forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi stripovi...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/07/2004 : 22:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Specijalac je dobar... Konacno malo povezivanja unutar DD serije buduci da se u njemu referira na broj 100. To je neko povukao preko veze da Berni objavi taj broj?

Dodatak mi je u neku ruku zamoran. Ponešto razlicite strukture i sadržaja od uobicajenoga, al u prvu ruku zamoran... Procitat cu ga još jednom.

I još jedna stvar. Strip je ocito predebeo jer mi je vec ispalo zadnjih 15 stranica. Bad luck ili loše ljepilo Tolko o mom glanceru...

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 09/07/2004 : 00:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
bediška

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 09/07/2004 : 01:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

I još jedna stvar. Strip je ocito predebeo jer mi je vec ispalo zadnjih 15 stranica. Bad luck ili loše ljepilo Tolko o mom glanceru...

Evo, majke mi, mislio sam prešutjeti ovo jer se Bernard stvarno trudi, ali sad kad vidim da nije izoliran slucaj moram reci da se i meni odlijepilo zadnjih 15 str. Ccccc... Sramota.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 09/07/2004 : 01:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message

Ma to je samo bad luck. S mojim primjerkom je sve u redu.
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 09/07/2004 : 01:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Nisam dal' si lud?:) Pa to je privatna ulica, nisam imao j..a ni da slikam...
Buhu, odoh da se sramim:(

Maaaaa...! U cemu je problem? Odeš tamo, pozvoniš na vrata i kulturno objasniš da je ta adresa upotrijebljena u jednom stripu - pokažeš covjeku Martija, i zamoliš da ti dozvoli da fotografiraš izvana. A onda postaj sliku da i mi vidimo kako to izgleda.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8255 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 09/07/2004 : 02:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Aha, dobro. Znaci ovako: Dobar dan. Dobar dan? Ovaj, ja bih da slikam vasu kucu jer znate ovde zivi moj prijatelj Marti, koji zapravo nije ziv, vec je stripjunak, pa bih ja ako mi dozvolite da napravim koju fotku pa da je postam na www.stripovi.com, znate... Mars u ku..c, spijunu nijedan, ti si meni nas'o da prodajes glupe price. Sta ti mislis ko sam ja? A? Sad cu policiju da zovem!
:))))
Uostalom, kuca izgleda isto kao u stripu, ne treba ti fotka;)

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 09/07/2004 : 09:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Fuck, Grucov dodatak mi se sasuo u krilo, Berniiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

Orloff
Junior Member

Croatia
396 Posts

Member since 01/10/2003

Posted - 09/07/2004 : 10:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Orloff a Private Message
Jebate, skoro me strah procitat specijalac koliko vas ima! :-)
By the way odlican izbor Berni.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 09/07/2004 : 10:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by Orloff

Jebate, skoro me strah procitat specijalac koliko vas ima! :-)
By the way odlican izbor Berni.

Odlican izbor stripa, ali baš me interesira tko je odgovoran za ljepilo
Go to Top of Page

Orloff
Junior Member

Croatia
396 Posts

Member since 01/10/2003

Posted - 09/07/2004 : 10:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Orloff a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Aha, dobro. Znaci ovako: Dobar dan. Dobar dan? Ovaj, ja bih da slikam vasu kucu jer znate ovde zivi moj prijatelj Marti, koji zapravo nije ziv, vec je stripjunak, pa bih ja ako mi dozvolite da napravim koju fotku pa da je postam na www.stripovi.com, znate... Mars u ku..c, spijunu nijedan, ti si meni nas'o da prodajes glupe price. Sta ti mislis ko sam ja? A? Sad cu policiju da zovem!
:))))
Uostalom, kuca izgleda isto kao u stripu, ne treba ti fotka;)

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 09/07/2004 : 14:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
mislim,ovo je onak....blesavo!
pa došli smo do neke smiješne situacije da NN izlazi dvomjesecno(i Tex ne),a MM i MNo mjesecno!!!
mislim svaka cast tim stripovima ali...ispada da normalno izlaze stripovi koji su slabije citani,a oni koji se više kupuju...izlaze rjede!!!!:((((

pa daj Berni...nije li to malo...smiješno?!?!
ak misliš još duže vrijeme izdavat Nathana(i Texa) DVOMJESECNO,onda ih daj radje stripagentu u ruke...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 09/07/2004 : 15:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by darkraver

mislim,ovo je onak....blesavo!
pa došli smo do neke smiješne situacije da NN izlazi dvomjesecno(i Tex ne),a MM i MNo mjesecno!!!
mislim svaka cast tim stripovima ali...ispada da normalno izlaze stripovi koji su slabije citani,a oni koji se više kupuju...izlaze rjede!!!!:((((

ak misliš još duže vrijeme izdavat Nathana(i Texa) DVOMJESECNO,onda ih daj radje stripagentu u ruke...
Slažem se, mislim da bi trebalo malo poraditi na tempu izlaženja i Ludensa i Strip-Agenta.

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 09/07/2004 : 15:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:

hehe... pa nije valjda da ne znas cija je firma stripagent?... ;-)

"Every man dies. Not every man really lives."
""In Sicily, women are more dangerous than shotguns.""
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 09/07/2004 : 15:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
pa neznam tocno ko je vlasnik,al znam da su na istoj adresi...
da postoji tu teorija nekakve konspiracije o kojoj bi se dalo razglabat ali...
opet ostaje mi nejasno ovo s NNom/Texom i MMom/Mno?!??!
zašto je tomu tako!?

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 09/07/2004 : 15:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

opet ostaje mi nejasno ovo s NNom/Texom i MMom/Mno?!??!
zašto je tomu tako!?

Cudni su putevi Gospodinovi
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/07/2004 : 17:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

a ništa, deecay, nabavi si "oho" kucno ljepilo (ili selotejp), malo strpljenja, polijepi to... i evo tebi pravog glancera!!

p.s. moja specijalka se zasad dobro drži.

...poor is the man
whose pleasures depend
on a permission of another...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/07/2004 : 17:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
Eto idemo svijetlim stazama Dnevnika, Bernarde......platim 25 kn strip, a zadnji dio u raspadu pa ga moram lijepiti!!!!.....Svaka cast, nema sto, a na zadnjoj korici fina reklama za AKD tisak!!!!....ako to nije autogol, ne znam sto je, jer ocito nije peh kad nas toliko ima isto st(r)anje......
Inace taj Groucho je jadan do bola, kao Chico alla Sclavi......pokusavaju nesto prodati a ono magla....sam Dylan je dovoljno star da je odlican spram ovih danas, ali ipak, samo par rijechi: STEPHEN KING'S "It".......cudim se da nitko nije to komentirao, ne vjerujem da niste primijetili......

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8255 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 09/07/2004 : 18:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

Vlasnik je isti. Osima ako nije koincidencija da postoje dva vlasnika koji se zovu Bernard Radovcic.

Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 09/07/2004 : 18:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

Inace taj Groucho je jadan do bola, kao Chico alla Sclavi......pokusavaju nesto prodati a ono magla....sam Dylan je dovoljno star da je odlican spram ovih danas, ali ipak, samo par rijechi: STEPHEN KING'S "It".......cudim se da nitko nije to komentirao, ne vjerujem da niste primijetili......

Meni se Groucho svidio, dobar vic, malo poigravanja sa strip formom...
Što se tice Stephen Kingovog It, pa sad... Masa Dylana je inspirirana filmovima - od Groze Strašnog, preko "Dr. Xabaras", do "Dogodice se sutra" ili "Video sam kako umireš".... Tako da nema potrebe naglašavati svaki puta kad se tako nešto dogodi.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/07/2004 : 20:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Uf, meni se specijalac uopce nije svidio. Nekako je nedorecena prica. Groucho mi je totalno psihodelican, pa mi je u jednu ruku cak i simpatican.
Inace, nisam imao problema sa ispadanjem strana, jer sam pazio koliko jako otvaram stranice stripa, ali sam takodjer primjetio da naginju raspadanju.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/07/2004 : 20:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Hm... i meni je specijalka malo slabašna... vec nekoliko puta na isto prican nacin price... otkrivanje samog sebe, svojih strahova kroz prošlost i onda iznenadno "iscjeljivanje" na kraju.
Recikliranje starih ideja. I ono dosadno "to je sudbina, ne možeš pobjec' od sudbine" koje se provlaci kroz strip.
A i ti snovi, vidi se velik utjecaj "Freddy Kruger"-nacina pricanja price, a i to je vec nekoliko puta bilo iskorišteno.

...poor is the man
whose pleasures depend
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/07/2004 : 09:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
U edotiorial delu originala kaže se da je Sogni navodno prvi strip koji se bavi skoro iskljucivo psihoanalaizom. E sad, dok nije jedini, svakako to ne radi loše. Što se tice paralela sa "It", žao mi je, osim eventualno onog pauka na kraju, ne vidim slicnosti. It je (horor) roman o odrastanju, ovo nije.

Inace, ne treba gubiti iz vida da je ovaj broj u IT izašao tu negde oko broja 80 regularne serije, kada mnogi motivi još uvek nisu bili (toliko) istrošeni.

Poukram!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/07/2004 : 11:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
It je roman o odrastanju, a ovo je strip o sazrijevanju. Na kraju It-a junaci postaju produhovljeni, sposobni da se sucavaju sa svojom svakodnevicom i postaju psihološki jaci. Isto tako to postaju i junaci u "Sogni". Spremni zauvijek raskrstiti s nocnom morom koja ih proganja. Svaki junak je u It-u imao svoju pricu radi koje nije mogao sazrijeti, pa tako i u "Sogni". Lord Wells im na kraju govori da su svi kopali po svojim najdubljim strahovima, proživjeli sva potisnuta sjecanja. Stvarna psihoanaliticarska metoda.
O slicnosti pauka da i ne govorimo.

No onaj mit o Sudbini i njezinim cudovištima koje vrebaju slucajne namjernike u opustjelim selima. Prava legenda...

Sve u svemu strip je stvarno interesantan s mnogo novih motiva.
Dal ko zna tko je odabrao ovaj specijalac? Nekako je povezljiv sa onim kontinuitetom o DD. I nekako paše uz ovaj novi redovni DD...

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/07/2004 : 11:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ja sam u srijedu bio u Zagrebu, i kupio specijalku u "more comicsu", a tamo se prvo pojavi strip prije nego na kioscima. A danas u Daruvaru prodjem pored kioska i još uvijek taj strip nije stigao ovamo. A, u kakvoj ja provinciji živim!

...poor is the man
whose pleasures depend

Edited by - kiky on 10/07/2004 11:57:14
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/07/2004 : 14:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Odabrao ga je Bernard, i to mislim vise manje nasumce:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000