Author |
Topic  |
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 12/03/2004 : 00:00:22
|
quote: Originally posted by Renky Obožavam nogom otvarati vrata!
  Pozdravi ga i od nas svih
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'. |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/03/2004 : 00:59:45
|
Markose gdje je onaj tvoj aparatic za one dosadne telefonske pozive...
Renky cestitu covjeku ce se sve vratiti na ovaj ili onaj nacin u to sam ubjedjen. |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 12/03/2004 : 02:34:40
|
Racunaj i na mene, prevaranti su mi oduvijek bili najmrzi. Preacher mi je ful poznato, cini mi se da mi je poslao mail kako je poslao stripove a love nema. Ja nikad nisan trazija od njega nista. Zato san i stavija onaj topic MOLBA Da samo ubacin evo mene bas pokrali u skoli (15$) iz ormarica za Speed and strenght( tjelesni) e nas kako san svima zapritija da ako ga nadjem da cu ga zadaviti golim rukama....:)))))
MONEY TALKs
I mean to be mean but thats all I can be its just me... |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 12/03/2004 : 07:08:19
|
Ne znam zasto si cekao tako dugo i nista nisi rekao??? Isti problem je bio kada sam imao problem sa jednim clanom foruma (zna on dobro ko je), gdje se na kraju ispostavilo da je zajebao 5-6 ljudi a niko nista nije htio da kaze.
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna! |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 12/03/2004 : 09:41:52
|
Treba to istjerati za primjer drugima. U ovih (skoro) godinu na forumu nisam imao takvih iskustava i onda ti nešto ovako pokvari cjeli dobar dojam.
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 12/03/2004 : 10:06:55
|
Raja uopse ne cita crnu listu (osim kada ih muka natjera). Ja uvijek pogledam da li ima novih zrtava.
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna! |
 |
|
lmszs
Junior Member

Slovenia
443 Posts
Member since 06/01/2003 |
Posted - 12/03/2004 : 10:09:33
|
Lijepo, da ste ga razodkrili. Posle Lavirinta i Artana još jedan BANDIT, ali ovaj put sam imao srece (nisam radio ništa sa nime, pa mene nije uspjeo prevarit, uffff!) |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 12/03/2004 : 10:14:46
|
pa i ja i Lmszs smo imali loše iskustvo sa jednim clanom ali smo nekako odlucili da necemo to ovdje objaviti. i kasnije sam vidio da je ta tip još dosta kupovao na burzi a da se niko nije javio da ga je prevario. ja sam izgubio oko 15 evra što nije mnogo ali Lmszs je izgubio dosta više |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 12/03/2004 : 10:57:38
|
quote: Originally posted by lmszs
Lijepo, da ste ga razodkrili. Posle Lavirinta i Artana još jedan BANDIT, ali ovaj put sam imao srece (nisam radio ništa sa nime, pa mene nije uspjeo prevarit, uffff!)
Treca sreca!   |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 12/03/2004 : 11:19:20
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Ne znam zasto si cekao tako dugo i nista nisi rekao??? Isti problem je bio kada sam imao problem sa jednim clanom foruma (zna on dobro ko je), gdje se na kraju ispostavilo da je zajebao 5-6 ljudi a niko nista nije htio da kaze.
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
Pa zasto ti sada ne kazes o kome se radi?
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 12/03/2004 : 11:28:17
|
Necu da mu spominjem ime, sve stoji u crnoj listi. A tip je ionako promijenio nick na forumu.
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 12/03/2004 : 11:49:48
|
Ne znam zasto si cekao tako dugo i nista nisi rekao???
Do nedavno nije bija logiran na forumu. Prošli tjedan mi je jedna aukcija otišla u Rijeku i palo mi na pamet da pogledam malo profile Rijecana ( usput, osim spomenutog, imao sam i više nego ugodna uskustva do sada ) kad ono...lipo piše DELIMIR DELINAC-Rijeka. Posla sam mu mail sa bratovog kompa jer je moj bija u kvaru i sutradan sam dobija povratnu informaciju da mu mail ne postoji.
Kad mi je stiga komp sa popravka stavija sam obavijest po forumu.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 12/03/2004 : 12:37:33
|
ljudi pa zašto to ne rješavate preko pošte na nacin: dode paket na poštu, vi platite i dobijete pakete. tako sam nabavio Zagor extra iz Splita, i sad cu i stripove od Male Sirene. kakvo slanje love na kucnu adresu. tako sam radio još za vrijeme bivše Juge pa je bilo svega i svacega u paketima, ako bi uopce i došli. |
 |
|
chemako
Average Member

Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 12/03/2004 : 12:55:06
|
Pa nije ni to rješenje.Naime dovoljno je to da se paket može otvoriti tek nakon placanja.A kad se otvori ako te neko želi prevarit može ti unutra stavit i stare novine.I šta onda? Pare je uzela službenica na šalteru i gotovo. |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 12/03/2004 : 13:03:35
|
quote: Originally posted by dd fan
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
Pa zasto ti sada ne kazes o kome se radi?
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Sejo misli na comicmana.
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 12/03/2004 : 13:58:05
|
quote: Originally posted by chemako
Pa nije ni to rješenje.Naime dovoljno je to da se paket može otvoriti tek nakon placanja.A kad se otvori ako te neko želi prevarit može ti unutra stavit i stare novine.I šta onda? Pare je uzela službenica na šalteru i gotovo.
Nije pare mogla uzeti službenica ili službenik jer nisu poslane u pismu vec kao poštanska uplatnica. Poštar je dužan iznos novca koji sam ja uplatio na pošti isplatiti u Rijeci. Na potvrdi o isplati koju sam tražio tocno je navedeno vrijeme i broj dokumenta o isplati u Rijeci. Zna se i ime poštara koji je raznosio poštu. Dakle, pošta je sve regularno obavila i isplatila novac. Mali je prevarant i tu nema nikakve misterije...
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 12/03/2004 : 14:11:41
|
quote:
Sejo misli na comicmana.
Ne znam da je on menjao nick...
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 12/03/2004 : 14:31:25
|
@ renky imas posla sa maloljetnikom, zasto lijepo ne nazoves njegove roditelje i upitas sta to njihov sin glumi i zamolis da ti posalju tvoje novce (posto mozda vole svoje djete )? i imeniku ht-a imas samo jednog delinca u rijeci (ul. hegedusiceva 16) |
 |
|
chemako
Average Member

Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 12/03/2004 : 14:45:25
|
Nije pare mogla uzeti službenica ili službenik jer nisu poslane u pismu vec kao poštanska uplatnica. Poštar je dužan iznos novca koji sam ja uplatio na pošti isplatiti u Rijeci. Na potvrdi o isplati koju sam tražio tocno je navedeno vrijeme i broj dokumenta o isplati u Rijeci. Zna se i ime poštara koji je raznosio poštu. Dakle, pošta je sve regularno obavila i isplatila novac. Mali je prevarant i tu nema nikakve misterije...
Nismo se razumili.Ja sam mislio na slucaj koji je spominjao nenno s otkupninom(pretpostavljam).Ja tvrdim da ni to nije sigurno jer se paket može otvoriti samo nakon placanja,a šta je onda unutra to ovisi cisto o poštenju onoga koji ga je poslao.
Ovaj tvoj slucaj je cist kao suza.Mali je uzeo lovu i tu nema daljne rasprave.
|
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 12/03/2004 : 15:18:53
|
Nismo se razumili.Ja sam mislio na slucaj koji je spominjao nenno s otkupninom(pretpostavljam).Ja tvrdim da ni to nije sigurno jer se paket može otvoriti samo nakon placanja,a šta je onda unutra to ovisi cisto o poštenju onoga koji ga je poslao.
Ovaj tvoj slucaj je cist kao suza.Mali je uzeo lovu i tu nema daljne rasprave.
Tu si u pravu, ali mislim da je to bar mrvicu sigurnije jer taj netko ipak mora odnijeti paket na poštu, navesti podatke kome idu novci i sl. ako se nekome da pakirati neke gluposti u paket, svaka mu cast. Ništa, ocekujem izvješce nakon "posjete" klincu. |
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 12/03/2004 : 15:46:58
|
ma svakome se moze dogoditi da ga prevare - sve sto treba napraviti u takvom slucaju je lijepo civilizirano pokucati na vrata, identificirati pocinitelja i iskoristiti nauceno na dugogodisnjim mukotrpnim dvaputdnevnim treninzima borilackih vjestina. ako slucajno ne prakticirate iste, ja se, eto, nudim da porazgovaram s datim mladicem (ici cu nekim poslom u Rijeku ovaj ili sljedeci mjesec). |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 12/03/2004 : 16:08:43
|
ovaj sajt treba organizirat interventu ekipu za posebne slucajeve neplacanja ekipa nek broji tri do pet clanova, svaki clan foruma mora dat po kunu mjesecno radi putnih troskova tima koji cee djelovat po cijeloj ex-yu |
 |
|
Topic  |
|