Da, i ja se slazzem da treba domachih stripova u Garfield magazinu, a bogme i kao dodatak svakom Bonellijevom izdanju! A naravno da sam i za posve domachi magazin!
To je 1883 glasa u svega nekoliko minuta! Ni MrNo nije imao ovakav rezultat!
mcn
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
quote by oko: __________________ i jako puuuuuuuuno glasova s moje strane. Pardon, ovo mi je tek deseti post. Imam li pravo glasa? __________________
Naravno, ti imas duplo pravo, obzirom da smo mi svi glasali vec milion puta ovde za kojekakve razne peticije i akcije. Jedna slicna ovoj nam je vec urodila plodom.
>Objavit ce Bernard, samo vi lijencine trebate nesto i nacrtat!
Peta kolono! Prodana dusso!
mcn
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
>Stvarno, Macane, mogao bi i ti nesto napravit ...
Istina, dosta je bilo dzzabalebarenja...
mcn
Znass tidobro na koju adresu taj upit reba uputiti!
mcn
Kaj se mene tice - ja sam apsolutno ZA to da u Garfield Zabavniku, a i u ostalim Bonellijevim izdanjima idu stripovi domacih autora. Mogu se cak i odmah preporuciti kao jedan od potencijalnih crtaca! :)