Author |
Topic  |
Bob
New Member

Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
Posted - 27/02/2004 : 11:25:52
|
quote: A da? A nisi ti k'o mali brijo na X-Mene, zbog njihovog "obiteljskog" aspekta?
Ha! Ali X-Men nikada nisu bili grupnjak! Grupnjak su Avengersi, JLA, JSA, svi timovi kad skupis vec ustanovljene (vec popularne u vlastitim serijama) superjunake da se bore protiv jos veceg zla od inace, kuzis?
X-Men su oduvijek bili posebni. I da, taj "obiteljski" aspekt, kako ti kazes nije prisutan u ovim pravim grupnjacima. To jesu sve skupine nekih ljudi i istomisljenika, ali najcesce vise funkcioniraju kao prijatelji nego obitelj.
Teen Titans su isto djelovali kao obitelj. Obitelj sirocica, doduse. Naravno, mislim na Wolfman/Perez Titane, ne ove nove Geoffa Johnsa (bozemesacuvaj!).
B. |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 27/02/2004 : 12:07:38
|
najbolje mi je od svega kad zabrijemo na neki topic, a diskusija ode negdje potpuno nevezano uz sam topic! mislim, meni je to super! :))) samo, cekam kad ce netko reci: "kvragu, decki, pa jel je tako tesko otvoriti novi topic?!" :)))
THERE, THERE |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 27/02/2004 : 12:09:09
|
[quote]Originally posted by dd fan
Ta-na-na-na-na-na-na-na Beeetmeeeeen!  
[quote]
Ovo bih bio dobar signature,Dylan Dog evo ti prilike da maknes MA DAA.
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'. |
 |
|
Bob
New Member

Croatia
262 Posts
Posted - 27/02/2004 : 13:38:30
|
quote: najbolje mi je od svega kad zabrijemo na neki topic, a diskusija ode negdje potpuno nevezano uz sam topic! mislim, meni je to super! :)))
A to obicno ja uvijek napravim. 
B. |
 |
|
Bob
New Member

Croatia
262 Posts
Posted - 27/02/2004 : 13:41:20
|
quote: Originally posted by zveles samo, cekam kad ce netko reci: "kvragu, decki, pa jel je tako tesko otvoriti novi topic?!" :)))
Pa Markosu je sigurno drago kaj smo uopce tu! Kaj ne, Markose? 
B. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29710 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 27/02/2004 : 13:46:04
|
quote: Originally posted by Bob
quote: Originally posted by zveles samo, cekam kad ce netko reci: "kvragu, decki, pa jel je tako tesko otvoriti novi topic?!" :)))
Pa Markosu je sigurno drago kaj smo uopce tu! Kaj ne, Markose? 
Jeste, jeste, dabome!  Ali fakat, mogli ste otvoriti novi topic  
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Bob
New Member

Croatia
262 Posts
Posted - 27/02/2004 : 13:47:38
|
quote: Originally posted by mcn Proccitao sam prva dva trejda Invisiblesa i to je zabrijano ... Ne znam ima li pricca smisla, ali detalji, detalji su jaki ...
Kao i u "Filthu".
quote: Joss chu se morati ispriccati zbog pljuckanja Morrisona, ako ne zasere, ssto ostaje moguchnost ...
Covjece, jel' mi to popustamo s godinama ili kaj? Ja sam skroz zabrijao na Milligana. A bogme i na Morrisona. Okej, Morrisona pratim vec dugo, ali Milligan mi je uvijek bio negdje u pozadini. I sad se pokazuje da je on jedan od rijetkih scenarista koji je jos uvijek sposoban i voljan isporuciti iskrenu i postenu stvar.
Trebalo bi nabavit onaj "Egypt" njegov. <hint, hint, hint!> 
B. |
 |
|
Bob
New Member

Croatia
262 Posts
Posted - 27/02/2004 : 13:50:50
|
quote: Originally posted by Markos Ali fakat, mogli ste otvoriti novi topic  
Sori, Markose, stvarno, al' mislim da mi onda ne bi uopce bio gust pisati. 
B. |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 27/02/2004 : 14:55:43
|
> ...ali Milligan mi je uvijek bio negdje u pozadini...
danas je takva slicna situacija s brubakerom, a covjek pise fenomenalno. njegova catwoman (pogotovo dok ju je crtao pulido, takodjer i davis i cooke) je odlicna, blago sentimentalna, ali iskrena. zatim njegov gotham central - meni bolji od najdraze tv serije "odjel za umorstva" ;). sleepera da ne spominjem... jedino je, mozda, njegov batman u ediciji detective comics bio nesto slabiji, ali to je vjerojatno zbog angazmana nepoznatih crtaca pocetnika.
> ...al' mislim da mi onda ne bi uopce bio gust pisati...
u tom je car! :)
THERE, THERE |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29710 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 27/02/2004 : 15:07:39
|
quote: Originally posted by Bob
quote: Originally posted by Markos Ali fakat, mogli ste otvoriti novi topic  
Sori, Markose, stvarno, al' mislim da mi onda ne bi uopce bio gust pisati. 
Zabranjeno voce je najslade, ha? No dobro, od sada nova pravila na Forumu: ZABRANJENO je otvarati nove topice, sve diskusije se moraju voditi u jednom topicu ciji naslov ne smije imati veze sa samom diskusijom!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 27/02/2004 : 15:45:53
|
Wow , ova nova pravila nevjerovatno lice na stara :-))))!
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'. |
 |
|
Dule
Average Member

Croatia
546 Posts
Member since 09/05/2003 |
Posted - 27/02/2004 : 23:39:58
|
Oprostite, o cemu se ovdje radi? I.Kordej je ostao bez jednog posla?
 U Hrvatskoj je trenutno 400 000 nezaposlenih. (Slobodno me ispravite, jer nemam baš najnovije podatke.)

|
 |
|
GParlov
Special guest star

2246 Posts
Member since 06/11/2002 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 28/02/2004 : 04:32:12
|
Zabranjeno voce je najslade, ha? No dobro, od sada nova pravila na Forumu: ZABRANJENO je otvarati nove topice, sve diskusije se moraju voditi u jednom topicu ciji naslov ne smije imati veze sa samom diskusijom! ________________________________________________________________
A? :-)
It is wise to look ahead, but foolish to look further than you can see. |
 |
|
Dule
Average Member

Croatia
546 Posts
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 28/02/2004 : 23:26:17
|
quote: Originally posted by Dule
Pardon kolege, a koji je "smjer" ovog topica?

Dušan Gacic
dule ponovo.zar treba nešto više reci.
------------- carpe diem... -------------
|
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Posted - 28/02/2004 : 23:29:33
|
quote: Originally posted by Bob Ja sam skroz zabrijao na Milligana. A bogme i na Morrisona. Okej, Morrisona pratim vec dugo, ali Milligan mi je uvijek bio negdje u pozadini. I sad se pokazuje da je on jedan od rijetkih scenarista koji je jos uvijek sposoban i voljan isporuciti iskrenu i postenu stvar.
Trebalo bi nabavit onaj "Egypt" njegov. <hint, hint, hint!> 
B.
e još da iz tvojih usta cujem da si zabrijao na azzarela
|
 |
|
Dule
Average Member

Croatia
546 Posts
Posted - 29/02/2004 : 00:20:17
|
Pa, moglo bi se još nešto reci... Recimo: Topic bez pravog sadržaja i rasaprava bez smisla. Povlacim sve uz ispriku, ako netko konacno kaže o cemu se ovdje zapravo govori.
 |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Posted - 29/02/2004 : 00:34:33
|
quote: Originally posted by jgoran5
heh... a ja se polako hladim od azzarella i tome je najvise kriv bob! ok, da se odmah razumijemo, 100b mi je jos uvijek najbolji strip serijal koji kontinuirano izlazi, ali ovaj njegov batman nakon prve sveske mi je nekako sumnjiv. previse mistificiran i nedorecen. sam "lik" batmana je, istina, drugaciji nego ikad prije - batman je psihopatski mean motherfucker (i to mi je dobro; to mi bolje odgovara od svih ranijih razrada batmanovog lika, te mi je nekako najvise na tragu millerovog dark knighta), ali prica/scenarij azzarellovog batmana mi djeluje sepavo, praznjikavo... vidjet cemo. vidjet cemo i sto ce napraviti sa supermanom...
THERE, THERE |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 29/02/2004 : 02:09:03
|
Dulle: >U Hrvatskoj je trenutno 400 000 nezaposlenih.
Ima jedna pjesma u "Kosi" taman za tebe ...
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
GParlov
Special guest star

2246 Posts
Member since 06/11/2002 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Posted - 29/02/2004 : 17:10:07
|
quote: Originally posted by Dule
Povlacim sve uz ispriku, ako netko konacno kaže o cemu se ovdje zapravo govori.

JEDNOSTAVNO SE KONVERZIRA O STRIPOVIMA NE VIDIM U CEMU JE PROBLEM
|
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Posted - 29/02/2004 : 17:13:51
|
quote: Originally posted by zveles
quote: Originally posted by jgoran5
heh... a ja se polako hladim od azzarella i tome je najvise kriv bob! ok, da se odmah razumijemo, 100b mi je jos uvijek najbolji strip serijal koji kontinuirano izlazi, ali ovaj njegov batman nakon prve sveske mi je nekako sumnjiv. previse mistificiran i nedorecen. sam "lik" batmana je, istina, drugaciji nego ikad prije - batman je psihopatski mean motherfucker (i to mi je dobro; to mi bolje odgovara od svih ranijih razrada batmanovog lika, te mi je nekako najvise na tragu millerovog dark knighta), ali prica/scenarij azzarellovog batmana mi djeluje sepavo, praznjikavo... vidjet cemo. vidjet cemo i sto ce napraviti sa supermanom...
THERE, THERE
A ŠTA SE S TOBOM DOGODI? SLAŽEM SE DA TREBA VIDJETI KAKAV CE BITI SUPERMAN,MISLIM U SCENARISTICKOM SMISLU NE U CRTACKOM MENI NIJE TAKO LOŠ TAJ BATMAN,CAK MISLIM DA JE RISO SUPER POGODIO ŽICU CRTAJUCI GA,NO DOBRO,VIDJETI CEMO KAKAV CE BITI OSTATAK PRICE.
|
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 29/02/2004 : 17:35:49
|
quote: Originally posted by dd fan
I uostalom, zasto da se ne racuna Vertigo? Ima u DC da uracunas i Wildstorm sve skupa sa ABC-om! 
tja - znao sam da tje mi te wildstorm/abc/helix/votevr komparacije ubaciti ali ne rachunam u DC podkutje koje su kupili poshto su ove pokazale da imaju iole izdavachkog duha.(tu ajde ne ulazi planetary koji je pocheo sa izdavanjem odma po prodaji wildstorma DCju-ali sigurno ABC sa mooreom koji je verujem popizdeo shto je na kraju zavrshio radetji opet za one za koje je rekao da ga vishe ne interesuju).no kao shto reche bob nije ni bitno ko strip izdaje vetj na shta lichi a chinjenica je da su u obe kutje najbolje stvari radili vishe ili manje isti pisci tako da tu i nema neke razlike.a sad shto sam ja latentni satanista pa me bilo shta shto ima veze sa belzebubom privoli na jednu od dve suprotstavljene strane to je vetj moj problem.ma dajte ljudi shta je drugo daredevil negoli personifikacija gorepomenutog(sa onim rogitjima i u crvenom josh mu samo rep fali)a da ne pricham o chika parkeru koji kad god se sprema da izbaci svoju pauchinu nachini isti onaj znak s prstitjima ko onomad i svi ostali zli metalci na koncertu morbid angela:)!!!!
************************ It's only gay if you push back!
|
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Topic  |
|