Author |
Topic  |
Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 25/02/2004 : 10:24:51
|
quote: Originally posted by zveles
quote: Originally posted by Markos
...kako je to bilo itd itd...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
malo duze mi je trebalo da smislim kraci, a razumljivi odgovor na ovo tvoje pitanje. bilo je slicno kao sto je danas ovdje na forumu. skompala se ekipa (kiki, grozaj, freiman, branko...) i svi smo brijali na glazbu, nekako podjednako fanaticno kao sto danas ovdje dekara, degi, jgoran, ti i svi ostali brijemo na stripove. i onda smo svoje stavove, zapazanja i slicno picili direktno u eter, pred ljude, onako "na prvu" i uz puno zafrkancije. sve do onog trenutka kad su radio htjeli ugasiti i kada je bio veliki skup potpore na trgu, ja jednostavno nisam bio svjestan koliko ljudi je slusalo radio, pa tako i ta nasa (cesto pretenciozna) razglabanja o muzici. u to vrijeme nismo niti kuzili da imamo prilicno velik utjecaj na formiranje ukusa nasih slusatelja (barem ga nismo zlorabili ), niti da je masa ljudi koja slusa radio, ustvari, voajerski pratila nas izbor glazbe i nasa zapazanja. nekako mi se cini da se slicna stvar danas dogadja sa stripovima, a da glavnu ulogu igra upravo tvoj forum. iz dana u dan primjecujem da je sve vise neregistriranih posjetitelja prisutno na stranicama. vjerojatno voajerski citaju ove nase topice, a tek se poneki odluci logarati i pridruziti nam se. cini mi se da se iz svega toga ipak kao pozitivna posljedica polako formira jedna veca baza strip citatelja na ovim nasim prostorima i da je strip u zadnje dvije godine (upravo onoliko koliko postoji site) ponovno uhvatio zadovoljavajuci ritam i ovdje ponovno zazivio. to vjerojatno ni u najoptimisticnijim predvidjanjima nisi mogao predpostaviti, a danas je cijela stvar vec dobro odmakla u tom smjeru. evo, nekako slicno je bilo i s glazbom i s utjecajem stojedinice u vrijeme dok sam ja tamo radio.  
THERE, THERE
Da, mislim da je paralela ok, mada su razmjeri bitno drugaciji, nazalost, ne mozes usporedjivati radio sa webom, publika je bitno manja. Ali da, broj posjeta je u konstantnom konstantnom porastu, cijelo vrijeme. Prvih par mjeseci smo imali 7-8 tisuca posjeta mjesecno, sad imamo 10000 tjedno! I nekako mi se zaista cini da se scena i baza strip fanova okrupnjava i da mi imamo prste u tome. To sto je to netko drugi primjetio mi je samo potvrda da to nisu samo moja umisljanja. Mislim da postoji jedna bitna stvar koja veze i van struje i stripovi.com, a to je ogromna kolicina pozitivne energije i ljubavi prema mediju koja izbija iz etera/stranica. I vjerojatno to ljude privuce. A i neregistrirani ce se valjda pomalo registrirati, iako to mozda i nije toliko bitno, bitno je da su tu prisutni cijelo vrijeme (kad bi samo znao koliko je ljudi neuspjesno pokusalo registrirati se - ili upisu krivu mail adresu ili nikad ne kliknu na link koji dobiju mailom...)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 25/02/2004 : 10:26:22
|
quote: Originally posted by mcn
Sad znass sljedecha tri koraka, Markose:
1. Popularnost stripovi.com raste do te mjere da ih drzzava odlucci zabraniti.
2. Protestni skupovi na Trgu (stvarnom ili virtualnom, nema veze).
3. Stripovi.com pobjedjuju, ali u procesu postaju sranje.
Da mi to prekinemo odmah pa da se preventivno ugasimo:-) "it's better to burn out then to fade away" spika?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 25/02/2004 : 10:36:22
|
> ...ogromna kolicina pozitivne energije i ljubavi prema mediju koja izbija iz etera/stranica...
to je ono sto ljude zapali da se (ponovno) zainteresiraju za stripove (ili neki drugi medij). bez tog entuzijazma cijela stvar bi bila prosjecna i otuzna i, definitivno, ne bi imala efekta...
ljudi, ukljucite se! svi smo zapoceli kao starting member s jednom zvijezdicom (ili je to bilo bez ijedne, ne sjecam se vise?). svi, osim markosa! ;)
THERE, THERE |
 |
|
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 25/02/2004 : 12:02:52
|
quote: Originally posted by zveles
> ...ogromna kolicina pozitivne energije i ljubavi prema mediju koja izbija iz etera/stranica...
to je ono sto ljude zapali da se (ponovno) zainteresiraju za stripove (ili neki drugi medij). bez tog entuzijazma cijela stvar bi bila prosjecna i otuzna i, definitivno, ne bi imala efekta...
ljudi, ukljucite se! svi smo zapoceli kao starting member s jednom zvijezdicom (ili je to bilo bez ijedne, ne sjecam se vise?). svi, osim markosa! ;)
THERE, THERE
Ajoj Zveles,pa znasl li ti kolko je mene kostalo ukljuchenje na stripovi,com? Pa nekoliko hiljada €ura...jebo gati! Moj savjet posmatracima-"bez`odavde,dok jos ima nade"!
 |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 25/02/2004 : 22:08:12
|
Jebo im pas mater americku!!! Nisam citao ni jedan Kordejev Marvel naslov, ali sam listao malo Cablea u MCu i moram reci da je crtež ludilo, što je uostalom i standard kad je Kordej u pitanju! Ciato sam ja na netu jedan intervju s njim u kojem je on rekao da nije 100% zadovoljan poslom za Marvel niti životom u Americi, ali da je produžio ekskluzivni ugovor zbog para i obitelji, a negdje sam i procitao da je jedan od najbolje placenih crtaca u SADu... I sad kao nema lojalnu fan bazu? Ništa, samo se nadam da ce Igor preci u neku konkurentsku kucu i od tamo jebat mater Marvelovcima!
"Tek kad sam s tobom, misli su jasne. Tek kad sam s tobom, alarm ugasne." |
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 25/02/2004 : 23:13:39
|
AJD DA I JA KAŽEM KOJU:
TIPICAN DOKAZ JEDNE TVRDNJE "AMERI RADE STRIPOVE ZA IDIOTE"
FAKING SAM RAZOCARAN.VESELIO SAM SE TOM EXCALIBURU A KAD ONO PUŠIONA.DOBAR MI JE CLAREMONT ALI BI KUPOVAO PRVENSTVENO ZBOG KORDEYA. SVE MI SE CINI DA KAKO SU POCELI,MARVEL CE ZAVRŠITI NA ONOM ISTOM JEBENOM SRANJU PRIJE NEGO JE QUESADA POSTAO GLAVNI UREDNIK. SRANJE,SRANJE,SRANJE.OPER CE BITI STRIPOVA ZA DJECU KOJI NECE IMATI APSOLUTNO NIKAKVU KVALITETU. JOŠ IM SAMO TREBA DA MAKNU MALEEVA SA DAREDEVILA ILI DA ELLISA SKINU SA PISANJA FF I ONDA SE MOGU JEDNOSTAVNO ZAKOPATI U SVOJEM JADU.
SAMO SE NADAM DA CE KORDEY SADA ZAVRŠITI U DC-U ILI U DARK HORSEU
------------- carpe diem... -------------
|
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 25/02/2004 : 23:38:43
|
toga se i ja najvishe plashim...taman su pocheli da rade neke stvarno vredne i zanimljive stvari(runaways,x statix,bendisov daredevil,alias,amazing i odlichni supreme power sa strazinskim...)i sada naprasno prave zaokret ka glupostima iz kojih su se jedva izvukli krajem proshlog veka.shteta poshto sam stvarno postajao marvelhead...shto se kordeja tiche its nat over til di fet lejdi sings te tjemo videti kako tje se sve ovo zavrshiti.ja se nadam wieringo/waid razreshenju ali sudetji po reakcijama fanova sumnjam da tje do toga dotji...daj boze da greshim... kordeja tje sigurno prigrabiti DC kolko u toku ove sedmice sa exkluzivnim ugovorom i svime ostalim shto sleduje ali sumnjam da tje to uspeti da mu omogutji takvu finansijsku potporu kakvu su davali x meni...
************************ It's only gay if you push back!
|
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 25/02/2004 : 23:53:03
|
quote: Originally posted by BOC
Jebo im pas mater americku!!! Nisam citao ni jedan Kordejev Marvel naslov, ali sam listao malo Cablea u MCu i moram reci da je crtež ludilo, što je uostalom i standard kad je Kordej u pitanju!
pa i ne bash...ima kordej par brojeva new x mena koji su bash gadni za gledanje a bogme ni ovi novi xtreme x meni nisu nishta bolji ali ne moze se vishe ni ochekivati s obzirom da je chovek radio toliku kolichinu posla mesechno.nekakav pad kvaliteta je morao biti prisutan. ono shto se ne moze prigovoriti je da kordej nije uopshte r a z m i sh lj a o o svakom stripu koji je radio jer je ochigledno da je sve tu na mestu(ritam,kadriranje...)i da je jedino vremenski faktor uticao na krajnji rezultat.
|
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 25/02/2004 : 23:57:08
|
onako, po nekoj logici, najvjerojatniji razvoj dogadjaja bi bio dc. uz ugovor na godinu dana (za pocetak), kordej bi za dva mjeseca mogao osvanuti u nekoj seriji za vertigo ili wildstorm. grant morrison je lani potpisao ekskluzivni ugovor s dc-jem na dvije godine i ne bi cudilo da kordeja stave ponovno s njim u tandem (kad se zna da je njihov tandem na new x-menima bio izuzetno uspjesan - barem na prvim zajednickim brojevima). to bi bilo najlogicnije, ali, vidjet cemo...
THERE, THERE |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 25/02/2004 : 23:57:25
|
Nazvao sam ga danas da vidim kako mu je i skroz je okej, zabavlja se jebuchi Marvelu mater po message boardovima i drago mu je da je to gotovo. Pregovara sa Scottom Dunbierom da radi slikane adaptacije prequela Dune za Wildstorm, ali o tome da niste priccali po stranjskim sajtovima jerbo joss nissta nije potpisano.
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 26/02/2004 : 00:39:15
|
to se trazi mac, svaka cast! ovo je dobro za cuti! ma kordej je ipak marka za amere i bit ce za njega super gaza, pogotovo u dc-ju koji ima puno kvalitetnije projekte od sugavog marvela!
ps. cast iznimkama poput x-statix. :)))
THERE, THERE |
 |
|
GParlov
Special guest star

2246 Posts
Member since 06/11/2002 |
Posted - 26/02/2004 : 01:01:43
|
Evo ga ovdje,ako ga nemožete otvoriti. Ako je sve ovo istina ,onda im stvarno treba hebat mater!
UPDATED: KORDEY'S SWORD SHEATHED ON EXCALIBUR Post #1
In a startling announcement following the details surrounding May's 'Reload' event from Marvel Comics, ComiX-Fan has been learned that artist Igor Kordey has been let go from the upcoming new Excalibur series.
"Here's the news," Kordey told ComiX-Fan. "I'm fired."
For fans wondering, Marvel has not reassign Kordey to any other projects and has been asked to cease all current work on Excalibur.
"I'm fired completely - no replacement books for me," Kordey said.
Kordey's stable of Marvel books had been considerable in recent years with his work featured on titles like Soldier X and New X-Men. Most recently Kordey was asked to take over full-time duties on X-Treme X-Men following artist Salvador Larroca's departure and was set to join veteran scribe Chris Claremont on a re-launch of Excalibur.
"I was officialy assigned as artist for Excalibur about four months ago (and during that period of time turning down other business offers,considering that Excalibur is an ongoing project with byweekly rhytm of production). Last Monday I was informed about a cover assignment being taken away from me, as a sudden decision, and the cover for #1 that I already did was cancelled too. It was very humiliating when, two days later, I saw a new cover by Mr. Park during this 'Reload leaking' fuss."
"It takes at least a few weeks from the moment a company enlists an artist for the job to finished artwork, to supplying solicitors with that artwork. In other words, this decision was not 'sudden' and I was treated like an idiot and kept in the dark. Last Tuesday I got an e-mail telling me to stop any further work on Excalibur because 'the whole book is under a revieving process'."
"I called Chris Claremont (to check out if they're reviewing the script as well) and after he reacted with surprise I realized they were actually reviewing my art. And then I knew that everything was going wrong for me, especialy seeing other new covers for Reload. New management politics are now to obviously 'purify' the Marvel Universe and put the heroes back in diapers (my nickname for spandex costumes). After all the censoring they did with X-Treme X-Men ('Arena' and 'Intifada' arcs), and remembering that all those outstanding artists with DIFFERENT approaches (like Corben, Risso, Zezelj, etc.) are not around anymore and that I'm the last DIFFERENT one working on a 'core' books I realized there's no place for me anymore."
"So much for globalization!"
"Yesterday I got officialy fired, with explanations that management wants to take different visual approach to Excalibur, as it is one of the core books. Everything I've done so far (ish #1, and half of #2 plus cover for ish #1) is cancelled, and of course, no replacement books for me. So, they kicked me out very cruelly, the last humiliation in a chain of many happening last year - they removed me from my previous project (under explanation of being to expensive an artist, eventualy breached my exclusive contract last year, offering me lower prices per page as a condition for continuing to work for them (and I accepted, having no other choice, knowing that I need to continue to support my big family - It was middle of the year; no chance to switch to another publisher); they supplied me with all those inkers, doing efforts to convert my art into something it's not."
"They hired me as Igor Kordey, not someone else. They also forgot that I was never late doing two monthly books a month in last three years (leaving me under impression that it's not so important to be briliant, but reliable); they forgot how much world-wide publicity they gained with this 'trade building explosion non-cancellation' affair after Sept.11; or with this 'Pennsylvania plane' illustration; or volunteering for Moment of Silence; volunteering for 'Arena' with completely repenciling two books and suppying color guides for whole arc; voluntarily doing book logos, editorial jobs, promoting them with interviews especialy in Europe, and so on and so forth... all this in trying to prove myself as a part of the family and contributing as a loyal mercenary as much as I could."
"After all I ended up left behind just as expendable cannon fodder; no mercy, no respect...."
"On the other hand, I'd like to thank Joe Quesada for his three-years of support and appreciation, and all my editors... Powers, Franco, Hicks, Moore, Lis, Yoshi, Raicht, Moore and Marts (jeez, I changed 8 of them in 3 years - most of them got fired), for their understanding, friendship and help."
"Well, at least this news will make a few dozen trolls happy - they will think they made a difference. For all the rest - thank you for your support! God bless you!"

|
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Bob
New Member

Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
Posted - 26/02/2004 : 23:02:52
|
>u dc-ju koji ima puno kvalitetnije projekte od sugavog marvela!
Tako jeeee!!! Mislim, ovo da je Marvel sugav. Nije da je DC puno bolji, ali bolji je. 
B. |
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 27/02/2004 : 00:40:58
|
diskutabilno je to - ako izdvojimo vertigo od DCja shta ostaje? ja sam uvek bio pre za spajdermena negoli za betmena,derdevila umesto supermena a chak bih pre chitao x mene negoli JLA ili JSA(a inache sam gadljiv na grupnjak superheroje:)
|
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 27/02/2004 : 00:46:36
|
quote:
diskutabilno je to - ako izdvojimo vertigo od DCja shta ostaje?
Ta-na-na-na-na-na-na-na Beeetmeeeeen!  
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 27/02/2004 : 01:08:48
|
I uostalom, zasto da se ne racuna Vertigo? Ima u DC da uracunas i Wildstorm sve skupa sa ABC-om! 
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 27/02/2004 : 02:13:55
|
quote: Originally posted by Bob
>u dc-ju koji ima puno kvalitetnije projekte od sugavog marvela!
Tako jeeee!!! Mislim, ovo da je Marvel sugav. Nije da je DC puno bolji, ali bolji je. 
B.
Hurra! Bob je ziv! Jesss!
THERE, THERE |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 27/02/2004 : 02:23:42
|
quote: Originally posted by dekara
diskutabilno je to - ako izdvojimo vertigo od DCja shta ostaje?
catwoman, planetary (i drugi dobar dio wildstorma - ellisa za predsjednika amerike!!!), gotham central, enginehead, hawkman (oneshot by brubaker/phillips), new frontier... pa, evo, nadje se...  nemojmo zaboraviti da nije samo vertigo (koji i nema bas tako puno jakih naslova kao nekad) jedino sto vrijedi u dc-ju. sjetimo se da je tu i jednako vazan abc...  cak i starkelja od supermana u novom ruhu azzarella i leeja ne moze biti nista manje nego solidan, nista losiji od one granice koju bi svaki strip trebao zadovoljavati.
THERE, THERE |
 |
|
Bob
New Member

Croatia
262 Posts
Posted - 27/02/2004 : 03:12:20
|
quote: diskutabilno je to - ako izdvojimo vertigo od DCja shta ostaje?
ABC, naravno. I tu i tamo pokoji Wildstormov naslov. Planetary, kao sto narod kaze. Ali ne pricam ja tu o tome koliko koja kuca ima kvalitetnih serija nego o vjecitom Marvelovom prekenjavanju. Uvijek su oni najludji, najzesci i najopakiji. Mozda su bili tamo negdje 60-tih i 70-tih, ali ih je DC pokopao Millerom i Mooreom koji su svoja najbolja djela napravili upravo za njih. Ocito Marvel nije znao iskoristiti potencijal nadarenih autora kako treba. Marvel se uvijek su se furao na napredak, ali svaki put kad treba pokazati zube uzmice i ide na sigurnu zaradu. Na kraju krajeva DC je oduvijek djelovao kao ozbiljna firma za razliku od Marvela sto i nije cudo kad se sjetim da je Marvel osnovao Stan Lee, najveci soumen stripa. I najveci muljator.
Danas mi se nekako cini da je DC ipak pokusao u jednom trenutku napraviti drugacije stripove (ranih 80-tih, dok je Dick Giordano bio glavni urednik) i pritom ne mislim na superherojske stripove za "odrasle" kakve imamo danas, nazalost, nego na pomak od klasicnog superherojskog zanra. Vjerojatno ih zato cijenim vise (iako sam i sam Marvel Zombie od malena).
quote: ja sam uvek bio pre za spajdermena negoli za betmena,derdevila umesto supermena a chak bih pre chitao x mene negoli JLA ili JSA
Pa ja se ne bih bas tako opredjeljivao po junacima. Prije po autorima. Ako Grant Morrison pise X-Mene onda ih citam, ako Azzarello pise Batmana onda ga ne diram ni stapom. 
quote: (a inache sam gadljiv na grupnjak superheroje:)
Okej tu se slazemo, ali opet imas Ellisov "Authority" ili Mooreov "Youngblood" kao primjere dobrih i smislenih grupnjaka. Moram priznati da me sada nakon sto sam procitao nesto Morrisonovih X-Mena zanima i njegov JLA. Al' skupo je to, brate...
B. |
 |
|
Bob
New Member

Croatia
262 Posts
Posted - 27/02/2004 : 03:19:13
|
quote: catwoman, planetary (i drugi dobar dio wildstorma - ellisa za predsjednika amerike!!!), gotham central, enginehead, hawkman (oneshot by brubaker/phillips), new frontier... pa, evo, nadje se... 
A kaj? Human Target se ne cita? 
Mogu ti reci da uopce nije los. I "Final Cut" i ova regularna serija. A citao sam i prvi album ponovno i mislim da Milligana treba citati jedno tri-cetiri puta iznova dok sasvim ne sjedne u mozak. Ovaj put mi je stvarno sjajan!
Wolverine/Doop mi je razocarenje bio, a X-Statixe bi rado procitao da mi ih netko posudi (hint, hint)... 
B. |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Posted - 27/02/2004 : 08:30:48
|
>Na kraju krajeva DC je oduvijek djelovao kao ozbiljna firma za >razliku od Marvela sto i nije cudo kad se sjetim da je Marvel >osnovao Stan Lee, najveci soumen stripa. I najveci muljator.
Znam ssto kaniss rechi, ali nije bass toccno. Stan Lee je bio urednik i publisher, ali nikad osnivacc. Marvel ima slijed od Atlasa i Timelya, a Lee je dobio posao od svog strica (Martina jebogachachakakomujeonobiloprezime ... Goodmana?), koji je tada bio (su)vlasnik. Ali da, Lee je udario peccat Marvelovu imidzzu, od kokreacije stila s Kirbyem do "iluzije napretka" od koju godinu kasnije ...
Plus, tko je osnovao DC? Major Wheeler-Nicholson, hohsstapler iz sredine tridesetih? Ovaj posao je uvijek bio plodan za sitne bitange, Miliccevich je imao pravi mindframe, ssteta ssto nije znao/umio biti ustrajniji dosljedniji ...
>> (a inache sam gadljiv na grupnjak superheroje:) >Okej tu se slazemo
A da? A nisi ti k'o mali brijo na X-Mene (hehe, sad sam imo tipfeler i napisao X-Mrene ), zbog njihovog "obiteljskog" aspekta?
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Posted - 27/02/2004 : 08:33:57
|
>Wolverine/Doop mi je razocarenje bio, a X-Statixe bi rado procitao >da mi ih netko posudi (hint, hint)... 
E da, hint hint, takodje' ...
mcn
PS Damn. Proccitao sam prva dva trejda Invisiblesa i to je zabrijano ... Ne znam ima li pricca smisla, ali detalji, detalji su jaki ... Joss chu se morati ispriccati zbog pljuckanja Morrisona, ako ne zasere, ssto ostaje moguchnost ...
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 27/02/2004 : 09:21:51
|
> A kaj? Human Target se ne cita?
cita se, cita. cita se skoro kompletna vertigo produkcija. human target mi je takodjer jako dobar, ali ova nova vertigo serija, the losers, mi je scenarijski praaazna. nije mi jasno kako se to moze solidno prodavat i redovito izlazit, za usporedbu s recimo wildstormeovim sleeperom koji je bio fantastican, a morali su ga usati?
> Wolverine/Doop mi je razocarenje bio...
bas mi je zao cuti. meni je odlican, cak sam si desifrirao "doop signs". tih nekoliko recenica nisu neophodne za pratiti sadrzaj, ali su zgodne kad ih se moze procitat! :) mozda nakon drugog citanja promjenis misljenje, a mozda je stvar ukusa. strip je, isto kao i x-statix, mali "slice of life" glavnih likova. milligan to pise onako da te navuce na citanje, a kad procitas, onda trazis jos jer ti se cini da u stripu ipak nije sve do kraja receno. ali, nisu to neke praznine ili nelogicnosti u scenariju, vec "male" slice of life pricice...
> ...a X-Statixe bi rado procitao da mi ih netko posudi (hint, hint)...
hajde tally, stampaj to podhitno! jer ja bolesno pazim na ocuvanost svojih sveski i ne posudjujem ih nikome. ali bobe, nesto cemo smislit. ;)
THERE, THERE |
 |
|
Topic  |
|
|
|