Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Ramath
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/grb_partizan.gif)
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 21/09/2004 : 10:15:23
|
Za dobricinu: kao sto su ti ljudi rekli, naporan si i dosadan. A ja cu dodati jos i nadmen i prepotentan. Mozda IRL nisi takav, ali definitivno ostavljas takav dojam na forumu i jako si, jako iritantan sa svojim preseravanjem. Na pocetku je to mozda i bilo zanimljivo, u kombinaciji sa Donald Kesom, ali poslije... Nazovi ovo mojim osobnim animozitetom prema tebi, i don't care, samo ocito ja nisam jedini koji tako misli. Nadalje, sa sobom si doveo neku svoju ekipu koju stripovi ne zanimaju, a sto je najgore, doveo si i svoju anti-ekipu sa foruma na kojima si bio prije i koja je onda pocela praviti probleme meni i forumu pokusavajuci ga napasti i srusiti. Read my lips: to-mi-ne-treba-ovdje. Ako cete razgovarati o stripovima onda ste dobrodosli (u slucaju da, kao i u ovom topicu ne izazivas svadju i povlacis za rukav ljude koji s tobom ne zele imati posla), ali ako cete samo visiti na svastari i tamo lupati tisuce postova, onda cemo drugacije razgovarati.
Za ratnicu: ja te osobno dozivljavam kao nekoga iz dobricinine ekipe, nemam o tebi osobno stav nego te vezem za njega. Nije fer, ali jebi ga, life's bitch. Jednostavno ste se sa jednog foruma koji je srusen prebacili ovamo. Meni to, sorry, lici na parazitstvo. Mislim, ja nikad necu ici na www.proizvodnjakrumpira.com i tamo se logirati da me proizvodnja krumpira jako ne zanima. Evo, budi iskrena, kako si i zasto dosla ovamo? I sto, kad ovaj forum srusi neki od vasih sizofrenika s kojim ste se kacili u proslosti, onda cete se jednostavno prebaciti na neki drugi?! I kakve veze JA ili stripovi.com imamo sa tim vasim idiotima? Ni na jednom forumu nisi nasla toliko ogranicavanja slobode? Hahahahaha. Just for the record, na ovom forumu su jos uvijek aktivni ljudi koji su meni, dakle webmasteru, javno psovali sve i svasta, zbog cega bi bilo gdje dobili dozivotni ban...
I jos jedna bitna informacija. Dobio sam obavijest od providera prije dva tri dana da site trosi 200 Mb diska vise od onoga sto je zakupljeno. Vecinu toga prostora zdere forum. Informacije radi, 10Mb dodatnog diskovnog prostora na serveru kosta 10 kn mjesecno (https://www.avalon.hr/cjenik.php). Pomnozi to sa 12, pa sa 20. Ako vec to moram platiti onda hocu da i taj prostor bude sto kvalitetnije iskoristen, a ne da imam 60 stranica chata. Imate chatove gdje hocete, imate IRC, dogovorite se i chatajte. Forum NIJE mjesto za chat. Pogotovo ne na 60 stranica.
Senko: napisi recenziju, posalji je i ja cu je objaviti. Joco: ucini kako ti je Aco rekao, posalji recenziju na mail Profi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
degman
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 21/09/2004 : 11:01:23
|
Fali nam zanimljivih ideja za raspravljanje u zadnje vrijeme na ovom forumu... Treba nam nekih interesantnih tema, kao npr. o... Dylanu Dogu! ;))
jabuka ne pada daleko od stabla ako je stablo jabukovo |
|
luckyluciano
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/th_kraftwerk-50x50.jpg)
Croatia
484 Posts
Member since 13/03/2002 |
Posted - 21/09/2004 : 11:56:31
|
1. Markos i prva ekipa su pokrenuli site i forum koji definitivno nije mis. Prije slon, nekad u negativnom nekad u pozitivnom smislu. 2. S forumom se trenutno dogadja ono sto je vec vidjeno na stotinama foruma ranije - lagana anarhija. To je jedna od glavnih karakteristika net-a uopce. 3. Da se anarhija ne bi udomacila potrebna su pravila igre. 4. Odnosna pravila igra imaju pravo utvrditi ljudi koji su site pokrenuli te u njega ulazu najvise vremena i novca. 5. iliti BTW Ako treba dodatne love da se site odrzi trazite i bice vam dano.
pozdrav
Lucky?Nah,luckyluciano. |
Edited by - luckyluciano on 21/09/2004 11:57:30 |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 21/09/2004 : 12:27:26
|
quote: Originally posted by Markos
Nazovi ovo mojim osobnim animozitetom prema tebi, i don't care, samo ocito ja nisam jedini koji tako misli.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Tocno, nisi jedini koji tako misli ali ima mnogo ekipe i s "ove druge strane". Dakle, misljenja su uvijek podijeljena, cak i ako to zbog ocitih razloga nije uvijek i javno tako dano do znanja. Sto se ostalog tice razumijem te ali mene ocito netko nije u mnogocemu razumio, izmedju ostalog i kada sam se ponudio da pomognem financijski u odrzavanju sajta netko je bio malo nagluh. Sreca naša pa imamo jednog "neutralnog" clana staffa u kojeg se mozemo potpuno pouzdati. Dakle, mir Bozji, harmonija se rodi....
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! pribroji - Vitruvian - postova 679!
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 21/09/2004 : 12:30:11
|
Dado, moze li se ocekivati reakcija od nadleznih organa?
poradi Posted - 21/09/2004 : 08:48:56 ili da postam sam?
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! pribroji - Vitruvian - postova 679!
|
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Posted - 21/09/2004 : 12:36:01
|
quote: Originally posted by dobricina nisi jedini koji tako misli ali ima mnogo ekipe i s "ove druge strane".
ovo je prvi put da cujem da se forum dijeli na dvije strane
ta se fraza ovdi cak ne upotrebljava ni na ocekivanoj nacionalnoj osnovi. sto izvodis? |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 21/09/2004 : 12:39:39
|
quote: Originally posted by degman
quote: Originally posted by dobricina nisi jedini koji tako misli ali ima mnogo ekipe i s "ove druge strane".
ovo je prvi put da cujem da se forum dijeli na dvije strane
ta se fraza ovdi cak ne upotrebljava ni na ocekivanoj nacionalnoj osnovi. sto izvodis?
Nisam mislio u tom kontekstu i ne pokusavaj izvrnuti tudje rijeci u jasnom kontekstu! To se odnosilo DIREKTNO na one koji dobricinu podrzavaju i na one koji ga ne trpe.
|
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Posted - 21/09/2004 : 12:43:45
|
pa svodi se na isto stvaras grupe
a sajt je poseban upravo zbog svoje ujedinjenosti i osobnosti pojedinaca u toj cjelovitosti
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 21/09/2004 : 12:48:50
|
Za dobricinu: kao sto su ti ljudi rekli, naporan si i dosadan. A ja cu dodati jos i nadmen i prepotentan. Mozda IRL nisi takav, ali definitivno ostavljas takav dojam na forumu i jako si, jako iritantan sa svojim preseravanjem. Na pocetku je to mozda i bilo zanimljivo, u kombinaciji sa Donald Kesom, ali poslije... Nazovi ovo mojim osobnim animozitetom prema tebi, i don't care, samo ocito ja nisam jedini koji tako misli. Nadalje, sa sobom si doveo neku svoju ekipu koju stripovi ne zanimaju, a sto je najgore, doveo si i svoju anti-ekipu sa foruma na kojima si bio prije i koja je onda pocela praviti probleme meni i forumu pokusavajuci ga napasti i srusiti. Read my lips: to-mi-ne-treba-ovdje. Ako cete razgovarati o stripovima onda ste dobrodosli (u slucaju da, kao i u ovom topicu ne izazivas svadju i povlacis za rukav ljude koji s tobom ne zele imati posla), ali ako cete samo visiti na svastari i tamo lupati tisuce postova, onda cemo drugacije razgovarati.
Za ratnicu: ja te osobno dozivljavam kao nekoga iz dobricinine ekipe, nemam o tebi osobno stav nego te vezem za njega. Nije fer, ali jebi ga, life's bitch. Jednostavno ste se sa jednog foruma koji je srusen prebacili ovamo. Meni to, sorry, lici na parazitstvo. Mislim, ja nikad necu ici na www.proizvodnjakrumpira.com i tamo se logirati da me proizvodnja krumpira jako ne zanima. Evo, budi iskrena, kako si i zasto dosla ovamo? I sto, kad ovaj forum srusi neki od vasih sizofrenika s kojim ste se kacili u proslosti, onda cete se jednostavno prebaciti na neki drugi?! I kakve veze JA ili stripovi.com imamo sa tim vasim idiotima? Ni na jednom forumu nisi nasla toliko ogranicavanja slobode? Hahahahaha. Just for the record, na ovom forumu su jos uvijek aktivni ljudi koji su meni, dakle webmasteru, javno psovali sve i svasta, zbog cega bi bilo gdje dobili dozivotni ban...
I jos jedna bitna informacija. Dobio sam obavijest od providera prije dva tri dana da site trosi 200 Mb diska vise od onoga sto je zakupljeno. Vecinu toga prostora zdere forum. Informacije radi, 10Mb dodatnog diskovnog prostora na serveru kosta 10 kn mjesecno (https://www.avalon.hr/cjenik.php). Pomnozi to sa 12, pa sa 20. Ako vec to moram platiti onda hocu da i taj prostor bude sto kvalitetnije iskoristen, a ne da imam 60 stranica chata. Imate chatove gdje hocete, imate IRC, dogovorite se i chatajte. Forum NIJE mjesto za chat. Pogotovo ne na 60 stranica.
Senko: napisi recenziju, posalji je i ja cu je objaviti. Joco: ucini kako ti je Aco rekao, posalji recenziju na mail Profi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Marko, znam da si tolerantan i vise nego dobricina, stoga ti prepustam nick-titulu koju u na ovom sajtu ne zasluzujem! ![](icon_smile_shy.gif) Obecajem da vise nema super-postanja s moje strane, cak ni kada super-negativcima treba jasno i odgovoriti. Njima spasa nema pa je dobricina nepotreban . Ostalo ce odraditi objektivan i profesionalan staff! ![](icon_smile_approve.gif) Kowalskee, kako se ono kaze: "Nije fer, ali jebi ga, life's bitch" ![](icon_smile_dead.gif)
|
|
Orloff
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/orloff.jpg)
Croatia
396 Posts
Member since 01/10/2003 |
Posted - 21/09/2004 : 12:49:03
|
Da je u zadnje vrijeme sam i ja primjetio da su neke stvari drukcije u odnosu na prije 2 godine od kad pratim forum iako sam logiran oko godinu dana od kada imam "nesto" za rec(iako to mozda nije bilo puno:-) i sa svojih 300 tinjak postova nisam mozda jedan od onih sto previse prica ali rado sudjelujem u razgovoru. I to sa posla jer domam nemam komp(da, ima nas jos takvih ) pa se nadam da niko nije zamjerio nesto u vezi onih hr. cartonata koji sam NARAVNO sretan sto izlaze!
A ako treba lova za dodatnu memoriju i za pomoc sajtu rado cu i ove godine dati mali doprinos! A mozda i ubodem majicu ove godine!![](icon_smile_big.gif)
Zato ljudi peace! :-) |
|
ratnica001
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
976 Posts
Member since 15/09/2004 |
Posted - 21/09/2004 : 12:55:44
|
Za Markosa... Tek da napomenem da sam od svoje 7.g do 18.g. redovno citala (gutala stripove). Nadalje,nijedan forum se nije srusio zbog mene...na forum o kojem govoris sam dosla prvi put tek nakon njegovog ponovnog ozivljavanja,ali mi je dosadan jer ima ukupno 7 clanova od kojih posta njih 3 i to jednom u tjedan dana.Koji cudak hoda netom i rusi forume zaista ne bih znala,ali bilo bi previse to vezivati za moju malenkost. Zatim,prve postove s dobricinom sam razmijenila upravo na ovom vasem forumu pa nam nepotrebno pripisujes nekakovo ortastvo.Mozda i jesmo istomisljenici u nekim podrucjima( iako nam se nacini razlikuju)ali ima ovdje jos nekih clanova s kojima sam istomisljenik i oni to znaju,bas kao i ja.Dakle ne kuzim zasto atak na njega?! Slazem se da se trebaju postovati pravila kuce,ali ja ih nicim nisam prekrsilla ili.. U topicu Nesto sasvim drugacije sam jasno napisala zasto sam ovdje. Bilo mi je logicno otici najprije u svastaru jer upravo tamo mogu vidjeti kako forum dise kad se tek ukljucim. I na kraju,topla preporuka...prilikom registracije postavite uvjete za clanstvo,definirajte stvari i onda ce ljudi znati s cim igraju pa tko voli nek izvoli. U kreiranju foruma unesite malo kreativnosti,duha i srca i bit ce onakav kakav bi trebao biti s mojim prisustvom ili bez njega.Nisam ovdje da vas izazivam nego zbog druzenja,mislila sam da forumi tome sluze.Upucujem ispriku svima onima koje sam na bilo koji nacin uvrijedila ako takvih ima.Jos uvijek mislim da sam na neki nacin mogla dati svoj osobni doprinos ovom forumu,npr.kroz pisanje kritika o stripovima,ali...
Ja Jesam Ratnica,moje je oruzje mac plameno svjetlosni,u boju za dobro Univerzuma |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29475 Posts
Posted - 21/09/2004 : 13:06:40
|
Nisam jos odlucio da li cu ponovo pokrenuti akciju donacija za sajt.
Dobricino, poanta je u umjerenosti. Naravno da svastara sluzi za zajebanciju i razgovor o stvarim akoje nisu usko vezane za strip, ali opet, neka mjera treba postojati. I naravno da nisam pisao takva pravila, jer mislim da nisu potrebna. Ali ovo je malo pretjerano, svadje se prenose po topicima poput kuge! Mislim, naravno da medju velikim brojem usera koji ovdje dolaze ima ljudi koji nam ne pasu, ali ideja je da se izbjegavaju sukobi s tim ljudima. OK, netko ti ne pase, bog, dovidjenja, hasta la vista, preskocis topic, ignoriras usera i gotovo. Mislim, kako bi sad izgledalo da ja idem za tvojim postovima po raznim topicima i saljem provokativne komentare? Dakle, nitko te ne tjera, nikome ne smetas, mislim, bar je meni lako rijesiti te se ako bas hocu, ali nije poanta tjerati ljude. Ja ne zelim tjerati ljude sa sajta. Medjutim, ispada da ponasanjem poput tvoga ljudi sami odlaze. Dakle, malo samokontrole i sve ce biti u redu.
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 21/09/2004 : 13:09:58
|
Za dobricinu: kao sto su ti ljudi rekli, naporan si i dosadan. A ja cu dodati jos i nadmen i prepotentan. Mozda IRL nisi takav, ali definitivno ostavljas takav dojam na forumu i jako si, jako iritantan sa svojim preseravanjem.
Eto, dobricino, Markos je manje-vise napisao i moje misljenje o tebi. Ja ti se dosad nisam niti obratio, a ti si me prozvao 3 puta u jednom postu. Ocigledno si se negdje prepoznao. Od pocetka ovog foruma se nisam sukobio ni sa jednim clanom foruma, stovise, velik broj njih znam i osobno. I zato te, kao i zosko, molim - skini mi se...
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
![](avatars/Harlequin.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 21/09/2004 : 13:10:39
|
Markose, imaš moju podršku. U posljednje vrijeme, nekako od momenta kad si objavio "Piratima ulaz zabranjen!", došlo je do eskalacije raznoraznih gluposti na forumu. Mislim da je uvodenje dobrodošlice novim clanovima bezveze.
Usput, davno obecanu ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) recenziju Phoenixa cu ti poslati par dana nakon 30.9.
degi, ukucaj www.proizvodnjakrOmpira.ba - ni meni nije prihvatan ovaj Markosov link. Forum im je straha: imaš podsekcije "Krompiri", "Popisi roda krompira od 1847.", "Prijedlozi i kritike" i "Krompir-salata" te neizostavnu "Pijacu".
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29475 Posts
Posted - 21/09/2004 : 13:13:48
|
quote: Originally posted by ratnica001
Za Markosa... Tek da napomenem da sam od svoje 7.g do 18.g. redovno citala (gutala stripove). Nadalje,nijedan forum se nije srusio zbog mene...na forum o kojem govoris sam dosla prvi put tek nakon njegovog ponovnog ozivljavanja,ali mi je dosadan jer ima ukupno 7 clanova od kojih posta njih 3 i to jednom u tjedan dana.Koji cudak hoda netom i rusi forume zaista ne bih znala,ali bilo bi previse to vezivati za moju malenkost. Zatim,prve postove s dobricinom sam razmijenila upravo na ovom vasem forumu pa nam nepotrebno pripisujes nekakovo ortastvo.Mozda i jesmo istomisljenici u nekim podrucjima( iako nam se nacini razlikuju)ali ima ovdje jos nekih clanova s kojima sam istomisljenik i oni to znaju,bas kao i ja.Dakle ne kuzim zasto atak na njega?!
Ja sam stekao takav dojam iz mailova koje mi je on poslao. I nisi ti direktno bila prozvana.
quote: Originally posted by ratnica001 Slazem se da se trebaju postovati pravila kuce,ali ja ih nicim nisam prekrsilla ili.. U topicu Nesto sasvim drugacije sam jasno napisala zasto sam ovdje. Bilo mi je logicno otici najprije u svastaru jer upravo tamo mogu vidjeti kako forum dise kad se tek ukljucim. I na kraju,topla preporuka...prilikom registracije postavite uvjete za clanstvo,definirajte stvari i onda ce ljudi znati s cim igraju pa tko voli nek izvoli. U kreiranju foruma unesite malo kreativnosti,duha i srca i bit ce onakav kakav bi trebao biti s mojim prisustvom ili bez njega.Nisam ovdje da vas izazivam nego zbog druzenja,mislila sam da forumi tome sluze.Upucujem ispriku svima onima koje sam na bilo koji nacin uvrijedila ako takvih ima.Jos uvijek mislim da sam na neki nacin mogla dati svoj osobni doprinos ovom forumu,npr.kroz pisanje kritika o stripovima,ali...
Stekao se takav dojam, bar kod mene. Dosla je hrpa nove ekipe o kojoj mi je dobricina nesto putem maila ispricao i gdje ispada da vas zna od ranije sa nekih sajtova, i svi pricaju samo o svastari, gomilajuci postove uzasnom brzinom. Negdje u to vrijeme sam dobio obavijest od providera i zato mi je skocio zivac. Pravila? Sto da napisem? Ako vas ne zanimaju stripovi, ne dolazite ovamo? Mislim, glupo, zar ne? Ali to je poanta onoga sto ja hocu. BTW, vrlo rado cu procitati tvoju kritiku o nekom stripu! Samo posalji...
|
Ramath
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/grb_partizan.gif)
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
|
ratnica001
Average Member
Croatia
976 Posts
Posted - 21/09/2004 : 13:27:56
|
Opet za Markosa, Sad su mi stvari ponesto jasnije! Dobricina jeste na nekim forumima na kojima sam i ja ili je barem prije bio,no ovo je nasa prva komunikacija.Pogledaj forum indigo svijeta pa ce ti biti jasno da tamo nema progona ni svada i da se radi o ekipi vedrih,sucutnih i optimisticnih pogleda na svijet kojeg vole.Zasto se pri tom nade neki mracnjak koji luta netom u zelji da unisti takve forume niti meni nije jasno,stovise nerazumljivo mi je,ali ima nas razlicitih i uvijek postujem pravo na razlicitost. Ponekad treba ipak strogo postavljati pravila igre ma kako se to cinilo glupim...sjesti,razmisliti,odluciti i djelovati. Mozda zaista ne bi bilo lose da se clanstvo uvjetuje clanarinom,to bi sto sta rijesilo. Ako odlucim napisati kritiku stripa,svakako cu ti je poslati.Volim pisati...Vidi se,zar ne...
Ja Jesam Ratnica,moje je oruzje mac plameno svjetlosni,u boju za dobro Univerzuma |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29475 Posts
Posted - 21/09/2004 : 13:44:21
|
quote: Originally posted by ratnica001
Opet za Markosa, Sad su mi stvari ponesto jasnije! Dobricina jeste na nekim forumima na kojima sam i ja ili je barem prije bio,no ovo je nasa prva komunikacija.Pogledaj forum indigo svijeta pa ce ti biti jasno da tamo nema progona ni svada i da se radi o ekipi vedrih,sucutnih i optimisticnih pogleda na svijet kojeg vole.Zasto se pri tom nade neki mracnjak koji luta netom u zelji da unisti takve forume niti meni nije jasno,stovise nerazumljivo mi je,ali ima nas razlicitih i uvijek postujem pravo na razlicitost. Ponekad treba ipak strogo postavljati pravila igre ma kako se to cinilo glupim...sjesti,razmisliti,odluciti i djelovati. Mozda zaista ne bi bilo lose da se clanstvo uvjetuje clanarinom,to bi sto sta rijesilo. Ako odlucim napisati kritiku stripa,svakako cu ti je poslati.Volim pisati...Vidi se,zar ne...
Ja Jesam Ratnica,moje je oruzje mac plameno svjetlosni,u boju za dobro Univerzuma
Ok, drago mi je da su stvari svima jasnije sada. BTW, krivo si shvatila, nema clanarine, radi se o donacijama, a zna se sto su donacije; dobrovoljni prilozi za koje donator ne ocekuje nesto zauzvrat.
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Posted - 21/09/2004 : 13:54:58
|
quote: Originally posted by Markos radi se o donacijama, a zna se sto su donacije; dobrovoljni prilozi za koje donator ne ocekuje nesto zauzvrat.
ceekaj sto ja ne dobivam onu biciklu sto si mi obeca i kipic u centru zagreba s posvetom dobrotvoru degiju![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_angry.gif)
quote: Originally posted by Heyoka degi, ukucaj www.proizvodnjakrOmpira.ba - ni meni nije prihvatan ovaj Markosov link. Forum im je straha: imaš podsekcije "Krompiri", "Popisi roda krompira od 1847.", "Prijedlozi i kritike" i "Krompir-salata" te neizostavnu "Pijacu".
ljudi bog ![](icon_smile_big.gif) napustam forum, nasa sam bolji ![](icon_smile_cool.gif) |
|
ratnica001
Average Member
Croatia
976 Posts
Posted - 21/09/2004 : 13:58:40
|
Markosu, a onda lipo...donacije..i...rijesena stvar![](icon_smile_big.gif)
|
steinbrenner
Average Member
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
Posted - 21/09/2004 : 14:02:25
|
di su sad oni dani kad je stripje bio glavni negativac to se sad cini poput djecjih kozica bajdvej di je on nisam vec dugo vidio neki njegov post
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA? |
|
steinbrenner
Average Member
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
|
|