Author |
Topic  |
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 08/05/2004 : 10:57:38
|
e da,neccu ga kupiti isto kao što ne kupujem abatonovog zagora ccisto zato što cce ga bernard izdati za par mjeseci u boljem i exkluzivnijem izdanju od abatonovog koje je koma.
------------- carpe diem... -------------
|
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 08/05/2004 : 11:48:03
|
Eh, da je tu Gand, sto bi se razveselio na ovo proglasavanje piratstva entuzijazmom... Osobno nemam nista protiv ovakvih pothvata ali isto mislim da bi bilo bolje piratizirati nesto drugo a ne Zagora, kojeg se i ovako moze konzumirati u dovoljnim kolicinama. |
 |
|
Zole
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
4286 Posts
Member since 24/10/2001 |
Posted - 08/05/2004 : 12:25:00
|
quote: Originally posted by Markos
Dajte me nemojte zajebavati. Kakva filantropija, kakvi stripofili, pa nismo djeca. No dobro, nije bitno, tko hoce u to vjerovati nek vjeruje. Sto se kupovine tog "izdanja" tice, ajde nekako i razumijem vas sve ostale, ali Zole, ti imas talijanski original u boji, talijanski govoris savrseno, koji ce ti kurac tamo neki CB pirat tog broja? Kolekcionarstvo? A istovremeno prodajes stare ZS i LMS Zagore?! I ne, ne znam koliko su "neki izdavaci zaradili na slicnim projektima". Tko i koliko?
Ajde smanji tenzije, ne kuzim sto si toliko nabrijan na to piratstvo. Jos si i kontradiktoran, pirati imaju mjesta i u tvojoj kolekciji ako se ne varam, a i s Mister Noom bi se slozio i sigurno bi ga kupovao. Zasto? Nitko ga ne izdaje? A kad ce tko molim te izdati Utrku sedam strijela na ovim prostorima? Znamo i ti i ja da skoro pa nema sanse da se to ikad objavi. A ako se objavi, lako prodam piratsko izdanje. Uostalom, sto razlikuje Abaton od pirata? Samo to sto je kupio prava, a sto je kvalitet milijardu puta gori, nema veze. I njega ne kupujem, zasto? Pa Ludens ce to sad izdati. A 300tku nece. Stare ZS i LMS Zagore prodajem kako ih Ludens objavi, zar ti moram opet objasnjavati da mi je cilj imati sve Zagore u originalu i na 'nasem' jeziku? A o tome koliko su neki zaradili na tim projektima cemo kad se vidimo, necu sad razvlaciti imena.
Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! |
 |
|
hua
Average Member

Serbia
769 Posts
Member since 04/01/2003 |
Posted - 08/05/2004 : 12:45:43
|
quote: Originally posted by mephisto_III
Senfelde nijesi sam! Kakvi bre pirati,prije il`kasnije izdace to Ludens,Abaton ili neko treci.Samo strpljenja momci... ........... Tri stranice podrske piratstvu,ko bi to reko?!
;-)
Kad ce izdati Ludens kad istom brzinom izdaje kao Italijani koji sigurno nece zastati?
<<< CLICK HERE |
 |
|
hua
Average Member

Serbia
769 Posts
Member since 04/01/2003 |
Posted - 08/05/2004 : 12:48:40
|
quote: Originally posted by zeks
druze i ja sam nabavio Ficija i Elfa prije nepune dvije sedmice u Darkwudu,,tamo ces ih naci ili ce te uputiti do ljudi od kojih ih mozes nabavit
Imam Elfove, a koliko im kosta Fitzy ? I sta, oni prodaju u radnji poneki od 100 primeraka, malo cudno, a ? |
 |
|
Baboyo
New Member

Bosnia and Herzegovina
118 Posts
Member since 04/03/2004 |
Posted - 08/05/2004 : 14:07:00
|
Da li neko zna ima li negdje ova dva "stara" pirata (Elfovi i Fitzy) skinuti sa neta?
P.S. Dajem svoj glas ZA pirate - ali ljudi - hocu Mr No-a i Martija!  |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Gusar
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
52 Posts
Member since 30/04/2004 |
Posted - 08/05/2004 : 17:47:42
|
Mister No ce biti dve epizode, Marti je u planu... Za Beogradjane moras rezervisati, dobio sam dosta narudzbi na mejl, tako da ni sam ne znam koliko je ostalo. Koliko ti treba za Beograd stripova, Zeks?
|
 |
|
Gusar
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
52 Posts
Posted - 08/05/2004 : 17:48:04
|
Mister No ce biti dve epizode, Marti je u planu... Za Beogradjane moras rezervisati, dobio sam dosta narudzbi na mejl, tako da ni sam ne znam koliko je ostalo. Koliko ti treba za Beograd stripova, Zeks?
|
 |
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 08/05/2004 : 18:26:13
|
Jutros sam kod vase(za one koji nikad nisu bili u BL na uglu kod poste) kupio gore spomenuti strip cjena 5,5 km.
epizoda nista narocito kvalitet/ papira solidan korica solidan stampe solidan povez izuzetno kvalitetan(nije se stedilo ljepilo?)
ocjena 3/4 Dosta pohvala par pitanja i zahtjeva(ne bas tim redom) 1.Dodatak najavljenog specijala ces koriciti odvojeno tako su radjeni ranije specijalci 2.Da li je u pitanju ONA epizoda ken parkera? 3.Da li si svjestan da ces nik rajder specijal tesko prodati i u 100 primjeraka? 4.pod tackom jedan je zahtjev valjda si toga svjestan
|
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 08/05/2004 : 18:37:39
|
Kad izadze ovaj strip legalno kupi cu ga.Za sada dovoljan mi je taljanski original. Gusaru kad si vec resio da izdas ovaj strip mogao si ga izdati u boji
La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
|
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 08/05/2004 : 18:46:41
|
seinfeld, hajd', molim te, postavi ''normalno'' onaj link za ZG 300 da to davnlodiram.
Di je to drvo raslo, od kog je tesana? Dal se pod njime neko nekada ljubio? Otkud u njemu izvor svih mojih pesama? Dal je to znao onaj ko ga je dubio? Di je to drvo raslo, vrh kojih bregova? Dal nas je ista kiša mladane zalila? Ko mu je grane kreso, mati ga njegova? Cija je ruka lišce s jeseni palila... da znam? |
 |
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 08/05/2004 : 18:50:26
|
U boji? Dobar fazon,to bi bilo po mojim informacijama 20/25 evra komad Mene je Dugin most kostao 45 km bez koricenja Nije mi jasno kako se sistem komiksu isplatio raditi ken specijal platio sam ga 15 maraka kod prodavca knjiga!!!??? ZABORAVIO SAM NAJVAZNIJE GUSAR SAMO TAKO NASTAVI!!!! uzgred daj da se nadjemo i upoznamo poslacu ti mail tema sastanka/ plan izdavanja pirata,preplata na iste i spasavanje ramatha od sigurne financijske propasti |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 08/05/2004 : 19:22:51
|
U boji je dosta neisplatljivo na tako mali tiraz. Cisto sumljam da bi se prodalo dovoljno primjeraka da se pokriju troskovi, a i cijena bi vjerojatno bila djinovska:) |
 |
|
Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 08/05/2004 : 19:38:32
|
quote: Originally posted by mamlaz
U boji je dosta neisplatljivo na tako mali tiraz. Cisto sumljam da bi se prodalo dovoljno primjeraka da se pokriju troskovi, a i cijena bi vjerojatno bila djinovska:)
prodaja ovog broja Zagora (300) mislim da nece biti problem. Kako ce biti sa drugim junacima, pa ni sam bog nezna |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 08/05/2004 : 19:43:11
|
Ma mislim da nece imati nijedan problem. Mada bi po meni najbolju prodju imali M. No i Zagor. Ovaj prvi jer su ga svi zeljni na nasem jeziku i ne izdaje se kod nas, a za ovog drugog je i inace velika potraznja a dosta kasnimo za Talijanima. |
 |
|
Gusar
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
52 Posts
Posted - 08/05/2004 : 20:03:03
|
quote: Originally posted by feniks
Jutros sam kod vase(za one koji nikad nisu bili u BL na uglu kod poste) kupio gore spomenuti strip cjena 5,5 km.
epizoda nista narocito kvalitet/ papira solidan korica solidan stampe solidan povez izuzetno kvalitetan(nije se stedilo ljepilo?)
ocjena 3/4 Dosta pohvala par pitanja i zahtjeva(ne bas tim redom) 1.Dodatak najavljenog specijala ces koriciti odvojeno tako su radjeni ranije specijalci 2.Da li je u pitanju ONA epizoda ken parkera? 3.Da li si svjestan da ces nik rajder specijal tesko prodati i u 100 primjeraka? 4.pod tackom jedan je zahtjev valjda si toga svjestan
1.Dodatak specijalcu ce biti odvojen bas kao i u Italiji 2.U pitanju je bas TA epizoda Ken Parkera 3.Svjestan sam toga da ce se Nick tesko prodati u 100 primjeraka, ali nije bitno, bitno je da izadje iz stampe 4.Svjestan sam da je to zahtjev i bice ispunjen, jer sam tako sam odlucio da ga stampam
|
 |
|
Gusar
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
52 Posts
Posted - 08/05/2004 : 20:05:51
|
quote: Originally posted by Solid Snake
Kad izadze ovaj strip legalno kupi cu ga.Za sada dovoljan mi je taljanski original. Gusaru kad si vec resio da izdas ovaj strip mogao si ga izdati u boji
La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
U boji? Nije problem, skupi mi stotinak dobrovoljaca, posaljite mi novac za stampanje i ja cu ga stampati! Cijena - sitnica, samo dvadesetak evra, jesi li spreman toliko da izdvojis? |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6380 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Gusar
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
52 Posts
Posted - 08/05/2004 : 20:11:08
|
quote: Originally posted by feniks
U boji? Dobar fazon,to bi bilo po mojim informacijama 20/25 evra komad Mene je Dugin most kostao 45 km bez koricenja Nije mi jasno kako se sistem komiksu isplatio raditi ken specijal platio sam ga 15 maraka kod prodavca knjiga!!!??? ZABORAVIO SAM NAJVAZNIJE GUSAR SAMO TAKO NASTAVI!!!! uzgred daj da se nadjemo i upoznamo poslacu ti mail tema sastanka/ plan izdavanja pirata,preplata na iste i spasavanje ramatha od sigurne financijske propasti
Nije problem, javi mi se na mejl i nacemo se kad god hoces. O izdavackoj politici mozemo puuuuno raspravljati, pretplata nije problem, a spasiti Ramatha od finansijske propasti ti je nemoguca misija. Zeks mi je rekao da radi 16 sati dnevno, ziv se ubi radeci sto u firmi, sto na racunaru, hoce covjek da zaradi lovu za onu svoju knjizurinu, a procitao sam da ima u planu kupiti prava na Mister Noa!? Taj je sasvim lud i njega zaustaviti bice nemoguce, neka nam je bog na pomoci! |
 |
|
Gusar
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
52 Posts
Posted - 08/05/2004 : 20:12:09
|
quote: Originally posted by Aco
Nika Rajdera bi možda i ja kupio.Kena cu kupiti sigurno ako je kod nas još neobjavljen.
Bond.James Bond.
Da Ken nije nikad objavljen! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 08/05/2004 : 22:23:29
|
quote: Originally posted by Zole
quote: Originally posted by Markos
Dajte me nemojte zajebavati. Kakva filantropija, kakvi stripofili, pa nismo djeca. No dobro, nije bitno, tko hoce u to vjerovati nek vjeruje. Sto se kupovine tog "izdanja" tice, ajde nekako i razumijem vas sve ostale, ali Zole, ti imas talijanski original u boji, talijanski govoris savrseno, koji ce ti kurac tamo neki CB pirat tog broja? Kolekcionarstvo? A istovremeno prodajes stare ZS i LMS Zagore?! I ne, ne znam koliko su "neki izdavaci zaradili na slicnim projektima". Tko i koliko?
Ajde smanji tenzije, ne kuzim sto si toliko nabrijan na to piratstvo. Jos si i kontradiktoran, pirati imaju mjesta i u tvojoj kolekciji ako se ne varam, a i s Mister Noom bi se slozio i sigurno bi ga kupovao. Zasto? Nitko ga ne izdaje? A kad ce tko molim te izdati Utrku sedam strijela na ovim prostorima? Znamo i ti i ja da skoro pa nema sanse da se to ikad objavi. A ako se objavi, lako prodam piratsko izdanje. Uostalom, sto razlikuje Abaton od pirata? Samo to sto je kupio prava, a sto je kvalitet milijardu puta gori, nema veze. I njega ne kupujem, zasto? Pa Ludens ce to sad izdati. A 300tku nece. Stare ZS i LMS Zagore prodajem kako ih Ludens objavi, zar ti moram opet objasnjavati da mi je cilj imati sve Zagore u originalu i na 'nasem' jeziku? A o tome koliko su neki zaradili na tim projektima cemo kad se vidimo, necu sad razvlaciti imena.
Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor!
U svojoj kolekciji od pirata imam jedino PSDZ, zato sto to apsolutno nitko nikad nema namjeru objavljivati. Od ostalih nemam takoreci nista. Mozda jedan dva broja, maximalno. Ne slazem se sa piratima zato sto mislim da trenutno rade vise stete nego koristi. Za vrijeme rata je druga stvar ali sada kad izdavastvo krece pirati mu samo smetaju. Da pirati rade na principu da upoznaju publiku sa novim stvarima koje ce tesko tko objaviti ajde nekako, ali to se svcodi na objavljivanje provjerenih naslova koji imaju sigurnu publiku i koja ce se prodati dobro, dakle, cisto seradi o zaradi. Sto sad ovaj tu Gusar ide izdavati Ken Parkera i tako uzima kruh System Comicsu? Koliko god se ja ne slazem s nekim stvarima sa Rusalicem glede kvalitete njegovih izdanja, ipak mu skidam kapu za trud oko promoviranja novih izdanja. Ovdje mu covjek direktno kvari posao. Sto se tice Mister Noa, ni njega ne bi podrzao, ali ajde, ne bi toliko bio protiv...
Sad sam se sjetio o kome i cemu pricas. Ali dobro, u tom slucaju se stvarno nije radilo o zelji za zaradom nego o necem drugom.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Gusar
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
52 Posts
Posted - 08/05/2004 : 22:35:58
|
Nemoj biti smijesan Markos! Kako ja mogu pkvariti posao Sistemu ako odstampam Kena u 100 primjeraka, a uz to epizodu koju oni vjerovatno nikad nece objaviti. Ja cu svaki strip koji stampam stampati u 100 primjeraka, nijedan vise, cak ni Utrka nije stampana u 100 nego u 99 primjeraka . |
 |
|
Gusar
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
52 Posts
|
Topic  |
|