Author |
Topic  |
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 18/06/2004 : 15:22:00
|
djoleeeee.... ;-))
How does it feel,to be on your own,with no direction home,like a complete unknown,like a rolling stone? |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 18/06/2004 : 15:24:23
|
Slušaj bre ti nesreco magicna, to što si ti zagoreo, ne znaci da je i ostatak Foruma kao ti! ;)
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..." |
 |
|
tantus
Senior Member

Slovenia
1661 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 18/06/2004 : 15:37:28
|
Boga mi, nije gubila vreme. Sjajna recenzija, a prvenac.
Iskreno sada me je baš zaintrigirala kako ce da izgleda Lungo addio, posebno što ce da oceni pricu iz ženskog ugla. |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/06/2004 : 16:13:43
|
quote: Originally posted by Djole
Slušaj bre ti nesreco magicna, to što si ti zagoreo, ne znaci da je i ostatak Foruma kao ti! ;)
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..."
ne znam ja nista...dva topika u dva dana...nisam ih ja stvaljao...a ostatak foruma te se plasi, pa nesmeju nista da kazu
How does it feel,to be on your own,with no direction home,like a complete unknown,like a rolling stone? |
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 18/06/2004 : 18:23:48
|
stvarno djole, i ja mislim da je ovo zanimljiva (a zna biti i ucinkovita) taktika da se okolnim putem ude na velika vrata, hehehe mislim, pa do sad još nisi ovako glasno PODRŽAVAO tuda videnja, hehe Buduci da nam je svima poznata tvoja opsesija skrivenim znacenjima, lako je iznjedriti na površinu osnovne (zamaskirane) misli, jer da je drugacije, bilo bi previše STRAIGHT FORWARD i nikako ne bi bilo u skladu sa samim tobom:)))))))))))
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/06/2004 : 18:39:52
|
quote: Originally posted by dekara
zena udata ne vredi da se maltretirash   
************************ Clatu Verata Necuh-uh-huh-uh-huh
jadan djole, prvo izbori, pa stan..pa sad i ovo...
kako bi to lepo rekao moj sabrat i partijski drug kalimero: andzastis dets vot it iz!   
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/06/2004 : 18:43:51
|
quote: Originally posted by stinky
stvarno djole, i ja mislim da je ovo zanimljiva (a zna biti i ucinkovita) taktika da se okolnim putem ude na velika vrata, hehehe mislim, pa do sad još nisi ovako glasno PODRŽAVAO tuda videnja, hehe Buduci da nam je svima poznata tvoja opsesija skrivenim znacenjima, lako je iznjedriti na površinu osnovne (zamaskirane) misli, jer da je drugacije, bilo bi previše STRAIGHT FORWARD i nikako ne bi bilo u skladu sa samim tobom:)))))))))))
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
hahahaha...e,puko sam od smeha...djole ce nam ***at sve po spisku
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 18/06/2004 : 19:20:44
|
quote: Originally posted by stinky
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih

Nego, odlicna recenzija od prvog ženskog   recenzenta.
People like us know how to survive There's no point in living if you don't feel alive... |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 18/06/2004 : 19:34:25
|
Crknite, zlotvori!
A ti, ti što imaš dva metra, znaš kad ce dobiješ karte ?!
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..." |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 18/06/2004 : 19:38:21
|
Djole voli BILJU!!!! Djole voli Bilju!!!! Djole voli Bilju!!!! Djole voli Bilju!!!!
         E, mogao bi ovako do sutra.
Sigmund Freud, analyze this! |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 18/06/2004 : 20:15:06
|
quote: A ti, ti što imaš dva metra, znaš kad ce dobiješ karte ?!
On ili ja? 
koliki sam baksuz, da padnem u fabriku cokolade, upao bih u racunovodstvo :(( |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/06/2004 : 20:20:35
|
quote: Originally posted by kiky
Djole voli BILJU!!!! Djole voli Bilju!!!! Djole voli Bilju!!!! Djole voli Bilju!!!!
Sigmund Freud, analyze this!
a ko je tebe zvao da se javljas? imas li ti imalo ponosa u sebi, pa da mozes da osetis kad neko stobom nece da ima dodira, ili si takav lo lajf form, da stalno nastavljas da seres nesto sa strane iako te niko nista ne pita?
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 18/06/2004 : 20:21:03
|
eh, sad više cijeli topic i replyi nemaju smisla... a takoder im je prvobitna namjena bila plemenitija -):)
pa nije to bilo zlurado, malo zdravog humora, naglašavam zdravog
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8257 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 18/06/2004 : 20:25:36
|
quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by kiky
Sigmund Freud, analyze this!
--------------------------------------------------------------------------------
a ko je tebe zvao da se javljas? imas li ti imalo ponosa u sebi, pa da mozes da osetis kad neko stobom nece da ima dodira, ili si takav lo lajf form, da stalno nastavljas da seres nesto sa strane iako te niko nista ne pita?
How does it feel,to be on your own,with no direction home,like a complete unknown,like a rolling stone?
Lo lajf form lajk Koacervatus Kikyus?
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8257 Posts
Posted - 18/06/2004 : 20:37:12
|
Pa o nizim oblicima zivota. Nemoj mi reci da se ne secas Oparinove teorije o postanku zivota na Zemlji. U pocetku bese atmosfera. I bejahu munje. I munje zapalise prvu iskru zivota. I nastadose organska jedinjenja zvana koacervati. A od njih postadose prve amebe, a od ameba nastadoise prve jedinke u vodi, a iz vode one ispuzase na kopno, i od ispuzanih nastade Adam, a od njegovog rebra Eva. I zacese ljudski rod. Sto ce reci da je Koacervatus Kikyus nas praprapraotac:)))
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8257 Posts
Posted - 18/06/2004 : 20:43:16
|
Sta je MAGIC? Ne dopada ti se Teorija Postanja?:))))
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 18/06/2004 : 20:52:21
|
PA ZAŠTO MI ONDA DJOLE SAM VEC JEDNOM NE KAŽE DA ODJEBEM, ILI TAKO NEŠTO AKO STVARNO ME ŽELI DA GA VIŠE SPOMINJEM, NEGO SE STALNO NETKO DRUGI JAVLJA U NJEGOVO IME, PA MI TU PAMETUJE???!!!! I ZAŠTO SE DRUGI U TO SVE KONSTANTNO MIJEŠAJU, PA VALJDA JE DJOLE VELIKI DECKO I SAM ODGOVARA ZA SEBE? A ŠTA TO, MAGIC, NEKI NEMAJU PRAVO DA POSTAJU SVOJE REPLIKE NA ODREDJENE TOPICE???? ŠTA JE TO NEKA SEGREGACIJA NA OVOM FORUMU, PRIRODNA SELEKCIJA, TOPICI SAMO ZA ODABRANE???
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8257 Posts
Posted - 18/06/2004 : 20:56:59
|
quote: PA ZAŠTO MI ONDA DJOLE SAM VEC JEDNOM NE KAŽE DA ODJEBEM, ILI TAKO NEŠTO AKO STVARNO ME ŽELI DA GA VIŠE SPOMINJEM, NEGO SE STALNO NETKO DRUGI JAVLJA U NJEGOVO IME, PA MI TU PAMETUJE???!!!!I ZAŠTO SE DRUGI U TO SVE KONSTANTNO MIJEŠAJU, PA VALJDA JE DJOLE VELIKI DECKO I SAM ODGOVARA ZA SEBE?
Djole ima portparole quote: A ŠTA TO, MAGIC, NEKI NEMAJU PRAVO DA POSTAJU SVOJE REPLIKE NA ODREDJENE TOPICE???? ŠTA JE TO NEKA SEGREGACIJA NA OVOM FORUMU, PRIRODNA SELEKCIJA, TOPICI SAMO ZA ODABRANE???
Jao Kiky, pa zar si ti toliko ljut da si zaboravio na tackice!?!
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/06/2004 : 21:04:16
|
Ma alo ! on sa tobom nece da ima nista,a ti tu nastavljas. Niti se ja javljam u njegovo ime, niti ima potrebe da ja branim djoleta, al nastavljas sa necim, ko da nemas ni trunke samopostovanja. Pa svakim postom se bre unizavas.
I sta pricas za postiranje na odredjenim topicima? Postaj sta god oces, al nemoj da menjas temu, jer to nije tema, vec je tema tvoje nastavljanje provociranja na jedan izuzetno bezobrazan nacin. Demagogijom se bavi sa nekim drugim.
Gledaj svoja posla, a ne tu ko neki voajer da cekas samo neki novi trenutak kad ces nastaviti sa provokacijama.
I da, naravno da nije isto kad ja nesto postam na racun djoleta, i ti kad nesto postas. I nikad nisam rekao neki, vec samo ti.
Nastavljas ovde neku svoju "borbu" sa samim sobom kad se sve zajedno sabere.
I jos nesto ako ne znas. Velika slova znace dranje na netu, prema tome nemoj da se deres. Nije pristojno.
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 18/06/2004 : 21:36:21
|
quote: Originally posted by MAGIC
Ma alo ! on sa tobom nece da ima nista,a ti tu nastavljas. Niti se ja javljam u njegovo ime, niti ima potrebe da ja branim djoleta, al nastavljas sa necim, ko da nemas ni trunke samopostovanja. Pa svakim postom se bre unizavas.
I sta pricas za postiranje na odredjenim topicima? Postaj sta god oces, al nemoj da menjas temu, jer to nije tema, vec je tema tvoje nastavljanje provociranja na jedan izuzetno bezobrazan nacin. Demagogijom se bavi sa nekim drugim.
Gledaj svoja posla, a ne tu ko neki voajer da cekas samo neki novi trenutak kad ces nastaviti sa provokacijama.
I da, naravno da nije isto kad ja nesto postam na racun djoleta, i ti kad nesto postas. I nikad nisam rekao neki, vec samo ti.
Nastavljas ovde neku svoju "borbu" sa samim sobom kad se sve zajedno sabere.
I jos nesto ako ne znas. Velika slova znace dranje na netu, prema tome nemoj da se deres. Nije pristojno.
How does it feel,to be on your own,with no direction home,like a complete unknown,like a rolling stone?
magic! ne skretji sa topica ! 
************************ Clatu Verata Necuh-uh-huh-uh-huh
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 18/06/2004 : 21:38:57
|
Ma, uopce se ne namjeravam ovdje zamarat sa tobom, magice, niti trošit svoje topice na tebe. Govoriš gluposti! Voajer? Demagog? Yeah, right... Jedino mi nije jasno zašto sve ovo tako osobno shvacaš? A onda svi govore da sam ja neurotican, svašta... Piši ti sada šta god hoceš, uopce me nije briga, odo ja na neke druge topice gdje sam valjda dobrodošao.
 |
|
Topic  |
|