forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ZG: Q3 u MC
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

david
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 19/01/2003

Posted - 24/01/2004 : 00:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send david a Private Message
Q1 ima Tarzana ,Q2 Lavricev Rdeci alarm a Q3? Mene je malo razocara Q3 to je sve .
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/01/2004 : 10:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Mene nije bas razocarao, ali istina je da mi nema strip jacine Rdeceg Alarma. Profesionalci su mi odlicni, Love & rockets su ok (nikad ih prije nisam citao i bas sam se veselio tome sto cu konacno i to cudo vidjeti, jer sam se naslusao prica kako je to fantastican strip. Slug mi je onako, nista posebno, ostala dva su mi dobri. Priklanjam se Lavricevu misljenju, Jaime je puuuno bolji crtac od Beta, treceg brata jos nisam vidio... Da kupim ipak prva dva tri trejda pa procitam ili da cekam da se ponovo pojave u Q-u? Jesu ovo neke nasumicno odabrane epizode or what? Jel moram citati redom ili..?OCE LI NETKO NAPISATI TEKST O L&R DA SE MI NEZNALICE UPOZNAMO S NJIMA!!!??? ), Setnja takodjer ok, ali nista epohalno. Kratki stripovi su mi vise manje svi ok, ima par dobrih gegova. Sve u svemu, dobar broj, ali nekako mi se cini slabiji od 2-og. Nadam se da ce izaci nastavak Rdeceg alarma u nekom od naredna dva broja ( Darko imas li u svom klozetu Lavricevih albuma viška, makar v slovenšcini?). I da. Tko ce cekat naredna tri mjeseca na novi broj:-((((( smrc. Darko ima li sanse da se dobije neko pokroviteljstvo od ministarstva ili nesto slicno pa da se ubrza ritam izlazenja i smanji financijski rizik?
I u ovom broju nema "www.stripovi com na internetu vaš je dom":-((( To je odmah ocjena manje:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/01/2004 : 18:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>izaci nastavak Rdeceg alarma u nekom od naredna dva broja

Hoche.

> ( Darko imas li u svom klozetu Lavricevih albuma viška, makar v >slovenšcini?).

Samo Diareju, za sad.

>Darko ima li sanse da se dobije neko pokroviteljstvo od ministarstva
>ili nesto slicno pa da se ubrza ritam izlazenja i smanji financijski
>rizik?

Neki je zahtjev predan, ali se ne nadam puno. Pametne ideje se primaju.

>I u ovom broju nema "www.stripovi com na internetu vaš je dom":-(((
>To je odmah ocjena manje:-)

Sorry, zamijenile su ga plachene reklame...:)

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/01/2004 : 19:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Hm. za ministarstvo bojim se ne trebaju ideje nego veze, a tu ti ne mogu pomoci. Sto se tice placene reklame, mozemo se dogovoriti o nekom reciprocitetu, ja tebi naslovnicu na homepageu npr ili nesto slicno:-))))

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 24/01/2004 : 19:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Hm. za ministarstvo bojim se ne trebaju ideje nego veze, a tu ti ne mogu pomoci. Sto se tice placene reklame, mozemo se dogovoriti o nekom reciprocitetu, ja tebi naslovnicu na homepageu npr ili nesto slicno:-))))

Pa vec ima naslovnice na homepageu

Bill Gates - "It's not a bug, it's an additional feature"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/01/2004 : 09:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
zato i ima hrpa smajlija:-)

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000