Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 19/02/2004 : 17:53:57
|
Dado ti je tocno odgovorio. Samo bi jos dodao da je to jedan od poznatijih tal. crtaca koji ej radio u americi, dosta je toga tamo napravio (uglavnom western i ratne stripove, ako se dobro sjecam), na Texu je napravio samo 3 price, Skriveni Pistolj, jedan Texone (ne znam tocno koji napamet) i ovu pricu u 4 nastavka, ali na zalost, umro je na sredinom drugog broja pa je crtez preuzeo Ticci, njegov ucenik... Inace, radi se i o zadnjoj Nolittinoj prici za Texa.
Sto se Magico Venta tice, radi se o projektu koji, kad bi se radio onako kako treba (dakle, kad bi se radilo tako da ide na kioske) ne dopusta fusarenje u smislu da imam svoj normalan redovni posao a da mi je to usput, nego bi morao ostaviti posao i krenuti u to, a to mi je totalno neisplativa i preriskantna odluka. Imamo planove za izdavanje i sigurno cu kad tad iuzdavati nesto, ali gotovo iskljucivo ce to biti nesto sto nece iziskivati odricanje od mog "normalnog" posla, dakle, mozda neki album ili slicno, nesto sto nece imati fiksni i periodicki ritam izlazenja.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
Member since 01/09/2003 |
Posted - 20/02/2004 : 09:47:22
|
Hvala znalcima!
Markos, zao mi je sto MV nije prošao. Ako imaš neke planove u buducnosti (Thunderbolt lijepo zbori, neki Texone bi bio prava senzacija), uzmi u obzir da je sada veci broj strip zaljubljenika upoznat sa sajtom, bilo bi i više zainteresiranih.
** Thommo was here! ** |
 |
|