forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Virus infected topic! Stay away!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 18/06/2004 : 21:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
majka maca sam
pisite jos
odlicno je
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/06/2004 : 21:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
Shvatam licno? haha...smejurija..jedino sto mi je interesantno kako se neko stalno vraca na nesto , bez razloga....cudno mi je u najmanju ruku...ako djole nece komunikaciju nece, jebiga pomiri se sa sudbinom.

U svakom slucaju nemoj trositi na mene nista, vreme je dragoceno...slazem se, a nadam se da neces vise trositi ni na djoleta.

Mada naravno ovo nista ne znaci. Mozemo se naci na nekom drugom topiku u nekoj konstruktivnoj raspravi.

How does it feel,to be on your own,with no direction home,like a complete unknown,like a rolling stone?
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/06/2004 : 21:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
a ti dekara, nemoj da mi se nejavis kad budes dolazio do bg-a..trebas nesto da nosis ;-))))

How does it feel,to be on your own,with no direction home,like a complete unknown,like a rolling stone?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/06/2004 : 21:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

PA ZAŠTO MI ONDA DJOLE SAM VEC JEDNOM NE KAŽE DA ODJEBEM, ILI TAKO NEŠTO AKO STVARNO ME ŽELI DA GA VIŠE SPOMINJEM, NEGO SE STALNO NETKO DRUGI JAVLJA U NJEGOVO IME, PA MI TU PAMETUJE???!!!!

Zato što sam ti vec jednom rekao da smo završili diskusiju. Pametnom dosta.

"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..."
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 18/06/2004 : 21:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Nemojmo se svadjat zbog nekog drugog, magic, zaboga! Pa on nije uopce vrijedan toga, sad to vec svaki dan sve više shvacam...
Uopce taj covjek više nije vrijedan niti jednog mog posta i nikad više nemam namjeru ga spomenuti!
Jer ako misli da me iritira s time što ne odgovara niti na jedan moj topic, e onda se vara! Samo me je zanimalo dali se još uvijek ljuti na mene zbog one "naricaljke", jer sam ja prešao preko toga i pokušao ponovno uspostavit neki normalan kontakt s njime, ali stvarno vidim da samo trošim vrijeme...i zato mogu reci samo jedno i to zadnji put;
Jebeš djoleta!!! Neka se nosi... zna vec kud!!!

Sigmund Freud, analyze this!
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/06/2004 : 22:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
Oh zaboga, pa ja se nesvadjam, samo iznosim misljenje i neke cinjenice.
A sto se tice Djoleta on mi je super drug, za razliku od tebe ja ga znam licno, i znam dobro kakav je ko covek i koji su mu kvaliteti. Jasno je da me jako vredja kad kazes "jebes djoleta"...ali dobro ja se necu spustati na taj nivo.

Kolko se ja secam posle pocetne svadje uspostavili ste normalan kontakt, a posle si opet poceo po starom. Pa ko garantuje da opet nesto slicno ne pokusavas?

I da dodam da te djole nikada nije psovao. Ako i imate razlicita misljenja nije se spustao tako nisko. Razmisio o tome. Cisto zbog sebe.

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/06/2004 : 22:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Ovo je topic u kome možete da podjebavate Djoleta...

kad se vec nudi...
podjeb.... podjeb... podjeb...
stripovi NIKADA nece opstati u velikim nakladama...
podjeb...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 18/06/2004 : 22:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
E, pa ti neznaš ni mene pa si me svejedno tako napao na jednu obicnu zezanciju koju sam dobacio znaš vec kome! Nisam mislio ništa loše, ama baš ništa loše nikome, a najmanje znaš vec kome. Baš sam se htio s njim pomirit da stvarno ne ispadne da sam neka svadjalica na ovom forumu.
A nikad ga ni ja nisam baš tako vrijedjao... prozvao sam ga umišljenim, tvrdoglavim, to da, ali to su osobine pametnih ljudi, pa sam mu tako više nesvjesno dijelio komplimente, dok je ono mene prozvao i ludjakom, idiotom... itd...
Slušaj ovo! Ja sam uvijek htio imati nekog prijatelja sa kojim bih mogao razgovarati o dylanu dogu i slicnim stvarima, jer ja sa svojim prijateljima o tome ne mogu razgovarat, nitko ne voli DD-a tako kao ja...
I zato kad sam pristupio ovom forumu, vidio sam da ovdje ima pravih fanatika koji kao ja koji stvarno obožavaju Dylana, i djole je bio jedan od tih...
I kad sam procitao neke njegove tekstove, ucinilo mi se kao da slušam sam sebe u nekim tim njegovim rjecima, i baš sam mislio kako bi bilo "cool" imati takvog nekakvog prijatelja kao što je on sa kojim bi vec konacno mogao o necemu takvom diskutirati, barem ovako preko foruma... ali kad je on prvi poceo tako da me napada zbog jedne moje recenzije, tako bijesno i rigidno, mene je to tako uvrijedilo kao nikad do tad...
Ali ja znam da kada bismo nas dvoje malo se smirili, shvatili bismo da možda imamo dosta toga zajednicko... jer po mnogim karakteristikama meni je on najbliži na ovom forumu, ma kako to zvucalo cudno i jezovito...
I evo u tome je cijela tajna te moje tzv. "opsesije" sa njim, i vidite da moje namjere stvarno nikad nisu bile loše, samo su me neke njegove rijeci iznervirale, pa sam poceo da se branim...
Jebote, skoro sam se rasplakao dok sam ovo pisao...

Edited by - kiky on 18/06/2004 22:35:26
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/06/2004 : 23:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
hahahaha.... hehehehe... e sad vec postaje stvarno zanimljivo... takozvani kobni obrat
A u biti poznato je da odbaceni prijatelj postaje fanaticni neprijatelj, hehe

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/06/2004 : 23:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ajde mig nama neupucenima .

Tko je od vas dvojice Ciro a tko Otto?

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 18/06/2004 : 23:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:

i ja
i ja
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 19/06/2004 : 02:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:

Nemojmo se svadjat zbog nekog drugog, magic, zaboga! Pa on nije uopce vrijedan toga, sad to vec svaki dan sve više shvacam...
Uopce taj covjek više nije vrijedan niti jednog mog posta i nikad više nemam namjeru ga spomenuti!
Jer ako misli da me iritira s time što ne odgovara niti na jedan moj topic, e onda se vara! Samo me je zanimalo dali se još uvijek ljuti na mene zbog one "naricaljke", jer sam ja prešao preko toga i pokušao ponovno uspostavit neki normalan kontakt s njime, ali stvarno vidim da samo trošim vrijeme...i zato mogu reci samo jedno i to zadnji put;

I onda se cudiš što nece komunicirati sa tobom

In my dream I was drowning my sorrows, but my sorrows they learned to swim...
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 19/06/2004 : 04:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
Je li ovo izmedu Kikyija i Magica ima neku genezu ili sam ja uletio u privatan topic pa je normalno da ništa ne razumijem?
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8257 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 19/06/2004 : 07:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Je li ovo izmedu Kikyija i Magica ima neku genezu ili sam ja uletio u privatan topic pa je normalno da ništa ne razumijem?

Ima, ima...
quote:
idiotom... itd...

quote:
kao ja...
quote:

i djole je bio jedan od tih...
quote:

barem ovako preko foruma...
quote:

do tad...

quote:
Ali ja znam da kada bismo nas dvoje malo se smirili, shvatili bismo da možda imamo dosta toga zajednicko...
Jos cete i saviti gnezdasce
quote:
cudno i jezovito...
quote:

pa sam poceo da se branim...

quote:

Stari dobri Kiky, vrtaio si se svojim tackicama...

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 19/06/2004 : 15:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
E, baš mi je trebao onaj moj reply jucer navecer, i sad kad sam konacno vec sve rekao, odmah mi je nekako puno bolje... sad kad sam sve izbacio iz sebe.
Šta sam htio još rec... a, da, ja cu recenzirat uskoro "prividjenje anne never" a to vam govorim evo zato jer vidite kakva sranja moje recenzije rade na ovom forumu pa vas samo želim na to fizicki i psihicki pripremiti , tako da budete spremni. Onima slabijih živaca preporucam nešto za smirenje, npr. lijek Persen, prije citanja mojih recenzija... a zapravo, kad bolje razmislim, možda bi bilo bolje da se neki cak i napuše neke dobre "trave" ili slicnih stimulansa ako ih imaju pri ruci, i tada sigurno garantiram da ce se svima svidjet moje recenzije i da ce ih smatrat savršenima .

Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 19/06/2004 : 18:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
Magicu pazi!

Možda je naš Kiky, veliki KIKI MANITU
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/06/2004 : 20:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ajme meni majko moja...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8257 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 19/06/2004 : 20:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Dzabe menjas naziv topika. Zajebo si se brate:))) Nisi trebao ovimn dusmanima da das priliku:)

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 19/06/2004 : 21:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
I'm so stupid
'Cause I used to live
In a fuzzy dream
And I used to believe
In the pretty pictures
That were all around me
But now I know for sure
That I was stupid

Please don't try to tempt me
It was just greed
And it won't protect me
Don't want my dreams
Adding up to nothing
I was just looking for
Everybody's looking for something

I'm so stupid
'Cause I used to live
In a tiny bubble
And I wanted to be
Like all the pretty people
That were all around me
But now I know for sure
That I was stupid
Stupider than stupid

Stupider than stupid
Stupider than stupid

Everybody's stupid, stupid

Crnomasna Mara je šilica prava, o slavoncima sve zna, daleko je Pennsylvania.
Na kraju dana, da uljepša vece, ona kecere stavlja i palacinke pece.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/06/2004 : 21:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/06/2004 : 03:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ja sam sad ovde "ko pao s Marsa", jer nemam pojma sta se tu sve desavalo izmedju nekih ljudi ovde...?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/06/2004 : 09:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/06/2004 : 10:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Sad mi je stvarno dosta!
kiky iako sam dijelio neka misljenja sa tobom, u onoj samoj raspravi o recenziji
koju si napisao, sada si debelo pretjerao i presao sve granice.
Ako nesto mrzim na ovom forumu, to je kad se neke osobe zbog neke teme ne sloze,
iz svega ispadne neka zesca rasprava i onda se to kasnije poteze na svako drugom
topicu, gdje se isti likovi sretnu...
Djole je tebe ostavio na miru kad vec nije mogao komunicirati sa tobom, mislim da je
vrijeme da i ti njega ostavis, i ne uplices se u svaku raspravu svojim glupostima
gdje god se Djole pojavi i ti vidis priliku za nastup.
A ovo sto ti pises ovdje su gluposti!
I molim te nemoj me prisiljavati da ovakve stvari ubuduce budem morao citati.
Sala je sala, no ako neko sam ne zna stati kad sala vise ne bude sala, neko ce ga vec zaustaviti.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000