Author |
Topic |
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 26/07/2004 : 20:59:39
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Okej, onda cu na Ramatha...
UMPAH!
Ma ljudi nemam ja previse vremena da to ganjam po postama, mogu kupiti poneki primjerak, ali vec moram desetak stripova kupiti za neke prijatelje, rijesite to s Columbom, on ce sigurno nabaviti jos stripova. Nemojte se ljutiti na mene al stvarno sam prezauzet ovih dana... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 27/07/2004 : 22:18:45
|
quote: Originally posted by Ramath
UMPAH!
Ma ljudi nemam ja previse vremena da to ganjam po postama, mogu kupiti poneki primjerak, ali vec moram desetak stripova kupiti za neke prijatelje, rijesite to s Columbom, on ce sigurno nabaviti jos stripova. Nemojte se ljutiti na mene al stvarno sam prezauzet ovih dana...
Kakve su kvalitete??? Ne budi lijen vec mi nabavi i salji stripove Poslat cu ti viska love da imas za kavu (ili pivu) sto mi radis uslugu |
|
|
Zar
New Member
Croatia
138 Posts
Member since 10/02/2004 |
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Posted - 27/07/2004 : 23:49:45
|
quote: Originally posted by Zar
Kao i ovi prethodno izdati KP,ZG i NR i ova dva su jednako loše kvalitete.
Dozvoli da ti proturijecim, Chico i Mr.No su vrlo dobrog kvaliteta, papir, korice i povez je vrhunski, pogotovu povez i papir (pokusaj da savijes strip pod uglom od 180 stepeni pa ces vidjeti sta je kvalitet). Prvi stripovi su mu bili losiji, ali ova dva su odlicni, mala zamjerka jedino Mr. Nou koji ima nesto bledji print |
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Posted - 27/07/2004 : 23:54:16
|
quote: Originally posted by mamlaz
UMPAH!
Ma ljudi nemam ja previse vremena da to ganjam po postama, mogu kupiti poneki primjerak, ali vec moram desetak stripova kupiti za neke prijatelje, rijesite to s Columbom, on ce sigurno nabaviti jos stripova. Nemojte se ljutiti na mene al stvarno sam prezauzet ovih dana...
Kakve su kvalitete??? Ne budi lijen vec mi nabavi i salji stripove Poslat cu ti viska love da imas za kavu (ili pivu) sto mi radis uslugu
A tebi sam vec nabavio Mr. Noa, nisam bio siguran da ces uzeti Chica pa cu ti i njega nabaviti. |
|
|
Zar
New Member
Croatia
138 Posts
Member since 10/02/2004 |
Posted - 27/07/2004 : 23:55:34
|
Sve može još nekako i proci, ali korice...ajoj... totalna katastrofa, ne mislim ništa loše, volio bi i ja da su vrlo dobre kao što kažeš ali zaista su vrlo loše. |
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Posted - 27/07/2004 : 23:59:44
|
quote: Originally posted by Zar
Sve može još nekako i proci, ali korice...ajoj... totalna katastrofa, ne mislim ništa loše, volio bi i ja da su vrlo dobre kao što kažeš ali zaista su vrlo loše.
Sta fali koricama, istina nisu vrhunske, ali to je samo piratski strip, ko zna gdje i na kakvim masinama stampan, ne moze se ocekivati da ti stripovi budu kao Bernijevi. U usporedbi sa ostalim stripovima koji su ranije radjeni - odlicno! Jel nisi primjetio da je svaki naredni sve kvalitetniji |
|
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2435 Posts
Member since 06/05/2002 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 28/07/2004 : 22:02:46
|
UMPAH!
Kakve su kvalitete??? Ne budi lijen vec mi nabavi i salji stripove Poslat cu ti viska love da imas za kavu (ili pivu) sto mi radis uslugu
A tebi sam vec nabavio Mr. Noa, nisam bio siguran da ces uzeti Chica pa cu ti i njega nabaviti.
Ma glavno da je tu Mister No. Nedavno sam citao pirata Zagor specijal "Anima nera" i sto se mene tice kvaliteta za jednog pirata je dobra. Ako je M. No bolji, onda odlicno Javit cu koliko cu ih uzeti |
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Posted - 29/07/2004 : 09:27:39
|
quote: Originally posted by BiDi
ako ko prodaje Marty & Mr No ... kupujem
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Oces da ti ja kupim i posaljem umjesto onih pet eura za filmove jer i srip toliko kosta, da ustedis na postarini? Svejedno sam ti planirao danas ili sutra poslati pare. Pozdrav |
|
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2435 Posts
Member since 06/05/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Posted - 29/07/2004 : 16:44:46
|
quote: Originally posted by SejoSexon
J li to Gusar napravio ili nije
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Jeste |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 30/07/2004 : 19:02:12
|
Pogledah ga.
Prevod je drasticno bolji (mada ne savršen), ocigledno da je za promenu to radio neko ko je citao stripove ranije.
Upis slova je takode drasticno bolji, ali pošto je u Nick Raideru bio duplo gori cak i od Systema, to još uvek nije dovoljno, ima tipfelera na kilo (ali barem više ne na tone).
Naslovnica je takode bolja od Nicka, ali opet daleko od proseka.
Sa skenom nema problema, ali još uvek ima sa štampom.
Dakle, napredak, ali još uvek ima puno posla do toga da bude standardno. Ne smem da zamislim kako bi izgledao strip koji je radio recimo Mari u ovakvoj opremi...
I zajebite te fazone "dobar je za pirata". Taj pirat košta 5 eura, što nije mala para, te za te pare ocekujem i adekvatni kvalitet. To koliki je tiraž, ili kako se nešto radi ne bi trebalo da me zanima u životu, kada dam pare, interesuje me samo konacni produkt... koji bi, po kvalitetu, trebao da ima barem tri puta manju cenu.
Sreca pa sam popustljiv prema piratima. Medutim, ako se kvalitet ne popravi, a nastavi se izdavanje Zagora i Cika, bice pljuvacine...
Poukram! |
|
|
zeraprinc
Average Member
Serbia
977 Posts
Member since 03/02/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15586 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 31/07/2004 : 02:05:50
|
quote: Originally posted by risbozg
jel mi ga može tko nabaviti ?
a da malo posjetiš burzu
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... H A J D U K--S U P E R P R V A K 2004. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 31/07/2004 : 03:34:39
|
quote: Originally posted by Djole
I zajebite te fazone "dobar je za pirata".
Znam sta mislis, ali to mi je bio prvi pirat koji sam citao i bio sam iznenadjen kvalitetom. s obzirom da sam ga platio 2 eura i da je printan u vrlo malom tirazu ocekivao sam da ce biti puno losiji od onoga sto sam dibio. A sto se tice M.Noa & M.M. jos ga nisam dobio, ali dao sam za njega 5 eura(po komadu, uzeo sam ih vise i nije mi zao jer to skupljam (M. No-ove) i nije mi zao love mada imam taj broj na talijanskom. Jasno mi je da si ti razocaran, ali ja sam se jednostavno iznenadio kvalitetom za jednog pirata. |
|
|
marti
Junior Member
Germany
321 Posts
Member since 22/03/2003 |
Posted - 31/07/2004 : 10:01:37
|
Ama ljudi gdje moze to da se nabavi?? u Bih,Cro u Srbiji u Darkwoodu na kioscima,buvljakua vidim da to i Seju interesuje
RGHRRR HRMRGRRRR |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 31/07/2004 : 16:37:56
|
Znam sta mislis, ali to mi je bio prvi pirat koji sam citao i bio sam iznenadjen kvalitetom. s obzirom da sam ga platio 2 eura i da je printan u vrlo malom tirazu ocekivao sam da ce biti puno losiji od onoga sto sam dibio. A sto se tice M.Noa & M.M. jos ga nisam dobio, ali dao sam za njega 5 eura(po komadu, uzeo sam ih vise i nije mi zao jer to skupljam (M. No-ove) i nije mi zao love mada imam taj broj na talijanskom. Jasno mi je da si ti razocaran, ali ja sam se jednostavno iznenadio kvalitetom za jednog pirata.
Nisam ja razocarn, posle crno-belog najamnika apsolutno ništa ne može da me razocara. I nije mi žao para, mislim da svi koji me znaju i sa foruma i licno, znaju da oko novca nikada ne pravim probleme.
Ali taj strip ne bi trebalo da košta toliko, sudeci po kvalitetu. Tiraž mi je nebitan, ko ga je štampao je nebitno, da li je imao problema u porodici kada je bio mali je nebitno - bitna je samo jedna stvar: konacni proizvod. A on nije zadovoljavajuci, za te pare. Za 2 evra bi bio OK. Za 5, nije. Pogledaj kvalitet "Zavere Bogov" koja košta manje nego MM&MNo. Razlike drasticne.
No dobro, kao što rekoh, popustljiv sam prema piratima, dajem im još fore, narocito zato što se primecuje pomak u kvalitetu.
A da i pirati MOGU, kada hoce, pokazuje Batman B&W, kao i Helvetske price.
Poukram! |
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Posted - 31/07/2004 : 16:47:15
|
quote: Originally posted by Djole
Znam sta mislis, ali to mi je bio prvi pirat koji sam citao i bio sam iznenadjen kvalitetom. s obzirom da sam ga platio 2 eura i da je printan u vrlo malom tirazu ocekivao sam da ce biti puno losiji od onoga sto sam dibio. A sto se tice M.Noa & M.M. jos ga nisam dobio, ali dao sam za njega 5 eura(po komadu, uzeo sam ih vise i nije mi zao jer to skupljam (M. No-ove) i nije mi zao love mada imam taj broj na talijanskom. Jasno mi je da si ti razocaran, ali ja sam se jednostavno iznenadio kvalitetom za jednog pirata.
Nisam ja razocarn, posle crno-belog najamnika apsolutno ništa ne može da me razocara. I nije mi žao para, mislim da svi koji me znaju i sa foruma i licno, znaju da oko novca nikada ne pravim probleme.
Ali taj strip ne bi trebalo da košta toliko, sudeci po kvalitetu. Tiraž mi je nebitan, ko ga je štampao je nebitno, da li je imao problema u porodici kada je bio mali je nebitno - bitna je samo jedna stvar: konacni proizvod. A on nije zadovoljavajuci, za te pare. Za 2 evra bi bio OK. Za 5, nije. Pogledaj kvalitet "Zavere Bogov" koja košta manje nego MM&MNo. Razlike drasticne.
No dobro, kao što rekoh, popustljiv sam prema piratima, dajem im još fore, narocito zato što se primecuje pomak u kvalitetu.
A da i pirati MOGU, kada hoce, pokazuje Batman B&W, kao i Helvetske price.
Poukram!
Djelimicno dijelim tvoje misljenje |
|
|
Topic |
|