Author |
Topic  |
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 09/09/2004 : 14:27:58
|
quote: Originally posted by verter
auuuuu dusmane.jel imas dugu kosu,obucen u crno,lanci??? jesu li ti uzeli mobitel,pare... imao sam i ja vise takvih iskustava dok sam bio cupavac
Dobro si me opisao! :) Duga kosa (mada ne preterano, taman do ramena), majica AC/DC (koja je prilicno civilizovana u odnosu na neke druge koje imam), bodlje oko vrata, 10ak kozica na rukama, itd. Nisu mi nista uzeli (al' su mi dali potres mozga:), mada su pokusali. Najgore je sto se to desilo u sred grada!! U ulici punoj ljudi. :(( Sta ce tek da mi rade u nekoj sporednoj ulicici?
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29516 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 09/09/2004 : 14:47:02
|
Tad sam jos bio mlad i zelen. Nisam bio svestan toga da si sa dugom kosom druga osoba. :) Em sam se prolepsao, em sam postao pametniji, em sam dobiio batine, em si hamer... :(
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam. |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 09/09/2004 : 14:59:15
|
Da sam ga nosio, sad ga ne bih imao. :) A da si ti onda nabavio bedzeve, onda bi me verovatno prebili na mrtvo. :P
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 09/09/2004 : 15:06:09
|
Znao sam da uvek mislis na moje dobro! Znao sam... :)
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 09/09/2004 : 16:45:12
|
A sta ako se vi napijete, pa onako pijani ne znate ni, zasto ni kako, al' pocnete da me lemate? ;) Eeeeee... nisam ja od juce! :))
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 09/09/2004 : 16:53:33
|
Pa, dotle ces se vec navici na batine;) Nego, da postavim intelengentno:) pitanje a la Endzi: jeli te mnogo bolelo???
Koekude |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 09/09/2004 : 21:25:37
|
Ko je Endzi? Nije bolelo u toku tuce. Bolelo je kasnije. :) Sad vec prolaze cvoruge i masnice. Nos me skoro uopste ni ne boli vise. Jedino mi usna sa vremena na vreme ponovo prokrvari.
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 10/09/2004 : 00:39:31
|
cuj ko je endzi!?!?!?!?!? eto sta ti se desava kad samo ZAGORA citas  pa prelijepa PLAVUSA koja prati strica martija iz specijala u specijal(i zna ko je jebao sandru  ) e moj dusmane da sam na tvom mjestu odmah bi otisao kod brice da me na nulu osisa  znas ono: anarhija all over bascarsija...sejo je juce prebio dusmana...mali je pokrio lice rukama al' je ostao bez bubrega   
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Posted - 10/09/2004 : 07:25:15
|
Ma Dule je od silnih batina zaboravio i kako se on zove, a kamo li neka tamo Endzi;) Nema veze, proci ce te brzo, znam iz iskustva:)
Koekude |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 10/09/2004 : 08:56:37
|
quote: Originally posted by DusMan
A sta ako se vi napijete, pa onako pijani ne znate ni, zasto ni kako, al' pocnete da me lemate? ;) Eeeeee... nisam ja od juce! :))
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
Nikada tako daleko nismo isli, ja ipak moram hvatati bus za kuci...predzadnji put zamalo da sam se upisao u busu od piva. :) |
 |
|
forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
Posted - 10/09/2004 : 09:03:02
|
..i tako smo mi daleko zalutali od teme topica :D
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 10/09/2004 : 12:57:25
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Rado cu je saslusati;)
Ukratko... cisto da dignem topic... :)) Savatala me neka 4 nepoznata majmuna i pretukla. Na sred Knez Mihajlove, koja je uvek krcata ljudima. I to je to. Bukvalno.
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
Šta ceš...   Beograd je oduvijek imao odsjecan stav prema gay-populaciji.     
Preporucujem ti sljedece:
a) uvedi neki tik u svoje kretnje da ljudi misle da si munjen, b) posjeti neki od beogradskih buvljaka i nabavi sebi onoliko "leptirica" koliko imaš džepova, c) nabavi boxer sa šiljcima i koristi taktiku koju je patentirao Tomo Šokota, bivši fudbaler Dinama, kad su ga presreli BBB-ovci: mlatni najveceg medu njima, ostali ce se razbježati ili
d) ako ništa ne upali, obrati se meni oko epitafa. Šta kažeš na: "Napokon leži sam"?   
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 10/09/2004 : 14:06:06
|
quote: Originally posted by verter
cuj ko je endzi!?!?!?!?!? eto sta ti se desava kad samo ZAGORA citas  pa prelijepa PLAVUSA koja prati strica martija iz specijala u specijal(i zna ko je jebao sandru  ) e moj dusmane da sam na tvom mjestu odmah bi otisao kod brice da me na nulu osisa  znas ono: anarhija all over bascarsija...sejo je juce prebio dusmana...mali je pokrio lice rukama al' je ostao bez bubrega   
Aaaaaaaaa taaaaaa Endziiiiii... Naravno da sam znao da je ona. Od pocetka sam znao, samo sam se folirao. [DusMan gleda u zemlju i seta nogu levo desno]
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 10/09/2004 : 14:06:58
|
Ma Dule je od silnih batina zaboravio i kako se on zove, a kamo li neka tamo Endzi;) Nema veze, proci ce te brzo, znam iz iskustva:)
Ko je Dule? 
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 10/09/2004 : 14:12:29
|
quote: Originally posted by Pajke Nikada tako daleko nismo isli, ja ipak moram hvatati bus za kuci...predzadnji put zamalo da sam se upisao u busu od piva. :)
Sto ne znaci da ovaj put necete. Sad sam duplo obazriviji nego ranije!  Ko ti je kriv kad cekas zadnji trenutak? Nemoj da trpis. Cim tise pripiski, a ti idi do wc-a. 
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 10/09/2004 : 14:15:23
|
quote: Originally posted by forsaken demon
..i tako smo mi daleko zalutali od teme topica :D
Ne, nikako... Cak, vise on topic nego prethodnih par stranica. Dakle, mislio sam da sam NEPOBEDIVI (i dobio batine ), i zamalo da budem i OKRUZEN MRTVIMA. Therefore, nema potrebe za uzbunom - jos uvek smo na istoj temi. :) Uostalom, kako je Dekara izgleda ozbiljno zaglavio u vojsci, nema potebe da se vise prica o ovom stripu.  
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 10/09/2004 : 14:20:29
|
Heyoko (da ne kvotujem onoliki post), a) tikove vec imam, a moguce je da su me sbog njih i prebili; b) jos bolje, nosicu sa sobom DivX filma Leptirica i oni ce se od pomenutog usrati; v) e, ovo bih vec mogao uraditi. Ili ti, ili da kupim Noz (knjiga Vuka Draskovica, po kojoj je snimljen i film); g) ne, ne, ne... Pa ukapirali ste valjda sta ce mi biti epitaf? "Mislio sam da sam NEPOBEDIVI, a sad sam OKRUZEN MRTVIMA!"
:)
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 10/09/2004 : 14:24:00
|
quote: Originally posted by seinfeld
Jel to Baka u vojsci ,jadna Srbija ako vas on mora da brani :-)))) !!
Eto, dok nas on brani - mene tuku u sred grada. To se nije desavalo dok on nije otisao u vojsku. Sta vise reci? 
 |
|
VJ
Advanced Member

Croatia
5959 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 10/09/2004 : 14:24:51
|
Glede Nepobedivog i Okruzenih mrtvima... ja prodo sve, mozda ima jos koji u MC... ako nema cekajte Dekaru da odsluzi dug domovini. :P
 |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Posted - 10/09/2004 : 17:38:00
|
Ko je Dule? 

Koekude |
 |
|
Topic  |
|