Stripove kupujemo u trafici.Cijena im je 16 kn(obicna izdanja),a specijalna 22kn i 25 kn.U vas je to oko 160 denara,220denara i 250 denara,ali vi u trafikama nemate ništa stripova je li tako?Bar je tako bilo kad sam ja bio zadnji put.
Jas najgolem del od stripovite gi nabavuvam od eden covek od Veles koj se zanimava so nabavka na stripovi, no tie stripovi sto gi imam ne se od ludens. Taka za necela godina (mi falat 6 broja) skoro gi kupiv site stripovi so Komandant Mark od Zlatna Serija. Najgolem problem e sto vo Makedonija nemoze da se naracaat preku posta stripovi koj gi ima vo drugi ex-yu drzavi. Ako sakas podetalno informacii za covekot od koj gi nabavuvam stripovite javi se na e-mail.
SainT i ja sum od Ohrid.A za Boce(od Veles)mnogu e skap da ti kazam.Jas stripovite gi naracvev direktno od sefot na Ludens(Bernard).Mnogu poevtino mi idase.okolu 100 denari po strip(so postarian presmetana) pozdrav
La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
SainT i ja sum od Ohrid.A za Boce(od Veles)mnogu e skap da ti kazam.Jas stripovite gi naracvev direktno od sefot na Ludens(Bernard).Mnogu poevtino mi idase.okolu 100 denari po strip(so postarian presmetana) pozdrav
La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
Preku Bernard najcesto naracvev Zagor.cenata im bese 10 kuni(80 denari).so postarina idase okolu 100 denari po strip(ako naracas okolu 15-16 stripovi). Oce,ne znam zosto ti rekol Bernard da naracas preku More Comics.