Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Heyoka
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/Harlequin.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 22/09/2004 : 12:33:29
|
quote: Originally posted by Gaston
... a onda i Bernard!
![](http://img60.exs.cx/img60/9030/raftingsvata035.jpg)
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Ova je slika UNIKAT! Jedina na kojoj Berni ne nosi naocale! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Gastone, zašto niste vodili Dadu na jet-ski? ![](icon_smile_shock.gif) "Titanic" nije bio dostupan? ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Dado CH, najjaci si! ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_big.gif) Da vidim ko smije reci suprotno. ![](icon_pirat.gif) ![](icon_pirat.gif) ![](icon_smile_cool.gif)
Biljo, moram te pitati kao u filmovima: jel ti ova curica mlada sestra? Pusti price o liniji i kalorijama, to su gluposti onih što prave konfekcijske brojeve "28".
Dado CH, TI ne puštaj price o liniji! ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Bilja
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 22/09/2004 : 13:34:39
|
quote: Originally posted by Heyoka
Biljo, moram te pitati kao u filmovima: jel ti ova curica mlada sestra? Pusti price o liniji i kalorijama, to su gluposti onih što prave konfekcijske brojeve "28".
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) hvala na komplimentu.
Uzgred, super su vam slike, najbolji je aktivan odmor. ![](icon_smile.gif) |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 22/09/2004 : 13:56:57
|
Genijalno!
Jarane, hvala sto si nam dopustio da uzivamo u ovim fotografijama!
BERNI RULES!!!!!!!!
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a vec zaborave. |
|
Barker
Advanced Member
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4660 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 22/09/2004 : 20:13:00
|
JA sam tek sada ugledao da se Bilja desno nalazi,prvo sam mislio da je neko slikao stol s nekom curicom ;-)).
"They say this one has a surprise ending."
|
|
ana max
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
435 Posts
Member since 21/01/2004 |
Posted - 22/09/2004 : 23:02:37
|
quote: Originally posted by Bilja
Steta, jos nemam slike iz Aqua Parka.
Nadam se da ce tvoje ispasti bolje od mojih:) Na mojim se vidi samo po jedan ogroooman tobogan i jedna crna tackica koja predstavlja mene. Da slika ima i zvucni zapis culo bi se i vristanje.![](icon_smile.gif)
Drago mi je sto si se fino provela.
i? |
|
etmgosa
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/etmgosa(1).jpg)
1731 Posts
Member since 15/07/2002 |
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Posted - 23/09/2004 : 09:46:02
|
quote: Originally posted by ana max
quote: Originally posted by Bilja
Steta, jos nemam slike iz Aqua Parka.
Nadam se da ce tvoje ispasti bolje od mojih:) Na mojim se vidi samo po jedan ogroooman tobogan i jedna crna tackica koja predstavlja mene. Da slika ima i zvucni zapis culo bi se i vristanje.![](icon_smile.gif)
Drago mi je sto si se fino provela.
i?
hvala ![](icon_smile.gif) Verovatno ce i moje slike iz Aqua Parka izgledati isto. Mislim da ima slika kako se spustam niz neki tobogan sa nekog brda i ako se uopste vidi da sam to ja bice to cudo za jedan obican Olimpus. Mozda bude boljih slika sa bazena sa talasima? |
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
ana max
Junior Member
435 Posts
Posted - 23/09/2004 : 10:47:00
|
quote: Originally posted by Bilja [br Mozda bude boljih slika sa bazena sa talasima?
JOJ!!! ![](icon_smile.gif)
Doduse, ja sam imala mnogo vece talase na plazi ispred mog hotela. To kad te klepi ne znas gde ces zavrsiti i u cemu.![](icon_smile.gif)
i? |
|
ana max
Junior Member
435 Posts
Posted - 23/09/2004 : 10:49:16
|
quote: Originally posted by wiz
evo i mog doprinosa iz Turske :)
Hajde wiz, priznaj sta si kupio! I koliko si zena sa sobom kuci doveo!
![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif)
i? |
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 23/09/2004 : 11:21:40
|
One Turkish Pipe of course ![](icon_smile_big.gif)
samo sam svoju zenu doveo kuci, necu je valjda tamo ostaviti ![](icon_smile_big.gif)
_____________________ Judo Dancer!![](http://www.dogsonacid.com/images/smilies/slayer.gif) |
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Posted - 23/09/2004 : 14:07:08
|
quote: Originally posted by ana max
quote: Originally posted by Bilja [br Mozda bude boljih slika sa bazena sa talasima?
JOJ!!! ![](icon_smile.gif)
Doduse, ja sam imala mnogo vece talase na plazi ispred mog hotela. To kad te klepi ne znas gde ces zavrsiti i u cemu.![](icon_smile.gif)
i?
Mozda smo bile u istom hotelu. Plivanje u moru kao kupanje u ves masini. Lakse je bilo roniti-popijes manje morske vode. ![](icon_smile_wink.gif)
A ti bazari su svuda slicni. I u Altikumu je bio vrlo slican bazar kao na slici koju je ostavio Wiz. i u Kusadasiju. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|