Author |
Topic  |
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 24/02/2004 : 22:33:36
|
ma mejlno sam ga ja josh jutroske iz nekih potpuno drugih razloga i josh ga onako ovlash pitao jel radi na nechemu drugom sem x mena:)
************************ It's only gay if you push back!
|
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts
Posted - 24/02/2004 : 22:38:35
|
Tnx zveles! Nego, vec kad si tu, da ukradem dekari topic, danas sam slusao Van struje, na 101-ci, onako usput (citao sam ponovo eddyjeve i darkove grendele!) i mislim da sam te cuo kako nesto spikas ne engleskom. Nisam siguran da si to ti, ali mislim da sam razabrao ime veles a i glas mi je bio poznat. Ajd, da cujem detalje;)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 24/02/2004 : 22:43:04
|
ahhh... to je bilo prije tocno 10 godina kad smo tiljak i ja govorili o stojedinici steveu lamaqu za njegovu emisiju evening session na bbc-u one. goran studen je veceras pustao ulomke iz te "legendarne" bbc-jeve emisije. :))) inace, bas sam se sa studenim ovih dana nesto dogovarao da dodjem na radio pocetkom travnja, pa da malo evociramo dogodovstine iz proslosti. eto, mogu samo dodati da se bas veselim tome. :)
THERE, THERE |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts
Posted - 24/02/2004 : 22:50:25
|
Svaka cast covjece! Nisam znao da si bio aktivan na Van struje. Jedna od rijetkih radio i tv emisija koju sam pratio kad god sam mogao. Koliko dugo si bio tamo aktivan, kako je to bilo itd itd. Dekara! Dopisujes se sa cika Igorom? Imenujem te ekskluzivnim izvjestiteljem stripovi.com i narucujem jedan jos ekskluzivniji interview!:-) (ne salim se:-))) )
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 24/02/2004 : 22:54:38
|
marko, mozda jednostavno nisi primjetio, al' ja sam ti gore sljakao punih deset godina od 88. do 98. (i isto toliko na van struje i alter indie chartu). nije da se hvaaalim, al' mi je to vrijeme ostalo u dragom sjecanju! ;)
THERE, THERE |
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 24/02/2004 : 22:55:54
|
quote: Originally posted by Markos
Tnx zveles! Nego, vec kad si tu, da ukradem dekari topic,
ma nema frke - imam najnize mogutje cene na forumu tako da si mi zasad duzan samo 20 eu:)
|
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 24/02/2004 : 22:58:25
|
quote: Originally posted by Markos Dekara! Dopisujes se sa cika Igorom? Imenujem te ekskluzivnim izvjestiteljem stripovi.com i narucujem jedan jos ekskluzivniji interview!:-) (ne salim se:-))) )
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
chek prvo da zavrshim onaj prvi obetjani pa tjemo onda i chika igora staviti na tapet - nema frke:)
|
 |
|
Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
Posted - 24/02/2004 : 23:01:11
|
quote: Originally posted by dekara
quote: Originally posted by Markos Dekara! Dopisujes se sa cika Igorom? Imenujem te ekskluzivnim izvjestiteljem stripovi.com i narucujem jedan jos ekskluzivniji interview!:-) (ne salim se:-))) )
chek prvo da zavrshim onaj prvi obetjani pa tjemo onda i chika igora staviti na tapet - nema frke:)
Cini se da si dobio promaknuce.Cestitke! A sada Morkosa pitaj kolika je placa ,i nemoj pristat na niša manje od 2 stripa dnevno.
__________ Sve mi diraj ,ali kiosk nikad ne! |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts
Posted - 24/02/2004 : 23:14:55
|
quote: Originally posted by zveles
marko, mozda jednostavno nisi primjetio, al' ja sam ti gore sljakao punih deset godina od 88. do 98. (i isto toliko na van struje i alter indie chartu). nije da se hvaaalim, al' mi je to vrijeme ostalo u dragom sjecanju! ;)
THERE, THERE
Mozda sam i primjetio ali sam zaboravio ime:-)
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts
Posted - 24/02/2004 : 23:17:06
|
Cekaj, hoces reci da radis interview sa G.C.? Ne mogu vjerovati:-))))
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 24/02/2004 : 23:17:19
|
evo shta je kordey izjavio na svom forumu:
To all of you... Yo don't have idea how much those good thoughts means to me in this situation, being kicked out so mercilesly. I'm not OK, thanks, and I made official statement for comixfan ten minutes ago. hopefuly they'll publish it; if not, I'll transfer it over here and you'll find out all about it. Stay tuned... IGOR
na comixfanu josh uvek nema nishta ali pretpostavljam da tje se u toku vecheri pojaviti ta izjava. ono shto mi u ovom trenutku pada na pamet je mozda par redaka koje bi svako kome je stalo mogao da poshalje na marvel office i kaze im shta misli o ovom njihovom potezu. znam da ja hotju:) ako je iko bio zadovoljan razvojem situacije i marvelovim izdavachkim egzibicijama sam ja ali u zadnje vreme nizu redom vrlo loshe poslovne poteze(najsvezije pre kordejevog sluchaja bi bilo nedavno ukidanje epicove antologije a kasnije i cele izdavachke linije koja je trebala da predstavi neke nove creator owned materijale)i izgleda da se njihov renome strmoglavo kretje ka provaliji iz proshlosti.shteta poshto se stvarno chinilo da su krenuli uzlaznom putanjom.
|
Edited by - dekara on 24/02/2004 23:27:41 |
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 24/02/2004 : 23:22:04
|
[/quote]
[/quote]
radim radim ali na prikupljanju informacija i dokumentacija:)
|
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 24/02/2004 : 23:30:19
|
[/quote] Cini se da si dobio promaknuce.Cestitke! A sada Morkosa pitaj kolika je placa ,i nemoj pristat na niša manje od 2 stripa dnevno.
[/quote]
pfffff - bez bar dva trejda dnevno netju ni da mrdam:)
|
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 25/02/2004 : 00:02:50
|
e-mail:officex@marvel.com subject: MARVEL SUCKS!
i popunite unutra po zelji. ovo je jedan od onih trenutaka kad se mozete oduziti nekome koji vam je omogutjio da na njegovim stripovima odrastate i uzivate i dan danas. mozda netje uticati uopshte na marvelovu nedavnu odluku(mada su ovakvi apeli imali odjeka u wieringo/waid sluchaju sa fantastichnom chetvorkom)ali tje sigurno znachiti puno Igoru.
minut posla - puno srce i mirna savest.vredi,ne?
|
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 25/02/2004 : 01:26:46
|
quote: Originally posted by Markos
...kako je to bilo itd itd...
malo duze mi je trebalo da smislim kraci, a razumljivi odgovor na ovo tvoje pitanje. bilo je slicno kao sto je danas ovdje na forumu. skompala se ekipa (kiki, grozaj, freiman, branko...) i svi smo brijali na glazbu, nekako podjednako fanaticno kao sto danas ovdje dekara, degi, jgoran, ti i svi ostali brijemo na stripove. i onda smo svoje stavove, zapazanja i slicno picili direktno u eter, pred ljude, onako "na prvu" i uz puno zafrkancije. sve do onog trenutka kad su radio htjeli ugasiti i kada je bio veliki skup potpore na trgu, ja jednostavno nisam bio svjestan koliko ljudi je slusalo radio, pa tako i ta nasa (cesto pretenciozna) razglabanja o muzici. u to vrijeme nismo niti kuzili da imamo prilicno velik utjecaj na formiranje ukusa nasih slusatelja (barem ga nismo zlorabili ), niti da je masa ljudi koja slusa radio, ustvari, voajerski pratila nas izbor glazbe i nasa zapazanja. nekako mi se cini da se slicna stvar danas dogadja sa stripovima, a da glavnu ulogu igra upravo tvoj forum. iz dana u dan primjecujem da je sve vise neregistriranih posjetitelja prisutno na stranicama. vjerojatno voajerski citaju ove nase topice, a tek se poneki odluci logarati i pridruziti nam se. cini mi se da se iz svega toga ipak kao pozitivna posljedica polako formira jedna veca baza strip citatelja na ovim nasim prostorima i da je strip u zadnje dvije godine (upravo onoliko koliko postoji site) ponovno uhvatio zadovoljavajuci ritam i ovdje ponovno zazivio. to vjerojatno ni u najoptimisticnijim predvidjanjima nisi mogao predpostaviti, a danas je cijela stvar vec dobro odmakla u tom smjeru. evo, nekako slicno je bilo i s glazbom i s utjecajem stojedinice u vrijeme dok sam ja tamo radio.  
THERE, THERE |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 25/02/2004 : 08:41:39
|
Sad znass sljedecha tri koraka, Markose:
1. Popularnost stripovi.com raste do te mjere da ih drzzava odlucci zabraniti.
2. Protestni skupovi na Trgu (stvarnom ili virtualnom, nema veze).
3. Stripovi.com pobjedjuju, ali u procesu postaju sranje.
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 25/02/2004 : 09:20:30
|
ispravio bih tocku jedan. popularnost stripovi.com raste do te mjere da ih ljudi koji imaju moc zele gurnuti u neku vrstu "stecaja" da bi ih sto jeftinije pospremili u svoj dzep. happens all the time!
THERE, THERE |
 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 25/02/2004 : 09:41:11
|
e-mail:officex@marvel.com subject: MARVEL SUCKS! i popunite unutra po zelji. ovo je jedan od onih trenutaka kad se mozete oduziti nekome koji vam je omogutjio da na njegovim stripovima odrastate i uzivate i dan danas. mozda netje uticati uopshte na marvelovu nedavnu odluku(mada su ovakvi apeli imali odjeka u wieringo/waid sluchaju sa fantastichnom chetvorkom)ali tje sigurno znachiti puno Igoru. minut posla - puno srce i mirna savest.vredi,ne? ************************ It's only gay if you push back!
Slažem se s vama. Kakva šteta za Marvel! Ja, kao glavni i jedini urednik Marvelovih izdanja za ex-yu, s punom odgovornošcu i velikim žaljenjem gledam na to. Žao mi je covjeka, ipak im je dao toliko truda i vrhunskih stripova. Upravo sam i ja poslao žalbu na dati mejl. Baš me zanima dali ce netko reagirati na to ili ce reci da sam sentimentalan jer je naš covjek. Anway, možda nekom prilikom jednog dana objavimo nešto i od njegovih radova za Marvel pa da raja vidi kakvog umjetnika imamo!
Tally www.LMInfo.hr/comics
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts
Posted - 25/02/2004 : 10:13:36
|
quote:
radim radim ali na prikupljanju informacija i dokumentacija:)
Aha, tako sam i mislio, znaci bit ce nesto do 2007?
quote:
pfffff - bez bar dva trejda dnevno netju ni da mrdam:)
Za takvu velicinu, ni tri nisu dovoljno!
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts
Posted - 25/02/2004 : 10:16:43
|
e-mail:officex@marvel.com subject: MARVEL SUCKS!
i popunite unutra po zelji. ovo je jedan od onih trenutaka kad se mozete oduziti nekome koji vam je omogutjio da na njegovim stripovima odrastate i uzivate i dan danas. mozda netje uticati uopshte na marvelovu nedavnu odluku(mada su ovakvi apeli imali odjeka u wieringo/waid sluchaju sa fantastichnom chetvorkom)ali tje sigurno znachiti puno Igoru.
minut posla - puno srce i mirna savest.vredi,ne?
Malo mi je licemjerno da ja sad idem slati mail, a nikad nisam citao njegove Marvel naslove. Ono sto cu sigurno uraditi je da cu nabaviti bar nekoliko njegovih sveski pa vidjeti o cemu to ovi amerikanci po forumimma seru (nevjerojatno, nigdje nisam vidio tolike razlike u misljenju - ili ga vole ili ga mrze, nema sredine) - pa cu procitati i onda poslati mail. Inace, procitao sam na njegovom forumu da je covjek napravio 21 svesku u godinu dana? WTF????? 21 svesku?!!!!
 |
|
Topic  |
|