Author |
Topic  |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 12/05/2004 : 12:04:18
|
quote: Originally posted by darkraver
ma gledal sam onaj film Velika avantura Mortadele i Filamona mislim film baš i nije neš al je odlicna filmska pretvorba...e sad neznam cega, stripa ili crtica???
el zna tko za taj strip,španjolski bi trebao bit ak postoji uopce,ja neznam....
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
To ti je strip koji se kod nas izdavao u Strip Zabavniku(veliki format)kao - ZRIKI,ŠVARGLA I ŠULE GLOBUS! Obozavao sam te likove kao klinac, secam se da je izasla i epizoda od 40ak strana povodom mundijala u Spaniji kad su pokusavali da sprece pripadnike ETA da vrse diverzije sa magarcima i eksplozivom(ili tako nekako).   
|
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 12/05/2004 : 14:17:50
|
Tocno! Pojavljiva se u SZ i to poprilicno dugo. Otprilike onoliko koliko ja pokušavam sken plakata za film staviti na forum ali su mi se "ribari" ugasili . Ima li kakva adresa di se može postaviti slika ali bez logiranja i drugih sranja 
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Mailman
Senior Member

Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 12/05/2004 : 14:46:13
|
Ako se ne varam, na engleskom su se zvali Clever & Smart.
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 13/05/2004 : 12:03:03
|
quote: Originally posted by Renky
Tocno! Pojavljiva se u SZ i to poprilicno dugo. Otprilike onoliko koliko ja pokušavam sken plakata za film staviti na forum ali su mi se "ribari" ugasili . Ima li kakva adresa di se može postaviti slika ali bez logiranja i drugih sranja 
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
www.imageshack.us
Di je to drvo raslo, od kog je tesana? Dal se pod njime neko nekada ljubio? Otkud u njemu izvor svih mojih pesama? Dal je to znao onaj ko ga je dubio? Di je to drvo raslo, vrh kojih bregova? Dal nas je ista kiša mladane zalila? Ko mu je grane kreso, mati ga njegova? Cija je ruka lišce s jeseni palila... da znam? |
 |
|
|
Topic  |
|