forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ***** 2. STRIP SASTANAK "MAKARSKA 2004." *****
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2004 : 12:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Kaze se: "Ljubi te deda u celo!":-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Kod njega ne znas di je kraj cela!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/12/2004 : 18:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ludens predstavlja: VETERANI WWW.STRIPOVI.COM

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/12/2004 : 18:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Malicius: "Ja veteran!? Hm, osveta ce biti strašna!"

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/12/2004 : 18:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Duga Puška: "Cuj, ja veteran??? Pa šta je onda Zagor ako sam ja veteran??? Imao sam 7 godina kada nisam danima mogao zaspati cekajuci da se "Sedma runda" pojavi na kiosku!!! Cuj, ja veteran..."

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/12/2004 : 18:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Bernard: "Za 30-40 godina prodaja Zagora ce poceti padati. Ova dvojica mi izgledaju kao idealan par junaka koji bi mogao uskociti na to upražnjeno mjesto i održati razinu tiraže. Tako je! Tim potezom cu uzeti i zadnju kintu iz džepova djecice i staraca sa www.stripovi.com! I odmah ce ici u GIGANTU pa nek' košta koliko košta! Za njih dvojicu ljudi ce biti spremni izdvojiti i 100 kuna ako treba!"

Edited by - Gaston on 27/12/2004 18:58:48
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 27/12/2004 : 19:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
što jes jes
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/01/2005 : 12:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Markos, jesi li dobio moj mail sa textom, poslao sam ga pre nekoliko dana... ?

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29343 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/01/2005 : 20:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Da, dobio sam tekstove, bit ce stavljeni cim se rijesim prehlade:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/01/2005 : 20:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Utopli se. ;)

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/01/2005 : 23:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Gastone, daj još slika!!!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/01/2005 : 23:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
ma, bolje ti je da ne trazis slike....ako ti ih vidi zena najebo si! ;-))

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/01/2005 : 00:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ma da, zato se i ne ženim. Moj posa je takav da nema mista ljubomori a alkohol ne pijem

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6181 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 09/01/2005 : 16:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Evo da i ja iznesem svoje dojmove:

U Makarskoj je bilo SUPER.Ja sam ionako bio u sjajnom raspoloženju pošto sam dan prije diplomirao(he,he moram se malo pohvaliti.

Posebno mi je bilo drago što je velika legenda STINKY išao sa mnom.Baš smo se fino napricali i preslušali gotovo cijeli opus Iron Maidena tako da poprilicno dug put nismo ni osjetili.Veliki poznavatelj stripova i što je najvažnije - nije kolekcionar!Nadam se da cemo se brzo vidjeti da nastavimo razgovor.

GASTON-on je ionako bog i svojim savršenstvom je vec postao dosadan.Bravo na svemu,najveci si!

RENKY-moje ograniceno poznavanje hrvatskog jezika ne dopušta mi da napiušem što sve mislim o njemu.Renky je jednostavno LEGENDA i uvijek kad sam u njegovom društvu osjecam se privilegirano i ugodno.Šešir do poda za Renkyja.

Za Renkyja i Gastona mogu reci samo jedno : Za vas je i NBAliga - DRUGA LIGA!!!

Moj poseban naklon ide SEMINOLAMA iz Travnika-Verfalku i Barkeru.Decki su me oduševili,vidi se da su zaljubljeni u strip i o njima sve,ali baš sve najbolje.Svaka im cast!

BERNARD - Kao glavna zvijezda došao je kao posljednji.Jebiga,može mu se..Ipak,drago mi je što sam ga uvjerio tko je gazda u stolnom nogometu.Ukratko-kralj medu izdavacima i covjek bez kojeg bi svi bili u totalnom k...u.

VERTER-frajer došao oko 3 ujutro.Oduvijek sam cijenio takve ludake.Svala cast,care-pokazao si svima da se sve može kad se hoce.

GLOBINJO-Priznao da je Partizan trenutno bolji od Hajduka.Treba li uopce što dodati?

MARKOS-A što reci..Cini mi se da svi skupa premalo cijenimo to što je on napravio za sve nas.Da nema njega,ne bi bilo ni sajta,ni stripova,ni sastanaka u Makarskoj.Njegov doprinos je ogroman i na tome mu odajem veliko priznanje.BRAVO MARKO!!!!

DJOLE - Na forumu djeluje opako(hehe) ali u stvari je sasvim cool i pristojan momak.Baš mi je super sa njim i kad iduci put dodem u BG,jedva cekam da se ponovno vidimo.

PAJKE-Vidi se da je poput mene i on ovisan o košarci pa smo se brzo "našli".Šteta što nije bilo vremena za detaljnije analize.

MAGIC - moj brat iz BG.Ne treba više ništa reci..

KEN2 - Po nicku se vidi da covjek zna šta je dobar strip.Odlican momak,zadovoljstvo mi je što smo se upoznali.

MALICIUS-Vozi auto kakav sam oduvijek sanjao.Zavidim mu..Šmrc..

COLUMBO-Vjerojatno najveca poštenjacina kad je rijec o dilerima.O njemu sve najbolje.

Najviše mi je žao što zbog vrlo kratkog vremena nisam bio u mogucnosti popricati sa svima(Malicius,Toninho,Pajdo,Columbo,Rocco21,Glistofil,dugapuška..) i zato se svima ispricavam-nije bilo namjerno.

Bond.James Bond.

Edited by - Aco on 09/01/2005 19:07:55
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6181 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 09/01/2005 : 19:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Slike su zakon a Gastonovi komentari su nešto najbolje što se pojavilo na sajtu(odmah iza stinkyjevih pisama Zagoru).Umro sam od smijeha!BRAVO!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 09/01/2005 : 23:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
ziveo aco! ;-)
kako je u bracnom zivotu aco! jel se snalazis? ;-))
eno i partizan pobedi nekoga u kosarci ;-))

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 09/01/2005 : 23:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
a ovu sliku zovem "'obotnica" ili "kako renki nikada ne gubi vreme"
bravo renki!

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6181 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 09/01/2005 : 23:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by MAGIC

ziveo aco! ;-)
kako je u bracnom zivotu aco! jel se snalazis? ;-))
eno i partizan pobedi nekoga u kosarci ;-))

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.

Pozdrav i tebi,brate!

U braku je(zasad)super.Kako ce biti kasnije treba pitati nekog od iskusnijih clanova(npr. globinja;-)))

Što se Partizana tice,kad je košarka u pitanju,izgleda da bolje prolazimo kad je ne gledam.Naime,ove sezone se ne sjecam kad smo pobjedili a da sam gledao na TV-u ili uživo,tako da na neko vrijeme odustajem od gledanja.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 10/01/2005 : 00:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
U braku je(zasad)super.Kako ce biti kasnije treba pitati nekog od iskusnijih clanova(npr. globinja;-)))

ma globinju je super! cuti, radi, ne sme da pisne i poneki put uspe da prokrijumcari neki strip

quote:
Što se Partizana tice,kad je košarka u pitanju,izgleda da bolje prolazimo kad je ne gledam.Naime,ove sezone se ne sjecam kad smo pobjedili a da sam gledao na TV-u ili uživo,tako da na neko vrijeme odustajem od gledanja.

pametno! ali bice bolje sledece godine!
SPREMI SE ZA EP!

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 00:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by MAGIC

a ovu sliku zovem "'obotnica" ili "kako renki nikada ne gubi vreme"
bravo renki!

Ups!
A stalno me uvjerava kako loše ispada na slikama. Yea! Moš' mislit.
Dobro jeeeee

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/01/2005 : 01:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

RENKY-moje ograniceno poznavanje hrvatskog jezika ne dopušta mi da napiušem što sve mislim o njemu.Renky je jednostavno LEGENDA i uvijek kad sam u njegovom društvu osjecam se privilegirano i ugodno.Šešir do poda za Renkyja.

Kad ovakve izjave dodju od ljudi koje neizmjerno cijenim onda postaju još vridnije. I ovaj put, bila mi je cast.

quote:
Originally posted by Aco
Za Renkyja i Gastona mogu reci samo jedno : Za vas je i NBAliga - DRUGA LIGA!!!

He, he, tako mi i triba kad ne držin jezik za zubima. Mislin da ce me zajebancija na ovu temu još dugo pratiti.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6181 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/01/2005 : 21:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Eto nam i teksta na homepageu.Sve je super ali Djoletov tekst(posebno prolog)me dirnuo u srce.Bravo.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/01/2005 : 00:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
covjek mozzda izgleda kao Vampirus ali ima dussu :)

------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 15/01/2005 : 15:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Svaka cast na genijalnom tekstu!

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/01/2005 : 20:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
svi tekstovi su odlicni, svaka cast majstori i pozdrav svima
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/01/2005 : 23:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Bravo za tekst. Narocito mi je poznat onaj osjecaj iz devedesetih kad saznaš nešto novo i tija bi tu vijest o stripovima podilit sa nekim ali ... da pukneš...

www.gradac.hr
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000