forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Marko stavi skenove...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 03/06/2004 : 21:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Žiga

Ker odgovora za distribucijo ne dobimo, nam žal ostane samo cakanje.Ceprav bi bilo neumno, da stripi od Strip Agenta ne bi prihajali v Slovenijo in v ostale države, ker tako ne bi bila dovolj dobra prodaja, sigurno v SI še kdo zbira stripe in ni na forumu.Samo zdi se mi, da je tudi Strip Agent izdajal Torpeda in da tisti ni nikoli prišel v Slovenijo...

ma torpedo je album i ti se prodajajo v knjigarnah. bili so v Vale-Novak ( za noro ceno)
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/06/2004 : 22:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by rudi

Pa šta si opet to pitao. Pa lepo ti je covjek objasnio sa svim izrazima. Šalji mu koje tablete, da se covjek smiri. Valjda ga nece infarkt..

Eh jebiga za razliku od tebe ja se salim a ne podjebajem...
Mislim nema svrhe traziti svaku priliku za provokaciju.
Ostaje istina da se u nekim stvarima pretjeruje.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29508 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/06/2004 : 22:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Pa šta si opet to pitao. Pa lepo ti je covjek objasnio sa svim izrazima. Šalji mu koje tablete, da se covjek smiri. Valjda ga nece infarkt..

Tebe cu sljedeci put izbaciti. Pa nisam ja tu budala da me svako moze sprdat kako mu se prohtije.

I evo Sejo, naslovnice su na sajtu.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29508 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/06/2004 : 22:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by jang

quote:

ajde Rudi malo zategni uzde. ne vem v cem je smisel da se sedaj podjebavaš z Markosom. Verjetno si mu zameril ker te je napizdil ko si isto vprašanje postavil na petih topicih. Tudi meni se je zdelo to malo prevec. saj tudi mene zanima kako bo z distribucijo, ampak sam veš da Bernard pac ne govori o tem. Verjetno bo tako kot je z Ludensom-dobivali jih bomo z številko zaostanka, razen ce jih boš hodil iskat na Hrvaško. Tu te bom še jaz kdaj kaj prosil ker težko cakam na milost.
Na tem forumu smo Slovenci gosti in se moramo tako tudi obanašati. Saj se kdaj skregamo glede športa, ni treba da se še drugje.
Ni nobene potrebe da poštaneš nekakšen klon Big Joca

Jang, nema nikakve veze sto ste vi Slovenci i ne morate se ponasati nista drukcije od ostalih. Da mi je rudi prvi susjed reagirao bi na isti nacin, potpuno je nevazno sto je on slovenac. Ja sam se na njega napizdio jer je 5 puta postavio isto pitanje na 5 topica, oitanje na koje zna da nece dobiti odgovor, a koji je opet sam po sebi jasan. NARAVNO da ce doci u Sloveniju, i NARAVNO, sa brojem zaostatka za Hrvatskom.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/06/2004 : 23:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Eh jebiga ne valja sken kod AF! Ima neka mrvica ispod natpisa klasik.
Markose opet jedes salamu dok citas stripove, reci cu te avalonu...
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 04/06/2004 : 03:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Sutra u 18:30 cu znati jesam li propali matematicar ili ne. Nadam se da nisam.

People like us know how to survive
There's no point in living if you don't feel alive...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 04/06/2004 : 10:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Zar neko nije rekao da je bilo problema oko MM naslovnice i da ce strip malo kasniti?

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 04/06/2004 : 11:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Nista ne kasni:) Novi Martin krasi police nekih od nas:)))))!

"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 04/06/2004 : 14:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by jang

quote:

ajde Rudi malo zategni uzde. ne vem v cem je smisel da se sedaj podjebavaš z Markosom. Verjetno si mu zameril ker te je napizdil ko si isto vprašanje postavil na petih topicih. Tudi meni se je zdelo to malo prevec. saj tudi mene zanima kako bo z distribucijo, ampak sam veš da Bernard pac ne govori o tem. Verjetno bo tako kot je z Ludensom-dobivali jih bomo z številko zaostanka, razen ce jih boš hodil iskat na Hrvaško. Tu te bom še jaz kdaj kaj prosil ker težko cakam na milost.
Na tem forumu smo Slovenci gosti in se moramo tako tudi obanašati. Saj se kdaj skregamo glede športa, ni treba da se še drugje.
Ni nobene potrebe da poštaneš nekakšen klon Big Joca

Jang, nema nikakve veze sto ste vi Slovenci i ne morate se ponasati nista drukcije od ostalih. Da mi je rudi prvi susjed reagirao bi na isti nacin, potpuno je nevazno sto je on slovenac. Ja sam se na njega napizdio jer je 5 puta postavio isto pitanje na 5 topica, oitanje na koje zna da nece dobiti odgovor, a koji je opet sam po sebi jasan. NARAVNO da ce doci u Sloveniju, i NARAVNO, sa brojem zaostatka za Hrvatskom.

pa moramo se ponašati u redu više zbog sebe
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000