forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Žalosna je ova naslovnica nova :(((
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 27/09/2004 : 17:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Što se tice Maria, nemam neko odredjeno mišljenje o njegovom crtežu... kad crta Dylan Doga, onda je stvarno dobar npr. epizoda "Pheonix" izgleda crtacki lijepo, na trenutke i izvanredno, ima tu neku umjetnicku crtu u svome crtežu. Ali njegov crtež mi ne paše kod Nathana Nevera, ne uspijeva baš vjerno docarati taj futuristicki ugodjaj Nathanovog svijeta.
A opet nitko nije mogaO bolje od jednog Castellinija docarati DD-a "Direktni prenos" (vizualno najimpresivniju pricu DD-a do danas). Ponekad sve zavisi cini se i od teme kojom se pojedina epizoda bavi.

if I make a lot of tinsel then people will want to if I am hardened no fear of further abandonment if I am famous then maybe I feel good in this skin if I am cultured my words will somehow garner respect
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 27/09/2004 : 18:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
meni je bas u phoenixu uzasan crtez dok mi je kod nathana odlican,narocito u melanholicnim epizodama kao sto su 16/17,50 a i u vampyrusu mi je odlican

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/09/2004 : 09:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
I meni je isto u Phoenixu ocajan, a u dilanu fantastican.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000