forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford Klasik
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 28/05/2004 : 15:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Ajde ulozicu onda jedan strip tako ce ti se kolekcija duplo prosiriti ako izgubim :-)))))!
[/i][/b]
Samo da quotam ovo da ostanu dokazi. :)

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/05/2004 : 16:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Moze dobices Blueberryija ako izgubim jer sam konacno nakon godinu i po nabavio tri koja su mi nedostajala.Ta tri su bila u kompletu od osam pa sad imam pet duplih stripova (jeeeeeee),dakle mozes cak i da izaberes koje zelis :-))).
Naravno sansa da izgubim je priblizna nuli hahaha!

"They say this one has a surprise ending."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/05/2004 : 16:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Fenomenalno! Ekipa RK je vec prije sedam dana bila obavijestena, ali euforiji nema kraja!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/05/2004 : 16:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A ja se jedva suzdržavan svih ovi dana da mi ne izleti informacija. Sinoc me Djole skoro prokužija da se radi o AF ali san se jedva izvuka

Red je i da staffovci nešto prvi jave

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 28/05/2004 : 16:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Hehe,vidi se da je naše zastrašivanje na putu do Milana urodilo plodom.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/05/2004 : 16:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Fenomenalno! Ekipa RK je vec prije sedam dana bila obavijestena, ali euforiji nema kraja!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?

He-he koja ekipa RK, pa mi iz RP smo pasivno ucestvovali...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/05/2004 : 16:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Moze dobices Blueberryija ako izgubim jer sam konacno nakon godinu i po nabavio tri koja su mi nedostajala.Ta tri su bila u kompletu od osam pa sad imam pet duplih stripova (jeeeeeee),dakle mozes cak i da izaberes koje zelis :-))).
Naravno sansa da izgubim je priblizna nuli hahaha!

Mozda si se i zajebao...
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 28/05/2004 : 16:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:

Moze dobices Blueberryija ako izgubim jer sam konacno nakon godinu i po nabavio tri koja su mi nedostajala.Ta tri su bila u kompletu od osam pa sad imam pet duplih stripova (jeeeeeee),dakle mozes cak i da izaberes koje zelis :-))).[/i][/b]
O izvrsno, mozes mi odma poslat popis na mail pa da izaberem. ;)

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/05/2004 : 16:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Hehe,vidi se da je naše zastrašivanje na putu do Milana urodilo plodom.

Bond.James Bond.

Pa nismo ga bezveze odveli u one šume iznad Milana!

Ja nisam mogao vjerovati kad mi je prije mjesec dana u Kaptolu pokazao probne otiske za "Grupu TNT" sa upisanim prijevodom!

Eh Bernie... Svaka cast asu!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/05/2004 : 16:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston
Pa nismo ga bezveze odveli u one šume iznad Milana!

jeste li imali zaštitu u šumi

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
HAJDUK-PRVAK 2004.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/05/2004 : 16:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Eh globinjo tebi je samo jedno na pameti...ma razumijem te, zena je tek nedavno rodila...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/05/2004 : 16:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Eh globinjo tebi je samo jedno na pameti...ma razumijem te, zena je tek nedavno rodila...

svi me shvacaju

HAJDUK-PRVAK 2004.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/05/2004 : 16:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ma baš sam nešto razmišljao da nabavim nešto alan forda, ali pošto nisam neki veliki obožavatelj nije mi se dalo zajebavati s onim pitaj boga koliko repriza, pa još i kako su ocuvani
bravo berni
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/05/2004 : 16:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by VJ

quote:

Moze dobices Blueberryija ako izgubim jer sam konacno nakon godinu i po nabavio tri koja su mi nedostajala.Ta tri su bila u kompletu od osam pa sad imam pet duplih stripova (jeeeeeee),dakle mozes cak i da izaberes koje zelis :-))).[/i][/b]
O izvrsno, mozes mi odma poslat popis na mail pa da izaberem. ;)

De lange Mars,Helse Trein,Yankee,Chihuahua Pearl,Terreur over Kansas,Ballade voor een doodskist neki su cak i prve edicije

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 28/05/2004 : 16:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:

Pocinje i Tex klasik s maestralnom prvim pricama ,pravi klasik!!!!

To bi proslo ko i reizdanje onih dodataka iz Zlatne Serije

Jedinstvena prilika za pomladjivanje svoje raspadnute kolekcije, po prvi puta na hrvatskom jeziku: Rocky Joe i ostali junaci sa naslovnicama koje ce vas vratiti u djetinjstvo ---> Mikica

"I otac i deda su mu bili opancari, pa je imao prilike da pronikne u sve tajne zanata."
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/05/2004 : 17:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Jel' stvarno ide i Tex od pocetka? Ako je istina, onda me to cak vise raduje od Alan Forda...
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3994 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 28/05/2004 : 17:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message

sve super, samo se nadam da ovo nije gotov dizajn naslovnih stranica. broj sveske bi trebao biti "cvrsci", u ariel blacku, a "klasik" je presitno, pogotovo u ovoj vitici i djeluje nekako neujednaceno sa samim naslovnicama koje imaju ogromne i "jake" slike. mislim da me melina kuzi i da ne bi bilo lose da ona napravi laganu reviziju pa da to izadje, onako, neprejebivo za sva vremena!

THERE, THERE

Edited by - zveles on 28/05/2004 17:52:47
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 28/05/2004 : 18:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
iako sam sa negodovanjem primio vijest o izlasku AF(mislim kada sam je prvi put cuo),sada nakon ove poplave novih stripova jos jednom cu reci:
BERNARDE TI SI CAR!
bernarde svaka ti cast i svaki ti izdavac dao! ;-))))))

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 28/05/2004 : 18:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Sad je red na Zagore u boji, Maxi Zagor i Zagor Almanah. ;-)

Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 28/05/2004 : 18:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Ovo je smijesno, bas sam ovih dana razmisljao o nabavljanju starih AF epizoda i sad ova vijest. Nevjerovatno!

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/05/2004 : 18:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Zole

Sad je red na Zagore u boji, Maxi Zagor i Zagor Almanah. ;-)

Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor!

HAJDUK-PRVAK 2004.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 28/05/2004 : 18:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
prihvatam svaku novu ediciju sa uzdahom i pogledom na moj prazni novcanik :)))))
no dobice se nesto para, ako nista za ove Alane!!!!

Malo je popustila guma njenih gacica / I tako otkrila one dijelove
Koji se stoljecima nepravedno / Drže podalje od ochiju.
Semezdin Mehmedinovic
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 28/05/2004 : 19:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
I cijena od 14 kuna je skroz OK.AF je oduvijek bio strip za raju i zato i cijena mora biti što niža.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 28/05/2004 : 19:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
De lange Mars,Helse Trein,Yankee,Chihuahua Pearl,Terreur over Kansas,Ballade voor een doodskist neki su cak i prve edicije
Opa, onda cu uzet to pa skupo prodat na jeBaju. :)

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/05/2004 : 20:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ocuvanost je od 3 do glancer a glancera ti necu slati pa se ti sad i dalje veseli

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000