forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pirat --- Mister No i Martin Mystere
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/07/2004 : 20:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Okej, onda cu na Ramatha...

UMPAH!
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 26/07/2004 : 20:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

UMPAH!

Ma ljudi nemam ja previse vremena da to ganjam po postama, mogu kupiti poneki primjerak, ali vec moram desetak stripova kupiti za neke prijatelje, rijesite to s Columbom, on ce sigurno nabaviti jos stripova. Nemojte se ljutiti na mene al stvarno sam prezauzet ovih dana...
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/07/2004 : 22:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Ramath

quote:

UMPAH!

Ma ljudi nemam ja previse vremena da to ganjam po postama, mogu kupiti poneki primjerak, ali vec moram desetak stripova kupiti za neke prijatelje, rijesite to s Columbom, on ce sigurno nabaviti jos stripova. Nemojte se ljutiti na mene al stvarno sam prezauzet ovih dana...

Kakve su kvalitete???
Ne budi lijen vec mi nabavi i salji stripove
Poslat cu ti viska love da imas za kavu (ili pivu) sto mi radis uslugu
Go to Top of Page

Zar
New Member

Croatia
138 Posts

Member since 10/02/2004

Posted - 27/07/2004 : 23:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zar a Private Message
Kao i ovi prethodno izdati KP,ZG i NR i ova dva su jednako loše kvalitete.
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 27/07/2004 : 23:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by Zar

Kao i ovi prethodno izdati KP,ZG i NR i ova dva su jednako loše kvalitete.

Dozvoli da ti proturijecim, Chico i Mr.No su vrlo dobrog kvaliteta, papir, korice i povez je vrhunski, pogotovu povez i papir (pokusaj da savijes strip pod uglom od 180 stepeni pa ces vidjeti sta je kvalitet). Prvi stripovi su mu bili losiji, ali ova dva su odlicni, mala zamjerka jedino Mr. Nou koji ima nesto bledji print
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 27/07/2004 : 23:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

quote:

UMPAH!

Kakve su kvalitete???

A tebi sam vec nabavio Mr. Noa, nisam bio siguran da ces uzeti Chica pa cu ti i njega nabaviti.
Go to Top of Page

Zar
New Member

Croatia
138 Posts

Member since 10/02/2004

Posted - 27/07/2004 : 23:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zar a Private Message
Sve može još nekako i proci, ali korice...ajoj... totalna katastrofa,
ne mislim ništa loše, volio bi i ja da su vrlo dobre kao što
kažeš ali zaista su vrlo loše.
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 27/07/2004 : 23:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by Zar

Sve može još nekako i proci, ali korice...ajoj... totalna katastrofa,
ne mislim ništa loše, volio bi i ja da su vrlo dobre kao što
kažeš ali zaista su vrlo loše.

Sta fali koricama, istina nisu vrhunske, ali to je samo piratski strip, ko zna gdje i na kakvim masinama stampan, ne moze se ocekivati da ti stripovi budu kao Bernijevi. U usporedbi sa ostalim stripovima koji su ranije radjeni - odlicno! Jel nisi primjetio da je svaki naredni sve kvalitetniji
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2435 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 28/07/2004 : 01:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
ako ko prodaje Marty & Mr No ... kupujem

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/07/2004 : 22:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

UMPAH!

Kakve su kvalitete???

A tebi sam vec nabavio Mr. Noa, nisam bio siguran da ces uzeti Chica pa cu ti i njega nabaviti.

Ma glavno da je tu Mister No. Nedavno sam citao pirata Zagor specijal "Anima nera" i sto se mene tice kvaliteta za jednog pirata je dobra. Ako je M. No bolji, onda odlicno Javit cu koliko cu ih uzeti
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 29/07/2004 : 09:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by BiDi

ako ko prodaje Marty & Mr No ... kupujem

Oces da ti ja kupim i posaljem umjesto onih pet eura za filmove jer i srip toliko kosta, da ustedis na postarini? Svejedno sam ti planirao danas ili sutra poslati pare. Pozdrav
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2435 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 29/07/2004 : 11:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
Može, super

Edited by - BiDi on 29/07/2004 11:05:15
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/07/2004 : 14:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
J li to Gusar napravio ili nije

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 29/07/2004 : 16:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by BiDi

Može, super

OK, kupujem i saljem
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 29/07/2004 : 16:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

J li to Gusar napravio ili nije

Jeste
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/07/2004 : 19:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Pogledah ga.

Prevod je drasticno bolji (mada ne savršen), ocigledno da je za promenu to radio neko ko je citao stripove ranije.

Upis slova je takode drasticno bolji, ali pošto je u Nick Raideru bio duplo gori cak i od Systema, to još uvek nije dovoljno, ima tipfelera na kilo (ali barem više ne na tone).

Naslovnica je takode bolja od Nicka, ali opet daleko od proseka.

Sa skenom nema problema, ali još uvek ima sa štampom.

Dakle, napredak, ali još uvek ima puno posla do toga da bude standardno. Ne smem da zamislim kako bi izgledao strip koji je radio recimo Mari u ovakvoj opremi...

I zajebite te fazone "dobar je za pirata". Taj pirat košta 5 eura, što nije mala para, te za te pare ocekujem i adekvatni kvalitet. To koliki je tiraž, ili kako se nešto radi ne bi trebalo da me zanima u životu, kada dam pare, interesuje me samo konacni produkt... koji bi, po kvalitetu, trebao da ima barem tri puta manju cenu.

Sreca pa sam popustljiv prema piratima. Medutim, ako se kvalitet ne popravi, a nastavi se izdavanje Zagora i Cika, bice pljuvacine...

Poukram!
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 30/07/2004 : 19:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message
Potpuno se slazem sa svime shta je gore recheno vezano za kvalitet.

Uzivaj u zivotu dok si ziv,posle nemash koristi!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/07/2004 : 21:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
btw, sam strip uopšte nije TOLIKO loš koliko su ga svi ispljuvali. Da je drugi crtac, bio bi cak i solidan.

Poukram!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15586 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 31/07/2004 : 01:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
jel mi ga može tko nabaviti ?

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/07/2004 : 02:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

jel mi ga može tko nabaviti ?

a da malo posjetiš burzu

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
H A J D U K--S U P E R P R V A K 2004.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/07/2004 : 03:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

I zajebite te fazone "dobar je za pirata".

Znam sta mislis, ali to mi je bio prvi pirat koji sam citao i bio sam iznenadjen kvalitetom. s obzirom da sam ga platio 2 eura i da je printan u vrlo malom tirazu ocekivao sam da ce biti puno losiji od onoga sto sam dibio.
A sto se tice M.Noa & M.M. jos ga nisam dobio, ali dao sam za njega 5 eura(po komadu, uzeo sam ih vise i nije mi zao jer to skupljam (M. No-ove) i nije mi zao love mada imam taj broj na talijanskom.
Jasno mi je da si ti razocaran, ali ja sam se jednostavno iznenadio kvalitetom za jednog pirata.
Go to Top of Page

marti
Junior Member

Germany
321 Posts

Member since 22/03/2003

Posted - 31/07/2004 : 10:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send marti a Private Message
Ama ljudi gdje moze to da se nabavi?? u Bih,Cro u Srbiji u Darkwoodu na kioscima,buvljakua vidim da to i Seju interesuje

RGHRRR HRMRGRRRR
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 31/07/2004 : 10:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Marti mene ne interesuju Gusarovi pirati.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/07/2004 : 16:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Znam sta mislis, ali to mi je bio prvi pirat koji sam citao i bio sam iznenadjen kvalitetom. s obzirom da sam ga platio 2 eura i da je printan u vrlo malom tirazu ocekivao sam da ce biti puno losiji od onoga sto sam dibio.
A sto se tice M.Noa & M.M. jos ga nisam dobio, ali dao sam za njega 5 eura(po komadu, uzeo sam ih vise i nije mi zao jer to skupljam (M. No-ove) i nije mi zao love mada imam taj broj na talijanskom.
Jasno mi je da si ti razocaran, ali ja sam se jednostavno iznenadio kvalitetom za jednog pirata.

Nisam ja razocarn, posle crno-belog najamnika apsolutno ništa ne može da me razocara. I nije mi žao para, mislim da svi koji me znaju i sa foruma i licno, znaju da oko novca nikada ne pravim probleme.

Ali taj strip ne bi trebalo da košta toliko, sudeci po kvalitetu. Tiraž mi je nebitan, ko ga je štampao je nebitno, da li je imao problema u porodici kada je bio mali je nebitno - bitna je samo jedna stvar: konacni proizvod. A on nije zadovoljavajuci, za te pare. Za 2 evra bi bio OK. Za 5, nije. Pogledaj kvalitet "Zavere Bogov" koja košta manje nego MM&MNo. Razlike drasticne.

No dobro, kao što rekoh, popustljiv sam prema piratima, dajem im još fore, narocito zato što se primecuje pomak u kvalitetu.

A da i pirati MOGU, kada hoce, pokazuje Batman B&W, kao i Helvetske price.

Poukram!
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 31/07/2004 : 16:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Nisam ja razocarn, posle crno-belog najamnika apsolutno ništa ne može da me razocara. I nije mi žao para, mislim da svi koji me znaju i sa foruma i licno, znaju da oko novca nikada ne pravim probleme.

Ali taj strip ne bi trebalo da košta toliko, sudeci po kvalitetu. Tiraž mi je nebitan, ko ga je štampao je nebitno, da li je imao problema u porodici kada je bio mali je nebitno - bitna je samo jedna stvar: konacni proizvod. A on nije zadovoljavajuci, za te pare. Za 2 evra bi bio OK. Za 5, nije. Pogledaj kvalitet "Zavere Bogov" koja košta manje nego MM&MNo. Razlike drasticne.

No dobro, kao što rekoh, popustljiv sam prema piratima, dajem im još fore, narocito zato što se primecuje pomak u kvalitetu.

A da i pirati MOGU, kada hoce, pokazuje Batman B&W, kao i Helvetske price.

Poukram!

Djelimicno dijelim tvoje misljenje
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000