Author |
Topic |
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 26/11/2004 : 23:50:04
|
quote: Originally posted by marlowe
quote: Originally posted by dobricina
quote: Originally posted by realist
Evo,ja cu prvi... Strip radionica je bila super,da sam tako nešto odslušao kao klinac,sigurno bih se ozbiljno poceo baviti stripom.Pokazane su osnove:svodenje svih dijelova tijela na geometrijske likove,izrazi lica,itd.itd. Gospodin Macan je održao nadahnut govor o scenariju i o tri autora koji su promijenili njegov nacin gledanja na strip umjetnost.Prava stvar... Pogledao sam i "Punisher"-a,škicnuo nove HC Ken Parkere (mljac),i otišao doma...ali,ne prije obilaska Zagorove izložbe.Razmišljao sam da popalim originalne table,ali ne bi mi stale pod jaknu :)))) Ima dosta tabli,naslovnica,tako da ce i najtvrdokorniji fanatici naci nešto za sebe...Naravno,sutra je glavni show.
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Gdje si sjedio na Macanovom predavanju? Onaj tip koji se onako otmjeno progurao da prvi pokupuje sve moguce i nemoguce stripove (prije svega Essential Spiderman, Thor i sl. a onda i HC izdanja kod Bernarda i nešto SC-a kod mcn-a, e to ti je bio dobricina Jedina bijela jakna u svom onom anarho-punk mraku he he
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
dobricino, sta si kupio i koliko si platio essentiale?
Essential cijena ti je klasika! Spidey me kostao 119kn a Thor 105kn. Uzeo sam i Marketprintove Konane (u Srbiji su inace 5kn a ove koji su mi nedostajali sam platio 10kn komad. Na štandu 2m od Bernardovog ti isti Konani su koštali 16kn komad ) Uzeo sam i dva albuma Corta (90kn i 60kn). Kod mcn-a sam kupio Batman - Strašan vic i Komarca (Macan i Štef)
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 26/11/2004 : 23:51:35
|
quote: Originally posted by stinky
sreo sam gomilu ljudi i pokupovao kena, ali ono najbolje tek dolazi sutra bice barem 40-50 ljudi i onda otvorena debata "poticu li svi bonelli junaci ustvari od blafa" Kako smo danas Dok Lester, magic, kiky i ja ustanovili, sve se cini da je Blaf zajednicki predak svim bonellijevcima. Možda ce i Ferri to razjasniti.
inace, ima nekih štandova, ima tamo macanovih izdanja, bernardovih, ima amerikanca, i naravno, ima kenova. nakrcajte se lovom i onda sutra raspali.
vidimo se ja cu biti onaj u gomili
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
do kada ste ostali u birtiji? Daj molim te javi MAGICu da sutra ipak ponese stripove! Znaš li mozda kad ce biti tamo!?
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8172 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/11/2004 : 23:58:18
|
danas sam poslom prolazio blizu sc-a pa sam škicnuo malo, vidio da macan drži govore, dosta ljudi i morao sam dalje, sutra popodne i navecer sam tamo nego, slabo je oglašavanje, teško da ljudi uopce znaju da se tamo nešto dogada, ima par onih malih plakata i to je sve, oznake dogadanja su rukom pisane na A4, što je fora, ali možda djeluje neozbiljno |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8172 Posts
Posted - 26/11/2004 : 23:58:46
|
danas sam poslom prolazio blizu sc-a pa sam škicnuo malo, vidio da macan drži govore, dosta ljudi i morao sam dalje, sutra popodne i navecer sam tamo nego, slabo je oglašavanje, teško da ljudi uopce znaju da se tamo nešto dogada, ima par onih malih plakata i to je sve, oznake dogadanja su rukom pisane na A4, što je fora, ali možda djeluje neozbiljno |
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 27/11/2004 : 00:18:35
|
evo me!!! nisam se stigo prije javiti! prvo da spomenem neke ljude: ponovo sam sreo vitruviana (prava dobricina), skota (simpatican zagorovac), BO-a (brat od mog frenda, a i sam moj frend), markosa (rijeci nisu potrebne za covjeka koji nam je napravio ovo naše utocište, zapravo to više i nije utocište, to nam je sada dom), VJ-a (pravi zagorovac), boC-a, krešu, maximussa, degija, gparlova, kowalskya..... a upoznao sam: stinkya (isti totti), vertera, dadu, kikya... hmmm kog sam još zaboravio? sjtiti cu se kasnije uglavnom: bilo je odlicno super zakon! naravno gledao sam film, a i sutra cu gledati marka, i prekosutra alan forda :) slikao sam dosta slika, vec sam jednu stavio na onaj moj topic (evo linka do slike ak niste vidjeli http://img124.exs.cx/img124/6227/3866.jpg ) uglavnom bilo je super!
|
Edited by - vikic on 27/11/2004 00:19:25 |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 27/11/2004 : 00:48:19
|
viksi, kakav ti je bio film?
|
|
A.Hodzic
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1146 Posts
Member since 01/05/2004 |
Posted - 27/11/2004 : 08:36:42
|
Bravo momci...samo nastavite sa dugodovstinama sa CRS-a,i barem malo nam docarajte desavanja na tom sjajnom skupu....hvala vam... |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 27/11/2004 : 08:57:58
|
He he TOCNO tako. Pricali smo o Madonni i jednoj od njezinih bivsih plesacica! Donald Keš je dakle naculio uši A ti si bio onaj koji je shkicao mladu damu . Postavila je pitanje: "mogu li ja dobiti razglednicu", i dobila ju je..... Trebao si nositi natpis/tablu "Donald Keš"
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
Takvi smo mi tajni agenti,infiltriramo se u gomilu ne bi li prikupili neku vrijednu informaciju
Cekaj malo,škicao sam razglednicu,a ne mladu damu
A da sam dao do znanja da sam ja Donald Keš,morao bih se cijelo vrijeme osvrtati oko sebe u strahu od lincovanja
Dobro,sad su neke stvari jasnije.Nadam se da cu se danas upoznati s nekima od vas,i da ce doci ona djevojka sa zamamnim....razglednicama.
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Posted - 27/11/2004 : 09:39:20
|
dobar! baš sam uživao kakav je tebi? danas idem gledati komandanta marka |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6196 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 27/11/2004 : 10:03:54
|
Sam prostor gdje se odvija CRŠ je katastrofa u odnosu na prošlogodišnji.To je ujedno i jedini veci minus sa moje strane.Inace je bilo super,kao i uvijek kad se nade ekipa ali sve je prebrzo prošlo. Najsmiješnije mi je to što svi nekog traže jer "imaju stripove za njega" tako da je došlo do nekoliko vrlo komicnih situacija.Npr. Jedan tip je pitao Gastona tko je globinjo.Gaston mu ga je pokazao a tip pita globinja:"Jel znaš tko je Gaston,dogovorili smo se nešto oko stripova" ;-.))))))
Stripova na štandovima ima koliko hoceš a Ferri je stvarno legenda.Kad smo mu rekli da smo iz Ljubljane poceo je pricati kako je bio u SLoveniji 60-godina i da se sjeca Ljubljane kao jako lijepog grada itd.Potpisao nam stipove i plakat,ma sve super.
I na kraju,ponosno javljam da je u oficijalnom katalogu CRŠ-a na slici gdje Ferri potpisuje i jedan tip u svetom dresu Partizana!Nek se vidi koliko smo jaki!!!
Bond.James Bond. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8172 Posts
Posted - 27/11/2004 : 10:19:45
|
ima li šanse da mi ferri potpiše više od jednog stripa, htio bi najmanje jednog iz zs, jednog extra i mortimera (zajedno s burratinijem) |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8172 Posts
Posted - 27/11/2004 : 10:24:22
|
quote: Originally posted by Aco
Sam prostor gdje se odvija CRŠ je katastrofa u odnosu na prošlogodišnji.To je ujedno i jedini veci minus sa moje strane.Inace je bilo super,kao i uvijek kad se nade ekipa ali sve je prebrzo prošlo.
u pravu si za prostor, ali barem danas i sutra nece biti tolikih redova za menzu |
|
|
Nobody
Senior Member
Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13162 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 27/11/2004 : 11:17:48
|
I ja bi spomenuo da predsoblje SC-a djeluje otuzno,i da su bar s rasvjetom mogli malo podici los utisak koji ostavlja interijer! Reklama za CRS losa,gotovo niko ko nije 100 % stripofil ni ne zna da postoji nekakvo dogadjanje a mislim da bi svrha trebala biti privuci klince i otkriti im strip kao subkulturu(danas klinci ne vide dalje od video igrica),a na zalost mislim da se to nije dogodilo! Inace sve pohvale Markosovim HC Kenovima koji su genijalni i vrijede vise od promotivnih 50 kn po komadu.Rekao bi to je kolekcija koju svatko mora imati zato pozurite dok je jos vruce! By the way,legao sam nocas u 4 ujutro kad sam tek kad sam ih sve procitao!
Hi, i am an Albanian virus but becouse of poor technology in my country i am not able to do anything vith your computer. Please be so kind to delite one of your files and than forvard me to other users. Thanks! |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 27/11/2004 : 11:50:18
|
Jel moze neko reci MAGIC-u da cu naci ono sto je trazio !!?
Onda ga uhvatite da ne padne :-)))))))))))))).
"Just because something is obviously happening doesn't mean something obvious is happening." |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 27/11/2004 : 12:12:09
|
quote: Originally posted by vikic
dobar! baš sam uživao kakav je tebi? danas idem gledati komandanta marka
Odlican! Imam ga negdje na vcd-u... Marka? Onog Turskog? Imam i to...
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 27/11/2004 : 12:12:32
|
quote: Originally posted by A.Hodzic
Bravo momci...samo nastavite sa dugodovstinama sa CRS-a,i barem malo nam docarajte desavanja na tom sjajnom skupu....hvala vam...
Zato smo tu
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 27/11/2004 : 12:18:29
|
quote: Originally posted by stinky
dobricina, magic ce biti tamo oko 16 ili 17h
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
OK! Thanks!
|
|
A.Hodzic
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1146 Posts
Member since 01/05/2004 |
Posted - 27/11/2004 : 12:25:08
|
quote: Originally posted by A.Hodzic
Bravo momci...samo nastavite sa dugodovstinama sa CRS-a,i barem malo nam docarajte desavanja na tom sjajnom skupu....hvala vam...
Zato smo tu
|
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Posted - 27/11/2004 : 14:00:56
|
ipak neidem danas gledati marka, pa buš mi ga posudil, može? vidimo se, pozdrav.
p.s. zole je spomenuo da ce se smjeti dati 5 stripova na potpisivanje, dali je to istina i dali to još stoji? |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 27/11/2004 : 14:09:01
|
ipak neidem danas gledati marka, pa buš mi ga posudil, može? vidimo se, pozdrav.
p.s. zole je spomenuo da ce se smjeti dati 5 stripova na potpisivanje, dali je to istina i dali to još stoji?
Se razme! Ma ti ponesi citavu kolekciju
|
|
Car-kolekcionar
Senior Member
Croatia
1463 Posts
Member since 11/11/2004 |
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 27/11/2004 : 22:01:40
|
Ferri i Burattini su stvarno profesionalci,odgovarali su na svakakva pitanja,pa i na ono o psihoaktivnim supstancama :)))... Gospodin Ferri mi je potpisao tri stripa:"Avanturista","Zagor prica" i "Ocean".Originalne table su mu genijalne,a SuperMike se nece tako brzo pojaviti,naime nece uopce.
I još nešto:zadnju epizodu Mister Noa piše Sergio Bonelli/Guido Nolitta himself a prica se proteže na 7 brojeva!
Toliko od mene...
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Topic |
|