Na trenutak sam se pitao kakve veze Mia Begovich ima s Tallyem ...
mcn
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Na trenutak sam se pitao kakve veze Mia Begovich ima s Tallyem ...
mcn
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
hmm... To bi objasnilo par stvari.
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
Da, nismo izašli u 9 i 10 mjesecu. Odužila se papirologija oko produženja licence, no sada je sve OK i ovaj mjesec izlazi 20 jubilarni broj, a možda i još jedno posebno izdanje.
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
ama nisam ja kriv, bogami! puno je posla a pristup netu samo na poslu... ama sto odma po meni? jel zato sto sam bosanac , a!? sve zato sto sam ja bosanac! kad god nesto bosanac radi, odma ne valja jel!? [>:(] a da sad odgovorim: nema team upova, skroz su nova izdanja planirana za va dva mjeseca, koja nemaju veze sa Ultimate serijom ja samuzivao (i uzivam) prevodeci, osim na dva tri mjesta sto je namjenjeno cisto klincima koji kasne na casove u prvoj smjeni zbog spidey-xmena na Novoj, ali sta je tu je. ako nista, the art is improving immensely
------------------------- Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
drzim fige za astonishinge. serijal je i vise nego okej! :)
tally, milligan uskoro starta na regularnom naslovu x-mena (bivsi morrisonovi "new x-men"). jesil' razmisljao mozda o tome. prvi broj iz milliganovog pera krece u americi u sjecnju 2005. to je novi pocetak serije i bilo bi ga lijepo istovremeno imati i kod nas. ;)
ps. kad si bolje razmislim, jedan naslov su vjerovatno astonishing x-meni a drugi naslov je goranova (i sienkiewiczova) black widow! :))) vidio sam drugi broj black widow i sjeo na dupe. parlov i sienkiewicz odlicno funkcioniraju zajedno! savrseno. nadam se da sam pogodio! ;)
ps. kad si bolje razmislim, jedan naslov su vjerovatno astonishing x-meni a drugi naslov je goranova (i sienkiewiczova) black widow! :))) vidio sam drugi broj black widow i sjeo na dupe. parlov i sienkiewicz odlicno funkcioniraju zajedno! savrseno. nadam se da sam pogodio! ;)
U pravu si ssto se ticce novog izdanja, to je to A sad mi je jasnije i ko je zagonetna Tallyeva MIA
kaj, pa bum videl kak funkcioniram i na novim izdanjima koja nisam prije prijevoda procitao po cetri puta :) mislim nemam razloga da krijem sta prevodim, ako Tally da da vam kazem reci cu, ali do tada zube za jezik i nabijaj postove... ps. nije black widow, puno ocekujete, da ne bude velikih razocarenja...
------------------------- Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Ili (dare I wish) Supreme Power? She-Hulk? Astonishing X-Men? Daredevil?
ma dobro, prvi potez ide po liniji manjeg otpora, dakle da se dobije jos mladjih citalaca uratcima niskog literarnog kvaliteta ali odlicnog crteza. u tri rijeci: Marvel Age Spider-Man # 1 & 2! Dvije sveske bi trebale izaci zajedno sa Ultimate X-men i Spderman sveskama u sljedecih, kolko, dvije sedmice? znam da je Tally juce trebao da pripremi sve za stampu jer su mu tek juce skenovi stigli. sljedece sam zavrsio juce i sada krecem check up, pregled nekih fraza koje su mi sumnjive, literarna obrada itd. itd. :) ali to nece izaci prije CRS, nazalost, mada bih i ja volio da izadje i da ne moram cekati efikasnost nasih posta. dakle, sta sam to preveo? khm, brace yourselves: astonishing X-MEN # 1 & 2, full colour, odlican uradak Whedona, prica fenomenalna, nekoliko minornih zamjerki na crtez... ali koji vam ja objasnjavam, sve ste vidjeli ranije i predlagali do sada. e h sada me samo strah da cete se stvarno razocarati, koliko ste pitanja postavljali... ali dvije nove edicije je odlicna novost, kako god to postavis...