Author |
Topic |
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/03/2006 : 10:31:48
|
Pa uglavnom po cover priceu. Ali ovo sam dobio na poklon od Bonelli Jr. Kad smo zavrsili poslovni dio razgovora, odveo me prvo u tour po redakciji, a poslije u skladiste i "uzmi sve sto ti treba". Pravio sam se pristojan, ali on je navaljivao, pa sam popustio:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
veber
Senior Member
1137 Posts
Member since 18/09/2002 |
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 29/03/2006 : 10:43:43
|
quote: Originally posted by tantus
Nisam dugo na forumu spomenuo KP Collezione, pa da eto malo osvežim temu Posle Norminog Princa su prešli na epizode koje vec par godina izlaze u okviru Systema i tu su digli cenu sa 4.5 na 5 EUR-a, ali se zato broj strana krece od 250 do 300.
Do sada je izašlo 39 brojeva i trenutno su stali na prvoj trecini epizode Nepoverenje, koja je u originalu u KP Magazinu izašla u 3 dela.
jel' ima to u onoj striparnici blizu tebe?
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
zVIR
Junior Member
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 29/03/2006 : 13:47:05
|
quote: Originally posted by Markos
Mislim, da se razumijemo, ja sam apsolutni fan Ken Parkera i cak i da su B&M najveci gadovi na svijetu svejedno im skidam kapu za fantastican serijal... Ali ipak, mislim da im ta prica sa lovom uz zadovoljavanje pohlepe pomalo sluzi i kao isprika za nedostatak ideja, u smislu "ne znamo sto bi sa likom ali ok trazit cemo nerealno visoke novce koje nam ionako nitko nece moci dati pa cemo se onda izvuci na to". A mozda ja ipak i pretjerujem:-)))
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
za razliku od Ken Parkera njegovi kreatori su teški kapitalsti
We're the first ones to starve, we're the first ones to die The first ones in line for that pie-in-the-sky And we're always the last when the cream is shared out For the worker is working when the fat cat's about
|
|
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 29/03/2006 : 13:52:51
|
quote: Originally posted by dule_car
quote: Originally posted by tantus
Nisam dugo na forumu spomenuo KP Collezione, pa da eto malo osvežim temu Posle Norminog Princa su prešli na epizode koje vec par godina izlaze u okviru Systema i tu su digli cenu sa 4.5 na 5 EUR-a, ali se zato broj strana krece od 250 do 300.
Do sada je izašlo 39 brojeva i trenutno su stali na prvoj trecini epizode Nepoverenje, koja je u originalu u KP Magazinu izašla u 3 dela.
jel' ima to u onoj striparnici blizu tebe?
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
Imaju možda 10-ak brojeva... |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/03/2006 : 13:58:37
|
quote: Originally posted by zVIR
quote: Originally posted by Markos
Mislim, da se razumijemo, ja sam apsolutni fan Ken Parkera i cak i da su B&M najveci gadovi na svijetu svejedno im skidam kapu za fantastican serijal... Ali ipak, mislim da im ta prica sa lovom uz zadovoljavanje pohlepe pomalo sluzi i kao isprika za nedostatak ideja, u smislu "ne znamo sto bi sa likom ali ok trazit cemo nerealno visoke novce koje nam ionako nitko nece moci dati pa cemo se onda izvuci na to". A mozda ja ipak i pretjerujem:-)))
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
za razliku od Ken Parkera njegovi kreatori su teški kapitalsti
Cuj, ljudi ipak zive od toga.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
zVIR
Junior Member
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 29/03/2006 : 13:59:34
|
znam,samo se zafrkajem
We're the first ones to starve, we're the first ones to die The first ones in line for that pie-in-the-sky And we're always the last when the cream is shared out For the worker is working when the fat cat's about
|
|
|
Topic |
|