeniranog Corta Maltesea i Jeremiaha.
Ovdje je moj spisak skeniranih stripova (treba vam Whereisit, da ga otvorite):
http://corto33.tripod.com/stripi.zip

nemogu otvoriti stranicu,tj nije dostupna.ajde mi mailaj popis pa da vidim šta imaš

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2543 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 29/12/2003 : 11:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:
nemogu otvoriti stranicu,tj nije dostupna.ajde mi mailaj popis pa da vidim šta imaš

-------------
carpe diem...
-------------

Probaj ovako:
Desni klik na link i onda SAVE TARGET AS... Trebalo bi da radi.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000