forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 KOLEKCIONARSKI NAJ-DOGAÐAJI
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 24/01/2004 : 00:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
quote:
Originally posted by verter

"Blizu.Bar je zivio dok sam ja bio dole.Jezero ili Kosevo, malo gore u brdu prema Staroj Breci.Mislim da se preziva Agic."

i mislio sam na njega
bas smo u subotu sjedili na kafi.jos uvijek je veliki kolekcionar,fali mu stotinjak komada da skupi sve ZS/LMS.kakva slucajnost da si se ti mijenjao prije rata s njim.bas cu mu spomenuti ovo.

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!

Pozdravi ga puno.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 24/01/2004 : 00:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
hocu

Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 24/01/2004 : 00:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
I pitaj ga ako hoce nek ti da listu sta mu nedostaje (posto vjerovatno nema komp) pa ako mozes da mi je posaljes.Imam dosta starih duplih pa ako imam koji sto mu treba poslao bi mu za djaba. Zaboravio sam mu adresu pa nek ti i nju da.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 24/01/2004 : 01:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
i adresu i spisak imam kod sebe
to moram prekucati pa cu ti poslati.vjerovatno iza srijede jer imam dva ispita do tada.
PS:comp ima a i internet ali ne znam sto ne dolazi na forum.ustvari ponekad preleti forume(bar sam tako skontao iz price)

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 24/01/2004 : 01:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
sad sam se sjetio:mozes mu pisati na hagic44@hotmail.com.
to mu je bratov email

Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 24/01/2004 : 02:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
Hvala ti puno.
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 24/01/2004 : 02:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message
Najlošije - prodaja dijela kolekcije stripova radi kupovine nove gitare ( jedva to preživljavam, još nisu svi prodani - al barem je gitara dobra :)

Najbolje - hm, ima toga puno, al izdvajam prvog procitanog Preacher-a, br. 22, cemu je usljedilo manijakalno popunjavanje rupa ( što ce reci, nekih 65 brojeva, plus specijalni)
A tu je svakako i onaj cudan osjecaj zadovoljstva svaki put kad mi neki tzv. odrasli lik kaže da "nisam normalan te da bi mi bilo pametnije da tu hrpu novaca koje bacam na stripove potrošim na nešto pametno".
cheers
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/01/2004 : 08:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
> da tu hrpu novaca koje bacam na stripove potrošim na nešto pametno".

Na to je najlaksse odgovoriti s "Kao, na primjer?" i onda ih gledati kako se vrpolje.

Ne pali ako je primjedbu dala zzena, btw.

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 24/01/2004 : 20:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message

>Ne pali ako je primjedbu dala zzena, btw.

Hm, istina. Hint za one koji se nisu našli u slicnoj situaciji: NE POKUŠAVATI usporediti bacanje para na stripove s bacanjem para na šminku te modne casopise i slicno. Moguce kobne posljedice..
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 24/01/2004 : 20:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by fler

>Ne pali ako je primjedbu dala zzena, btw.

Hm, istina. Hint za one koji se nisu našli u slicnoj situaciji: NE POKUŠAVATI usporediti bacanje para na stripove s bacanjem para na šminku te modne casopise i slicno. Moguce kobne posljedice..

Operativni zahvat bez anestezije na reproduktivnim organima?

Bill Gates - "It's not a bug, it's an additional feature"
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 24/01/2004 : 21:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
nalosije: sankcije, sto su unistile zs i lms, a i moj budzet, pa nisam mogao vise da kupim ni jedan strip, a i ono sto sam imao sam razdelio, da me srce manje boli.
najbolje: kad sam dobio prvu platu i odmah je celu potrosio na stripove (to je bilo kad su skinuli sankcije)a ima jos puno leoih trenutaka, svaki godinama trazeni strip kad je napokon bio u mojim rukama...
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 25/01/2004 : 02:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message
[
Operativni zahvat bez anestezije na reproduktivnim organima?

E,da je samo to.. brr
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000