forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tko bi na TV?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 05/01/2004 : 07:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
A da nije Tiger samo bacio kost da sazna koji je "najpuniji"

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 05/01/2004 : 09:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Markosa na TV i obavezno reci kad ce ta Panorama!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/01/2004 : 11:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma ne bi ja isao ipak, nije to tako veliko... Evo bio je mcn kod mene prije nekoliko dana, gotovo me bilo sram koliko malo stvari imam:-(

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3993 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 05/01/2004 : 11:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by CortoMaltese

Ko je taj iz okolice VK? Jel ima ko od forumasa kakve informacije?

jesi siguran da je iz okolice vinkovaca?

THERE, THERE
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 05/01/2004 : 12:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
citiram GGG-a:

"E sad, vezano za topic od Tiger Jacka.
Recimo da HTV snimi emisiju o stripovima i da prikaže narodu Markosovu
kolekciju i da Markos kaže da LMS 4 na tržištu košta oko 500 kunica,
vlada ce popraviti tu rupu u zakonu i eto nam carine za stripove."

Razmislite o ovome:-(

I fart in your general direction.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 05/01/2004 : 12:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Evo bio je mcn kod mene prije nekoliko dana, gotovo me bilo >sram ,koliko malo stvari imam:-(

Al' ti se zato cura zzalila koliko ih previsse imass...:)

Pitanje je ssto televizija hoche (vjerojatno nissta pametno, jerbo je to ipak televizija) i kako da kolekcionar ispadne kul, a ne kao geek ili ccudak (ssto je uzzasno lako, samo poccni glasno braniti stripove). Recimo, dodje Markos pa u silnoj zzelji da sve ispricca u pet minuta se uzmuca i onda? SSto javnost misli o ljudima koji ccitaju stripove?

Mozzda bolje netko stariji. Rudi Aljinovich, Hrvoje Tomec (jel' se tako zove?), ccak i Darko Krecc ...

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 05/01/2004 : 12:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Javnost o ljudima koji citaju stripove misli da su blesavi i ne bi se zacudili da ispadne da smo svi mentalno retardirani. Iako, najcesce ta "javnost" ispada retardirana.

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 05/01/2004 : 12:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Ali ja se molim da ne ispadne lose. U svakom slucaju tko gleda ZG Panoramu osim penzica:-))))))

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 05/01/2004 : 13:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Licno mislim da je Markos najpogodnija osoba za ovu emisiju,zbog ljubavi prema stripu,zavidnoj kolekciji i trudu sto ulaze oko sajta.
Hocemo Markosa,hocemo Markosa................Markoooooooosss

S` kim si takav si
Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 05/01/2004 : 13:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
[quote]Originally posted by byoman
Ali kad ce bit ta emisija?
Daj Tigeru javi se!

Ljudi, radni je dan; mora se nešto raditi da bi se imalo za stripove,preferans, pivo, pikado...

Nije definirano kada ce biti ta emisija. Biti ce onda kada se snimi ovaj prilog. U svakom slucaju Vi na forumu znati cete prvi...pa cak i ako HTV iskoristi pravo izmjene programa.

Rudi Aljinovic,
Damir(?) Mihalicka,
Darko Krec,
Zlatko Stanzer

Što se tice tih ljudi, super, ali ja sam ovo dao na forum jer bih htio da se stvari ovdje dogovore, da covjek koji ce biti snimljen unaprijed pristane i zna o cemu se radi. Ako netko ima kontakt s navedenom gospodom i oni se slože...onda sjajno.
Ajde da se dogovorimo tko su naši predstavnici, pa da to realiziramo tako da prilog bude gotov i emitiran sljedecega tjedna. Mogu biti i dva covjeka, nema veze...nije ideja da to bude znanstveni prilog i da se pronade baš apsolutni rekorder Zagreba po broju stripova (jer je to vjerojatno (?) netko od prodavaca s Trešnjevke), nego je ideja da se malo populariziraju stripovi i ova web stranica.
Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 05/01/2004 : 13:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
[quote]Originally posted by Porter

Licno mislim da je Markos najpogodnija osoba za ovu emisiju,zbog ljubavi prema stripu,zavidnoj kolekciji i trudu sto ulaze oko sajta.
Hocemo Markosa,hocemo Markosa................Markoooooooosss

S` kim si takav si
[/quote

Slažem se, covjeka ne poznajem, ali prvenstveno zbog ovog sjajnog sajta, ja glasam za njega.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 05/01/2004 : 13:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by Tiger Jack

Ali kad ce bit ta emisija?
Daj Tigeru javi se!

Ljudi, radni je dan; mora se nešto raditi da bi se imalo za stripove,preferans, pivo, pikado...

Nije definirano kada ce biti ta emisija. Biti ce onda kada se snimi ovaj prilog. U svakom slucaju Vi na forumu znati cete prvi...pa cak i ako HTV iskoristi pravo izmjene programa.

Rudi Aljinovic,
Damir(?) Mihalicka,
Darko Krec,
Zlatko Stanzer

Što se tice tih ljudi, super, ali ja sam ovo dao na forum jer bih htio da se stvari ovdje dogovore, da covjek koji ce biti snimljen unaprijed pristane i zna o cemu se radi. Ako netko ima kontakt s navedenom gospodom i oni se slože...onda sjajno.
Ajde da se dogovorimo tko su naši predstavnici, pa da to realiziramo tako da prilog bude gotov i emitiran sljedecega tjedna. Mogu biti i dva covjeka, nema veze...nije ideja da to bude znanstveni prilog i da se pronade baš apsolutni rekorder Zagreba po broju stripova (jer je to vjerojatno (?) netko od prodavaca s Trešnjevke), nego je ideja da se malo populariziraju stripovi i ova web stranica.

Slažem se - i onda ponovno - Markos.
Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 05/01/2004 : 13:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

citiram GGG-a:

Prije nekoliko godina radio sam u Zagrebackoj panorami i htio snimiti prilog o frajerima što na Trešnjevci prodaju stripove.

Ljudi su me molili: NE, NE, NE...jer cim u medijima izade nešto o njima, dode policija, eto i komunalnih redara, nadzornika tržnice, gradonacelnika, župana, predsjednika Sabora...i svi ih tjeraju i lupaju globe.

P.S. Pozdrav Igoru i Robiju s Trešnjevke
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/01/2004 : 13:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Tiger Jack

Rudi Aljinovic,
Damir(?) Mihalicka,
Darko Krec,
Zlatko Stanzer

Ako je ideja da se popularizira pored stripova i ova stranica onda je Markos najbolje rjesenje.
Ako vec mogu dvije osobe onda jos uz njega nekoga odabrati, mozda nekoga
od gore navedenih ako bi pristali na to...
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 05/01/2004 : 13:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Zajebano ti je to.
Nemojte onda spominjati vrijednosti stripova, vec:

- Kad si poceo?
- Koliko imas?
- Namjeravas li prestati?

U svakom slucaju, lovu ne spominjite ako boga znate. Dobro se GGG sjetio ovih debila iz Vlade.
Jebote, oni bi stvarno opalili poreze na stripove:-(((

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 05/01/2004 : 13:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
A ako Markos ne zeli ne morate njega.
Ako netko od staffova zeli, ili ako vam se da potegnit do novske kod krugera?
Uglavnom, najvise pozornosti posvetite kolekciji:-) Dobro je snimite, krupni planovi i to:-)))
A snimite i adresu, da ljudi znaju, za svaki slucaj:-)))))

Ideja za promociju sajta:
Snimite Markosa ili nekog drugog kako ide na sajt, pa pokazete i forum, memberse, pa spomenete mene(sala):-))))

Burzu ne pokazujte, jer i tamo ima oglasa "ZS 21 za 50€" i sl.:-(

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/01/2004 : 13:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ja se slazem s macanom:-) Neka Dule i Mcn kontaktiraju gore navedenu gospodu i vide s njima da li su oni voljni pristati na snimanje... Ja zaista mislim da nisam bas najbolja osoba za govoranciju pred kamerama (npr. ima neka ekipa koja radi dokumentarce za HTV o mladim ljudima, pa hoce obraditi strip fanove u jednoj emisiji, dosli su do mene, ali ja sam ih forwardirao Kowalskom...), ali pristao bi iskljucivo zbog promocije stripovi.com sajta...

Go to Top of Page

scanturion
Junior Member

Croatia
464 Posts

Member since 11/01/2002

Posted - 05/01/2004 : 13:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send scanturion a Private Message
quote:

citiram GGG-a:

Ispravak netocnog navoda...
Nije GGG

Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 05/01/2004 : 13:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Sorry scanturione:-(
Markose, kad ce bit ta emisija o mladim strip fanovima?

Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 05/01/2004 : 13:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message
I da se kaze da nas ima od 15 do 45 godina. Da nismo geekovi s pepeljarkama i da ne nosimo otvorene sandale na bijele carape. Da volimo zene, tekme, pivo i da imamo 12 i vise godina skolovanja.
Go to Top of Page

scanturion
Junior Member

Croatia
464 Posts

Member since 11/01/2002

Posted - 05/01/2004 : 13:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send scanturion a Private Message
Slažem se da bi nekakva emisija na HTV mogla pomoci u promociji
stripa, ali mislim da bi se više trebalo bazirati na ovaj site,
a ne na same kolekcionare tj. kolekcije.

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 05/01/2004 : 13:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by Profa

I da se kaze da nas ima od 15 do 45 godina. Da nismo geekovi s pepeljarkama i da ne nosimo otvorene sandale na bijele carape. Da volimo zene, tekme, pivo i da imamo 12 i vise godina skolovanja.

TO!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/01/2004 : 13:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Sorry scanturione:-(
Markose, kad ce bit ta emisija o mladim strip fanovima?

Ne znam, sad bi je negdje trebali poceti snimati, treba pitat Kowalskog...

Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 05/01/2004 : 13:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
quote:
Originally posted by scanturion

Slažem se da bi nekakva emisija na HTV mogla pomoci u promociji
stripa, ali mislim da bi se više trebalo bazirati na ovaj site,
a ne na same kolekcionare tj. kolekcije.

ZG panorama je, nacelno, informativna emisija sa solidnom gledanošcu.
Ne može proci prilog o siteu jer je to cista reklama, bez obzira što je stranica nekomercijalna.
Onda bi se sutra s punim pravom moglo javiti još 500 webmastera s pozivom da se i njima dode u posjet.
Prilog treba/mora biti o strip-kolekciji, a site se spomene onako, usput.
Go to Top of Page

scanturion
Junior Member

Croatia
464 Posts

Member since 11/01/2002

Posted - 05/01/2004 : 13:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send scanturion a Private Message
Jedna mala zanimljivost vezano za društvo i poznavanje vrijednosti
stripa.
Prije nekog vremena pitao sam frenda koji se bavi osiguranjima da
li mogu osigurati svoju kolekciju Zagora na cifru od 5.000 EUR
protiv poplave, požara i krade. Godišnja uplata bi mi bila 30 EUR.

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000