forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tresla se brda, rodio se miš...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 21/09/2004 : 14:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
Stripje je stalno oko nas. Big brother ;-))
Culi smo se prosli tjedan. Ima dosta obveza u real-life pa ne stigne na forum.

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 21/09/2004 : 14:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Dosta nepotrebne price i prepucavanja koja uopste nisu potrebna.
Vec Markose,kada se treba platiti lova za prostor,da se otvori topic,pa da se krene sa donacijama.
Cak predlazem da ovaj put nema nikakvih nagrada,vec bas da je donacija za sajt i rad oko njega.
da ne dobijas extra pos`o oko slanja paketa i sl.

Porter
Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 21/09/2004 : 14:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message
sta big brader
nije valjda da ucestvuje? vidim tog smajlija al mi nista nije jasno

A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 21/09/2004 : 14:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
Ma zajebajem se.

Htio sam reci da ga nema, ali njegov duh lebdi oko nas ;-)

Vidis da su takve astralne spike popularne na ovo forumu. :-)

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 21/09/2004 : 15:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message
da primijetio sam iako ne kuzim tu spiku oko carobnjaka i inih i donalda kesa nije me bas bilo u zadnje vrijeme na forumu

Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 21/09/2004 : 18:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
carobnjaci nisu nista krivi krivi su oni alkemisti....

ratnica001
Average Member

Croatia
976 Posts

Member since 15/09/2004

Posted - 21/09/2004 : 18:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ratnica001 a Private Message
Ajme,wiz,koji su koji?!

Ja Jesam Ratnica,moje je oruzje mac plameno svjetlosni,u boju za dobro Univerzuma

Edited by - ratnica001 on 21/09/2004 18:29:14
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 21/09/2004 : 18:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
Prepoznace se, je li wiz

Smrt terorizmu, sloboda Rusima!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 21/09/2004 : 18:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka
Prica se o terorizmu, lingvistici, antropologiji i ko zna sve cemu jos, sto je ok, ali ne i o stripovima.

Ako se o tome prica u 'svastari' onda to ne bi trebao biti problem. Problem je kad se takve teme pocinju siriti u druge podforume. Jednako mi je glupo kad netko teme o stripovima otvara u 'svastari'. A najgluplje mi je kad vidim da neki pojedinci zalutaju u 'popise i biografije' i tamo pocnu bljezgariti neke gluposti ili otvarati topice koji nemaju veze s popisima i biografijama. Neki se nikad nece nauciti redu.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 21/09/2004 : 18:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Inace, neki ljudi su u samo nekoliko dana nabili nekoliko stotina (uglavnom stupidnih) postova. Mene osobno to ne smeta, nije ovo moj sajt pa da se zbog toga uzrujavam (naprotiv, cini mi se da je bar 'svastara' u zadnje vrijeme malo zivnula, sto i nije lose), ali kad su neki ljudi ne tako davno radili slicno (dakle, bezveze nabijali postove), to im se ostro prigovaralo.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 21/09/2004 : 22:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
mene licno zanima kakve veze sa cijelom ovom temom ima ona slika koju je zosko stavio na trecoj stranici ovog topica???

-------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.

Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 21/09/2004 : 22:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
ma najbolje maknuti vise ovaj brojac postova. staviti datum od kad si se uclanio i po tome praviti neka rangiranja. jer jos uvijek mnogo ljudi samo bezveze flooda da bi nabila neke brojke.

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/09/2004 : 22:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

mene licno zanima kakve veze sa cijelom ovom temom ima ona slika koju je zosko stavio na trecoj stranici ovog topica???

-------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.

Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji

sam' sto sam stavio sliku...

Edited by - zosko on 21/09/2004 22:57:36
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 21/09/2004 : 22:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Eto, dobricino, Markos je manje-vise napisao i moje misljenje o tebi. Ja ti se dosad nisam niti obratio, a ti si me prozvao 3 puta u jednom postu. Ocigledno si se negdje prepoznao. Od pocetka ovog foruma se nisam sukobio ni sa jednim clanom foruma, stovise, velik broj njih znam i osobno. I zato te, kao i zosko, molim - skini mi se..."

a sta je sa ZELJKOM?

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 22/09/2004 : 07:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Mislim da ipak treba da budu nekakva ogranicenja, koliko god se neki ne slagali s tim. Ipak je ovo jedan od retkih, a mozda i jedini, dobro uredjen sajt o stripu. Bar ja nisam nasla drugi, a da nije na engleskom, a oni su cesto nekako pretenciozni i osecam se medju njima kao da sam zalutala na sajt o nuklearnoj fizici, sve neka nadmudrivanja. Bilo bi stvarno glupo da ovo propadne zato sto se neka prepucavanja nastavljaju u nizu po topicima.
Secam se jos pre vise godina jednog sajta koji je imao relativno kvalitetne diskusije na kojima sam rado ucestvovala. To je trajalo neko vreme. Onda sam napravila pauzu i kad sam se vratila, sajt se podelio u dva tabora i drugi tabor je odmah napravio svoj forum (koji je propao par meseci kasnije), a originalni forum se pretvorio u niz otprilike ovakvih topica:
-New Topic, neki naslov i neki tekst...
-ide prvi pokusaj ozbiljnog odgovora na topic
-neko se javlja i kaze postavljacu topica da popusi... (necu da budem prosta)
-neko se javlja i kaze da ne bude prost
-neko se javlja i kaze da kome se ne svidja nek ide u *%$(*( i nek se goni sa diskusija pa nek moralise negde drugde i ostavi normalne (!!) ljude na sajtu
-neko se javlja i kaze da je postavljac topica idiot zato sto...ide neki nebulozan razlog
itd,...
Onda se pocela javljati gomila ogavnih nacionalista, rasista, neonacista, onih koji psuju svakog ko se usudi da nesto napise, suludih zaludjenika nekom religijom, onih koji upucuju licne uvrede svima koji im se ne svide, ukratko sve se pretvorilo u niz takvih tekstova da sam se presekla od straha sto takvi ljudi uopste postoje, toliko puni mrznje i netolerancije.
Uzas!
ZAto ne bih volela da stripovi.com koji je, i to stvarno mislim, odlicno osmiljen i ima sjajnu ekipu ljudi, postane nesto takvo. Zato ipak je MArkos u pravu.
Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 22/09/2004 : 08:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message
da sta je sa zeljkom

Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 22/09/2004 : 09:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by Bilja

Mislim da ipak treba da budu nekakva ogranicenja, koliko god se neki ne slagali s tim. Ipak je ovo jedan od retkih, a mozda i jedini, dobro uredjen sajt o stripu. Bar ja nisam nasla drugi, a da nije na engleskom, a oni su cesto nekako pretenciozni i osecam se medju njima kao da sam zalutala na sajt o nuklearnoj fizici, sve neka nadmudrivanja. Bilo bi stvarno glupo da ovo propadne zato sto se neka prepucavanja nastavljaju u nizu po topicima.
Secam se jos pre vise godina jednog sajta koji je imao relativno kvalitetne diskusije na kojima sam rado ucestvovala. To je trajalo neko vreme. Onda sam napravila pauzu i kad sam se vratila, sajt se podelio u dva tabora i drugi tabor je odmah napravio svoj forum (koji je propao par meseci kasnije), a originalni forum se pretvorio u niz otprilike ovakvih topica:
-New Topic, neki naslov i neki tekst...
-ide prvi pokusaj ozbiljnog odgovora na topic
-neko se javlja i kaze postavljacu topica da popusi... (necu da budem prosta)
-neko se javlja i kaze da ne bude prost
-neko se javlja i kaze da kome se ne svidja nek ide u *%$(*( i nek se goni sa diskusija pa nek moralise negde drugde i ostavi normalne (!!) ljude na sajtu
-neko se javlja i kaze da je postavljac topica idiot zato sto...ide neki nebulozan razlog
itd,...
Onda se pocela javljati gomila ogavnih nacionalista, rasista, neonacista, onih koji psuju svakog ko se usudi da nesto napise, suludih zaludjenika nekom religijom, onih koji upucuju licne uvrede svima koji im se ne svide, ukratko sve se pretvorilo u niz takvih tekstova da sam se presekla od straha sto takvi ljudi uopste postoje, toliko puni mrznje i netolerancije.
Uzas!
ZAto ne bih volela da stripovi.com koji je, i to stvarno mislim, odlicno osmiljen i ima sjajnu ekipu ljudi, postane nesto takvo. Zato ipak je MArkos u pravu.

Biljo nemoj da me plasis. Nadam se da se nas forum nece pretvoriti u takvo sto

Smrt terorizmu, sloboda Rusima!
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 22/09/2004 : 10:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:
Originally posted by verter

a sta je sa ZELJKOM?

Zeljko je davno imao kolektivni nesporazum sa nekolicinom ljudi ovdje, koji je poslije izgladjen i on je postao jedan od uvazenih i rado vidjenih clanova ovog foruma.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 22/09/2004 : 11:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Zeljko je prosle godine iz protesta napustio sajt.

Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a vec zaborave.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 22/09/2004 : 14:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
zeljka sam vidio prije par dana i nagovarao ga da dodje opet jer se puno svadjaju ljudi na forumu te je to pravo vrijeme za njega

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 22/09/2004 : 14:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
Pozdravi ga od starih forumasa i reci da ga cekamo.

Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 22/09/2004 : 15:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
quote:
Originally posted by Dok Lester

Pozdravi ga od starih forumasa i reci da ga cekamo.

ceka ga regrutacija u vojsku RK

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

sAdam
Junior Member

Croatia
346 Posts

Member since 29/06/2002

Posted - 22/09/2004 : 22:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sAdam an ICQ Message  Send sAdam a Private Message
quote:
ma najbolje maknuti vise ovaj brojac postova. staviti datum od kad si se uclanio i po tome praviti neka rangiranja.

moze, moze, ja bih tad skocio za nekoliko cinova
ovakve su se rasprave vec vodile, i vec se prije raspravljalo da se zvjezdice ukinu, to bi svakako sprijecilo bezvezno nabijanje postova novijih clanova (i automatski prekinulo ovakve rasprave koje su isto nepotrben jer se stalno vrtimo u krug) i foliranje nekih "starijih"
Go to Top of Page

ratnica001
Average Member

Croatia
976 Posts

Member since 15/09/2004

Posted - 23/09/2004 : 08:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ratnica001 a Private Message
Evo,i ja dajem svoj blagoslov ukidanju zvijezdica ! :)

Ja Jesam Ratnica,moje je oruzje mac plameno svjetlosni,u boju za dobro Univerzuma
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/09/2004 : 11:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
... i onda se jave liberalisticka govna koja mrze one koji pripadaju nekoj religiji .. i sve ode kvragu ...

trebalo bi se zabraniti spominjanje rasista , fasista , neonacista , liberalista , komunista i ostalih politickih grupacija
mi nismo ti koji , mozemo i imamo pravo nekog okarakterizirati kao takove
ko za kog moze reci da je nacist

koliko znam to bi ovdje trebalo biti pravilo

bez politickog etiketiranja pojedinaca
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000