forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hajduk je PRVAK a Mister No takodje!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 29/05/2004 : 18:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
[quotequote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by kasper

Moze li meni neko lepo da kaze koji ce biti ritam izlazenja MN/MM/LL?

--------------------------------------------------------------------------------

Mjesecni][/quote]
Marti mesecno? Daj Boze!

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 29/05/2004 : 19:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Carolijom zvanom osiguran otkup remitende, što drasticno povecava broj prodatih primeraka...

Mislis na distribuciju u SCG (i Bosnu)?

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10909 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/05/2004 : 19:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Cekajte, cekajte...
Ovaj MN mesecno, MM mesecno, LL mesecno!?!?!

Bre pa ovaj Bernard je opaki JEB..
Jes da me ovi stripovi ne pogadjaju, ali ovo moram napisati:
NAPRED CARE

Oce li se ovo sigurno prodavati i u Srbiji (tako ce Barniju biti bolje, a ako je njemu bolje onda je i meni bolje)

E sada da budemo mirni jedno 6 meseci, pa da istimo od njega DAMPYRA

Edited by - kasper on 29/05/2004 20:06:23
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/05/2004 : 19:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

quote:
Originally posted by Gaston

quote:

quote:
Originally posted by Gaston

Naravno, ovo sve treba i proslaviti! Stoga, kad se dokotrljaš na ljetovanje ovdje do mene nazdravit cemo sa BORDEAUX BLANC SEC-om (ako preferiras bijela vina) ili sa CHIANTI CLASSICO-m (ako su ti draža crna). Ovakva prilika se jednostavno treba posebno obilježiti!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Ako je ovo bilo upuceno meni, onda moze crno Sa vrrrrrrlo malo fante unutra, bez nje ne mogu

A na letovanju nisam bio minimum 5 godina pa bi prvi naredni put stvarno mogao biti kod vas. Nadam se da mogu ocekivati neki maleni popust

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.

Iskreno, ovo je bilo upuceno Berniju ali nema problema! Ima kod mene više tih boca...

Samo, Fanta ti ne ide u Chianti. To bi otprilike bilo kao da Seji u novog Mister Noa staviš 10 stranica novog Zagora.

Trebao sam znati, ovih dana se samo Bernardu nudi BORDEAUX BLANC SEC...

Pocastit cu ja i tebe s njim ako dodeš, samo BORDEAUX BLANC SEC ti je bijelo vino.

Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 29/05/2004 : 19:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Nakon Mister Noa,nemam više što tražiti...samo cu se nakloniti i reci hvala.SejoSexonova borba je završila,više nema što da se uradi.Ostaje gorko-slatki okus pobjede,jer iako sam došao na svoje s izdavanjem Mister Noa,samim tim mi je izbijen razlog za buntovništvo.Ili...
OBJAVITE "CLASSIC AMAZING SPIDER-MAN" od prvog broja!!!!!! :))))
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 29/05/2004 : 20:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Deder da rascistimo stvari. Dakle, Berni/Ludens treba da zavrsi Martija sa Palenque!-om, a Berni/StripAgent treba da pocne sa Martijem... kojim? Jel' to Il mistero della Grande Mella, ili L'Olandese Volante ili nesto sasvim trece????

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/05/2004 : 20:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Deder da rascistimo stvari. Dakle, Berni/Ludens treba da zavrsi Martija sa Palenque!-om, a Berni/StripAgent treba da pocne sa Martijem... kojim? Jel' to Il mistero della Grande Mella, ili L'Olandese Volante ili nesto sasvim trece????

Ne. Stripagent ce nastaviti tamo gdje je Ludens stao.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 29/05/2004 : 20:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
YEEAAAAAHHH! Hvala, Sejo!

Go to Top of Page

plavi
Junior Member

426 Posts

Member since 10/05/2002

Posted - 29/05/2004 : 23:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send plavi a Private Message
E,sada bi mogao da se javi Zlatko iz MARKETPRINT-a,pa da cujemo da li se ovi stripovi preko njih distribuiraju u SiCG,i sa koliko meseci zakašnjenja, ako ce ga biti uopšte!

Edited by - plavi on 29/05/2004 23:05:53
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/05/2004 : 23:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Valjda ce sve osim Zagora i DD ici i u Srbiju.

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1867 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 29/05/2004 : 23:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
hajd da mi neko odgovori, novi zagor je drugi koji je izlazio 5 mjeseca, da li ce se to uzeti kao junsko izdanje ili ne?ili u cemu je stvar?

i dali neko zna hoce li nekih od ovih novih izdanja biti na trzistu SCG?
i dali se LL nastavlja tamo dje je SD stala ili ne ?
i sta se prica oko TEX-extra hoce li ga biti u ludensovom ili nekom drugom izdanju?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/05/2004 : 23:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

hajd da mi neko odgovori, novi zagor je drugi koji je izlazio 5 mjeseca, da li ce se to uzeti kao junsko izdanje ili ne?ili u cemu je stvar?

i dali neko zna hoce li nekih od ovih novih izdanja biti na trzistu SCG?
i dali se LL nastavlja tamo dje je SD stala ili ne ?
i sta se prica oko TEX-extra hoce li ga biti u ludensovom ili nekom drugom izdanju?

pa procitaj ostale topice.

Ludens je preskocio 14 brojeva LL, a valjda bi svi osim DD i Zagora trebali izlaziti u SCG.

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1867 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 29/05/2004 : 23:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
hvala Sejo
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/05/2004 : 00:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Mislis na distribuciju u SCG (i Bosnu)?

Uglavnom na Srbiju... Da Zlatko otkupi svega 1000 komada (i to OTKUPI, a koliko ce prodati je njegova stvar), to na tiraž od 10 000 uopšte nije malo. E sad, ja mislim da Zlatko otkupi više, a da je tiraž manji, i onda sve postaje mnogo jasnije...

Play it again, Yortlebluzzgubbly.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 30/05/2004 : 00:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Tiraz je kod svih stripova koje Bernard salje kod nas sasvim sigurno manji od 10000... Dobra stvar je sto cemo imati mnogo vise Ludensa na kioscima(mozda i sve ako je Abaton prso ), samo je pitanje kako ce nase trziste da primi Lazarusa obzirom da je nepoznat nasoj publici i da je prvi broj koji bi stigao vec 55ti...

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/05/2004 : 01:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Tja, kako je primljen Nathan?

Go to Top of Page

marti
Junior Member

Germany
321 Posts

Member since 22/03/2003

Posted - 30/05/2004 : 01:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send marti a Private Message
Sejo ovo sa Martijem i MN,te razlicitim izdavackim kucama me podsjeca na DD ovdje u njemackoj!!!samo sto iza MM i MN kod nas stoji jedan te isti covjek!!! ;-)BERNI

RGHRRR HRMRGRRRR
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 30/05/2004 : 01:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Tja, kako je primljen Nathan?

Nemam pojma :-)) Ali to je kvalitetniji strip, a i Bonelli je, sto nije zanemarljivo. A tu je i onaj prvi broj od Mavericka koji je bio na svim kioscima...

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/05/2004 : 09:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by marti

Sejo ovo sa Martijem i MN,te razlicitim izdavackim kucama me podsjeca na DD ovdje u njemackoj!!!samo sto iza MM i MN kod nas stoji jedan te isti covjek!!! ;-)BERNI

RGHRRR HRMRGRRRR

DD je na njemackom dogurao do 30-og broja, sto me iznenadilo!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/05/2004 : 12:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Nemam pojma :-)) Ali to je kvalitetniji strip, a i Bonelli je, sto nije zanemarljivo. A tu je i onaj prvi broj od Mavericka koji je bio na svim kioscima...

Ja cujem da ide u 1000 komada, što je više nego odlicno. A mislim da je zanemarljivo to što je broj jedan vec izašao, i to što je Bonelli... i LL je boneloid, ko ne zagleda i nije freak kao mi, nece ni primetiti...

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 30/05/2004 : 16:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

A mislim da je zanemarljivo to što je broj jedan vec izašao, i to što je Bonelli... i LL je boneloid, ko ne zagleda i nije freak kao mi, nece ni primetiti...

Videcemo, nadam se da si u pravu.

A svakako je zanimljivo sto se NN prodaje bolje od Texa kako cujem. Znaci da ime junaka ne znaci previse, jer je Tex svakako poznatiji od Nathana.

Edited by - dd fan on 30/05/2004 16:16:14
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/05/2004 : 16:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ne baš. Mislim, jes da je Tex poznatiji, al' mi uopšte nije jasno ko to u životu kupuje, tj. ko kupuje da bi ga citao, a ne da bi ga imao u kolekciji...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/05/2004 : 17:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Ne baš. Mislim, jes da je Tex poznatiji, al' mi uopšte nije jasno ko to u životu kupuje, tj. ko kupuje da bi ga citao, a ne da bi ga imao u kolekciji...

Tko kupuje Texa da bi ga citao??? Ti hoces da budemo smrtni neprijatelji do kraja zivota!
Pa Zagor po epizodama nista nije bolji nego i Tex, sto je kod nas poznatiji to je
najvise kriv Dnevnik sa svojim reprintima i svim ostalim.
Osim toga ni epizode Dylana cesto nisu kvalitetne, manje nego sto se ponekad misli...
...kao recimo Prica o dylanu dogu
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 30/05/2004 : 18:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:

Ja kupujem Texa zbog citanja.

Asses are not allowed in your signature. :-(
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/05/2004 : 19:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Hmmmm...

The wisest thiing to do: exit - stage left... ;)

Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000