procitao sam forum iz 1993 o superhrvoju i bas me iznenadilo da ga se sjecate. ako imate kakvih upita slobodno se javite rado cu vam odgovoriti.pzdrav svima
U 19 minuta? jest internet, ali je i nedjelja naveccer...:)
mcn
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Sjecam se i ja Superhrvoja, baš sam ga nedavno pokušao nabaviti u More Comicsu al ga nije bilo, a svoj stari primjerak sam, ni nesjecam se kome posudio i nije mi vracen. Reci nam SINA-k šta se de dešava u drugoj epizodi??????
drugi dio je bolji i opsirniji ali ga se ni ja više ne sjecam davno je to bilo
quote:Originally posted by JORGE
Sjecam se i ja Superhrvoja, baš sam ga nedavno pokušao nabaviti u More Comicsu al ga nije bilo, a svoj stari primjerak sam, ni nesjecam se kome posudio i nije mi vracen. Reci nam SINA-k šta se de dešava u drugoj epizodi??????
>drugi dio je bolji i opsirniji ali ga se ni ja više ne sjecam davno >je to bilo
Izuzetno stimulativna konverzacija ...
mcn
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***