forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zapisano krvlju - recenzija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 14/06/2004 : 14:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Heyoka je opet napisao vrhunsku recenziju!

SVAKA CAST!

Za one koji nisu procitali recenziju: mars na recenzije!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 14/06/2004 : 14:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ja sam je vec procitao. Odlicna recenzija, meni licno njegova najbolja.

People like us know how to survive
There's no point in living if you don't feel alive...
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 14/06/2004 : 14:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
I ja sam je procitao. Pre svega originalna recenzija...
Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 14/06/2004 : 16:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message
Recenzija je odlicna ali, zaboga, popljuvati onako Dall'Agnola ni krivog ni duznog... ccc. Ako i jeste necija kopija, onda je to Manarina, a ne Stanova. Jedino sto i Dall'Agnol i Stano skidaju istog slikara, Schielea, pa zato lice.

Usput, mislim da ipak NECU ponijeti moje table u sarajevo, buduci da ja skidam upravo... Dall'Agnola
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 14/06/2004 : 18:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ja sam upravo komentirao tu njegovu recenziju. Heyoka, poštujem tvoj rad i cijenim ga, ali ovaj si put malo pretjerao.

...i was so blind, i could not see...
...your paradise is not for me...
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 14/06/2004 : 18:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ja se slažem sa Heyokinom recenzijom. Skoro, pa u rijec.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 14/06/2004 : 19:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Verfalce, pitaj djoleta šta on misli. Mene on svejedno ne sluša, a možda da ga ti pitaš, ha?

Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 14/06/2004 : 20:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Opinions are like assholes:everyone's got one,and most of them stink...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 14/06/2004 : 21:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Verfalce, pitaj djoleta šta on misli. Mene on svejedno ne sluša, a možda da ga ti pitaš, ha?

Ti izgleda permanetno provociras Djoleta. Ne znam koji ti je...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/06/2004 : 23:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Recenzija je idealno mjesto za sukobljavanje mišljenja, obviously...

Evo meni se dopada recenzija ne zbog stavova izrecenih u njoj, neg zbog poluzajebantskog nacina pisanja. Tihi prizvuk sprdnje, ali na apsolutno privlacan+dopadljiv nacin.

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 15/06/2004 : 01:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Hehe... Ti izgleda ne vidis smisao u sopstvenom postojanju od kada Djole ne zeli da prica sa tobom

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 15/06/2004 : 01:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Ti izgleda permanetno provociras Djoleta. Ne znam koji ti je...

Ma nesto drugo je tu u pitanju...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 15/06/2004 : 01:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
upravo sam procitao recenziju i heyoka je bio na standradno zavidnom nivou.sta da kazem,to je moj advokat

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 15/06/2004 : 07:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Verfalk2003

Ja se slažem sa Heyokinom recenzijom. Skoro, pa u rijec.

sve je sjajno samo me pogodio onom izjavom o mojim omiljenim crtacima , posto ja spadam u onu rijetku grupu koja gotivi rad M&G.

Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 15/06/2004 : 07:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Sjajna recenzija, a jos se i slazem sa Heyokom.
Dodala sam i moj komentar, kao i obicno.
Pravo da vam kazem rado bih i sama napisala recenziju nekog Dilana (a procitala sam sve cega sam se docepala, bar 100 epizoda), ali nisam sigurna da ce tako dobro da ispadne kao kod nasih vec oprobanih recezenata.
Znam da sam dosadna sa Dilanom, ali budimo iskreni, ovde je u 90% slucajeva rec o boneliju, a Dilan je moj Bonelijev junak.

Eto, imam priloge i na Enki Bilalu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29354 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/06/2004 : 10:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Biljo, napisi i posalji, ja cu ocijeniti jel dovoljno dobra il' ne (a sumnjam da ce biti toliko losa da cu je odbiti, sudeci po tvojim postovima, dovoljno si pismena i elokventna).

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 15/06/2004 : 10:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Prvo moram da nadjem epizodu DD koja jos nije bila na recenziji i koja mi je dovoljno zanimljiva da mogu da je opisem kako treba.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 15/06/2004 : 13:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Sexone, ne radi se tu o nikakvoj provokaciji prema djoletu! Sasvim sam normalno predložio da se pita djoleta za mišljenje stoga jer je covjek koji je isto DD-recenzent, i veliki obožavatelj dylanov, pa sam samo htio cuti njegovo mišljenje.
Vi mislite da ja mrzim djoleta? Ja mislim da je sasvim obrnuto, da on mrzi mene.
A jednom cu vam možda i ispricati zašto ja stalno spominjem djoleta u svojim postovima, i što ja osjecam prema njemu... a to nije mržnja, ali nemojte mislit da sam zaljubljen u njega ili slicno... radi se tu o necem drugom...

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 15/06/2004 : 13:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
vec cekamo taj famozni post

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/06/2004 : 13:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Sexone, ne radi se tu o nikakvoj provokaciji prema djoletu! Sasvim sam normalno predložio da se pita djoleta za mišljenje stoga jer je covjek koji je isto DD-recenzent, i veliki obožavatelj dylanov, pa sam samo htio cuti njegovo mišljenje.
Vi mislite da ja mrzim djoleta? Ja mislim da je sasvim obrnuto, da on mrzi mene.
A jednom cu vam možda i ispricati zašto ja stalno spominjem djoleta u svojim postovima, i što ja osjecam prema njemu... a to nije mržnja, ali nemojte mislit da sam zaljubljen u njega ili slicno... radi se tu o necem drugom...

Ljubavi prema istim stvarima?

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/06/2004 : 23:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
o stripu koji mi se ne svida nikad ne bih pisao, ali ocito da je najlakše pisati o epizodama koje su nam fantasticne i o onima koje preziremo, o onim osrednjim nitko ni rijeci
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 15/06/2004 : 23:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
pa to je i logicno, prica se ili o najgorem ili o najboljem , ono izmedu nije toliko interesantno valjda

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 16/06/2004 : 01:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"sve je sjajno samo me pogodio onom izjavom o mojim omiljenim crtacima , posto ja spadam u onu rijetku grupu koja gotivi rad M&G."

ne tuguj sejo i ja sam s tobom u toj grupi
ma oprosticemo to heyoki jer iako je skoro advokat jos je mlad i neiskusan

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 16/06/2004 : 01:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
e biljo hajd napravi neki tekstic o ratnicima s akbara ili uopste o loiselu posto sam vidio da ga gotivis

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 16/06/2004 : 07:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
BTW, izlazi novi DD Maxi gdje ponovo mozemo uzivati u crtezu M&G!

Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 16/06/2004 : 11:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

pa to je i logicno, prica se ili o najgorem ili o najboljem , ono izmedu nije toliko interesantno valjda

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih

Fakat. Mislim, koja bi se budala našla da recenzira ZG Extra 31-75?

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000