forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tresla se brda, rodio se miš...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 20/09/2004 : 19:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
Evo i ovaj topic je prerastao u svadju, to ja neki nas problem, sto nijedan topic ne moze proci bez svadje ili nekog nereda, potcjenjivanja i td

Smrt terorizmu, sloboda Rusima!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 20/09/2004 : 19:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Jako je Ja sam u poslednje vreme procitao jako puno stripova i na engleskom i na italijanskom i na hrvatskom, cak sam osatvio i pocetni utisak o MM Maxi, ali kad sam video da to nije imalo nikakvog odjeka medju forumasima, odustao sam i od komentara celog izdanja (ostajem pri onome sto sam govorio u tom postu). Nije moguce da smo samo Djole i ja procitali taj strip.
Hvala Bogu, leto je pri kraju, pa da vidimo...

Koekude

E, sad... ja bi rado pricao o MM maxi, ali gdje da ga ja u svom malom jadnom gradu nabavim? Ako se ta epizoda nije pojavila na kiosku u mojoj ulici, onda ja nemam tu o cemu pricati. A od talijanske verzije za mene nema nikakve koristi, zbog jezika...
Zato nitko nece o tome pricati, jer nema puno nas niti pristup takvim izdanjima.

jabuka ne pada daleko od stabla ako je stablo jabukovo
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 20/09/2004 : 20:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ma, mislio sam na one koji citaju italijane. Dobro, mozda sam mogao naci bolji primer. A i ti bi mogao sesti i poceti da ucis italijanski;)

Koekude
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/09/2004 : 20:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
@ kowalsky
"Jer... dokle god su stvari esencijalno takve kakve sada jesu, a tesko mi je zamislit nesto bitno sadrzajno drugacije... sve dok nema jebanja-matere-srpske-hrvatske-liliputanske-i-ostalih-naroda-i-narodnosti, medjusobnog vrijedjanja, vrijedjanja Crkve, Džamije, Alaha, Isusa, Krishnamurtija itd, dok nema neonacistickih i sovinistickih sadrzaja, multimedijalnih sadrzaja koji bitno usporavaju rad foruma i ostalih stvari koje mi trenutno ne padaju na pamet... sve drugo je dopusteno, koliko god to meni ili nekom drugom islo na jetru!"

ovo si jako lijepo napisao

"Da, ja bih volio da svatko svrati i u glavni forum, a jos vise bih volio da svaki novi clan u svome profileu da sto vise relevantnih i istinitih informacija o sebi, a u najmanju ruku ispravnu e-mail adresu, ime, spol i mjesto stanovanja. Cak i da ponesto od navedenog fali, zazmurio bih na jedno oko, a potpunu anonimnost smatram cak i nepristojnom."

primjer: moj profil je bio koliko-toliko ispunjen: zasto, zasto vise nije?
vidi, jednom davno, za vrijeme zws-a i dojchmark, jedan tip iz zg-a me prevario za 150 dojchmark. a ja rekoh, onako, da se malo informiram o osobi, kad svratim u zg da malo popricamo, nadjem cak i njegovu sliku. hvala kur** da sam na vrijeme primjetio da slika nije bila njegova, nego je tip zloupotrijebio sliku jednog clana ovog foruma; t.j. jednog staff membera u svojim narkomanskim brljotinama

sam' sto sam stavio sliku...
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 20/09/2004 : 20:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:
Originally posted by dobricina
Ni ti meni nisi zanimljiv, dapace, imamo isti stav jedan prema drugome.....

iskrenost se u mom svijetu puno vise cijeni od dobrote
Go to Top of Page

Govinda
Junior Member

Croatia
372 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 20/09/2004 : 20:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Govinda a Private Message

Lijepa tema sami topic,ali ipak ostaje na staff clanovima da vide koje ce biti granice i sta napraviti kad se predu...

Govinda
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6261 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 20/09/2004 : 21:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Iskreno cu priznati da mi se forum sve manje i manje svida.Jednostavno,ne pronalazim sebe u temama koje se iznova pojavljaju na sajtu i debilanama poput "Jel Zagor EXT 103 stigao na kioske?"

U poslednjih 6 mjeseci najviše vremena sam provodio citajuci recenzije ali sad i njih više nema-odnosno ima ih sve manje.I nije mi jasno zašto tako malo ljudi ostavlja komentare na recenzijama jer ipak je ovo sajt je posvecen stripovima.

Tocno je da sam upoznao neke divne ljude preko foruma i nadam se da ce se poznanstva i proširiti ali forum nije više ono što je nekad bio.

Bond.James Bond.

Edited by - Aco on 20/09/2004 21:20:15
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 20/09/2004 : 21:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
ja sam za to da se ukine sajt ;-))

ej, pa ovo i nije tako losa ideja!! ;-))

So many people have come and gone,
Their faces fade as the years go by;
Yet I still recall as I wander on,
As clear as the sun in the summer sky.
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1711 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 20/09/2004 : 21:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message
Aco 10 poena! I mene odbijaju teme o Zagoru na 1000 i jedan nacin...
Markose: kako da ti napišem recenziju, da bude pravopisno ok? Za mene je taj jezik još uvek srpsko-hrvatski i tako ga i upotrebljavam...zato jer necu da bude recenzija, kao da ju je napisao indijanac, te stvari ostavljam drugima...

www.mojradio.com/discobooom/fotoshow.htm
Go to Top of Page

galan
New Member

167 Posts

Member since 14/07/2004

Posted - 20/09/2004 : 21:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send galan a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Iskreno cu priznati da mi se forum sve manje i manje svida.Jednostavno,ne pronalazim sebe u temama koje se iznova pojavljaju na sajtu i debilanama poput "Jel Zagor EXT 103 stigao na kioske?"

U poslednjih 6 mjeseci najviše vremena sam provodio citajuci recenzije ali sad i njih više nema-odnosno ima ih sve manje.I nije mi jasno zašto tako malo ljudi ostavlja komentare na recenzijama jer ipak je ovo sajt je posvecen stripovima.

Tocno je da sam upoznao neke divne ljude preko foruma i nadam se da ce se poznanstva i proširiti ali forum nije više ono što je nekad bio.

Bond.James Bond.

novi sam i nije mi jasno uopste o cemu je rijec??
zar moze nesto biti bolje od ovoga sadasnjeg stanja.
sta nije uredu sa sajtom

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6261 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 20/09/2004 : 21:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
big joco : ko je Žiga(al nekdo drug iz Slovenije,nisem siguren)pisal recenzije jih je pošiljal forumašu pod nickom "profa",ki je potem recenzijo lektoriral.Tega je že kar nekaj casa,vendar vseeno lahko poskusiš.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/09/2004 : 22:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Samo da skrenem paznju dobricini, budi dobar i izbjegni komentare na racun osoba
koje su vec vise puta izjasnile da ne zele komunikaciju sa tobom.
Mislim da je medjusobno postivanje broj jedan koji treba biti na forumu.
Stvarno mi idu na zivce prepirke izmedju pojedinih clanova koje se prenose na svaki
topic gdje se god zajedno pojave.
Ovdje nisam vidio da je tebe neko prozvao, niti ne vidim potrebu da i na ovom topicu
vodimo raspravo oko toga.
Dakle ako i meni zbog ovoga imas sto za reci, otvori topic u svastari ili se javi na mail.
Hvala na razumjevanju!
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 20/09/2004 : 22:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Samo da skrenem paznju dobricini, budi dobar i izbjegni komentare na racun osoba
koje su vec vise puta izjasnile da ne zele komunikaciju sa tobom.
Mislim da je medjusobno postivanje broj jedan koji treba biti na forumu.
Stvarno mi idu na zivce prepirke izmedju pojedinih clanova koje se prenose na svaki
topic gdje se god zajedno pojave.
Ovdje nisam vidio da je tebe neko prozvao, niti ne vidim potrebu da i na ovom topicu
vodimo raspravo oko toga.
Dakle ako i meni zbog ovoga imas sto za reci, otvori topic u svastari ili se javi na mail.
Hvala na razumjevanju!

Blagodarim i postupam po naredjenju....mail!

Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! pribroji - Vitruvian - postova 679!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4661 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 20/09/2004 : 23:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Hmmm, hmmm.... Znaci da je svima postalo jasno da je doslo do naglih klimatskih poremecaja na forumu. A cini se da je resenje tako jednostavno. Neka svako trazi svoj interes u svemu ovome pa postane i malo hrabriji i kreativniji cime bi pokrenuo topice zanimljive stripofilima. Tako ce se magicari, sportisti, link masteri, film & music freakovi i ostali zadrzati samo u uskom krugu komunikacija.
I naravno probajte prekinuti ici na kurac jedni drugima nepotrebnim svadjama ;-)
Pa , krenimo na posao! Svi!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

ratnica001
Average Member

Croatia
976 Posts

Member since 15/09/2004

Posted - 21/09/2004 : 00:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ratnica001 a Private Message
O moj Boze,zar se i ovdje svadate

Ja Jesam Ratnica,moje je oruzje mac plameno svjetlosni,u boju za dobro Univerzuma
Go to Top of Page

ratnica001
Average Member

Croatia
976 Posts

Member since 15/09/2004

Posted - 21/09/2004 : 00:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ratnica001 a Private Message
Iako kao nova i nestripovka ocito nemam dobrodoslicu stripoljubaca ipak se nekako osjecam pozvanom da ostavim post ovdje...
Prvo..anonimnost profila je na gotovo svim forumima sasvim normalna pojava
Drugo...iz osobnog iskustva na ovom forumu cu vam reci... cak i prije no sto osobi dozvolite da pokaze tko je i kakva je i kako rezonira sa stripovima i kojima,dio #269;lanova je najprije podvrgne paklenim mukama i to po svim topicima,ne dzvoljavajuci da uopce pokaze interes za strip
Trece...ni u jednom forumu nisam naisla na toliko ogranicavanje slobode izrazavanja kao na ovom na kojem je,naizgled,sve dozvoljeno...
Cetvrto...ni u jednom topicu nisam primjetila da se dosljedno pridrzavate teme topica ili ne popljujete nekoga nakon par postova...pa me zanima da li ste i vi,stari clanovi ovdje zbog stripova ...ili..svadanja
Peto...novim clanovima naprosto postavite topic nedobrodoslice umjesto dobrodoslice pa ce znati sto ih ceka...
Sesto...meni osobno nije problem otici s ovog foruma iako sam upravo razmisljala da se upustim u ponovno citanje mojeg nekad omiljenog i redovno citanog Martija Misterije...
Sedmo...jos je puno toga,ali zaista mi se vise ne pise...

Ja Jesam Ratnica,moje je oruzje mac plameno svjetlosni,u boju za dobro Univerzuma
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 21/09/2004 : 00:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by realist

Kowalsky je kirurški precizno postavio dijagnozu i izveo idealan zakljucak.Tko se s tim ne slaže...pa,onda je problem u njima.

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.

Hello DD! Dobricina se slaze u potpunosti!

Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! pribroji - Vitruvian - postova 679!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/09/2004 : 00:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by ratnica001

Iako kao nova i nestripovka ocito nemam dobrodoslicu stripoljubaca ipak se nekako osjecam pozvanom da ostavim post ovdje...
Prvo..anonimnost profila je na gotovo svim forumima sasvim normalna pojava
Drugo...iz osobnog iskustva na ovom forumu cu vam reci... cak i prije no sto osobi dozvolite da pokaze tko je i kakva je i kako rezonira sa stripovima i kojima,dio #269;lanova je najprije podvrgne paklenim mukama i to po svim topicima,ne dzvoljavajuci da uopce pokaze interes za strip
Trece...ni u jednom forumu nisam naisla na toliko ogranicavanje slobode izrazavanja kao na ovom na kojem je,naizgled,sve dozvoljeno...
Cetvrto...ni u jednom topicu nisam primjetila da se dosljedno pridrzavate teme topica ili ne popljujete nekoga nakon par postova...pa me zanima da li ste i vi,stari clanovi ovdje zbog stripova ...ili..svadanja
Peto...novim clanovima naprosto postavite topic nedobrodoslice umjesto dobrodoslice pa ce znati sto ih ceka...
Sesto...meni osobno nije problem otici s ovog foruma iako sam upravo razmisljala da se upustim u ponovno citanje mojeg nekad omiljenog i redovno citanog Martija Misterije...
Sedmo...jos je puno toga,ali zaista mi se vise ne pise...

bome, ratnicki, nema sta. samo se ti baci na martija i svi ce te ostaviti na miru. s njim se niko ne zajebava.
sto se tice anonimnosti - ja sam za. it adds a touch of mystery ... as in martin mystery!

DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
Go to Top of Page

ratnica001
Average Member

Croatia
976 Posts

Member since 15/09/2004

Posted - 21/09/2004 : 00:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ratnica001 a Private Message
A nego kako nego ratnicki u tom vasem muskom strip svijetu

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/09/2004 : 01:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:

najbolje je toplo-hladno. malo ratnicki, pa malo mekse...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/09/2004 : 01:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Svega mi, iskljucit cu Vam struju, pa onda d...... u mraku!!!!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

ratnica001
Average Member

Croatia
976 Posts

Member since 15/09/2004

Posted - 21/09/2004 : 01:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ratnica001 a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

quote:

najbolje je toplo-hladno. malo ratnicki, pa malo mekse...

Ima i toga,no...ovo je zahtjevalo ratnicki pristup.a smajlici onaj meksi...

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 21/09/2004 : 02:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ratnice, sta smo mi stari membersi radili je organizovali sastanke.
raspravljali kako je bilo na prethodnom sastanku, sta treba organizovat na sljedecem i zasto neki nisu onakvi kakvi su se cinili na forumu.
zajebancije bez granica! ubacil se malo politike i licnih neslaganja, desi se admin ili jednostavno cisti razum (barem u vecini slucajeva) koji zaustavi stvari prije 4e stranice svadja!
od tada? iscrpili smo kvalitetne i nekvalitetne stripove na ovom strip djelu foruma - istina, vjerovali ili ne, mi i dalje raspravljamo o Bonelijevcima koji se nisu mjenjali od pojave Nathana Nevera ili pljujemo amerikance isticuci stalno iste idole s onu stranu bare - Vertigo ili pak hvalimo belgijance i francuze, mada samo rijetki imaju izdanja mladja od 20 godina i samo oni i mogu razgovarati o tome ili preporucivati ili u najboljem slucaju skenirati da i mi vidimo. o ostalim stvarima, samo kad mcn izda Q, i to uvijek izbacimo svu pamet svijeta nipodastavajuci misljenja novih clanova, ignorirajuci ih i moleci da ne izvaljuju gluposti.
o svastari zaista necu govoriti. tu je i moje neslaganje sa nekim osobama koje vode politiku site-a, no necemo ni o tome - predugo sam tu da znam pravila foruma napamet a dueli tipa dobricina v zosko i vice versa nikako ne idu ovdje. ostaje mi samo da zavrsim i da iskazem zaljenje samo zbog jedne stvari: sto nisam pisao vise tekstova za site i recenzija. no tu se vracamo na ono sto sam rekao o iscrpljenim temama za razgovor.
eh da, marko, razlog zasto se svi bacaju na analizu izdavastva i pljuvanje izdanja:
a) prosjek aktivista na domacim i medjunarodnim strip scenama ide duboko u korist izdavaca naspram profesionalnih crtaca/pisaca - cak i pisci ili crtaci koji dodju ovdje odmah predju u izdavace :)
b) balkanska ostaje: nek komsiji crkne krava... ja kad kazem da je odlicna stvar sto izlazi Ultimate X-Men, nacice se u prosjeku 5orica koji ce u roku od 2 sata reci da je to sranje, da ne kupuju zbog prevoda ili sto Tally stalno drzi caps lock, i kako bi trebalo ustvari ovo ili ono... a kada bi se izdavalo sto oni zele, presli bi preko toga do prve situacije kada to izdanje zastopa, da likuju u smislu 'ma znao sam ja da je to predobro da bude stvarno tako...'

-------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.

Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 21/09/2004 : 08:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
U pravu si. To je posledica uspesnosti foruma. Naravno da se javlja sve vise onih koji bi zeleli da ucestvuju i/ili da se druze mada ih stripovi uopste ne zanimaju, pa onda pisu iskljucivo po svastari. To sam vec primetila. Mozda bi trebalo malo vise pisati po forumima koji se ticu Stripova, a manje po svastari, mozda se treba truditi da naslovi topica u stripovima budu zanimljivi i da privuku na citanje. Naslovi tipa "KOnacno!" ili "Stize evo **** u nas grad" ili "taj-i-taj, pogledaj ovo" i slicni, ne privlace na citanje. Morate se potruditi i oko naslova, da se tacno zna sta je u topicu ili da se bar privuce paznja.

Sto se tice pisanja, mada mnogi ocito uopste ne znaju da ja ovde pisem i da sam registrovana vec par godina, ubrajam sebe u stare clanove. Retko-retko pisem u svastaru, jer me je privukla iskljucivo cinjenica da je ovo prvi ozbiljan forum o stripovima koji sam videla na netu (a da nije na engleskom ili francuskom) i da je i sam sajt kao i forum odlicno odradjen. Ali na zalost, tema i novosti o stripu bas i nema previse, bar ne onih koje su mi interesantne a ne bih da pisem samo radi sticanja zvezdice vise.
REcenzije su mi recimo, sada veoma zanimljive.
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/09/2004 : 08:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message

sam' sto sam stavio sliku...

Edited by - zosko on 21/09/2004 16:19:10
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000