forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ponovo skupljanje stripova - zasto?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts

Member since 11/05/2003

Posted - 23/02/2004 : 17:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send markomarko a Private Message
nisam jih skupljao, kad sam bio u srednjoj školi. inace jih skupljam od 3. razreda osnovne
Go to Top of Page

Sportas
Junior Member

Canada
436 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 23/02/2004 : 17:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Sportas a Private Message
Skupljanje stripova me ne interesuje vise volim ih citati pa kasnije...

Because I'm sexy and I have good look?
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 23/02/2004 : 20:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
quote:
Originally posted by Žiga

I kanim stripove sakupljati do smrti.Nadam se, da ce Zagor pred moju smrcu nehati izlaziti, da cu imati sve:))), pa cu jih ponijeti sa sobom u grob.:))

Zanimiv topic, fishleg.

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Bolje nemoj.
Kad bi to culi oni pljackaši grobova...

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 23/02/2004 : 20:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
quote:
Originally posted by Sportas

Skupljanje stripova me ne interesuje vise volim ih citati pa kasnije...

Because I'm sexy and I have good look?

A kupuješ ova izdanja na kioscima?

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 24/02/2004 : 09:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
quote:

I kanim stripove sakupljati do smrti.Nadam se, da ce Zagor pred moju smrcu nehati izlaziti, da cu imati sve:))), pa cu jih ponijeti sa sobom u grob.:))

Zanimiv topic, fishleg.

Onda ce ti trebati poveca rupa

It is wise to look ahead, but foolish to look further than you can see.
Go to Top of Page

Tomislav
Average Member

Croatia
815 Posts

Member since 23/08/2002

Posted - 24/02/2004 : 13:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomislav a Private Message
Nikada nisam niti prestao. Poceo sam tamo negdje 90te i od onda kupujem skoro sve kaj dode na kioske.
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 24/02/2004 : 20:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
quote:
Originally posted by Thunderbolt

quote:

Zanimiv topic, fishleg.

Bolje nemoj.

Pa vjerojatno bi medu pljackašima bio netko iz ovog foruma, jer sam samo ovde to kazao

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 24/02/2004 : 22:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
quote:

quote:

quote:

Zanimiv topic, fishleg.

Bolje nemoj.

Pa vjerojatno bi medu pljackašima bio netko iz ovog foruma, jer sam samo ovde to kazao

Upravo govoriš s njim.

ciciban
Starting Member

28 Posts

Member since 29/07/2003

Posted - 25/02/2004 : 00:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ciciban a Private Message
Mislio sam da sam ja jedini stariji idiot koji obožava stripove, na opci užas roditelja, rodbine i ostalih jako pametnih ljudi , pa su me skoro povukli u mrak i tamu svojih života, ali onda je izišao prvi Hermann i ja sam se naglo opametio. Bio je to Sarajevo tango kupljen u onoj striparnici ispod zemlje koju sam uvijek tražio po 15 minuta. Danas skupljam albume, Dylan Doga, Garfilda, Zagora.
HERMANN JE NAJBOLJI ! ! !
Go to Top of Page

bigbosnien
New Member

USA
170 Posts

Member since 27/10/2003

Posted - 25/02/2004 : 05:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send bigbosnien a Private Message
ja sam poceo skupljati stripove od malih nogu, ne sjecam se sigurno sam imao 5, vise manje

prestao sam skupljati stripove 1995, kada sam rasprodao po buvljaku najstarije i najvaznije stripove, tada sam imao oko 400 stripova, najstarije zagora, prve markove, blekove, mr no, nema sta nema, cak sam imao i zlatnu seriju 1

i onda sam sve prodao, a neke sam cak i poklonio

tada nije postojao ovaj forum, jer da je tad postojao, ja bih bio milioner

sad ponovo onako sakupljam, vecinu stripova sam citao, ima nekih koje nisam, prvenstveno one iz slobodne dalmacije i ove sad nove ludens, toga nema po americi

pa to bi bilo to
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 25/02/2004 : 05:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
quote:
Originally posted by ciciban

Mislio sam da sam ja jedini stariji idiot koji obožava stripove, na opci užas roditelja, rodbine i ostalih jako pametnih ljudi , pa su me skoro povukli u mrak i tamu svojih života, ali onda je izišao prvi Hermann i ja sam se naglo opametio. Bio je to Sarajevo tango kupljen u onoj striparnici ispod zemlje koju sam uvijek tražio po 15 minuta. Danas skupljam albume, Dylan Doga, Garfilda, Zagora.
HERMANN JE NAJBOLJI ! ! !

A koliko smo stari , da li bi se moglo znati?

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 25/02/2004 : 13:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by fishleg

Evo, imam jedno pitanje za one koji su prestali skupljati stripove pa onda ponovo poceli: dali bi poceli opet skupljati stripove da nije SD pocela izdavati stripove?
Bas me zanimaju vasi odgovori
Ja sam opet poceo skupljati stripove kada sam na kiosku slucajno vidio Zagora - misim da je to bio Zagor Extra br.73 - Ucjenjivaci.

Ja sam cak 9 godina pauzirao sa stripovima, i to od 1990-99, da bih ih ponovo poceo citati i skupljati, i to ne zbog izdanja SD-a, vec nekih drugih razloga (dijelom i zbog nostalgije za sretnim djetinjstvom, ali to nije glavni razlog). 1999. sam ponovo poceo s citanjem Blueberryja, Ridjobradog, Ken Parkera, da bih unazad nekoliko godina prilicno prosirio podrucje skupljanja stripova i na mnoge druge junake.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/02/2004 : 22:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ja sam poceo sa skupljanjem cim sam poceo citat, a sve iz razloga jer mi je bilo zao bacit procitani strip. Poslije mi je postalo fora kad sam shvatio da i drugi skupljaju stripove, a da ja imam vise od njh. Hehe! I to je trajalo i trajalo, a ja sam sve vise birao sta cu kupit. I onda sam naletio na stripovi.com i dogodila mi se ista stvar kao i ostalima.

Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1660 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 26/02/2004 : 09:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
Ja na neki nacin nikad nisam ni prestajao, jer tokom 90-ih kada je potpuno prestalo strip izdavastvo u Srbiji, sam dopunjavao vec postojece kolekcije kojih nije bilo malo (PZ, Alan Fordove, Stripoteke, MM, Super, Princ Valijant, Asterikse i Talicnog itd.).

Od pre nekoliko godina sam u mogucnosti da kupujem italijanske originale Bonelli izdanja (pre svega MM i DD), a pravo otkrice je naravno bio www.stripovi.com, koji je dao dodatan zagon vec postojecoj euforiji.
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 26/02/2004 : 09:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
Izgleda da je Markos glavni krivac za nase finansijske probleme

Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 26/02/2004 : 10:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
Vidim da su neki od vas poceli opet skupljati stripove zbog izdanja SD, a neki zbog drugih razloga...
I ja sam medu onima koji su svoju kolekciju ( ZS,Lms) poklonili ili prodali po stvarno smjesnim cijenama. Kakva sam budala bio

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 26/02/2004 : 12:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
quote:

Vidim da su neki od vas poceli opet skupljati stripove zbog izdanja SD, a neki zbog drugih razloga...
I ja sam medu onima koji su svoju kolekciju ( ZS,Lms) poklonili ili prodali po stvarno smjesnim cijenama. Kakva sam budala bio

Možda još nije kasno.Imaš burzu.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16745 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 26/02/2004 : 15:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
ja sam poceo citati i pomalo skupljati stripove 65. i sve do 85. tad sam se ohladio a 91. i 92. sam skoro sve rasprodal.
Ponovo sam ih pocel pomalo skupljat 99 a intezivno zadnje dvije godine.
Moram priznat da se i sam sebi cudim (a da ne velim za moju šeficu doma koja nije mogla vjerovat a bome i danas misli da sam skrenul )ali to je izgleda kao neka vrsta bolesti koja se uvijek vraca

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 26/02/2004 : 22:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
quote:

DA...HAHAHAHA!!!...stvarno smiješne...HAHAHAHA!!...

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 27/02/2004 : 11:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
quote:

quote:

DA...HAHAHAHA!!!...stvarno smiješne...HAHAHAHA!!...

Ne razumijem tvoj reply.
Ja sam 1992 godine POKLONIO skoro svu moju kolekciju ZS i Lms, ne razumijem sta je tu smijesno...
A dosta forumasa je upravo na tom topicu i na drugim reklo, da je svoju kolekciju poklonilo ili bacilo ili prodalo za tako jako jako male pare...

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/02/2004 : 11:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ja uopste ne bih poceo da citam stripove zbog SD.
Sjecam sam da sam u splitu kupio zagora zivi pokopani cini mi se,dosao u apartman i usput vidio gazdaricu koja gotovo nije pala u nesvijest kad je vidila cijenu stripa ;-)))),tja valjda su stripovi bili skupi,procitao sam ga,strip mi se nije svidio,prijevod je bio cudan,neke rijeci su bile smijesne (za Bosance ;-)) )cak i "tvdre" korice su mi smetale(dnevnik je kriv za sve :-) ).Sve u svemu ne bih vise nikada kupio strip da nisam naletio na zws site...

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/02/2004 : 19:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
...hteo si reci, "...na ZWS site i sve "ludake" koji su se okupljali oko njega..."
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/02/2004 : 19:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ne bas,prije ce biti da sam ponovo poceo s skupljanjem kada sam prvi put vidio neke naslovnice ZS i LMS.
Forum je bio "ludara" ,nesto neponovljivo ali to nije bio dovoljan razlog za ponovno skupljanje stripova ;-).

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/02/2004 : 23:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Forum je stvarno bio "ludnica"... prosto sam se pozeleo svih onih svadja, ukidanja i ponovnog pokretanja foruma... Zagor je bio i ostao neprevazidjen u tom pogledu...
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/02/2004 : 00:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Kad je ukino forum uveo je chat,pa je onda izbacio chat i uveo forum.
Neprevazidene situacije...:-)Crazy.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000