Author |
Topic |
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 23/06/2004 : 13:59:26
|
Uh, pocela recenziju Drune (nemam jos hrabrosti za Ratnike s Akbara). Nezgodno sto vec u prvom delu moja recenzija pocinje da podseca na feministicki traktat uz to je gotovo ceo strip nelogican pa je jako tesko izdvojiti neke specificne nelogicnosti. Ne znam da li da nastavim. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 23/06/2004 : 17:45:47
|
Nastavi, nastavi, a onda cemo te docekati na noz:)))
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 24/06/2004 : 13:37:47
|
quote: Originally posted by Bilja
Uh, pocela recenziju Drune (nemam jos hrabrosti za Ratnike s Akbara). Nezgodno sto vec u prvom delu moja recenzija pocinje da podseca na feministicki traktat uz to je gotovo ceo strip nelogican pa je jako tesko izdvojiti neke specificne nelogicnosti. Ne znam da li da nastavim.
E to moram procitati!!! Ne citam Druunu (žanr mi je bezvezan) no volim postove, recenzije i tekstove koji izazivaju polemiku, dakako, samo ako su u pitanju nepretenciozne provokacije sa odgovarajucom argumentacijom.
Samo naprijed!
quote:
ti si genije!!!
quote:
Nisi normalan!:-)
quote:
Idi u pi..u matreinu, covece
Ovo su tri recenice koje mi ljudi najcešce govore.
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Topic |
|