Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Porter
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 20/09/2004 : 15:57:05
|
Jesu malo ljudi na forumu skrenuli sa prvobitne teme,,stripovi,, Topici u svastari dodju do 20 stranica za par sekundi,pogledam sta je tako interesantno i pobjegnem podvijena repa. Vecinom suplja prica,prosipanje pameti,prepucavanje etc. Nesto se narod prolopovio samo gleda da naruzi nekog,pa kad covjek pokusa i sa najboljim mislima i zeljama nesto da izlaprda,moze ocekivati zestog napad od nekog mrzovoljnog citaca. Koji je taj dan ustao na lijevu nogu,pa konta ma odoh malo do svastare da nekog podcjenim. Problem izivljavanja po forumima treba rijesavati u svom privatnom zivotu. Ujutro se sjede uz kafu i uzme se olovka i papir pa se pribiljeze svi problemi koji tiste kafedziju sa olovkom i papirom. Onda covjek vidi da zivotni problemi nisu u svastari vec su skroz druge prirode.
E jesam se rasprico a kuca mi puna kablova sto trebam razvoditi,za kraj hocemo vise diskusija o stripovima,manje diskusija o nicemu.
Porter |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
dobricina
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 20/09/2004 : 16:19:00
|
Slazem se s vecinom postova ovdje! Na moj povratak megalomanskom :) strip kolekcionarstvu najvise je utjecao bas ovaj sajt, neki od staffovaca te takodjer mnogo starih i novih forumovaca! Ono sto je mnogima ovdje nepoznato je da je vitruvian-dobricina citao stripove prije mnogo svoje generacije 70ih, dilao istima ranih 80ih dok drugi nisu znali ni zlicu pravilno drzati u ruci ili vezati znirance a da se ne popiknu :), te imao kolekciju kakvu i danas rijetko ko ima, ali to je irelevantno za sajt, te bitno samo za one gubice koje tvrde da "neki" nickovi nemaju veze sa stripovima.
Osobno mislim da se ne treba previse zestiti oko zezancije u Svasatari vec onako potiho i kvalitetno je organizirati, pa i mimo volje mnogih koji je koriste. Topici koji se staffovcima (upravnom odboru) cine besmislenima ili pak guše sajt trebaju se ukloniti jer ce samo takva jedna akcija ostalima dati do znanja sto su stripovi.com i cemu sluze. O detaljima ce se vec diskutirati usput i nakon takve akcije to je sigurno. Mene osobno na ovaj sajt vuce rijec STRIP (neka se Dok Lester, zosko i slicna ekipa jeftinog vokabulara suzdrze od komentara prije no sto pregledaju moje postove od 3.mjeseca na ovamo) i to je osnova za bilo kakvu daljnju komunikaciju ili trgovinu. Top i Dok rekoše da je malo relevantnih tema o stripu a previse kojekakvih magova, super-topica i slicno. Slazem se da ima dosadnih i nepotrebnih tema koje se razvlace, ali koji to pojedinac moze suditi o temi koja ce se pojaviti pod new topic ako ista ne ugrozava pravila sajta!? I ja cesto dodjem na forum pa vidim jedno 10ak topica o sportu i sportasima, ili pak topica s hrpom linkova koji nemaju veze sa stripom (a onaj koji to unedogled radi sad je okrenuo churak pa odjednom sve akcije zdusno podrzava) a o tome mi se ne diskutira, nikoga ne gnjavim niti se ubacujem, a jos manje bunim na sav glas. Bilo je provokacija s moje strane to priznajem, ali sve u najboljoj namjeri i gle cuda...evo promjena i gibanja kao nikad dosad! Predlazem sljedece! Na svastari otvoriti pod-kategorije (ukoliko je to moguce, ne znam Marko kako vam je software koncipiran) i nikako se tematski ne ogranicavati na osnovu subjektivnih stavova o svakodnevnici vec sve urediti tako da ima prostora za sve sto nije mimo pravila foruma i sajta! I da ne zaboravim... Dok, zosko i sl., ugledajte se na Kowalskog, Dadu i ostale staffovce i forumaše koji lijepo i kvalitetno zbore jer time cete najvise ukazati postovanje ovom sajtu i onima koji ga vode i organiziraju! Markose, kao sto rekoh i ranije, ako jedan glas ometa buku ostalih onda ce se taj glas dragovoljno povuci s foruma! (neka se ne izjasnjavaju freakovi vec staff molim!)
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! pribroji - Vitruvian - postova 679!
|
|
zosko
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 20/09/2004 : 16:32:14
|
@ dobricina posto si me ovdje 2 puta prozvao: 1. ponavljam ti sto sam ti vec rekao i u svastari: pod hitno mi se skini s one stvari 2. imas svoj stav, ja svoj itd. i nisi nikome mjerodavan mada mislis da si prozvan da ovdje misioniras 3. nisi jedini citao stripove prije par desetljeca a i da jesi nisi s time nista bitniji od mladjih stripofila
sam' sto sam stavio sliku... |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 20/09/2004 : 16:39:43
|
quote: Originally posted by zosko
@ dobricina posto si me ovdje 2 puta prozvao: 1. ponavljam ti sto sam ti vec rekao i u svastari: pod hitno mi se skini s one stvari 2. imas svoj stav, ja svoj itd. i nisi nikome mjerodavan mada mislis da si prozvan da ovdje misioniras 3. nisi jedini citao stripove prije par desetljeca a i da jesi nisi s time nista bitniji od mladjih stripofila
sam' sto sam stavio sliku...
1. rekao sam ti da sam protivnik tih gay stvari i prestani vise razmisljati o tome! To je Bogohulno! 2. slazem se u vezi stavova i to citavo vrijeme propagiram tako da je ovaj line besmislen. Misionar? Svatko ima svoju Bogom danu ulogu! 3. to je bilo upuceno svima onima koji su smatrali da dobricina nema veze sa stripovima. Mnogi mladi stripofili su od dobricine dobili mogucnost da to postanu! Moj izrazaj je moje Bogom dano pravo!
4. uputio sam zahtjev za nejavljanjem zoska i ostalih dok se ne javi staff room 5. o svemu ostalom mozemo raspravljati u svastari
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! pribroji - Vitruvian - postova 679!
|
|
zosko
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1506 Posts
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 20/09/2004 : 16:47:17
|
danas je za razliku od prije, ljudi vise svaki dan se logiraju novi clanovi (neki i duplo) a nuzno ih strip cak i ne zanima
kada se teme zarotiraju vise puta, starijima postaje dosadno to je jasno
treba uvest chat da se svastara (a i drugi forumi) oslobode nepotrebnih komentara
iako se svi mozemo prepoznati u skupini 'dosadnih', neki ljudi ovdi zamjetno forsiraju. bez imena, jednostavno pogledajte svoj prosjek ostavljenih postova na dan
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 20/09/2004 : 16:49:54
|
@ dobricina imas ti izgleda malo zescih problema, zadnji put: kloni me se eom
gosn zosko, pa vi ste se prvi obratili jos na svastari, a i ovdje prvo indirektno pa direktno. Replika je naravno nuzna jer zivimo u slobodnom svijetu sekularnog parlamentarizma.
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 20/09/2004 : 16:51:20
|
quote: Originally posted by degman
danas je za razliku od prije, ljudi vise svaki dan se logiraju novi clanovi (neki i duplo) a nuzno ih strip cak i ne zanima
treba uvest chat da se svastara (a i drugi forumi) oslobode nepotrebnih komentara
iako se svi mozemo prepoznati u skupini 'dosadnih', neki ljudi ovdi zamjetno forsiraju. bez imena, jednostavno pogledajte svoj prosjek ostavljenih postova na dan
degi, ukazujes li ti to na slobodni izbor u komunikaciji, koliko ce ko postati i kada?
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 20/09/2004 : 16:52:32
|
slazem se da ima clanova koji postaju a da nemaju veze sa stripom, takva je recimo bila ratnica. No, ja npr. s njom nisam mnogo komunicirao te je ostala na zelju mnogih forumaša
|
Edited by - dobricina on 20/09/2004 16:58:17 |
|
Kruger
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kruger 4.jpg)
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 20/09/2004 : 16:56:02
|
ja bih ukinuo temu - stripovi ( mala sala )
na stripovima se najmanje prica o stripovima a i kad se pojavi neka tema oko stripova, brzo predje u osobne razgovore nevezane za stripove
bilo bi bolje da se pazi sto se prica u temama oko stripa i nije fora da svakih "pet" minuta nikne novi topic vezan za vec prije otvoren topic kad otvorim tri topica vezana za istu stvar o nekoj strip temi, nemam volje odogovoriti kad se tema razvukla na tri topica
|
|
steinbrenner
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
Posted - 20/09/2004 : 16:57:21
|
sloboda je svakog da pise sta oce kao i gazde odnosno gazdi sajta da ga uregjuje kako oce
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA? |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Posted - 20/09/2004 : 17:01:00
|
quote: Originally posted by dobricina degi, ukazujes li ti to na slobodni izbor u komunikaciji, koliko ce ko postati i kada?
iako ne direktno - zapravo da
ja ukazujem na to STO ce se postati imamo problem da unazad dvije godine svaki topic ti je dostupan preko search opcije osim u slucaju tema koje su nisu diskutirale (ili ne u potpunosti) te tema koje ce se ticu buducnosti ili trenutne sadasnjosti - doslovno je nepotrebno pokretati topic! |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 20/09/2004 : 17:01:15
|
quote: Originally posted by steinbrenner
sloboda je svakog da pise sta oce kao i gazde odnosno gazdi sajta da ga uregjuje kako oce
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
Evo napokon mudrosti u jednoj jedinoj recenici!!!!!! Osim sto se ne moze pisati mimo navedenih pravila sajta ova tvoja izjava stoji kao ispravna i istinita
|
|
steinbrenner
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Posted - 20/09/2004 : 17:06:19
|
quote: Originally posted by dobricina
gosn zosko, pa vi ste se prvi obratili jos na svastari, a i ovdje prvo indirektno pa direktno. Replika je naravno nuzna jer zivimo u slobodnom svijetu sekularnog parlamentarizma.
procitaj sta si sve dosad napisao u ovom topiku, dobro razmisli i ozbiljno se upitaj gdje si sve opicen (zelis biti u centru paznje? uspjeo si) a svijet u kojem zivis pusti bolje na miru, ma kako ga god nazivao
sam' sto sam stavio sliku... |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 20/09/2004 : 17:13:15
|
procitaj sta si sve dosad napisao u ovom topiku, dobro razmisli i ozbiljno se upitaj gdje si sve opicen (zelis biti u centru paznje? uspjeo si) a svijet u kojem zivis pusti bolje na miru, ma kako ga god nazivao
Nemoj mi tu sad imati ljubomorne ispade (šalim se i zezam kao i uvijek ali ti to nazalost ne kuzis)! Stvari se dogadjaju same po sebi, tj., interakcijom izmedju ljudi uz ucesce prirode i univerzuma. Ono sto ja ZELIM je da se svi lijepo slazu i druze, da nema nepotrebnih animoziteta i negativnosti, da se na individualnu ili grupnu subjektivnost odgovara kolektivnom objektivnoscu i tako dalje.... U ovom trenu je najvaznije da vlasnici sajta odluce o dodatnim pravilima, tzv. aneksima, te da u skladu s tim izmjenama forum dalje zivi i da se razvija u pozitivnom smjeru! Ne znam sto nisi shvatio iz mog prvog posta...
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 20/09/2004 : 17:17:39
|
Ispricavam se zosku. Mislio si na onaj topic a ne na moj post ovdje! Opet ne kuzim sto ne razumijes? Umjetnost glume i slovnog plesa? Dobru zezanciju koju neke konzerve tamo nisu shvatile? Liberalizacija zosko, otvaranje novih mogucnosti, druzenje bez stega koje vucemo 2000 godina, kuzis? Ljubav i sloboda! Stripovi i sve ono sto se zbiva kada ih ne citamo....
|
Edited by - dobricina on 20/09/2004 17:19:05 |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Posted - 20/09/2004 : 17:23:56
|
dosadan si dosadan razumijes?
ne proganjaj ljude po forumu covjece sa svojim spikama koja dobrota jebote?! ja sam danas tia troje ljudi izbiz + svog kanarinca kad nije tia prestat cvrkutat! ljudi ne dolaze ovdi slusat propovjedi! zato pliz!
dosta!
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 20/09/2004 : 17:40:31
|
dosadan si dosadan razumijes?
ne proganjaj ljude po forumu covjece sa svojim spikama koja dobrota jebote?! ja sam danas tia troje ljudi izbiz + svog kanarinca kad nije tia prestat cvrkutat! ljudi ne dolaze ovdi slusat propovjedi! zato pliz!
dosta!
Ni ti meni nisi zanimljiv, dapace, imamo isti stav jedan prema drugome..... Ne vidim problem! Odgovaram na pitanja i kritike i gdje god me se spomene tu se pojavljujem, kao i svi ostali sudjelujem u raspravama (s ogranicenima) i druzenju (s fanovima LOL a cak i sa mnogim neistomisljenicima).... itd.
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 20/09/2004 : 17:54:08
|
quote: Originally posted by Dok Lester
Treba prekinuti onaj deblizam u svastari.
I mi smo se zajebavali sa onom svojom republikom, ali smo bili aktivni i u ostalim podforumima (stripovi, burza, prijedlozi...).
Ono sto se sada tamo desava (razni magicari, carobnjaci, kurci - palci...) mi ubija volju za posjecivanjem ovog foruma opcenito.
Znam da ce sad naci netko pametan pa reci da ne moram citati ako me ne zanima, ali kako da nadjem topic koji me zanima, kada u svastari imamo 87 "super" topica ili 8360 topica dobrodoslice clanovima koji nemaju veze sa stripovima vec dolaze ovamo propagirati neka svoj uvjerenja.
Ovo sve lagano ide u kurac.
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Dok, care, sve si lepo kazao.![](icon_smile_approve.gif)
Koekude |
|
Kowalsky
stripovi.com kum
Croatia
2204 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 20/09/2004 : 18:36:22
|
Da, stripovi.com definitivno nije ono sto je nekad bio!
Narastao je iznad ocekivanja i postao veliki pogon koji dosta solidno funkcionira unatoc minimalnom broju «pravila igre». Nije to mala stvar.
Ne znam jesu li bilo gdje sva ta «divlja balkanska plemena» tako dobro funkcionirala na okupu u zadnjih desetak godina. A mi ovdje ne predstavljamo rafiniranu, miroljubivu intelektualnu i tolerantnu skupinu npr. ljubitelja Verdijevih djela. O ne! Mi smo tzv «drustvena vertikala» - dobno, prema stupnju obrazovanja, socijalno itd, u dobroj mjeri odajemo sliku nasih zajednica, jedino smo debelo zakazali po udjelu zena .
Naravno da takav stripovi com, kad preraste odredjene gabarite, mora jednom poceti dozivljavati i ovakve situacije.
Da, ja bih volio da svatko svrati i u glavni forum, a jos vise bih volio da svaki novi clan u svome profileu da sto vise relevantnih i istinitih informacija o sebi, a u najmanju ruku ispravnu e-mail adresu, ime, spol i mjesto stanovanja. Cak i da ponesto od navedenog fali, zazmurio bih na jedno oko, a potpunu anonimnost smatram cak i nepristojnom.
Medjutim, ovo nije mjesto gdje zelim potaknuti raspravu o tome. Stvar je o tome da se nikad protiv toga nisam javno bunio ili nekog zbog tih stvari diskreditirao, jer je anonimnost i biranje (pod)foruma u cijem ce radu sudjelovati, kao i tema o kojima ce se pisati svakom forumasu zajamceno pravilima igre – zakonima na koje je pristao onog trenutka kad se registrirao kao novi clan. Nazalost ili na srecu, nitko to pravo niti jednom clanu ne smije uskracivati ili ga zbog toga javno prozivati, jer bi u suprotnom to bio lov na vjestice, a to u najmanju ruku ne bi bilo lijepo, da izbjegnem termine koji bi nas skrenuli s teme i odvukli u nepotrebna prepucavanja.
Barem dok vrijede postojeca pravila igre.
Ukoliko se kucna pravila promijene, onda cemo se svi morat u skladu s njima ponasat, a tko to ne bude zelio moci ce zakljucit da ovaj forum nije za njega i potrazit svoju srecu drugdje.
Medjutim, ja sumnjam da je Markos imao bas to na umu. Malo je (uglavnom) s pravom iziritiran, a malo se i posluzio sok terapijom (oprosti Marko sto ovdje izigravam tvog tumaca, tebi odvjetnik ne treba), tek toliko da se svi zamislimo. Ukoliko to doprinese novoj kvaliteti, pa bude vise konstruktivnih i pozitivnih rasprava o stripovima (cega nazalost vec duze vrijeme nema) - sjajno!
Ako dopustamo svastaru (a zasad je tako), onda svaka off-topic tema u njoj ima smisla, pa je nepotrebno govoriti ruzne stvari o stvarima o kojima se tamo pise. Ako u svastari zabranimo «prazne» topice, nece ih bit – ja cu svakog obrisat. Ako zabranimo npr. topice o magiji i mistici – ja cu (ili netko drugi) isto svakog obrisat, a ako imam nesto protiv takvih odluka – napustit cu forum. No, kao sto rekoh, zasad je kucni red takav kakav je i u okvirima njega mozemo samo apelirati na svih nas da se kvalitetnije angaziramo na radu foruma.
Osobne preferencije ili animoziteti, bilo prema ljudima ili prema temama ne bi niposto smjeli utjecati na ta eventualna nova pravila. To bi bilo lose. Jasno je da, sve dok ima svastare, niti jedna tema ne bi smjela bit sikanirana. Zabrane li se «carobnjaci» (po mom ukusu «ajme meni» tema), zasto ne i nogomet!? Jedini nered u svastari izaziva bas Hajduk-Dinamo nadjebavanje (pardon my french).
I meni se digla kosa na glavi kad sam vidio ona kovitlanja prasine oko izlazenja kartonaca itd, pa sulude «teorije zavjere» o interesima male grupe «mocnika» na sajtu koji bla-bla-kenj-kenj. Poludim kad netko blati Bernarda, jer njemu dugujemo svaki trenutak zadovoljstva kad uzmemo u ruke novi strip.... Medjutim, takve su pojave nuzno zlo, kad jedna tako velika i raznolika populacija na jednom (malom) mjestu iznosi svoje misljenje. Toga ima i bit ce. U stavrnosti, svatko se druzi sa sebi slicnima, a ovdje debatira bas ta sarena «vertikala». Na to cemo se morati naviknut.
Jer... dokle god su stvari esencijalno takve kakve sada jesu, a tesko mi je zamislit nesto bitno sadrzajno drugacije... sve dok nema jebanja-matere-srpske-hrvatske-liliputanske-i-ostalih-naroda-i-narodnosti, medjusobnog vrijedjanja, vrijedjanja Crkve, Džamije, Alaha, Isusa, Krishnamurtija itd, dok nema neonacistickih i sovinistickih sadrzaja, multimedijalnih sadrzaja koji bitno usporavaju rad foruma i ostalih stvari koje mi trenutno ne padaju na pamet... sve drugo je dopusteno, koliko god to meni ili nekom drugom islo na jetru!
kriv sam! |
|
dsormaz1
Advanced Member
![](AvatarUpload/gradjanski1(1).jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 20/09/2004 : 18:53:01
|
Ne ostavljam bas puno postova u ovom podforumu, ali uvijek pogledam sto ima ovdje. Ako me nesto zanima, ostavim komentar, ali ima dosta stripova o kojima ne znam nista ( a neki me i ne zanimaju bas previse, oni koji me jako zanimaju, ne zanimaju vecinu ljudi ovdje, pa niti ne zelim otvarati topice o meni najdrazim stripovima, jer sumnjam da bih nasao sugovornike), a ovdje se komentiraju, pa mi je bolje da sutim o tome. |
|
dule_car
Advanced Member
![](AvatarUpload/corto_bang_bang_web_avatar2.jpg)
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 20/09/2004 : 19:13:49
|
Neznam u cemu je veliki problem. Istina da ima glupih topica ali njih ne citam, ne prepucavam se za gluposti, i riješio sam sve probleme... Svaštara i treba biti za "svakakve" stvari pa i "glupe"... Kad upalim svaštaru vidim da je neko vec otvorio topic o nekom dogadaju i barem nemoram ga gledam vijesti:))... Bit ovog site-e je u stripovima, što znaci- tekstualno o izdanjima, naslovnice, popisi, burza... Svaštara je samo kao "ne-strip" dodatak.
Prakticni primjer- nema šanse da citam nogometne topice (a ni one madionicare)) ali ne znaci da ih treba zabraniti...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 20/09/2004 : 19:36:21
|
Ma nije toliki problem svastara, vec podforum stripovi. Jako je malo topika na temu zbog koje smo ako ne svi a ono barem velika vecina ovde. Nekako, od pocetka leta postoji ta negativna tendencija. Prica se o terorizmu, lingvistici, antropologiji i ko zna sve cemu jos, sto je ok, ali ne i o stripovima. Ja sam u poslednje vreme procitao jako puno stripova i na engleskom i na italijanskom i na hrvatskom, cak sam osatvio i pocetni utisak o MM Maxi, ali kad sam video da to nije imalo nikakvog odjeka medju forumasima, odustao sam i od komentara celog izdanja (ostajem pri onome sto sam govorio u tom postu). Nije moguce da smo samo Djole i ja procitali taj strip. Hvala Bogu, leto je pri kraju, pa da vidimo...
Koekude |
|
realist
Senior Member
![](AvatarUpload/spidey001.gif)
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 20/09/2004 : 19:44:43
|
Kowalsky je kirurški precizno postavio dijagnozu i izveo idealan zakljucak.Tko se s tim ne slaže...pa,onda je problem u njima.
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
|
|