forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Marko stavi skenove...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 30/05/2004 : 19:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

To je valjda jedan od najintuitivnijih i najjasnijih dijelova matematike... Sto bi da moras npr. uciti vektorske prostore ili npr. teoriju vjerojatnosti?!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Ubio bih se.

Asses are not allowed in your signature. :-(
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 30/05/2004 : 19:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Srecom te si kelner...:) Za vas treba aritmetika Broja Jedan: jedan tebi, jedan meni, dva tebi, jedan, dva meni...

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 30/05/2004 : 20:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
quote:

To je valjda jedan od najintuitivnijih i najjasnijih dijelova matematike... Sto bi da moras npr. uciti vektorske prostore ili npr. teoriju vjerojatnosti?!

EEEEj, moj markose neki ljudi su inteligentniji od drugih

Najsrecniji je onaj covjek koji usrecuje druge.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 30/05/2004 : 21:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Tacno tako

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/05/2004 : 02:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Verfalk, pusti ti vektorske prostore i ono o cemu ne moras razmisljati, vec smisli kako da se provuces... ionako ti sve to sto ucis, nece bas nikad trebati u zivotu...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/05/2004 : 06:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ajte u svaštaru s tom matematikom

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
HAJDUK-PRVAK 2004.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 31/05/2004 : 12:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by SnotMan

quote:

EEEEj, moj markose neki ljudi su inteligentniji od drugih

Najsrecniji je onaj covjek koji usrecuje druge.

A neki, pak, gluplji.

Asses are not allowed in your signature. :-(
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/05/2004 : 20:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Imas pravo globinjo, mogao bi ovaj topic u svastaru...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 31/05/2004 : 20:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ja trazio skenove a dobio matematicare.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 31/05/2004 : 20:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message

Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 01/06/2004 : 02:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ja trazio skenove a dobio matematicare.

Fali ti propale.

People like us know how to survive
There's no point in living if you don't feel alive...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/06/2004 : 02:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Propale sta? Skenove ili matematicare?
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 01/06/2004 : 03:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Propale sta? Skenove ili matematicare?

Matematicare, ba.

Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 01/06/2004 : 06:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
matematika gore ili matematika dole. A skenovi?
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 01/06/2004 : 10:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:

ne da mi se, zar je bitno? bit ce ionako za par dana sve na kioscima.

Da citiram Markosa.

Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 01/06/2004 : 21:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
quote:
Originally posted by Verfalk2003

quote:

ne da mi se, zar je bitno? bit ce ionako za par dana sve na kioscima.

Da citiram Markosa.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 03/06/2004 : 16:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Marko kada ces staviti naslovnice od novog AF i M Noa?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29505 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/06/2004 : 17:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Dobro picka mu materina, zar nije VJ stavio naslovnice AF, a Gaston Mn-oa, tu na Forumu?!! I cemu sad oko toga tolika strka, pa jucer su se pojavili u MC, na kioscima ce biti u ponedjeljak, jel to toliko presudno da one budu na sajtu 5 dana prije nego se pojave na kioscima!?!
Pa ja cu popizdit. Sto puta sam ti rekao da me to ne pitas i ti me 101. put pitas.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 03/06/2004 : 17:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

Dobro picka mu materina, zar nije VJ stavio naslovnice AF, a Gaston Mn-oa, tu na Forumu?!! I cemu sad oko toga tolika strka, pa jucer su se pojavili u MC, na kioscima ce biti u ponedjeljak, jel to toliko presudno da one budu na sajtu 5 dana prije nego se pojave na kioscima!?!
Pa ja cu popizdit. Sto puta sam ti rekao da me to ne pitas i ti me 101. put pitas.

Jebiga, znas kako je kada na nesto dugo cekas.
Obecavam ti da cu se u buducnosti suzdrzavati sa slicnim pitanjima.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29505 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/06/2004 : 17:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

quote:

Jebiga, znas kako je kada na nesto dugo cekas.
Obecavam ti da cu se u buducnosti suzdrzavati sa slicnim pitanjima.

Pa da, ali naslovnice postoje na Forumu! I VJ i Gaston su ih dobili od tipa koji Bernardu radi pripremu za tisak! Dakle, vidio si ih vec!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/06/2004 : 17:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Markose a kad ces staviti naslovnice?
Go to Top of Page

rudi
New Member

Slovenia
269 Posts

Member since 09/06/2002

Posted - 03/06/2004 : 19:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send rudi a Private Message
Pa šta si opet to pitao. Pa lepo ti je covjek objasnio sa svim izrazima. Šalji mu koje tablete, da se covjek smiri. Valjda ga nece infarkt..
Go to Top of Page

rudi
New Member

Slovenia
269 Posts

Member since 09/06/2002

Posted - 03/06/2004 : 19:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send rudi a Private Message
Pa šta si opet to pitao. Pa lepo ti je covjek objasnio sa svim izrazima. Šalji mu koje tablete, da se covjek smiri. Valjda ga nece infarkt..
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 03/06/2004 : 20:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by rudi

ajde Rudi malo zategni uzde. ne vem v cem je smisel da se sedaj podjebavaš z Markosom. Verjetno si mu zameril ker te je napizdil ko si isto vprašanje postavil na petih topicih. Tudi meni se je zdelo to malo prevec. saj tudi mene zanima kako bo z distribucijo, ampak sam veš da Bernard pac ne govori o tem. Verjetno bo tako kot je z Ludensom-dobivali jih bomo z številko zaostanka, razen ce jih boš hodil iskat na Hrvaško. Tu te bom še jaz kdaj kaj prosil ker težko cakam na milost.
Na tem forumu smo Slovenci gosti in se moramo tako tudi obanašati. Saj se kdaj skregamo glede športa, ni treba da se še drugje.
Ni nobene potrebe da poštaneš nekakšen klon Big Joca
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 03/06/2004 : 20:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
Ker odgovora za distribucijo ne dobimo, nam žal ostane samo cakanje.Ceprav bi bilo neumno, da stripi od Strip Agenta ne bi prihajali v Slovenijo in v ostale države, ker tako ne bi bila dovolj dobra prodaja, sigurno v SI še kdo zbira stripe in ni na forumu.Samo zdi se mi, da je tudi Strip Agent izdajal Torpeda in da tisti ni nikoli prišel v Slovenijo...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000