Author |
Topic |
Tiger Jack
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 29/12/2003 : 19:05:44
|
Najradosniji strip dogadaj: Kada sam u 2000 ponovo poceo da skupljam stripove nakon 6 godina ne citanja. Najkatastrofa strip dogadaj:Kad sam na ZWS(onaj prijasnji zagorov forum bez kojeg ovaj site ne bih ni postajao ;-)) )forumu saznao da je Dnevnik rezao stranice,kada su mi lopovi ukrali sve stripove s balkona(prizemlje sucks ) i kada sam dao 25 glanc stripova za sugavi LMS 98 od zagora. +naravno kada sam 1994 prestao da skupljam stripove nakon 8 godina citanja.
you know the world is fucked up when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the tallest guy in the nba is chinese, the swiss hold the america's cup, france is accusing the usa of arrogance and the german's don't want to go to war."
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29357 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/12/2003 : 19:23:22
|
Meni je isto najradosniji bio izlazak prvog Mister Noa u izdanju SD, njega sam ugledao na kiosku i prvi put nakon 8 godina kupio strip. Nakon toga sam kupio jos nekoliko (tisauca) stripova i ne namjeravam ih vise prestati citati:-) Drugi najradosniji je 1.11.2001., dan kad je sluzbeno rodjen www.stripovi.com:-)
Najzalosniji dogadjaj je bio dan kad sam dosao kuci iz Zagreba na ljetne praznike i pogledao u kakvom je stanju moja kolekcija Mister Noa koju sam 1991 stavio u kutiju i spremio u podrum. Brat se pobrinuo da ih pola fali, a da ostala polovica bude neupotrebljiva u kolekcionarskom smislu. Takodjer, jednom mi je stari za kaznu zapalio dvije pune kutije stripova. Nemam pojma vise zasto, ne vjerujem da sam bio puno stariji od 12-13 godina, ali bilo je gadno... Dugo sam zalio za njima:-(
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12494 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 29/12/2003 : 20:07:51
|
Naj-dogadaj: Kad mi je iz ZG stigla posiljka od 30 kenova, skoro svi glanceri, upakovani u plasticne vrecice
Najzalosniji dogadaj je bio kad sam bio primoran napustiti svoju kucu (rat) i ostaviti cijelu kolekciju...
Soko leti brzo ali patka ide dalje |
|
|
Tomislav
Average Member
Croatia
815 Posts
Member since 23/08/2002 |
Posted - 29/12/2003 : 21:04:53
|
Imam dva najbolja, tesko se odluciti. 1.Kada sam od Markosa kupio Alan Ford br. 1 Grupa TNT( tada sam od njiega i saznao za stripovi.com). 2 a drugi je bio par mjeseci kasnije kada sam kupio AF br. 6, to je bio zadnji koji mi je falio
Najzalosniji - kada sam morao prodati LMS 4 jer sam morao vratiti barem dio love koju sam potrosio na jedan komplet stripova. |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 29/12/2003 : 21:12:30
|
Najradosniji:
1. otkrice foruma 2. kupovina Killing Jokea s Bollandovim potpisom i citata s macanovim
Najtuzniji:
otkrice da su neki stripovi iz kolekcije nakon posudjivanja neznanim junacima osakaceni za koju stranicu.
I fart in your general direction. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 29/12/2003 : 21:52:31
|
Najtuzniji: kada mi je granata unistila cijelu kolekciju Najdrazi: kada sam u Becu na putu do moga zubara kod jednog Turcina kupio Dijamantsku klopku za 1 €.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 29/12/2003 : 22:33:56
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Najtuzniji: kada mi je granata unistila cijelu kolekciju Najdrazi: kada sam u Becu na putu do moga zubara kod jednog Turcina kupio Dijamantsku klopku za 1 €. Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Koja si ti supcina
I fart in your general direction. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 29/12/2003 : 23:02:47
|
najradosniji -kupovina Sedme runde na kiosku, tamo negdje '75-6, to je vjerojatno bio najocekivaniji strip u povijesti domaceg izdavaštva -otkrice stripovi.com -ponovna nabava Sedme runde...
najtužniji -kad sam sa 6 godina prodao jednom bezveznjaku nasilje u darkvudu za 8 dinara, ne znajuci koje blago držim u ruci -tužno otkrice nakon povratka iz jna da u mojoj super ocuvanoj kolekciji ken parkera nedostaje 12 komada i da je jako malo glancera ostalo |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3993 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 29/12/2003 : 23:24:27
|
he, he... najradosniji? prije par dana, pred sam bozic stigla mi je mala, ali slatka posiljkica rupa u raznim serijalima koje ganjam vec vise od godinu dana! jupi!
ipak, witchblade #64 nije bilo unutra, pa ako netko sluuucajno ima...
THERE, THERE |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 29/12/2003 : 23:52:46
|
quote: Originally posted by ken2
najradosniji -kupovina Sedme runde na kiosku, tamo negdje '75-6, to je vjerojatno bio najocekivaniji strip u povijesti domaceg izdavaštva
E to bih moglo biti tacno!!
you know the world is fucked up when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the tallest guy in the nba is chinese, the swiss hold the america's cup, france is accusing the usa of arrogance and the german's don't want to go to war."
|
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 30/12/2003 : 00:00:05
|
Najdraži: kad sam našao kod Mirse Zagorove epizode "Plamena lobanja..." nakon 7 godina.
Najgori: kad je moj buraz jednom svom prijatelju posudio strip koji je ocito burazovom prijatelju poslužio umjesto Erotike. (Šifra: sticky).
"Umiljato janje dvije majke siše." - Konfucije ;-) |
|
|
Tiger Jack
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
Posted - 30/12/2003 : 00:10:05
|
[quote]Originally posted by ken2
najradosniji -kupovina Sedme runde na kiosku, tamo negdje '75-6, to je vjerojatno bio najocekivaniji strip u povijesti domaceg izdavaštva
...uuuuu, to za Sedmu rundu svaka cast, sjajno si se sjetio. U to doba sam se najviše palio na Zagora, staru sam tjerao da mi plete dzemper "na Zagora" (...nije bilo majica za kupit'). Sedmu rundu sam citao dvaput dnevno jedno mjesec dana.
-tužno otkrice nakon povratka iz jna da u mojoj super ocuvanoj kolekciji ken parkera nedostaje 12 komada i da je jako malo glancera ostalo
Vidis koju je stetu radila ta JNA |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 30/12/2003 : 00:21:34
|
Najbolji: Kupovina svakog novog stripa mi je ugodan dogadjaj. Kad sam nabasao na stripovi.com i sa hobija se ponovo vratio na manijakalno skupljanje. A tek prvi sastanak sa forumasima u Makarskoj. E to je bilo nesto. Da mi je netko prije toga rekao da cu upoznati 15tak ljudi koji su ludi za stripovima kao i ja (mozda i ludji) ne bih vjerovao.
Najgori: Kad mi je mama prvi put unistila dio kolekcije, jer kao nista ne ucim nego samo citam stripove po cijeli dan. Da, da... A Balasevic je lijepo rekao da je sve sto zna naucio iz stripova. ;) Onda sam ostatak stripova odnio na Korculu u vikendicu (na sigurno) i tamo jednom godisnje (ljeti) odnosio stripove skupljene tokom godine. Onda su se jedne godine vrsili radovi na vikendici, pa ih je stradalo barem pola. Sto od majstora, sto od kise, koja je pala dok se mijenjao krov. I onda ponovo jedna tura od mame. A tad su stradali svi mali marveli, tona americkih stripova, svi Gastoni i Maurovicevi stripovi i skoro svi Kercevi Tarzani. Taj izljev bijesa placam jos uvijek. :(
|
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 30/12/2003 : 01:00:46
|
Najtuzniji vjerovatno kad su mi komsije 92. za vrijeme gladi i zime u Sarajevu obili supu i ogrijali se na mojih 1440 LMS+ZS.Ne mogu ih krivit ali mi je zao sto bar ja nisam skuvo kafu na ZS-13 i LMS-10.
Naj radosniji je bio polovinom 80-tih kada sam bas bio strip-frik i sa starcima dosao na ljetovanje u Gradac.Neki klinci su na setalistu prodavali brdo starih stripova za vrlo male pare.Sjecam se da sam kupio ZS:263,264,267,268,269.Dan poslije na rivi u Makarskoj drugi klinci su prodavali 20-ak glanc stripova na nekim kamenim stepenicama i tu sam potrosio ostatak svog dzeparca za tu godinu kupivsi ZS:304,448,449 i jos neke kojih se ne mogu sjetiti.I ako sam ostao bez dinara do kraja godisnjeg, nije bilo sretnijeg klinca od mene. |
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Posted - 30/12/2003 : 01:06:33
|
quote: Originally posted by Tiger Jack
[quote]Originally posted by ken2
...uuuuu, to za Sedmu rundu svaka cast, sjajno si se sjetio. U to doba sam se najviše palio na Zagora, staru sam tjerao da mi plete dzemper "na Zagora" (...nije bilo majica za kupit'). Sedmu rundu sam citao dvaput dnevno jedno mjesec dana.
-tužno otkrice nakon povratka iz jna da u mojoj super ocuvanoj kolekciji ken parkera nedostaje 12 komada i da je jako malo glancera ostalo
Vidis koju je stetu radila ta JNA
To za sedmu rundu je istina.Sjecam se kolike sam pare davao jednom Faruku da mi je proda a on nije htio.Boze,htio sam ga ubit. |
|
|
Žiga
Senior Member
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 30/12/2003 : 10:27:05
|
quote: Originally posted by Markos
Takodjer, jednom mi je stari za kaznu zapalio dvije pune kutije stripova. Nemam pojma vise zasto, ne vjerujem da sam bio puno stariji od 12-13 godina, ali bilo je gadno... Dugo sam zalio za njima:-(
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Znaci bio si pravi little devil....
NAJ DOGAÐAJ-kad sam napokon dobio tešku ocekivanu epizodu sa Tkacem, jer je skoro nitko nije imao ili nije imao svih dijelova.
NAJLOŠIJI DOGAÐAJ-kada sam šalicom kave polio Kuca fantoma i ustrašio se da je necu moci dobiti.To su bili vrlo depresivni dani za mene, no na sreco našao sam ovaj sajt i dobio to epizodo nazad.Tako da zapravo prave nesrece nisam doživio.
SRETNU NOVU GODINU SVIMA |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 30/12/2003 : 10:28:14
|
u to doba je u baškoj vodi bilo 3 kioska i nikad nije bilo problema za nabavit strip, ali ako sedmu rundu nisi kupio baš taj, prvi dan kad je stigla, ostao si bez nje |
|
|
glistofil
Average Member
Croatia
612 Posts
Member since 25/08/2002 |
Posted - 30/12/2003 : 11:24:11
|
quote: Originally posted by igorpb
Najtuzniji vjerovatno kad su mi komsije 92. za vrijeme gladi i zime u Sarajevu obili supu i ogrijali se na mojih 1440 LMS+ZS.Ne mogu ih krivit ali mi je zao sto bar ja nisam skuvo kafu na ZS-13 i LMS-10.
Naj radosniji je bio polovinom 80-tih kada sam bas bio strip-frik i sa starcima dosao na ljetovanje u Gradac.Neki klinci su na setalistu prodavali brdo starih stripova za vrlo male pare.Sjecam se da sam kupio ZS:263,264,267,268,269.Dan poslije na rivi u Makarskoj drugi klinci su prodavali 20-ak glanc stripova na nekim kamenim stepenicama i tu sam potrosio ostatak svog dzeparca za tu godinu kupivsi ZS:304,448,449 i jos neke kojih se ne mogu sjetiti.I ako sam ostao bez dinara do kraja godisnjeg, nije bilo sretnijeg klinca od mene.
kad si bio u Gradcu? pa renky i ja smo iz gradca, ako budeš dolazio u hrvatsku navrati ponovo
Live long and prosper! |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 30/12/2003 : 11:30:46
|
kao najdogadaje spomenuo bih neke: - kad se pojavio "Lov na vuka" 1994. godine - kad sam saznao za stripovi.com i zahvaljujuci njima ponovno postao ono što vjerojatno nikad nisam ni prestao biti "ludi kolekcionar koji daje i zadnju kunu za strip". - prvi put na CRŠ ove godine
kao najgadnije, ogavnije, najbed i neznam više što bilo je samo jedno: - 15.10.1992. godine odnio na tržnicu na Remizi cca 1200 stripova ZS i LMS medu kojima i "Nasilje u Darkwoodu", "Veliki Blek", "Komandant Mark", komplet Mister Noa oko 160 komada i prodao ih za sitnu lovu jer sam mislio da više nikad necu kupovati stripove, jer iz znanih razloga više kod nas nisu izlazili. Kad se danas toga sjetim svaki put mi dode da dam suprugi bejzbol palicu da me dobro nalupa. |
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Posted - 30/12/2003 : 11:43:11
|
quote: Originally posted by glistofil
quote: Originally posted by igorpb
Naj radosniji je bio polovinom 80-tih kada sam bas bio strip-frik i sa starcima dosao na ljetovanje u Gradac.Neki klinci su na setalistu prodavali brdo starih stripova za vrlo male pare.Sjecam se da sam kupio ZS:263,264,267,268,269.Dan poslije na rivi u Makarskoj drugi klinci su prodavali 20-ak glanc stripova na nekim kamenim stepenicama i tu sam potrosio ostatak svog dzeparca za tu godinu kupivsi ZS:304,448,449 i jos neke kojih se ne mogu sjetiti.I ako sam ostao bez dinara do kraja godisnjeg, nije bilo sretnijeg klinca od mene.
kad si bio u Gradcu? pa renky i ja smo iz gradca, ako budeš dolazio u hrvatsku navrati ponovo
Live long and prosper!
Zadnji put sam bio 96.Prije nego sto cu u Australiju.A dolazio sam na ljetovanja sa starcima od 84. do 87.Na lijeto dogodine planiram na odmor u Dalmaciju.Naj vjerovatnije u Zaostrog jer imam neke rodbine dole, pa mozda svratim. |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 30/12/2003 : 14:54:36
|
Najdraži: Otkrice ovog site-a nakon oko 12 godina strip apstinencije. Vec sam neko vrijeme mislio da pocnem ponovo ali nisam znao nikoga što prodaje...
Najgori: što neznam de su mi stari stripovi iz prve faze skupljanja. Ipak, tješim se da još nisam pretražio cijeli tavan iznad starog stana... Najgori2: kad mi ljudi kažu kako su bacili/poklonili punu kutiju stripova a inace bi mi je drage volje dali... Užas.
"Umiljato janje dvije majke siše." - Konfucije ;-) ...a trecoj prica da je siroce. -D.Radovic :))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 30/12/2003 : 16:06:51
|
najdogadjaj kad sam poceo sakupljti stripove uopce sto je tad bio samo marvel dylan i alan ford najzalosniji kad sam saznao da sam pogubio skoro sve stripove kad sam se preseljavao
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.Te stvari kostaju puno para ''Ovo mjesto je puno pitona,koji su opasni,zato cuvajte svoje u gacama'' |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 30/12/2003 : 16:07:36
|
Za vrijeme rata u Bosni,podijeljeno oko 1000 glancera zs i lms,djeci u komsiluku. Kad sam upitao za razlog,odgovor je bio ,,ma skupi se haos djece ispred ulaznih vrata,u redu stoje da im podijelim stripove. Haj dobro kad su se skupili nek su podijeljeni.
2002 naletio na ovaj sajt,pa poceo da ponovo skupljam stripove. 2003 Vjerovatno sam oborio svoj licni rekord u kupovini za godinu dana,6060 €
S` kim si takav si |
Edited by - Porter on 30/12/2003 16:23:00 |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29357 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 30/12/2003 : 16:48:06
|
quote: Originally posted by Porter 2003 Vjerovatno sam oborio svoj licni rekord u kupovini za godinu dana,6060 €
Porter - legenda:-))) E btw, znas da mi jos nije stigla ona svedska manga koju si poslao?:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Topic |
|