Ja cu pricekati još koju godinu, prije nego ih nabavim - po dosadašnjim iskustvima sa slovenskim stripovima (asteriks, Didakta) stripovi se kasnije mogu nabaviti za 1000 SIT ili manje (na štantovima za tjedan knijge ili u kompletima preko raznih kataloga). Jedino su se albumi Smiljanica i Lavrica koje je izdala Mladina rasprodali na brzinu.
BRAVO ZA TINTINA ! Imam sve epizode na engleskom, cak i onu prvu koju niste objavili ("Tintin in the land of Soviets") tako da me novi reprinti ne zanimaju.Nadam se da ima interesa za to u Sloveniji jer je rijec o jednom od meni osobno top 5 serijala uopce iako ovdje vecina ne misli tako.Objavite i preostale jer ima još dosta dobrih (i meni možda najdraža "Zatocenici sunca").Još jednom BRAVO !
nisamo do sada procitao niti jednog (sram me bilo), ali koliko cujem da je odlicna strip....ako nas berni ili markos iznenade......
Zbilja te sram može biti.Nije ih problem nabaviti.Kad sam ih narucivao s neta nije ih bilo nigdje. Sada se mogu naci i u MC-u i Algoritmu a vjerojatno i u ostalim strip knjižarama.Esencijalno u svakoj kolekciji !