Author |
Topic |
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29351 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/01/2004 : 11:23:24
|
Ma ne bi ja isao ipak, nije to tako veliko... Evo bio je mcn kod mene prije nekoliko dana, gotovo me bilo sram koliko malo stvari imam:-(
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3993 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 05/01/2004 : 11:46:00
|
quote: Originally posted by CortoMaltese
Ko je taj iz okolice VK? Jel ima ko od forumasa kakve informacije?
jesi siguran da je iz okolice vinkovaca?
THERE, THERE |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 05/01/2004 : 12:30:11
|
citiram GGG-a:
"E sad, vezano za topic od Tiger Jacka. Recimo da HTV snimi emisiju o stripovima i da prikaže narodu Markosovu kolekciju i da Markos kaže da LMS 4 na tržištu košta oko 500 kunica, vlada ce popraviti tu rupu u zakonu i eto nam carine za stripove."
Razmislite o ovome:-(
I fart in your general direction. |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 05/01/2004 : 12:32:54
|
>Evo bio je mcn kod mene prije nekoliko dana, gotovo me bilo >sram ,koliko malo stvari imam:-(
Al' ti se zato cura zzalila koliko ih previsse imass...:)
Pitanje je ssto televizija hoche (vjerojatno nissta pametno, jerbo je to ipak televizija) i kako da kolekcionar ispadne kul, a ne kao geek ili ccudak (ssto je uzzasno lako, samo poccni glasno braniti stripove). Recimo, dodje Markos pa u silnoj zzelji da sve ispricca u pet minuta se uzmuca i onda? SSto javnost misli o ljudima koji ccitaju stripove?
Mozzda bolje netko stariji. Rudi Aljinovich, Hrvoje Tomec (jel' se tako zove?), ccak i Darko Krecc ...
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Posted - 05/01/2004 : 12:36:20
|
Javnost o ljudima koji citaju stripove misli da su blesavi i ne bi se zacudili da ispadne da smo svi mentalno retardirani. Iako, najcesce ta "javnost" ispada retardirana.
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Posted - 05/01/2004 : 12:44:36
|
Ali ja se molim da ne ispadne lose. U svakom slucaju tko gleda ZG Panoramu osim penzica:-))))))
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 05/01/2004 : 13:06:14
|
Licno mislim da je Markos najpogodnija osoba za ovu emisiju,zbog ljubavi prema stripu,zavidnoj kolekciji i trudu sto ulaze oko sajta. Hocemo Markosa,hocemo Markosa................Markoooooooosss
S` kim si takav si |
|
|
Tiger Jack
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
Posted - 05/01/2004 : 13:10:45
|
[quote]Originally posted by byoman Ali kad ce bit ta emisija? Daj Tigeru javi se!
Ljudi, radni je dan; mora se nešto raditi da bi se imalo za stripove,preferans, pivo, pikado...
Nije definirano kada ce biti ta emisija. Biti ce onda kada se snimi ovaj prilog. U svakom slucaju Vi na forumu znati cete prvi...pa cak i ako HTV iskoristi pravo izmjene programa.
Rudi Aljinovic, Damir(?) Mihalicka, Darko Krec, Zlatko Stanzer
Što se tice tih ljudi, super, ali ja sam ovo dao na forum jer bih htio da se stvari ovdje dogovore, da covjek koji ce biti snimljen unaprijed pristane i zna o cemu se radi. Ako netko ima kontakt s navedenom gospodom i oni se slože...onda sjajno. Ajde da se dogovorimo tko su naši predstavnici, pa da to realiziramo tako da prilog bude gotov i emitiran sljedecega tjedna. Mogu biti i dva covjeka, nema veze...nije ideja da to bude znanstveni prilog i da se pronade baš apsolutni rekorder Zagreba po broju stripova (jer je to vjerojatno (?) netko od prodavaca s Trešnjevke), nego je ideja da se malo populariziraju stripovi i ova web stranica.
|
|
|
Tiger Jack
Junior Member
Croatia
388 Posts
Posted - 05/01/2004 : 13:13:39
|
[quote]Originally posted by Porter
Licno mislim da je Markos najpogodnija osoba za ovu emisiju,zbog ljubavi prema stripu,zavidnoj kolekciji i trudu sto ulaze oko sajta. Hocemo Markosa,hocemo Markosa................Markoooooooosss
S` kim si takav si [/quote
Slažem se, covjeka ne poznajem, ali prvenstveno zbog ovog sjajnog sajta, ja glasam za njega. |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 05/01/2004 : 13:14:53
|
quote: Originally posted by Tiger Jack
[quote]Originally posted by byoman Ali kad ce bit ta emisija? Daj Tigeru javi se!
Ljudi, radni je dan; mora se nešto raditi da bi se imalo za stripove,preferans, pivo, pikado...
Nije definirano kada ce biti ta emisija. Biti ce onda kada se snimi ovaj prilog. U svakom slucaju Vi na forumu znati cete prvi...pa cak i ako HTV iskoristi pravo izmjene programa.
Što se tice tih ljudi, super, ali ja sam ovo dao na forum jer bih htio da se stvari ovdje dogovore, da covjek koji ce biti snimljen unaprijed pristane i zna o cemu se radi. Ako netko ima kontakt s navedenom gospodom i oni se slože...onda sjajno. Ajde da se dogovorimo tko su naši predstavnici, pa da to realiziramo tako da prilog bude gotov i emitiran sljedecega tjedna. Mogu biti i dva covjeka, nema veze...nije ideja da to bude znanstveni prilog i da se pronade baš apsolutni rekorder Zagreba po broju stripova (jer je to vjerojatno (?) netko od prodavaca s Trešnjevke), nego je ideja da se malo populariziraju stripovi i ova web stranica.
Slažem se - i onda ponovno - Markos. |
|
|
Tiger Jack
Junior Member
Croatia
388 Posts
Posted - 05/01/2004 : 13:17:36
|
quote: Originally posted by byoman
citiram GGG-a:
"E sad, vezano za topic od Tiger Jacka. Recimo da HTV snimi emisiju o stripovima i da prikaže narodu Markosovu kolekciju i da Markos kaže da LMS 4 na tržištu košta oko 500 kunica, vlada ce popraviti tu rupu u zakonu i eto nam carine za stripove."
I fart in your general direction.
Prije nekoliko godina radio sam u Zagrebackoj panorami i htio snimiti prilog o frajerima što na Trešnjevci prodaju stripove.
Ljudi su me molili: NE, NE, NE...jer cim u medijima izade nešto o njima, dode policija, eto i komunalnih redara, nadzornika tržnice, gradonacelnika, župana, predsjednika Sabora...i svi ih tjeraju i lupaju globe.
P.S. Pozdrav Igoru i Robiju s Trešnjevke |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/01/2004 : 13:20:13
|
quote: Originally posted by Tiger Jack
[quote]Originally posted by byoman
Ako je ideja da se popularizira pored stripova i ova stranica onda je Markos najbolje rjesenje. Ako vec mogu dvije osobe onda jos uz njega nekoga odabrati, mozda nekoga od gore navedenih ako bi pristali na to... |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Posted - 05/01/2004 : 13:21:06
|
Zajebano ti je to. Nemojte onda spominjati vrijednosti stripova, vec:
- Kad si poceo? - Koliko imas? - Namjeravas li prestati?
U svakom slucaju, lovu ne spominjite ako boga znate. Dobro se GGG sjetio ovih debila iz Vlade. Jebote, oni bi stvarno opalili poreze na stripove:-(((
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Posted - 05/01/2004 : 13:25:56
|
A ako Markos ne zeli ne morate njega. Ako netko od staffova zeli, ili ako vam se da potegnit do novske kod krugera? Uglavnom, najvise pozornosti posvetite kolekciji:-) Dobro je snimite, krupni planovi i to:-))) A snimite i adresu, da ljudi znaju, za svaki slucaj:-)))))
Ideja za promociju sajta: Snimite Markosa ili nekog drugog kako ide na sajt, pa pokazete i forum, memberse, pa spomenete mene(sala):-))))
Burzu ne pokazujte, jer i tamo ima oglasa "ZS 21 za 50€" i sl.:-(
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29351 Posts
Posted - 05/01/2004 : 13:26:59
|
Ja se slazem s macanom:-) Neka Dule i Mcn kontaktiraju gore navedenu gospodu i vide s njima da li su oni voljni pristati na snimanje... Ja zaista mislim da nisam bas najbolja osoba za govoranciju pred kamerama (npr. ima neka ekipa koja radi dokumentarce za HTV o mladim ljudima, pa hoce obraditi strip fanove u jednoj emisiji, dosli su do mene, ali ja sam ih forwardirao Kowalskom...), ali pristao bi iskljucivo zbog promocije stripovi.com sajta...
|
|
scanturion
Junior Member
Croatia
464 Posts
Member since 11/01/2002 |
Posted - 05/01/2004 : 13:28:40
|
citiram GGG-a:
I fart in your general direction.
Ispravak netocnog navoda... Nije GGG
Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju. |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
|
Profa
Average Member
Croatia
933 Posts
Member since 08/03/2003 |
Posted - 05/01/2004 : 13:31:55
|
I da se kaze da nas ima od 15 do 45 godina. Da nismo geekovi s pepeljarkama i da ne nosimo otvorene sandale na bijele carape. Da volimo zene, tekme, pivo i da imamo 12 i vise godina skolovanja. |
|
|
scanturion
Junior Member
Croatia
464 Posts
Posted - 05/01/2004 : 13:35:07
|
Slažem se da bi nekakva emisija na HTV mogla pomoci u promociji stripa, ali mislim da bi se više trebalo bazirati na ovaj site, a ne na same kolekcionare tj. kolekcije.
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Posted - 05/01/2004 : 13:39:07
|
quote: Originally posted by Profa
I da se kaze da nas ima od 15 do 45 godina. Da nismo geekovi s pepeljarkama i da ne nosimo otvorene sandale na bijele carape. Da volimo zene, tekme, pivo i da imamo 12 i vise godina skolovanja.
TO!
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29351 Posts
Posted - 05/01/2004 : 13:41:32
|
Sorry scanturione:-( Markose, kad ce bit ta emisija o mladim strip fanovima?
Ne znam, sad bi je negdje trebali poceti snimati, treba pitat Kowalskog...
|
|
Tiger Jack
Junior Member
Croatia
388 Posts
Posted - 05/01/2004 : 13:46:42
|
quote: Originally posted by scanturion
Slažem se da bi nekakva emisija na HTV mogla pomoci u promociji stripa, ali mislim da bi se više trebalo bazirati na ovaj site, a ne na same kolekcionare tj. kolekcije.
Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju.
ZG panorama je, nacelno, informativna emisija sa solidnom gledanošcu. Ne može proci prilog o siteu jer je to cista reklama, bez obzira što je stranica nekomercijalna. Onda bi se sutra s punim pravom moglo javiti još 500 webmastera s pozivom da se i njima dode u posjet. Prilog treba/mora biti o strip-kolekciji, a site se spomene onako, usput. |
|
|
scanturion
Junior Member
Croatia
464 Posts
Posted - 05/01/2004 : 13:49:01
|
Jedna mala zanimljivost vezano za društvo i poznavanje vrijednosti stripa. Prije nekog vremena pitao sam frenda koji se bavi osiguranjima da li mogu osigurati svoju kolekciju Zagora na cifru od 5.000 EUR protiv poplave, požara i krade. Godišnja uplata bi mi bila 30 EUR.
|
|
Topic |
|