forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hajduk je PRVAK a Mister No takodje!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 28/05/2004 : 19:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Naravno, ovo sve treba i proslaviti! Stoga, kad se dokotrljaš na ljetovanje ovdje do mene nazdravit cemo sa BORDEAUX BLANC SEC-om (ako preferiras bijela vina) ili sa CHIANTI CLASSICO-m (ako su ti draža crna). Ovakva prilika se jednostavno treba posebno obilježiti!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Ako je ovo bilo upuceno meni, onda moze crno Sa vrrrrrrlo malo fante unutra, bez nje ne mogu

A na letovanju nisam bio minimum 5 godina pa bi prvi naredni put stvarno mogao biti kod vas. Nadam se da mogu ocekivati neki maleni popust

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/05/2004 : 19:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

globinjo, koji su ovo jarani iz splita? priznaj da su to neki tvoji rodjaci! :)))

odlicna st rock grupa,vec sam je jednom spominjao...njihov bivši gitarist je danas prvi tenor klape "cambi"...inace,ovaj pjevac na slici je malko munjen,ima neku bolest,zaboravio sam koju...inace,band trenutno ništa ne radi,valjda ce se aktivirati sad kad cuju da ce pilot ponovno na naše kioske

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
HAJDUK-PRVAK 2004.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 28/05/2004 : 19:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
nasao sam jos jedan text slobodne od prije par dana, pod naslovom "mr. no trazi izdavaca":

http://www.slobodnadalmacija.hr/20040418/mozaik04.asp

to je sigurno vidio b., pa je kod njega prevagnulo! :)))

THERE, THERE
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/05/2004 : 19:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
E pa decice, nakon 38 sasti u budnom stanju, a od toga je cirka 20 provedeno uz ovaj topic, želim vam laku noc, i da sve ovo još uvek bude tu kada se probudim...

Play it again, Yortlebluzzgubbly.
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 28/05/2004 : 20:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

E pa decice, nakon 38 sasti u budnom stanju, a od toga je cirka 20 provedeno uz ovaj topic, želim vam laku noc, i da sve ovo još uvek bude tu kada se probudim...

prijatno! he he

You don't have to understand something, for it to be beautiful!
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 28/05/2004 : 22:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by fishleg

Bernard, svaka ti cast

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem

Sjecas li se jos davno kad sam ja rekao da nada umire posljednja...
...a ti si se pitao znam li nesto sto ti ne znas...

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 28/05/2004 : 23:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
de vi meni samo recite ako MN i MM neizdaje ludens,hocelise to jos moci kupit preko bernarda. samo me to zanima. nemam snage da tipkam i mislim poslije 16 procitanih strana ovog topica. manijaci ste svi, vrijedni RK

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 28/05/2004 : 23:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ma, to i dalje izdaje berni, samo ne pod imenom ludens, vec pod (cini mi se) imenom strip-agent.

THERE, THERE
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 28/05/2004 : 23:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
zanimljiv marketing potez...

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 28/05/2004 : 23:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Pazi da ne bude da si samo sanjao
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 29/05/2004 : 03:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
Svaka cast na svakom novom izdanju!
Sva nova izdanja su me jako razveselila. Osim AF Klasik.

KlingonDOS error: Command or filename without honor
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 29/05/2004 : 07:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

ma, to i dalje izdaje berni, samo ne pod imenom ludens, vec pod (cini mi se) imenom strip-agent.

THERE, THERE

I to ce bi na svim kioscima u Hrvatskoj?

-|Dear friends, the english review of this issue will be available as later as possible|-
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 29/05/2004 : 07:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
I SAD/USA??:)

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 29/05/2004 : 09:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message

ZAGOR
ZGOR EXTRA
DYLAN
DYLAN EXTRA
TEX
TEX EXTRA
MISTER NO
MARTY
NATHAN
LAZARUS
ALAN FORD
......................................

drale
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 29/05/2004 : 09:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
jes, of kors - na svim kioscima!

cemu stampati stripove, ako ne ide na kioske! nisu to knjige. ;)

THERE, THERE
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 29/05/2004 : 10:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message
Uf, jedva se probio kroz 16 strana, ali vredilo je.
Svaka ti dala Berni.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/05/2004 : 10:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

quote:

quote:
Eh

Nisam baš shvatio ovaj tvoj reply.

To je skraceno od: "Eh, ko zna kada ce se ukazati prilika da se vidimo i da mi sve to objasnis u detalje "...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.

Sad mi je jasno. U prvi mah kad sam procitao nisam znao da li da uzvratim šakom ili smajlijem.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/05/2004 : 10:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

quote:

Naravno, ovo sve treba i proslaviti! Stoga, kad se dokotrljaš na ljetovanje ovdje do mene nazdravit cemo sa BORDEAUX BLANC SEC-om (ako preferiras bijela vina) ili sa CHIANTI CLASSICO-m (ako su ti draža crna). Ovakva prilika se jednostavno treba posebno obilježiti!

Ako je ovo bilo upuceno meni, onda moze crno Sa vrrrrrrlo malo fante unutra, bez nje ne mogu

A na letovanju nisam bio minimum 5 godina pa bi prvi naredni put stvarno mogao biti kod vas. Nadam se da mogu ocekivati neki maleni popust

Iskreno, ovo je bilo upuceno Berniju ali nema problema! Ima kod mene više tih boca...

Samo, Fanta ti ne ide u Chianti. To bi otprilike bilo kao da Seji u novog Mister Noa staviš 10 stranica novog Zagora.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/05/2004 : 10:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Top

zanimljiv marketing potez...

Manje marketinški, više dionicarski.

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 29/05/2004 : 15:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

quote:

quote:

Iskreno, ovo je bilo upuceno Berniju ali nema problema! Ima kod mene više tih boca...

Samo, Fanta ti ne ide u Chianti. To bi otprilike bilo kao da Seji u novog Mister Noa staviš 10 stranica novog Zagora.

Trebao sam znati, ovih dana se samo Bernardu nudi BORDEAUX BLANC SEC...

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10909 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/05/2004 : 16:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Moze li meni neko lepo da kaze koji ce biti ritam izlazenja MN/MM/LL?
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 29/05/2004 : 16:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by kasper

Moze li meni neko lepo da kaze koji ce biti ritam izlazenja MN/MM/LL?

Mjesecni
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 29/05/2004 : 17:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
A kojom to carolijom, jos niko ne zna...

Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 29/05/2004 : 18:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
nekome se neda citati 16 strana :)

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/05/2004 : 18:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

A kojom to carolijom, jos niko ne zna...

Carolijom zvanom osiguran otkup remitende, što drasticno povecava broj prodatih primeraka...

Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000