forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dojmovi s CRŠššš-a
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 27/11/2004 : 23:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
care, pa di si ti? jesi bio na crš-u?
ja ti nosim ocve stripove u torbi dva dan,a leda su mi se iskrivila :)
ajde, ak ceš doci sutra, javi se nekako pa da ti to dam :)
reci kad ceš doci pa se vidimo
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13162 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 28/11/2004 : 00:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
realist, gdje si ti bio
pa što nisi došao da se upoznamo
ono, sreo sam gomilu poznatih otprije i još gomilu novih upoznao, a eto, ti mi promakneš

inace, primjetio si da su samo na to "psihoaktivno" pitanje odgovorili jednom recenicom. o ostalome su dosta pricali, a ovo ih je iznenadilo hehe. no, sve je bilo u ugodnom tonu (cak je i zole preživio:))), jezik je tu mali problem u komunikaciji, inace bi se moglo fino diskutirati, sve bi ja pojasnio stricekima (iako to i oni sami znaju, samo skrivaju:))))))))

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 28/11/2004 : 01:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by realist

Ferri i Burattini su stvarno profesionalci,odgovarali su na svakakva pitanja,pa i na ono o psihoaktivnim supstancama :)))...
Gospodin Ferri mi je potpisao tri stripa:"Avanturista","Zagor prica" i "Ocean".Originalne table su mu genijalne,a SuperMike se nece tako brzo pojaviti,naime nece uopce.

I još nešto:zadnju epizodu Mister Noa piše Sergio Bonelli/Guido Nolitta himself a prica se proteže na 7 brojeva!

Toliko od mene...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.

Eto jedne vrlo korisne informacije od našeg superjunaka

Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 28/11/2004 : 01:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

realist, gdje si ti bio
ono, sreo sam gomilu poznatih otprije i još gomilu novih upoznao, a eto, ti mi promakneš

inace, primjetio si da su samo na to "psihoaktivno" pitanje odgovorili jednom recenicom. o ostalome su dosta pricali, a ovo ih je iznenadilo hehe. no, sve je bilo u ugodnom tonu (cak je i zole preživio:))), jezik je tu mali problem u komunikaciji, inace bi se moglo fino diskutirati, sve bi ja pojasnio stricekima (iako to i oni sami znaju, samo skrivaju:))))))))

stinky, kako je prošlo tvoje pitanje o okultnoj pozadini Zagora?

Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 28/11/2004 : 03:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
.....ništa od stinkya.....

Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 28/11/2004 : 09:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
quote:

realist, gdje si ti bio

Pa,eto,cinilo mi se nekako neprikladno tumarati od jedne do druge skupine i pitati:"Hej,jeste li vi s foruma?",ali volio bih vas sve upoznati.Jucer sam kratko pozdravio Kowalskog,a za vas ostale ne znam kako tko izgleda.No,i danas cu malo tumarati po SC-u,pa,tko zna?

Dobricino,gdje si ti bio?Ocigledno je prevagnula mracna želja da se odjednom procitaju svi kupljeni Essentialsi nad prilikom da se dokopaš Ferrijevog autograma

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/11/2004 : 10:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Pa, ja sam se jucer navecer kasno vratio doma i još skupljam u sebi dojmove sa CRŠ-a, ali evo probat cu nabrojit ekipu koju sam upoznao; stinky, dobricina, dok lester, aco, magic, mcn, markos, vikic, deecay, kruger, renky, gaston, maximuss, kowalsky, sonjecka, globinjo, degman, ken2, columbo, verter, dado, emir pasanovic...
Ako sam nešto stvarno naucio u zadnja dva dana, onda je to da sljedece godine moram ponijeti puno, puno više novaca... stripovi su skupi!! :)
I da, markosov HC Ken Parker je odlican!!!

Lee-Woksian

Edited by - kiky on 28/11/2004 13:18:19
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 28/11/2004 : 10:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
Prošla dva dana je bilo odlicno, ali i s nekim sitnim manama. Danas ocekujem veliko finale, nažalost, necu stici na radionicu i predavanje, ali valjda cu oko 5-6 biti tamo.
Prostor meni i nije tako strašan (iako je Centar Kaptol nesumnjivo bio bolji), ima puno više ljudi, dok je prije dvije godine doista djelovalo praznije. No Janjetov jednostavno ne može privuci tolko raje kolko mogu Ferri i Burattini.
Dobra stvar je što se gore otvorila birtija, tako da ljudi mogu sjesti i neobavezno klafrati, usput citajuci stripove, a profesionalci mogu uz pivo ili kafu mirno crtati fanovima.
Radionica je bila odlicna, bolja nego prošle godine, Frano se stvarno potrudio i objasnio nam sve najbolje što je mogao, a i Prle je davao svoj doprinos duhovitim komentarima. I ponuda stripova je bolja nego prošle godine, kao i izbor filmova (možda još da su iskopali American Splendour, al necu cjepidlacit).
Naravno, otvaranje Zagorovih izložba koje su neponovljive kao i razgovor s gostima su glavna stvar, i to je bilo nezaboravno. Moja glavna zamjerka je prazni hod izmedu 17h - 19h kada sve stoji, znam da se u petak nije održala obecana promocija stripova, je li tako bilo i jucer? Naime ja sam jucer došao tek oko 19h pa ne znam. I zašto nema okruglih stolova?!
Najviše me veselilo vidjeti mnoge forumaše koje vec dugo nisam vidio: Acu, Emira, Markosa, Degmana i još neke, a upoznao sam i Sonjecku i njezinu ekipu sa splitske akademije.
Sve u svemu, minus pet!

pravim parti u centru na partiju vjerske vode i predsjednici vlade pa šta oni ovdje hoce (...) postavljena je bina, na bini elvis davorin i ja (...), pjevamo plimu od indexa jedemo cevape sva trojica ko reperi ono nakrivljene kape
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/11/2004 : 11:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:
Originally posted by dobricina

quote:

realist, gdje si ti bio

stinky, kako je prošlo tvoje pitanje o okultnoj pozadini Zagora?

zakaj jucer nisi bio, vitro?
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 28/11/2004 : 13:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
quote:
Originally posted by realist

Ferri i Burattini su stvarno profesionalci,odgovarali su na svakakva pitanja,pa i na ono o psihoaktivnim supstancama :)))...
Gospodin Ferri mi je potpisao tri stripa:"Avanturista","Zagor prica" i "Ocean".Originalne table su mu genijalne,a SuperMike se nece tako brzo pojaviti,naime nece uopce.

I još nešto:zadnju epizodu Mister Noa piše Sergio Bonelli/Guido Nolitta himself a prica se proteže na 7 brojeva!

Toliko od mene...

si pa brzi sa novostima.
zaboravio si kazat ko je jaci Zagor ili Blek! (bilo je to jedno od zanimljivijih pitanja)

kdor ne skace ni Sloven´c
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 28/11/2004 : 13:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
Blek je jaci ali Zagor je pametniji zato na kraju bi Zagor pobijedio nekim trikom sto je dozvoljeno.
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 28/11/2004 : 13:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
tocan odgovor

Edited by - Nobody on 28/11/2004 13:30:53
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Tko je onaj tip koji je upilao kukanjem kako su mu odbili scenarij?

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
A jel kako ste došli do te usporedbe Zagor vs. Blek? Nikad mi se nije previše svidao te ga nikad nisam ni pokušavao usporedivati sa Il grande Blek! Možda sam kasnija generacija koja je fulala Bleka kad je bio u najvecem zamahu...

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

Tko je onaj tip koji je upilao kukanjem kako su mu odbili scenarij?

Eh da to i mene zanima... Nek se javi!

That was his power...
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

A jel kako ste došli do te usporedbe Zagor vs. Blek? Nikad mi se nije previše svidao te ga nikad nisam ni pokušavao usporedivati sa Il grande Blek! Možda sam kasnija generacija koja je fulala Bleka kad je bio u najvecem zamahu...

That was his power...

Ma neki tip je pitao tko je jaci od njih dvojice. Ferri je odgovorio da je Blek mozda jaci, ali da je Zagor pametniji. Ma nemoj mi reci... Ah...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa nije neki tip, to je upitao voditelj razgovora u Zagorovoj majici! Bio sam tamo, cuo, vidio...

That was his power...
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Nemam pojma. Nakon nekog vremena nisam vise naprezao oci gledajuci ih. Nebitno...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Eh, dobro je bilo na CRŠ-u. Konacno sam uspio vidjeti neke od ljudi koji se vrzmaju ovim forumom a da ih ja nisam upoznao. Markos, kiky, zveles, ken2 (fala za pivce), Zandt i ostali koje sam vidio i upoznao (mislim da je bio tamo cijeli forum). Stripova je bilo dosta, možda i malo previše za moj novcanik. Ponuda nije bila samo Bonelijeva vec je bilo tu svacega, i domace i strane proizvodnje. Ovaj put sam krenuo malo u americku proizvodnju te kupio Batmane (od zvelesa, thanx! Pravi su!) i jedan Essential: Wolverine... Filmovi, amtosfera te završni intervju su bili odlicni tako da sam prazna novcanika napustio Zg danas popodne (nije ostalo ni 6kn za kavicu danas ujutro...)

That was his power...
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2004 : 15:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Joj i mene je financijski CRS totalno upropastio. Ali sad sam miran neko vrijeme.

Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 28/11/2004 : 17:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
Vidi se, da je Ferri poslovan covjek: tokom pitanja mu tri puta zvoni mobitel

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2004 : 17:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Jedan komentarcic ili gledište glede uvodne najave koju je uradio tip u Zagorovom odijelu...
Bilo je receno da je sva ova nazocna gomila ljudi došla odneznamkudsve samo radi Ferrija. Oke, Ferri jest legenda, on radi od pocetka na Zagoru, ali Burattini je bolji analizator Zagora. Jeste li vi svi došli tamo radi Ferrija ili ste htjeli cuti i nekoliko rijeci od samog glavnog scenariste Zagora?

Da, tek sad sam skužio da se Zagor cita Cagor po talijanski (jel sam dobro cuo ili je bio pokvareni telefon?)

That was his power...
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 28/11/2004 : 18:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Obojica su vanserijski majstori, ali prije svega vanserijski ljudi i gospoda!;)))

"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/11/2004 : 18:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
tocno, prava gospoda, i zato me je zapeklo kad je jedan tip nakon završenog potpisivanja tražio da se slika s njima, zagrlio ferrija, burattini krenuo prema njemu, a ovaj ga rukom zaustavio, skoro da ga je odgurnuo, ne znam tko je taj tip, ali mi je poznat iz videnja, možda sa 101, visok,crn, jesam li ja to jedini primjetio?
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/11/2004 : 19:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
inace, bilo je fantasticno, oduševili su me obojica, ali malo više moreno, valjda nisam ocekivao da je takva faca, potpisali su mi 3 stripa i plakat, drago mi je i što su oni zadovoljni
susreo sam dosta forumaša koje znam odprije: stinky (uspio ih zbunit, što nije mala stvar), markos, kruger, renky, bernard, vikic... ali i upoznao puno njih: doc lester, DeeCay, magic, gaston (konacno), kiky, dp, degman, duga puška, globinjo, verter, emir pašanovic, zandt, maximuss...još ih je bilo, kad se sjetim dopisat cu, super sam se proveo

Edited by - ken2 on 29/11/2004 13:52:36
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000