forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi stripovi...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

Bernard
Senior Member

2700 Posts

Member since 07/02/2002

Posted - 07/07/2004 : 17:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bernard a Private Message
DD specijal sutra na kioscima.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8255 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 07/07/2004 : 17:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Sjajna vest. Jos i Marti specijal da izadje...

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/07/2004 : 18:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)

i NN i MN
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 07/07/2004 : 18:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Bernard

DD specijal sutra na kioscima.

Snovi
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8255 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 07/07/2004 : 19:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Interesantno. Sogni su starija epizoda (boj 7), a ja sam ocekivao novi broj 16 Dov’c finito Dylan Dog? Ali, dobro.

Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 07/07/2004 : 19:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:

Interesantno. Sogni su starija epizoda (boj 7), a ja sam ocekivao novi broj 16 Dov’c finito Dylan Dog? Ali, dobro.

Bernard nece objaviti #16 jer zna da ga ja imam na talijanskom, pa mi to ne bi bilo zanimljivo. Zato je promijenio koncept i objavio stariju epizodu.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8255 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 07/07/2004 : 20:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ma sta mi rece:) Pa sto onda ne objavi broj 5 La casa degli uomini perduti, a? Kakva je to koncepcija, ovo ko da je skakac u sahu:)))
Crni Damjane, pa nije valjda da ti nemas italijansku sedmicu, pa Berni sad mora da ti priSKACE u pomoc?:))))

Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 07/07/2004 : 21:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
quote:

tako se kaže!

kdor ne skace ni Sloven´c
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 07/07/2004 : 21:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Nobody

quote:
Originally posted by piquet

zagor izašao.

da, ali gdje?

Pa u MC, gde drugde. Ja sam od njih narucio paketcic, samo jos i da mi isti stigne, ojha!

Senka, baš si saljivac, a ja sam

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 07/07/2004 : 23:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
quote:
Originally posted by vikic

jebote berni, pa ti oceš da bankrotiramo.....!!

Say hello to my little friend

cekaj samo da po#269;ne s Napoleonom, Brendonom ,Riderom, G.Hunterom & Co.

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 08/07/2004 : 01:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:

Ma sta mi rece:) Pa sto onda ne objavi broj 5 La casa degli uomini perduti, a? Kakva je to koncepcija, ovo ko da je skakac u sahu:)))
Crni Damjane, pa nije valjda da ti nemas italijansku sedmicu, pa Berni sad mora da ti priSKACE u pomoc?:))))

Pa, ta Bernardova sedmica mi se baš fino uklapa u kolekciju. Nego, DD Special #16 je zanimljiv jer je ta epizoda inspirirana stvarnom adresom Craven Road 7, koja zaista postoji u Londonu, ali naravno ondje u stvarnosti ne stoluje Dylan Dog nego stanoviti Bruno, sa svojim kaficem "Bruno's Snack Bar". Medutim, ako se mene pita, to je i jedino interesantno u cijelom stripu, pa nije da svi vi smrnici koji nemate DD Special #16 nešto propuštate.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/07/2004 : 07:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ja ne vjerujem da ce Berni izdati MM spec posto MM ne izlazi u izdanju Ludensa.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8255 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 08/07/2004 : 08:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by Damjan

quote:

Pa, ta Bernardova sedmica mi se baš fino uklapa u kolekciju. Nego, DD Special #16 je zanimljiv jer je ta epizoda inspirirana stvarnom adresom Craven Road 7, koja zaista postoji u Londonu, ali naravno ondje u stvarnosti ne stoluje Dylan Dog nego stanoviti Bruno, sa svojim kaficem "Bruno's Snack Bar". Medutim, ako se mene pita, to je i jedino interesantno u cijelom stripu, pa nije da svi vi smrnici koji nemate DD Special #16 nešto propuštate.

Pa postoji i Washington Mews 3a ovde u Njujorku. Bio, video, odusevio se. Ulica je ista kao u stripu, kuce iste, Washington square je tu, iza je i 5a avenija i NYU... A i ograda.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/07/2004 : 10:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Izasao je i DD 75

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 08/07/2004 : 14:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pa postoji i Washington Mews 3a ovde u Njujorku. Bio, video, odusevio se. Ulica je ista kao u stripu, kuce iste, Washington square je tu, iza je i 5a avenija i NYU... A i ograda.

Pa, covjece, piši Bonelliju, neka naprave epizodu o pravoj ulici W. Mews, možda im uspije bolje nego ova sa Craven Roadom...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/07/2004 : 14:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Vec jesu, MM 240, ako se ne varam.

btw, Sogni su sjajan izbor za DD specijalca (jes da ga imam na IT i kao standardno izdanje i kao Cartonato, ali je dobar). Jel ima i dodatak Groucha? Tek je on odlican, ali bukvalno neprevodiv...

"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/07/2004 : 15:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ima i dodatak!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 08/07/2004 : 15:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
Super!
"Sogni" su dobar izbor, a Gruco je secer na kraju.

Za iduce ljeto Bernardu preporucam "Sette anime dannate". ;-)

"Every man dies. Not every man really lives."
""In Sicily, women are more dangerous than shotguns.""
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/07/2004 : 15:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Ima i dodatak!

Superiška, jedva cekam da vidim kako su ga napravili.

"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..."
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 08/07/2004 : 16:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
dodatak mu je odlican. konacno da i Gruco nešto stavi pod jaja.

Edited by - nenno on 08/07/2004 16:19:31
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/07/2004 : 16:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Evo, i ja kupio specijalku "Snovi"! I još k tome i "Cestu za ništavilo", sve u jednom danu!
Za jednog DD-ljupca skoro da i ne postoji ljepši dan!
Dobra specijalka, a dodatak s Grouchom fenomenalan, ma ludilo!

...poor is the man
whose pleasures depend
on a permission of another...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8255 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 08/07/2004 : 17:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa, covjece, piši Bonelliju, neka naprave epizodu o pravoj ulici W. Mews, možda im uspije bolje nego ova sa Craven Roadom...

Mrhmlj. Ja sam ovo dao kao infomaciju, pokusao da podelim sa vama mamlazima moje ushicenje dok sam se setkao Mjuzom, stajao isperd kuce, ali ne...

Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 08/07/2004 : 18:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mrhmlj. Ja sam ovo dao kao infomaciju, pokusao da podelim sa vama mamlazima moje ushicenje dok sam se setkao Mjuzom, stajao isperd kuce, ali ne...

Jesi li pozvonio na "Martijeva" vrata? Ako nisi, srami se.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8255 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 08/07/2004 : 18:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Nisam dal' si lud?:) Pa to je privatna ulica, nisam imao j..a ni da slikam...
Buhu, odoh da se sramim:(

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8255 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 08/07/2004 : 18:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Eh, da, neka riba, profesor NYU stanuje tamo. Po imenu i prezimenu je francuskog porekla, ocigledno... Eto.

Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000