10 rijeci, imenica ili pridjeva, koje najbliže moguce iskazuju lik i djelo velikog junaka
ne smiju se upotrebljavati recenice ni male rjecce poput je, i, na, od, i slicno ko se ogriješi o ovo pravilo, nadležno tijelo ce ga prognati u darkwood
predvidljiv naivan sudac utjecajan(mocan) jak neinteligentan DOSADAN (tko još vice ahyaak i smatra se kraljem šume) dobar,pošten (trudi se) prijatelj (kako kome)
1.deo detinjstva 2.deo odrastanja 3.uspomena iz detinjstva 4.Zagorove stranice i potom nastanak stripovi.com 5.odatle nekoliko sjajnih ljudi koje sam i licno upoznao, pa i tebe Stinky (sto znaci u prevodu da je Zagor vezivno tkivo) 6.Majica koju bih mozda i nosio da je danas ne nose cak i oni koji ni ne znaju sta znaci ta majica 7,GlobinjOOO! ;)) 8.DusMan piraterista 9.Pajketovi Zagoreli i Cika 10.Jebiga, dojdem na forum, a ono 85% topica o Zagoru!
koliki sam baksuz, da padnem u fabriku cokolade, upao bih u racunovodstvo :((
ne smiju se upotrebljavati recenice ni male rjecce poput je, i, na, od, i slicno ko se ogriješi o ovo pravilo, nadležno tijelo ce ga prognati u darkwood
a jebiga, izgleda da mi je sudba da budem prognan u Darkwood
koliki sam baksuz, da padnem u fabriku cokolade, upao bih u racunovodstvo :((
Najveca opsesija, kako moja tako i mojih prijatelja, u pocecima manijakalnog sakupljanja stripova. (Sorry Stinky, ali bas bi mi pasao mali put u Darkwood ;) )
I ja cu u stilu Dzimija.Evo nekoliko pojmova koji me asociraju na velikog Gospodara Darkwooda:
1.naucio citati uz njega 2.peder 3.sjekira, 4.crveni kostim sa orlom na grudima 5.debilan poklic 6.debilno prebivalište 7.licemjer 8.Ferri 9.Chico 10.Horde vjernih obožavatelja
Ko što kaže Stinky,to njegovo zvanje i sama njegova pojava je toliko dobro za zajebanciju da je to nevjerojatno.Dobar topic u svakom slucaju.
1.gay 2.djevac 3.zgodan (a je, mora se priznat) 4.brz na sjekiri 5.grozne cizme (he, he) 6.prebivalište u sredini šume (cool, brate) 7.simpatican prijatelj chico 8.imam njegov veliki poster 9.ne mogu se niceg više sjetit 10.e, stvarno se niceg više ne mogu sjetiti...:))
1.crvena 2.žuta 3.sjekira 4.nametljiv 5.duh 6.covjek 7.važan unutar odredenog podrucja 8.ubojica, jagnje, ubojica 9.preteca rasne, socijalne, psihološke, filozofske, ine, problematike 10.naš usud, naša sudba kleta, majka ovog dijela Evrope
1.gay 3.zgodan (a je, mora se priznat) 8.imam njegov veliki poster ...ah...
Joj, kako je ovo kompromitirajuce!
1.Kralj 2.stinkyjeva najveca inspiracija 3.Chicov najbliži dojebnik 4.inspiracija raznoraznim napadacima njegovog lika i djela 5.neuravnoteženi kriteriji kod ubijanja 6.vjerovatni biseksualac slabog društvenog života 7.vjecni neprijatelj najglupljeg genija u historiji covjecanstva (Hellingena) 8.opsjenar (nikad niko nije objasnio kako napraviti onu vražju sjekiru) 9.drkadžija (poveži sa drugim dijelom 6.recenice) 10.prvi heroj svim strip-fanovima ma koliko oni šutjeli o tome.
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
1.gay 3.zgodan (a je, mora se priznat) 8.imam njegov veliki poster ...ah...
Joj, kako je ovo kompromitirajuce!
1.Kralj 2.stinkyjeva najveca inspiracija 3.Chicov najbliži dojebnik 4.inspiracija raznoraznim napadacima njegovog lika i djela 5.neuravnoteženi kriteriji kod ubijanja 6.vjerovatni biseksualac slabog društvenog života 7.vjecni neprijatelj najglupljeg genija u historiji covjecanstva (Hellingena) 8.opsjenar (nikad niko nije objasnio kako napraviti onu vražju sjekiru) 9.drkadžija (poveži sa drugim dijelom 6.recenice) 10.prvi heroj svim strip-fanovima ma koliko oni šutjeli o tome.
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
In my dream I was drowning my sorrows, but my sorrows they learned to swim...
preuske kaubojke uvek ista majca sekira (al nije sekira vec je kamen privezan na štap) mocvara darkwood te nej duh hraar poskocan jak dobar prijatelj indijanke ciko