Author |
Topic |
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 25/11/2004 : 19:09:28
|
Ja moje, hvala lepo, ne dam.
One of these days... ;)
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..." |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 25/11/2004 : 19:34:45
|
quote: Originally posted by BOGI
danasnja rock scena je vecinom shit nirvana ce zauvijek biti zapamcena po pjesmi koja je unistila svijet smells like teen spirit inace, bila je zanimljiva storia na VH1 kanalu o Kobejnu (na njegov rodjendan), i zaista se sumnja da ga je kotni ubila, sto i nebi bilo cudo ako ste gledali storiu o kortni ;)) inace, na mtv kanalu (vh1 je produznica mtv koliko znam) je objavljena top lista najboljih pjesama na svijetu a tu je dosta rocka koji se nikada nee ponoviti na zalost tu su bile pored teen spirita i paranoid od black sabbatha a i sweet shild of mine od gansa da li ce to neko ikad ponoviti, tj. da li ce svijet ponovo poluditi za rockom zbog nekog super hita? tesko ovih dana caruju neki novi klinci, kao usher i yeah
some motherfuckers are allways trying to ski up hill
Scena danas opce nije u kurcu, dapace, ja mislim da je u svojoj najboljoj fazi još od Cobainove smrti. Ima barem pet-šest odlicnih bendpva u mainstreamu, a u undergroundu kolko voliš. Meni su The Hives na prvom mjestu. A Gunsi su, bogu fala, mrtvi i pokopani, što je djelomicno i Kurtova zasluga.
Sinoc, mala, cudan san sam usnio, Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio Vatre u šumi, culi su se bubnjevi, a Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poce jace sjati |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 25/11/2004 : 19:35:08
|
New League of Extraordinary Gentlemen, Video-game:
Kurt CoCaine - specijalna sposobnost: može uzeti i do 30 kg kokaina, a da ostane živ + zna najbolja nabavna mjesta; jedina mana je što mu slava brzo dosadi pa gledajte da dotad ispucate sve metke koje imate;
Courtney Love - specijalna sposobnost: isto kao i Kurt samo ženskog roda; mane: u team-up verziji sa Kurtom igrac koji vodi Kurta nije siguran ni kad ispuca sve metke koje ima jer ce ga ova kucka lupiti peglom po glavi i iscenirati samoubistvo;
Edward Norton - cesto mijenja lica i karakter pa je odlican za undercover zadatke; NAPOMENA: Eddy je prakticno neupotrebljiv protiv zombija jer se zaljubljuje u njih tamam da mu je Selma Hayek u krilu (BOC, samo 70 % žudi za Selmom??? Zar je na svijetu 30 % pedera?!! );
Selma Hayek - njenog lika u igri nema no prvih 100 kupaca originalne igre dobijaju Selmin poster u prirodnoj velicini; ona ionako skoro da sva može stati na desktop;
Tiziano Sclavi - Covjek-Munja; specijalna sposobnost: ispaljuje munje iz ruku i ociju + daje protivnicima smrtonosnu glavobolju kada im zada da sklope DD Unified Theory; mana: kada ga koristite u misiji "Zagreb", morate voditi racuna da budete blizu Vrapceta gdje se Tiziano može napuniti;
Claudio Chiaverotti - specijalna sposobnost: u stanju je plagirati svaki film, knjigu ili strip u kojem glavni junak tamani zombije; mana: radi to jako loše;
Pasquale Ruju - specijalna sposobnost: nakon što Sclavi munjama spali i ugljeniše zombije, on ih usiše svojim demonskim Omniwash 2000; mana: kako mu je izvedba slabija strana, vrlo cesto zaboravi ponijeti crijevo od usisivaca.
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 25/11/2004 : 19:41:27
|
potpisacu te na koricama kao koscenaristu u stvari, nisi ti kao scenarista,nego scenarista... malo sam ccitao ovaj stari topic pa sam tako prosudio... pissess li joss uvijek? |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 25/11/2004 : 19:43:14
|
quote: Originally posted by Djole
Ja moje, hvala lepo, ne dam.
One of these days... ;)
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..."
potpisacu te na koricama kao koscenaristu u stvari, nisi ti kao scenarista,nego scenarista... malo sam ccitao ovaj stari topic pa sam tako prosudio... pissess li joss uvijek?
|
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 25/11/2004 : 19:44:27
|
quote: Originally posted by mcn
>Ccovjecce koliko ste u ovom topicu nabacali ideja za neki >scenario... Smijem li to iskoristiti
Samo daj ... tessko da che netko drugi.
mcn
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
vec sam uradio neke skice, imam likove |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 25/11/2004 : 22:09:55
|
Heyoka, rotfl! ;)
Blek, naravno da ne pišem, zaposlio sam se. ;)
Šalu na stranu, šta ti se dopalo od onog što je spomenuto u topicu?
Pusti mail, možda nešto i ispadne od toga...
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..." |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 26/11/2004 : 00:37:03
|
quote: Originally posted by Djole
Heyoka, rotfl! ;)
Blek, naravno da ne pišem, zaposlio sam se. ;)
Šalu na stranu, šta ti se dopalo od onog što je spomenuto u topicu?
Pusti mail, možda nešto i ispadne od toga...
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..."
mail poslatttt... |
|
|
BOGI
Advanced Member
USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
Posted - 26/11/2004 : 01:04:39
|
Boc, mozda se tebi svidja danasnja rock scena ali u poredjenju sa erom gunsa, ovo je cisto sranje a gunse je najvise sjebao onaj indijanac axel i sta su dobili raspadom sles je otisao u velvet revolver svira tamo neki rock ipak su ono zlatna vremena bila volio bih da sam tada imao 19
|
|
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 26/11/2004 : 07:56:23
|
quote: Originally posted by Heyoka
New League of Extraordinary Gentlemen, Video-game:
Kurt CoCaine - specijalna sposobnost: može uzeti i do 30 kg kokaina, a da ostane živ + zna najbolja nabavna mjesta; jedina mana je što mu slava brzo dosadi pa gledajte da dotad ispucate sve metke koje imate;
Courtney Love - specijalna sposobnost: isto kao i Kurt samo ženskog roda; mane: u team-up verziji sa Kurtom igrac koji vodi Kurta nije siguran ni kad ispuca sve metke koje ima jer ce ga ova kucka lupiti peglom po glavi i iscenirati samoubistvo;
Edward Norton - cesto mijenja lica i karakter pa je odlican za undercover zadatke; NAPOMENA: Eddy je prakticno neupotrebljiv protiv zombija jer se zaljubljuje u njih tamam da mu je Selma Hayek u krilu (BOC, samo 70 % žudi za Selmom??? Zar je na svijetu 30 % pedera?!! );
Selma Hayek - njenog lika u igri nema no prvih 100 kupaca originalne igre dobijaju Selmin poster u prirodnoj velicini; ona ionako skoro da sva može stati na desktop;
Tiziano Sclavi - Covjek-Munja; specijalna sposobnost: ispaljuje munje iz ruku i ociju + daje protivnicima smrtonosnu glavobolju kada im zada da sklope DD Unified Theory; mana: kada ga koristite u misiji "Zagreb", morate voditi racuna da budete blizu Vrapceta gdje se Tiziano može napuniti;
Claudio Chiaverotti - specijalna sposobnost: u stanju je plagirati svaki film, knjigu ili strip u kojem glavni junak tamani zombije; mana: radi to jako loše;
Pasquale Ruju - specijalna sposobnost: nakon što Sclavi munjama spali i ugljeniše zombije, on ih usiše svojim demonskim Omniwash 2000; mana: kako mu je izvedba slabija strana, vrlo cesto zaboravi ponijeti crijevo od usisivaca.
ej Heyoka, ulepsa mi jutro. Volim kad me neko nasmeje. Super!!! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 26/11/2004 : 08:19:44
|
quote: Originally posted by Blek Stena
mail poslatttt...
Odgovaram kad se vratim s posla...
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Posted - 26/11/2004 : 10:49:08
|
quote: Originally posted by Heyoka
A da velepoštovani kupci dobe Salma Hayek: Lutka na napuhavanje u naravnoj velicini?! Prodavalo bi se ko halva!
Sinoc, mala, cudan san sam usnio, Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio Vatre u šumi, culi su se bubnjevi, a Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poce jace sjati |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Posted - 26/11/2004 : 10:50:38
|
quote: Originally posted by BOGI
Boc, mozda se tebi svidja danasnja rock scena ali u poredjenju sa erom gunsa, ovo je cisto sranje a gunse je najvise sjebao onaj indijanac axel i sta su dobili raspadom sles je otisao u velvet revolver svira tamo neki rock ipak su ono zlatna vremena bila volio bih da sam tada imao 19
Nemoj vrijedat indijance!
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Posted - 26/11/2004 : 10:51:55
|
quote: Originally posted by mcn
>Boc, mozda se tebi svidja danasnja rock scena >ali u poredjenju sa erom gunsa, ovo je cisto sranje
E, a kad sam ja bio mlad, znass kao je Bach rasturao ...
mcn
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Sigurno je bilo šutke na koncertima!
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 26/11/2004 : 15:10:32
|
Mi tu olako o scenariju, a Macan je evo imao u 14h na CRŠ-u predavanje o scenariju! Pa što ne rece mcn-e???
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
BOGI
Advanced Member
USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Posted - 28/11/2004 : 09:59:45
|
Macanovo predavanje je bilo odlicno, covjek je s tolikim entuzijazmom govorio da je to stvarno bilo nešto. Žao mi je jedino kaj sam propustio Štefovo predavanje, ali obveze...
|
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
|
Topic |
|