Author |
Topic  |
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 02/09/2004 : 18:16:56
|
"boze, kakva neobavestenost. pa svi znaju da nepobedivi operise po beogradu!"
pa da uz tihog i prleta 
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 02/09/2004 : 21:51:43
|
Strip prevodi Novosadjanin, izdaje ga Cacanin, a opet izgleda kao da se radnja desava u BG-u. Mozda zbog toga sto kroz BG cesto lete superheroji noseci kombije/kamione ili sta vec. :)
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam. |
 |
|
dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 02/09/2004 : 23:24:24
|
Nepobedivi je super-heroj u razvoju i zato je i vise nego super!
krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1985 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 05/09/2004 : 02:33:12
|
quote: Originally posted by DusMan
Od drugog broja naslovnice za Nepobedivog crta nas poznati crtac Milan Jovanovic! Igrom slucaja, clan ovog foruma vama poznatiji kao Dzimi Gitara se isto zove, ali ne plastie se - on nece crtati. Nikad i nista u zivotu. ;))
Nacrtace on tebi nesto na oku, kad se budemo videli. Ako ne pripazis na svoj akcenat. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 05/09/2004 : 18:54:00
|
Vecita borba dobra i zla (DusMan vs. Dzimi) se nastavlja! :)) Ja se izvinjavam... Nas Dzimi je poznat po svom crtackom daru! :) A zna cak i da svira bubnjeve. Zna i Dekara. Zakljucite sami. ;))
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam. |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1985 Posts
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 05/09/2004 : 20:48:25
|
... ili Okruzen mrtvima? :)
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 05/09/2004 : 20:50:13
|
Inace, mrski drzavni neprijatej br. 666 i strani placenik Vedran me obavestava da su kolicine strip uglavnom rasprodate. Ako se jos niste domogli svog primerka pozurite!!! :)
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1985 Posts
Posted - 06/09/2004 : 01:04:21
|
koji otrcani marketinski trik Koliki ti je procenat BusMane?
Salim se, ja sam kupio strip jos prvi dan u Darkwoodu, i vrlo sam zadovoljan. Pruzam svu moralnu podrsku Dekari da izdrzi. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29516 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Zole
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
4286 Posts
Member since 24/10/2001 |
Posted - 06/09/2004 : 11:22:54
|
Meni je najbolje kad onaj tip cita na zahodu. Mnogi se tu mogu prepoznati. :-)
Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 06/09/2004 : 13:50:36
|
Ja imam drugu teoriju... Mislim da on ne cita!!! Zasto bi mu u suprotnom majka rekla "Ako nastavis tako zaradices infarkt." ;)))
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 06/09/2004 : 13:55:52
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
Salim se, ja sam kupio strip jos prvi dan u Darkwoodu, i vrlo sam zadovoljan. Pruzam svu moralnu podrsku Dekari da izdrzi.
Busted, at last! Konacno je neko provalio poentu ovog topica, a to je besramni marketinski trik! :) Zato: KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, i naravno, KUPUJTE! :))
Moj procenat je 100%! 
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1985 Posts
Posted - 06/09/2004 : 14:07:47
|
quote: Originally posted by DusMan
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
Salim se, ja sam kupio strip jos prvi dan u Darkwoodu, i vrlo sam zadovoljan. Pruzam svu moralnu podrsku Dekari da izdrzi.
Busted, at last! Konacno je neko provalio poentu ovog topica, a to je besramni marketinski trik! :) Zato: KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, KUPUJTE, i naravno, KUPUJTE! :))
Moj procenat je 100%! 
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
100%? Pa crni sine, zmas li da Dekaru upravo sad uce u vojsci kako se rukuje vatrenim oruzjem? |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 07/09/2004 : 01:58:23
|
Vi ste stvarno poverovali da je on u vojsci? Slusaj... reci cu samo tebi i nikom vise... nemoj to da siris. Dakle, Dekara i ja smo ista osoba!!! Kao Klark Kent i Superman. Naravno, ja sam Superman (iliti Nepobedivi :)), a Dekara je streber! 
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 07/09/2004 : 08:48:06
|
Konacno se i ja dokopah stripa! Samo napred Dekara i ostali, odlicnu stvar radite i ceo projekat je majstorski realizovan. Vidi se da nije radjeno preko one stvari. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 07/09/2004 : 23:46:24
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Vidim ja, Dule, nisi ti sam;)
Naravno da nisam sam. U mojoj glavi je uvek puno ljudi. I uvek je veselo. Zurka 24/7! Ali najveci je problem sto me sad boli glava. Ne zbog sizofrenije, nego zbog batina, al' to je druga prica... ;))))
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 08/09/2004 : 07:20:30
|
Juce stiglo zahvaljujuci Djoletu! Sta reci osim SJAJNO! Strip mogu svima da preporucim.
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a vec zaborave. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 09/09/2004 : 00:24:53
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Rado cu je saslusati;)
Ukratko... cisto da dignem topic... :)) Savatala me neka 4 nepoznata majmuna i pretukla. Na sred Knez Mihajlove, koja je uvek krcata ljudima. I to je to. Bukvalno.
 |
|
Winnetou
New Member

Serbia
277 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 09/09/2004 : 00:30:54
|
[quote]Originally posted by DusMan Ukratko... cisto da dignem topic... :)) Savatala me neka 4 nepoznata majmuna i pretukla. Na sred Knez Mihajlove, koja je uvek krcata ljudima. I to je to. Bukvalno.
mozda dp zna nesto o tome
Howgh. |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 09/09/2004 : 01:25:18
|
auuuuu dusmane.jel imas dugu kosu,obucen u crno,lanci??? jesu li ti uzeli mobitel,pare... imao sam i ja vise takvih iskustava dok sam bio cupavac
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 09/09/2004 : 14:24:06
|
quote: Originally posted by Winnetou mozda dp zna nesto o tome
Good one!                 
 |
|
Topic  |
|