forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Damn, pa to je ...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 09/03/2004 : 08:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
upisan je tekst, vidi se na skenu. a tekst je upisao bob, znaci da je tabla i njegov autorski rad. ;)

THERE, THERE
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/03/2004 : 09:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Za nasse prilike je skupo i stotinjak kuna.

Povlaccim rijecc!

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 11/03/2004 : 14:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message

A VJ bi svoga prodao da je Ferri. Ili da napisse da je Ferri...

mcn

[/quote]

Imam ja odlicnog Ferrija, tabla sa krupnim planom zagora, i cikom u vise kadrova (to, valjda, dize cijenu table), prodao bih, samo mi se ne da peglati sa medjunarodnim posiljkama, a cini mi se i da trziste nije jos spremno...

Imam i 2 Magnusa, od cega jedan iz Alan Forda, ali su mi, za razliku od Ferrija, prirasli srcu...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/03/2004 : 14:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Zox
Imam ja odlicnog Ferrija, tabla sa krupnim planom zagora, i cikom u vise kadrova (to, valjda, dize cijenu table), prodao bih, samo mi se ne da peglati sa medjunarodnim posiljkama, a cini mi se i da trziste nije jos spremno...

Imam i 2 Magnusa, od cega jedan iz Alan Forda, ali su mi, za razliku od Ferrija, prirasli srcu...

Mozes je prodati meni u Milanu:-) (ne salim se)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5985 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 11/03/2004 : 15:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Koja tabla iz AF? Ja namjeravam uzeti jednu u Milanu (ako nadjem sto zadovoljavajuce :)).

Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5985 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 11/03/2004 : 15:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by mcn
A VJ bi svoga prodao da je Ferri.
Da je Ferri nebi ga prodavao. Stovise, imam jednog Ferrija ali cekam da dobijem na lotu pa da kupim i naslovnicu. :) Nego, kad vec nedas Sergeja na prodaju jel imas sto originala Tom & Jerrya (da, da, ja to ozbiljno ;)).

Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 11/03/2004 : 15:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message
Markos, solucija je odlicna, najvise volim primopredaju

Vj, tabla AF je 77. iz epizode (Ne)Glasajte za Notaxa.
Posto sam u besparici, mozda se i nje odreknem, u suprotnom sacekaj malo sa kupovinom Magnusa, ove godine je znatno poskupio (prosle godine je bio jako jeftin)
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5985 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 11/03/2004 : 15:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by Zox
Vj, tabla AF je 77. iz epizode (Ne)Glasajte za Notaxa.
Posto sam u besparici, mozda se i nje odreknem, u suprotnom sacekaj malo sa kupovinom Magnusa, ove godine je znatno poskupio (prosle godine je bio jako jeftin)
Ma dok je bilo pun k Magnusovih tabli na ponudi i to po OK cjenama ja tad nisam imao love, a ni prosle godine vise nije bilo nekog izbora tak da ak bum cekal nebu ostalo nist.

Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 11/03/2004 : 15:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message
I mene vec duže zanimaju originali. Koliko je otprilike cena za tablu Magnusa iz AF-a ili Ferrijevog Zagora- tabla iz stripa i naslovnica.
Hvala!

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/03/2004 : 16:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Cijen tabvli Magnusovog AF ili Ferijevog Zagora su otprilike 100 Eura, za bolje table. Naslovnice su puno skuplje, neki zagori kostaju i po 1500 Eura, magnus cini mi se zna dostici cijenu oko 400-tinjak eura...
Zox, posalji mi sken!

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/03/2004 : 16:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
> Nego, kad vec nedas Sergeja na prodaju jel imas sto originala Tom &
>Jerrya (da, da, ja to ozbiljno ;)).

Vrlo malo, jerbo su se tada predavali i ne vrachali originali (uuuu!) pa ih imam samo ccetrdesetak, koji su grozni i ruzzni, ali su mi dragi i ne prodajem ih joss.

Plus toga, ionako sam skuplji od Ferrija ...:)

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 11/03/2004 : 19:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Cijen tabvli Magnusovog AF ili Ferijevog Zagora su otprilike 100 Eura, za bolje table. Naslovnice su puno skuplje, neki zagori kostaju i po 1500 Eura, magnus cini mi se zna dostici cijenu oko 400-tinjak eura...
Zox, posalji mi sken!

Hvala, to mi se i ne cini puno.

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 11/03/2004 : 20:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

> Nego, kad vec nedas Sergeja na prodaju jel imas sto originala Tom &
>Jerrya (da, da, ja to ozbiljno ;)).

Plus toga, ionako sam skuplji od Ferrija ...:)

mcn

Kad smo kod toga, mcn, sta mislis kad je pravo vrijeme da pocnem prodavati SVOJE originale?

Markos, poslao sam sken.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/03/2004 : 21:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Kad smo kod toga, mcn, sta mislis kad je pravo vrijeme da pocnem >prodavati SVOJE originale?

Pa, jedno pet godina nakon smrti je najpovoljnije vrijeme, ako je suditi po Magnusu i inima...

Inacce, kad budess imao hit.

Ili kad budess jako gladan.

mcn

Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 12/03/2004 : 01:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message
Eh, i ti odmah u krajnost... Vidi Ferrija, ziv i zdrav covjek, bavi se sportom, a originali mu po 100 eura...
A sto se gladi tice... hm, interesuje li nekog 60 originalnih tabli novog italijanskog kultnog stripa?
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 12/03/2004 : 01:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Dobijes kilo hleba i tablu slanine za njih

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 12/03/2004 : 02:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message
Dodaj jos i flasu barbere pa cemo razgovarati
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/03/2004 : 09:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
> Vidi Ferrija, ziv i zdrav covjek

Pa ssto pnda crta k'o zombi ...

> a originali mu po 100 eura...

Kad ih ima dvadeset milijuna. za svakog fana bar po jedan. A Magnusovi su manji i skuplji...:)

mcn

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 12/03/2004 : 11:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Ubice te neko na spavanju...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/03/2004 : 11:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

quote:

Ubice te neko na spavanju...

Ma to je macan samo ljubomoran na Ferrija

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/03/2004 : 13:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Ma to je macan samo ljubomoran na Ferrija

Istina zziva, i ja bih da znam daskati...

mcn

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000