Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dok Lester
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 21/09/2004 : 14:06:57
|
Stripje je stalno oko nas. Big brother ;-)) Culi smo se prosli tjedan. Ima dosta obveza u real-life pa ne stigne na forum.
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Porter
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 21/09/2004 : 14:10:59
|
Dosta nepotrebne price i prepucavanja koja uopste nisu potrebna. Vec Markose,kada se treba platiti lova za prostor,da se otvori topic,pa da se krene sa donacijama. Cak predlazem da ovaj put nema nikakvih nagrada,vec bas da je donacija za sajt i rad oko njega. da ne dobijas extra pos`o oko slanja paketa i sl.
Porter |
|
steinbrenner
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 21/09/2004 : 14:46:11
|
Ma zajebajem se.
Htio sam reci da ga nema, ali njegov duh lebdi oko nas ;-)
Vidis da su takve astralne spike popularne na ovo forumu. :-)
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
|
steinbrenner
Average Member
Croatia
603 Posts
Posted - 21/09/2004 : 15:44:29
|
da primijetio sam iako ne kuzim tu spiku oko carobnjaka i inih i donalda kesa nije me bas bilo u zadnje vrijeme na forumu
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA? |
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
ratnica001
Average Member
Croatia
976 Posts
Member since 15/09/2004 |
Posted - 21/09/2004 : 18:28:24
|
Ajme,wiz,koji su koji?!
Ja Jesam Ratnica,moje je oruzje mac plameno svjetlosni,u boju za dobro Univerzuma |
Edited by - ratnica001 on 21/09/2004 18:29:14 |
|
Ramath
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/grb_partizan.gif)
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
|
dsormaz1
Advanced Member
![](AvatarUpload/gradjanski1(1).jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 21/09/2004 : 18:55:39
|
quote: Originally posted by prozirna senka Prica se o terorizmu, lingvistici, antropologiji i ko zna sve cemu jos, sto je ok, ali ne i o stripovima.
Ako se o tome prica u 'svastari' onda to ne bi trebao biti problem. Problem je kad se takve teme pocinju siriti u druge podforume. Jednako mi je glupo kad netko teme o stripovima otvara u 'svastari'. A najgluplje mi je kad vidim da neki pojedinci zalutaju u 'popise i biografije' i tamo pocnu bljezgariti neke gluposti ili otvarati topice koji nemaju veze s popisima i biografijama. Neki se nikad nece nauciti redu. |
|
dsormaz1
Advanced Member
![](AvatarUpload/gradjanski1(1).jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 21/09/2004 : 18:59:51
|
Inace, neki ljudi su u samo nekoliko dana nabili nekoliko stotina (uglavnom stupidnih) postova. Mene osobno to ne smeta, nije ovo moj sajt pa da se zbog toga uzrujavam (naprotiv, cini mi se da je bar 'svastara' u zadnje vrijeme malo zivnula, sto i nije lose), ali kad su neki ljudi ne tako davno radili slicno (dakle, bezveze nabijali postove), to im se ostro prigovaralo. |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Advanced Member
![](avatars/w601109252339.7549.jpg)
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 21/09/2004 : 22:21:44
|
ma najbolje maknuti vise ovaj brojac postova. staviti datum od kad si se uclanio i po tome praviti neka rangiranja. jer jos uvijek mnogo ljudi samo bezveze flooda da bi nabila neke brojke.
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
zosko
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 21/09/2004 : 22:59:38
|
"Eto, dobricino, Markos je manje-vise napisao i moje misljenje o tebi. Ja ti se dosad nisam niti obratio, a ti si me prozvao 3 puta u jednom postu. Ocigledno si se negdje prepoznao. Od pocetka ovog foruma se nisam sukobio ni sa jednim clanom foruma, stovise, velik broj njih znam i osobno. I zato te, kao i zosko, molim - skini mi se..."
a sta je sa ZELJKOM? ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_big.gif)
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 22/09/2004 : 07:45:06
|
Mislim da ipak treba da budu nekakva ogranicenja, koliko god se neki ne slagali s tim. Ipak je ovo jedan od retkih, a mozda i jedini, dobro uredjen sajt o stripu. Bar ja nisam nasla drugi, a da nije na engleskom, a oni su cesto nekako pretenciozni i osecam se medju njima kao da sam zalutala na sajt o nuklearnoj fizici, sve neka nadmudrivanja. Bilo bi stvarno glupo da ovo propadne zato sto se neka prepucavanja nastavljaju u nizu po topicima. Secam se jos pre vise godina jednog sajta koji je imao relativno kvalitetne diskusije na kojima sam rado ucestvovala. To je trajalo neko vreme. Onda sam napravila pauzu i kad sam se vratila, sajt se podelio u dva tabora i drugi tabor je odmah napravio svoj forum (koji je propao par meseci kasnije), a originalni forum se pretvorio u niz otprilike ovakvih topica: -New Topic, neki naslov i neki tekst... -ide prvi pokusaj ozbiljnog odgovora na topic -neko se javlja i kaze postavljacu topica da popusi... (necu da budem prosta) -neko se javlja i kaze da ne bude prost -neko se javlja i kaze da kome se ne svidja nek ide u *%$(*( i nek se goni sa diskusija pa nek moralise negde drugde i ostavi normalne (!!) ljude na sajtu -neko se javlja i kaze da je postavljac topica idiot zato sto...ide neki nebulozan razlog itd,... Onda se pocela javljati gomila ogavnih nacionalista, rasista, neonacista, onih koji psuju svakog ko se usudi da nesto napise, suludih zaludjenika nekom religijom, onih koji upucuju licne uvrede svima koji im se ne svide, ukratko sve se pretvorilo u niz takvih tekstova da sam se presekla od straha sto takvi ljudi uopste postoje, toliko puni mrznje i netolerancije. Uzas! ZAto ne bih volela da stripovi.com koji je, i to stvarno mislim, odlicno osmiljen i ima sjajnu ekipu ljudi, postane nesto takvo. Zato ipak je MArkos u pravu. |
|
steinbrenner
Average Member
Croatia
603 Posts
|
Ramath
Senior Member
![](AvatarUpload/grb_partizan.gif)
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 22/09/2004 : 09:06:13
|
quote: Originally posted by Bilja
Mislim da ipak treba da budu nekakva ogranicenja, koliko god se neki ne slagali s tim. Ipak je ovo jedan od retkih, a mozda i jedini, dobro uredjen sajt o stripu. Bar ja nisam nasla drugi, a da nije na engleskom, a oni su cesto nekako pretenciozni i osecam se medju njima kao da sam zalutala na sajt o nuklearnoj fizici, sve neka nadmudrivanja. Bilo bi stvarno glupo da ovo propadne zato sto se neka prepucavanja nastavljaju u nizu po topicima. Secam se jos pre vise godina jednog sajta koji je imao relativno kvalitetne diskusije na kojima sam rado ucestvovala. To je trajalo neko vreme. Onda sam napravila pauzu i kad sam se vratila, sajt se podelio u dva tabora i drugi tabor je odmah napravio svoj forum (koji je propao par meseci kasnije), a originalni forum se pretvorio u niz otprilike ovakvih topica: -New Topic, neki naslov i neki tekst... -ide prvi pokusaj ozbiljnog odgovora na topic -neko se javlja i kaze postavljacu topica da popusi... (necu da budem prosta) -neko se javlja i kaze da ne bude prost -neko se javlja i kaze da kome se ne svidja nek ide u *%$(*( i nek se goni sa diskusija pa nek moralise negde drugde i ostavi normalne (!!) ljude na sajtu -neko se javlja i kaze da je postavljac topica idiot zato sto...ide neki nebulozan razlog itd,... Onda se pocela javljati gomila ogavnih nacionalista, rasista, neonacista, onih koji psuju svakog ko se usudi da nesto napise, suludih zaludjenika nekom religijom, onih koji upucuju licne uvrede svima koji im se ne svide, ukratko sve se pretvorilo u niz takvih tekstova da sam se presekla od straha sto takvi ljudi uopste postoje, toliko puni mrznje i netolerancije. Uzas! ZAto ne bih volela da stripovi.com koji je, i to stvarno mislim, odlicno osmiljen i ima sjajnu ekipu ljudi, postane nesto takvo. Zato ipak je MArkos u pravu.
Biljo nemoj da me plasis . Nadam se da se nas forum nece pretvoriti u takvo sto
Smrt terorizmu, sloboda Rusima! |
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 22/09/2004 : 10:23:27
|
quote: Originally posted by verter
a sta je sa ZELJKOM? ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_big.gif)
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Zeljko je davno imao kolektivni nesporazum sa nekolicinom ljudi ovdje, koji je poslije izgladjen i on je postao jedan od uvazenih i rado vidjenih clanova ovog foruma.
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 22/09/2004 : 11:50:18
|
Zeljko je prosle godine iz protesta napustio sajt.
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a vec zaborave. |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 22/09/2004 : 14:04:28
|
zeljka sam vidio prije par dana i nagovarao ga da dodje opet jer se puno svadjaju ljudi na forumu te je to pravo vrijeme za njega ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 22/09/2004 : 14:37:42
|
Pozdravi ga od starih forumasa i reci da ga cekamo.
|
Advanced Member
![](avatars/w601109252339.7549.jpg)
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 22/09/2004 : 15:45:39
|
quote: Originally posted by Dok Lester
Pozdravi ga od starih forumasa i reci da ga cekamo.
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
ceka ga regrutacija u vojsku RK![](icon_smile_big.gif)
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
sAdam
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/alien0002.gif)
Croatia
346 Posts
Member since 29/06/2002 |
Posted - 22/09/2004 : 22:40:59
|
quote: ma najbolje maknuti vise ovaj brojac postova. staviti datum od kad si se uclanio i po tome praviti neka rangiranja.
moze, moze, ja bih tad skocio za nekoliko cinova ![](icon_smile_big.gif) ovakve su se rasprave vec vodile, i vec se prije raspravljalo da se zvjezdice ukinu, to bi svakako sprijecilo bezvezno nabijanje postova novijih clanova (i automatski prekinulo ovakve rasprave koje su isto nepotrben jer se stalno vrtimo u krug) i foliranje nekih "starijih" ![](icon_pirat.gif) |
|
ratnica001
Average Member
Croatia
976 Posts
Member since 15/09/2004 |
Posted - 23/09/2004 : 08:24:07
|
Evo,i ja dajem svoj blagoslov ukidanju zvijezdica ! :)
Ja Jesam Ratnica,moje je oruzje mac plameno svjetlosni,u boju za dobro Univerzuma |
|
Kruger
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kruger 4.jpg)
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 23/09/2004 : 11:21:55
|
... i onda se jave liberalisticka govna koja mrze one koji pripadaju nekoj religiji .. i sve ode kvragu ...
trebalo bi se zabraniti spominjanje rasista , fasista , neonacista , liberalista , komunista i ostalih politickih grupacija mi nismo ti koji , mozemo i imamo pravo nekog okarakterizirati kao takove ko za kog moze reci da je nacist
koliko znam to bi ovdje trebalo biti pravilo
bez politickog etiketiranja pojedinaca |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|