forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi stripovi...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 10/07/2004 : 14:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Odabrao ga je Bernard, i to mislim vise manje nasumce:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

A zašto mu netko od "poznavatelja" Dylan Doga ne pomogne u izboru specijalaca? Ionako ih ne izdaje po redu. Tko zna možda sljedeci put ne pogodi dobro.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/07/2004 : 16:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Vjeruj mi, tesko je to tako raditi. Jer puno puta materijali iz Bonellija kasne, njih to toliko ne brine sto strip mora izaci a oni nisu poslali materijale...

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8256 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 10/07/2004 : 16:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Profesionalizam...

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/07/2004 : 01:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Secam se da je i Vannini svojevremeno imao silnih problema sa time... (pa su stradali neki Coltovi originali)
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/07/2004 : 05:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

Vjeruj mi, tesko je to tako raditi. Jer puno puta materijali iz Bonellija kasne, njih to toliko ne brine sto strip mora izaci a oni nisu poslali materijale...

Pa da ali specijalac izlazi jednom godišnje. Ovi iz Bonellija bi se trebali jebeno potruditi da zakasne sa prosljedbom dogovorenog materijala. Cisto sumnjam da bi Bernardu igralo nekakvu ulogu to što bi izdao specijal u 9. mj., a ne u 7. mj. Ispravi me ako griješim.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8256 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 11/07/2004 : 07:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Eeee, jesen je vreme za gigante.:)

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/07/2004 : 08:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Leto je vreme kad se stripovi dobro prodaju, tako da mi SIGURNO nije svejedno.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/07/2004 : 12:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

Pa da ali specijalac izlazi jednom godišnje. Ovi iz Bonellija bi se trebali jebeno potruditi da zakasne sa prosljedbom dogovorenog materijala. Cisto sumnjam da bi Bernardu igralo nekakvu ulogu to što bi izdao specijal u 9. mj., a ne u 7. mj. Ispravi me ako griješim.

Itekako ima veze sa ljetom, jer je ljeti prodaja veca bar nekih 20-30%.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/07/2004 : 14:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Bardho

quote:

Itekako ima veze sa ljetom, jer je ljeti prodaja veca bar nekih 20-30%.

A kakva je prodaja oko Božicnih i Novogodišnjih praznika?
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/07/2004 : 14:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Eeee, jesen je vreme za gigante.:)

Ah da pusti snovi. Tex i NN gigant kako bi to volio imati na hrvatskom jeziku. Snovi
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/07/2004 : 07:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Sta ste se okomili na Bernarda radi jebenog ljepila kao da je Berni za to kriv? Ja sam ubijedjen da ce Berni vlasnika firme koja je stampala stripove poslati u p.m. i da ce traziti (i dobiti) odstetu.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 12/07/2004 : 08:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Sta ste se okomili na Bernarda radi jebenog ljepila kao da je Berni za to kriv? Ja sam ubijedjen da ce Berni vlasnika firme koja je stampala stripove poslati u p.m. i da ce traziti (i dobiti) odstetu.

tocno, ne treba bernija kriviti za ljepilo ili cisto tehnicke stvari oko tiska (njega treba ganjati da izda još neke nove junake:)))
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/07/2004 : 09:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by nenno

quote:

tocno, ne treba bernija kriviti za ljepilo ili cisto tehnicke stvari oko tiska (njega treba ganjati da izda još neke nove junake:)))

Upravo tako, npr. Dampyr, Nick Raider, Gregory Hunter , Legs Weaver ili Brandon .

Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 12/07/2004 : 12:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
Da! Bilo bi i vrijeme. Ionako nijednog bonellijevog junaka nije zapoceo, nego je preuzeo od Slobodne!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 12/07/2004 : 12:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by Vega

Da! Bilo bi i vrijeme. Ionako nijednog bonellijevog junaka nije zapoceo, nego je preuzeo od Slobodne!

nemoj tako, nekad je puno teže preuzeti propali posao nego zapoceti novi.a što se tice novih izdanja nekako mi se Dympir cini najizvjesnijim da bi mogao krenuti (to su naravno moje želje, uz naravno Mr. No extra).
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1713 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 12/07/2004 : 12:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message
Bernard je li možeš objasniti, da li ce izdanja (tvoj) Strip Agenta biti dostupni u Sloveniji i kada ako ce se to dogoditi?
Koliko sam tražio te stripove (MM, MN i AF Klasik) i po kioscima u Hrvatskom nema jih ni tamo...nemoj onda kukati, da ništa ne prodaš!!!:)))

www.mojradio.com/discobooom
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 12/07/2004 : 12:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
quote:
nemoj tako, nekad je puno teže preuzeti propali posao nego zapoceti novi.a što se tice novih izdanja nekako mi se Dympir cini najizvjesnijim da bi mogao krenuti (to su naravno moje želje, uz naravno Mr. No extra).

Nisam ništa loše mislio. Po meni je Bernard bolji izdavac, pa bi bilo lijepo kad bi lansirao novog junaka.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 12/07/2004 : 13:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:

quote:

Nisam ništa loše mislio. Po meni je Bernard bolji izdavac, pa bi bilo lijepo kad bi lansirao novog junaka.

slažem se
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 12/07/2004 : 13:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
I ja bih Dampyr-a ili Magica Venta!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/07/2004 : 13:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

I ja bih Dampyr-a ili Magica Venta!

MV izlazi u Srbiji, bolje je da objavljuje nesto sto niko ne izdaje na ovim prostorima.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 12/07/2004 : 14:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by big joco

Bernard je li možeš objasniti, da li ce izdanja (tvoj) Strip Agenta biti dostupni u Sloveniji i kada ako ce se to dogoditi?
Koliko sam tražio te stripove (MM, MN i AF Klasik) i po kioscima u Hrvatskom nema jih ni tamo...nemoj onda kukati, da ništa ne prodaš!!!:)))

www.mojradio.com/discobooom

15.7.2004 naj bi prišli MN, MM, Zagor se mi zdi.
za AF nisem siguren
LL in Garfieldovega Zabavnika ne bo v Sloveniji ( na kioskih)
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 12/07/2004 : 14:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
Bernie daj nam DAMPYRA !!!!

"Every man dies. Not every man really lives."
""In Sicily, women are more dangerous than shotguns.""
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/07/2004 : 15:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Dok Lester

Bernie daj nam DAMPYRA !!!!

"Every man dies. Not every man really lives."
""In Sicily, women are more dangerous than shotguns.""

Sejo je nešto spomenuo da ce System izdavati Dampyra.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/07/2004 : 15:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

Ko se okomio na Bernarda radi ljepila?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/07/2004 : 15:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Dusmani

Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000